TH: Aflevering 5

Click here to load reader

download TH: Aflevering 5

of 29

 • date post

  27-Jul-2015
 • Category

  Travel

 • view

  169
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of TH: Aflevering 5

1. Aflevering 5
Herinnering Aflevering 4:
In aflevering 4 kwam de box of secrets aan bod. Ray en Manon zoenden voor de eerste keer in het openbaar. Suzan kreeg ruzie met de rest doordat ze erg aangebrand was, maar later bleek dat ze die dag ooit een miskraam had gehad. Voor de rest stond Rick voor de keuze of hij Lisa of Suzan weg moest sturen.
2. Welkom trouwe kijkers! Ook vandaag is er weer een leuke maar spannende aflevering van Temptation Hotel. We beginnen weer bij het einde van vorige week. Welk meisje kiest Rick?
3. Ehm, ik kies voor Suzan. Omdat ik het wel waard vindt dat ze een tweede kans krijgt. zei Rick.
4. Lisa, dat betekent dus een einde voor jou aan Temptation Hotel. Wil je afscheid nemen van de rest en je spullen pakken? zei Vanessa.
5. Nou, dan beginnen we maar met Rikkie. Doei gozer. Maak er maar een toffe tijd van! zei Lisa en omhelsde Rick. Daarna ging Lisa iedereen af en pakte haar spullen in.
6. Daar stond ze dan, alleen voor Temptation Hotel, op weg naar huis. Ze zwaaide het gebouw toe en vertrok richting taxi.
7. Nou, proost op een spetterende avond dan maar. zei Ray en hief zijn glas op. Zonder problemen! riep Sandra. Zonder problemen. antwoordde de rest. Maar of deze avond werkelijk zonder problemen zou eindigen is de vraag.
8. Ook deze avond konden Manon en Ray het zwembad niet alleen laten. Dus besloten ze er maar gezamenlijk van te genieten op deze zwoele zomeravond.
9. Suzan en Sandra zaten met elkaar aan de bar te praten. De zwoele nacht was immers nog niet begonnen. En had jij het verwacht van Lisa? vroeg Suzan. Naja, logischer dan dat jij eruit had gelegen. Ten minste ze lag echt niet lekker in de groep en vergeleken met dat, hoor jij er cht wel bij.
10. Haha, mallerd. Suzan trok Sandra naar zich toe en gaf haar een dikke knuffel. Ik ben blij dat je er nog bent, Suus!
Anders ik wel, Sandra! Anders ik wel.
11. Inmiddels hadden Rick en Giovanni niet zon zin in een meidengesprek. Maar ze merkten wel dat ze met minder mensen waren. Jeetje, eigenlijk zijn we nog maar we nog maar met zijn vieren over h pik. Want van Manon en Raytje hoor je ook niks! zei Rick. Ach joh. Kom eens mee, ik heb een idee gozer! zei Giovanni.
12. Vrienden voor het leven h!.. zei Sandra. Zie ik dat nou goed? Wat lopen Rick en Gio verdacht weg. zei Suzan door Sandras verhaal heen. Huh? Haha, misschien vonden ze elkaar aantrekkelijker dan ons zei Sandra.
13. Gio, wat ben je van plan? vroeg Rick. Nou eigenlijk zag ik wel wat in ons tween.zei Giovanni flirtend. Rick keek angstig. Nee man, wees maar niet ongerust. Vrouwen vinden mannen in pak toch aantrekkelijk? Dus ik dacht we gaan voor de nette sfeer vanavond. maakte Giovanni zijn zin af.
14. Inmiddels hadden ze zich omgekleed. Man, jeetje ik lijk wel een oud vies mannetje. Ik weet niet of dit wel zo aantrekkelijk is. zei Rick met een lach. Dan zit je wel goed. Modellen vallen toch ook op oude kerels? zei Giovanni. Rick barstte in lachen uit. Laten we maar gewoon gaan. zei hij erachteraan.
15. Rick en Giovanni liepen naar de bar. Hee mannen! In pak? vroeg Ray vanuit het zwembad. Ja, trek ook aan. Gaan we er een sjieke avond van maken.
Ray hees zich uit het zwembad en liep met da andere mannen naar zijn slaapkamer.
16. Meiden, ik zag net de mannen in pak. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Zullen wij ons ook om gaan kleden? zei Manon. Goed hoor. Dat was dus de reden dat ze wegliepen! En samen liepen zij ook naar de slaapkamers.
17. Wat zullen ze opkijken zeg als ze ons in pak zien. Dat verwachten ze vast niet. riep Rick. Terwijl de heren naar de bar liepen zagen ze niemand. Shit, de meiden zijn hem vast gepeerd, man! riep Ray uit.
18. De mannen waren inmiddels maar op de bank gaan zitten. Ze waren wel een beetje teleurgesteld. Ze hadden verwacht een groot entree te maken, maar dat viel vies tegen.
19. Na een tijdje kwamen de dames de kamer binnen in mooie exclusieve jurken. Woo, ladies wat zijn die jurken chique. Hierbij voel ik me teniet gedaan in mijn pak. zei Giovanni. Zo, dat kan je inderdaad wel zeggen. Ik voel me net een lompe boer. zei Rick.
20. Niet zo onzeker kerels. Wij mogen er ook zijn. zei Ray motiverend. Dansen? vroeg Manon. En de ongemakkelijke stilte was verdwenen. Manon trok Ray aan zijn arm de dansvloer op.
21. Ook die avond ging het feesten door tot in de late uurtjes. Iedereen gooide er nog een extra drankje in om zo nog losser te kunnen gaan.
22. Maar uiteindelijk kwam deze avond ook tot zijn einde. Vermoeid maar vermaakt zocht iedereen zijn bed op. En langzaam werd de lucht lichter en lichter.
23. Totdat de zon opkwam en de luxe villa werd verlicht door het scherpe licht. Het felle zonlicht scheen ook de koppels in hun gezicht. En langzaam ontwaakte de ene na de ander.
24. Langzaam kwamen de voetstappen dichter en dichter bij de villa. Je kan de blaadjes kapot horen gaan en de takjes breken. Maar deze gedaante had er zin in en liet zich niet ophouden. Hij zette door tot de villa
25. Ondertussen was het alweer elf uur geworden en zaten de dames aan het ontbijt, dan wel niet fris en fruitig, maar ze zaten er wel.
26. Ook de heren zaten te genieten van het ontbijt. Ze hadden ook een heftige avond achter de rug. Daar komt Vanessa aangelopen. zei Ray. Ja, helaas loopt ze naar de meiden. zei Giovanni.
27. Dames. We hebben een verrassing voor jullie en ik denk dat jullie er wel zin in hebben. Het zorgt ten minste voor iets nieuws! zei Vanessa.
28. Wil jij weten wat d verrassing is? Kijk dan vooral de volgende keer naar de aflevering van Temptation Hotel. Ik zie jullie!