TGJ Communicatie FIC Bolsward leaflet Accountancy

Click here to load reader

 • date post

  12-Apr-2017
 • Category

  Documents

 • view

  129
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of TGJ Communicatie FIC Bolsward leaflet Accountancy

 • Kantooradres:Nieuwmarkt 17

  8701 KK Bolsward

  Postbus 728700 AB Bolsward

  Tel.: (0515) 57 61 69Fax: (0515) 57 71 76

  Internet: www.ficfinancial.nlE-mail: info@ficfinancial.nl

  Accountancy

  Als ondernemer probeert u elke dag de juiste beslissingen te nemen. Wel of niet inves-teren? Exporteren of de thuismarkt uitdiepen? Logisch dat uw financile administratie niet de eerste prioriteit heeft. Maar toch is inzicht in uw bedrijfsvoering en grip op uw financile situatie essentieel om op het juiste moment een paar stappen vooruit te zetten.

  Onze accountancy-diensten bestaan o.a. uit het: verzorgen van uw financile- en (salaris)administratie samenstellen, bespreken en controleren van uw jaarrekening verzorgen van uw fiscale aangiften

  Laagdrempelig en slagvaardigVanzelfsprekend behoort het samenstellen en/of controleren van uw jaarrekening tot onze taak. Inclusief het opstellen van tussentijdse periodieke overzichten en vergelijkingen metde begroting. Dit doen wij op een vertrouwde, laagdrempelige en slagvaardige manier.Met capabele en integere medewerkers.

  Maar onze rol gaat verder dan dit. Op basis van actuele cijfers en ontwikkelingen in uw branche, adviseren wij u over het verbeteren van uw financile prestaties, het terugdringen van onnodige risicos en het optimaliseren van uw financieringsstructuur. Of over complexe fiscale vraagstukken en een eventuele wijziging van uw rechtsvorm. Bij onze persoonlijke aanpak staan de ambities van u en uw bedrijf altijd voorop.

  U speelt op zekerEr is niets zo vervelend als verwachtingen die niet uitkomen. Daarom bieden wij u vrijblijvend een financile analyse aan van uw bedrijf. Wij dragen u heldere verbeterpunten aan, die leiden tot betere resultaten. Zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wilt u een afspraak voor een financile analyse of weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van accountancy? Neem dan contact met ons op. Bel ons kantoor (0515) 57 61 69 of stuur een email naar Arnold Yska (a.yska@ficfinancial.nl)

 • Kantooradres:Nieuwmarkt 17

  8701 KK Bolsward

  Postbus 728700 AB Bolsward

  Tel.: (0515) 57 61 69Fax: (0515) 57 71 76

  Internet: www.ficfinancial.nlE-mail: info@ficfinancial.nl

  Detachering

  Tijdelijk extra capaciteit en kennis nodig om de continuteit te waarborgen?Reorganiseren, ziekte, zwangerschapsverlof, achterstanden, implementatie van nieuwe software, overbrugging van een sollicitatietraject. Er zijn talloze redenen om tijdelijk extra capaciteit aan te trekken.

  Brede professionele ondersteuning bij onderbezetting of afwezigheid. De professionalsvan FIC Financial bestaan uit administratieve medewerkers, (assistent) controllers, fiscale adviseurs, (assistent) accountants, salarisadministrateurs en EDP-auditors. Voorzien vande juiste opleiding en ruime praktijkervaring.

  Waarmee onderscheidt FIC Financial zich op de markt: gespecialiseerd in de bemiddeling van financile lijnmanagers en -specialisten bestrijkt het gehele spectrum van financial accounting tot financial management ruime ervaring met detachering van mensen met een financieel administratieve achtergrond cvs en referenties worden altijd nagetrokken en opgevraagd uitstekend netwerk; gekwalificeerde mensen kunnen snel worden voorgesteld.

  DetavastU twijfelt of er wel een volledige functie binnen uw organisatie beschikbaar is? Of de nieuwe functie is qua inhoud nog niet exact bekend? FIC Financial heeft de oplossing in de vorm van een detavast-constructie. Hierbij treedt de medewerker na de periode van detachering bij u in dienst, waarover passende afspraken worden gemaakt.

  De juiste medewerker op de juiste positieBij het tijdelijk invullen van een positie moet de continuteit behouden blijven. De financile professional die u zoekt, hebben wij al gevonden. Met grote zorgvuldigheid spelen wij direct in op uw behoefte. Op een betrokken en slagvaardige manier.

  Vanzelfsprekend kunt u ons voor een kennismaking of afspraak altijd bellen (0515) 57 61 69. Of stuur een email naar Auke van der Meer (a.vd.meer@ficfinancial.nl).