Terra Nova Nieuwsbrief Maart '15

Click here to load reader

 • date post

  23-Dec-2015
 • Category

  Documents

 • view

  43
 • download

  1

Embed Size (px)

description

De eerste speciale vakantieweken; Je kunt nu inschrijven!

Transcript of Terra Nova Nieuwsbrief Maart '15

 • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief op

  onze site! (onder aan de webpaginas)

  NIEUWSBRIEF MAART 2015The only way out, is in...

  Vrienden van Terra Nova, om te beginnen wil ik jullie persoon- lijk bedanken voor de hartverwar-mende reacties op onze nieuwe website en de nieuwe ontwikkelin-gen. Judith is nog tot 4 mei in Ned-erland en druk met mooie ontmo-etingen voor nieuwe projecten. Je kunt nog tot die tijd een afspraak met haar maken. Zij zal zelf in deze nieuwsbrief haar gedachten over de diverse activiteiten met jullie delen.

  Ik zelf ben me, naast het schrijven, op Terra Nova aan het voorbereiden op dit nieuwe seizoen en de nodige klussen aan het uitvoeren, zo-dat alles straks weer optimaal kan functioneren. Ook zal het zwem-bad dit voorjaar geheel gerestaureerd worden, met een nieu-we liner, nieuwe windvangers en frisse verf op de muren rondom.Samen, eventueel met hulp van vrijwilligers, gaan we ook het in-terieur van het centrum aanpakken om het na 15 jaar wat an-ders aan te kleden en de hoognodige vrouwelijke touch aan te brengen. De tuin moet ook een grote beurt krijgen, liefhebbers?

  Verder ben ik een Photo-Awareness-week aan het uitwerken. Ik heb lang geleden de Rietveldacademie fotografie gedaan en wil graag mijn kennis delen in combinatie met mijn pad naar be-wuster Zijn. Ook de paarden zullen daar een grote rol in spelen.Iedereen fotografeert vandaag de dag, maar hoe kijken we? Zien we wat het licht doet en hoe juist de schaduw nodig is om een mooi beeld te maken? Zien we hoe ook in ons leven de donkere kant-en vaak nodig zijn om van onszelf iets nog mooiers te maken?Ik vind het leuk als jullie aangeven dat je mee wilt doen, dan gaan we die week in september van dit jaar organiseren.Je kunt reageren naar info@terranova.center.Ik laat nu het woord aan Judith.

  Hartegroet Jeroen.

  Bericht van Terra Nova

  Doe mee!Wil je meedoen met mooie weken organiseren op TN,

  ben je enthousiast geworden en heb je zelf leuke, bijzon-dere en inspirerende ideen,

  neem dan contact op met Judith en jullie gaan samen

  om tafel om een speciale week in elkaar te zetten:

  judith@terranova.center

  http://www.terranova.centermailto:info%40terranova.center%20?subject=Photo%20Awareness%20weekmailto:judith%40terranova.center?subject=Meedoen%20op%20Terra%20Nova

 • Themaweek CommunicatieHerkennen van je ware natuur en hoe jij dit communiceert.

  De deur openen voor wie je werke-lijk bent, houdt in dat je dat wat je tegenhoudt leert kennen en omar-men zodat je vrij kunt worden om je eigen waarheid te leven. Stap voor stap. Deze speciale themaweek biedt je een aantal inspirende mo-gelijkheden om op zoek te gaan naar jezelf.

  Wie ben jij werkelijk?Dat is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden. Maar er zijn wegen die we samen kunnen bewandelen om zo elkaar te inspireren om de moed te vinden dit ook werkelijk te leven. Deze speciale week bieden wij verrassende workshops en een keur aan activiteiten die je helpen je blokkades los te laten en te communiceren met je eigen natuur.

  Wil je je een week lang onderdompelen in een prachtige omgeving die je stimu-leert de weg naar binnen te gaan en vandaar uit opnieuw jezelf vorm te geven? Dit alles met dagelijkse ondersteuning in de vorm van workshops, WatSu (een vorm van shiatSU en het WATer, zie afbeelding), Adem-je-Vrij sessies, meditaties en yoga-oefeneningen, maar ook bijzondere feestavonden en zelfs leren hoe je je buitenkant op een natuurlijke manier kunt verzorgen. Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent en de moed vinden dit ook te laten zien en je passie te leven? Schrijf je dan nu in. Meer informatie vind je op de website, klik hier.

  Er is hard gewerkt de afgelopen tijd om Terra Nova in haar nieuwe vorm de wereld in te zetten. Mooie gesprekken leidden tot mooie ontmoetingen die weer leidden tot bijzondere weken die deze zomer op Terra Nova plaats gaan vinden. Ik ben heel trots de eerste twee weken aan te kondigen die in augustus dit jaar van start gaan. Er staat nog veel meer op stapel en daar zal ik alvast een tipje van de sluier van oplichten. In de nieuwsbrief van april zal daar ook uitgebreide informatie over volgen. Ik ben ondertussen ook nog bezig met het volgen van een opleiding om straks op Terra Nova ook de Hammammassages aan te kunnen bieden en de andere wellnessactiviteiten in goede banen te kunnen leiden. In het najaar gaan we de Hammam bou-wen. En je kunt natuurlijk meedoen! Hoe leuk is dat om een echt Turks bad-huis na te bouwen. Wat een heerlijke rituelen zullen we daar gaan beleven. Je kunt verder in de nieuwsbrief mee lezen over hoe mee kunt helpen. Nu eerst de speciale weken...

  Een warme groet, Judith

  De eerste Speciale Weken

  TANGO

  Wil je iets doen met TANGO liefst tango met een touch...

  laat het ons weten!info@terranova.center

  http://www.terranova.center/#!themaweek-communicatie/csj8mailto:info%40terranova.center?subject=Tangoweken

 • Muziek makenMensen die speciale weken

  met als thema muziek willen organiseren

  mail ons:info@terranova.center

  Jezelf bevrijden door de stroom van levensenergie

  Tijdens deze bijzondere week werk je aan bewustwording van wie je werkelijk bent: Liefde...

  Een kwaliteit die in onze beleving snel gekoppeld wordt aan sexualite-it; een uitingsvorm van liefde. Toch is het pure bewustzijn (aware-ness) niets anders dan alleen maar liefde. Sterker nog, sexualiteit kan je ver weg brengen van liefde. Toch zijn beiden een wezenlijk onderdeel van wie je bent. Hoe kun je nu sexuele energie omvor-men tot een bewustwordingsproces waarin je die pure liefde ervaart. Liefde met een hoofletter L die ten grondslag ligt aan jouw stroom van levensenergie. De stroom die je helpt jouw liefde de wereld in te brengen als vonken van licht. Vonken van wie je wezenlijk bent. Dat is waar deze week Tantric Awareness je bij gaat ondersteunen en inspireren.

  Wil jij leren hoe je je sexuele energie kunt omvormen tot levensk-racht op een inspirerende plek met een prachtige omgeving die je stimuleert je over te geven aan jezelf. Tijdens een magische week met dans, meditatie, massage, spel, ademhalings- en yogaoefenin-gen waarin je leert je eigen mannelijkheid en vrouwelijkheid onder ogen te komen en te integreren in jezelf, in helende ontmoetingen met anderen... dan kun je je hier inschrijven. Of lees eerst meer op de website, klik hier.

  Tantric Awareness week

  TheaterTerra Nova en theater is een

  perfect match!Mail ons als je iets wilt organ-

  iseren.

  In september kun je een week op reis met je partner waarin je getraind en gecoached wordt naar meer balans voor jezelf en een boost voor je relatie. Tijd maken om je ei-gen potentie te (her)ontdekken en te trans-formeren naar meerwaarde. Leren om te leven en werken van binnenuit naar buiten. Minder stress, meer ontspanning. Dat kan jou en je relatie alleen maar versterken. Deze week wordt aangeboden door Jog Smallenbroek.Meer informatie volgt deze week op onze website onder de kop Speciale Weken. Je kunt nu alvast kijken op de website van Jog .

  Het mysterie van de liefde het Relatieplan

  http://www.terranova.center/#!tantric-awareness-week/c1vsthttp://www.terranova.center/#!speciale-weken/c1ggghttp://www.hetleefstijlhuis.com/REIS---HET-RELATIEPLAN.html

 • Terra Nova .center / Domaine Denis / 11270 St. Gaudric / info@terranova.center/ 0033-(0)468690036

  EEN OPROEP!

  Wie wil er meedoen met een speciale week deze zomer waarin we een hele week bezig zijn met muziek, (tango-) dans en theater.De bedoeling is dat we al brainstormend, jam-mend, improviserend en repeterend komen tot een unieke voorstelling die we aan het einde van de week met elkaar spelen. 's Avonds op de ter-rassen van Terra Nova bij het vuur zingen, spel-en, dansen, muziek maken en overdag oefenen, improviseren in de boven- of benedenzalen van het centrum, deuren opengeslagen met inspi- rerend uitzicht over de Pyreneen! Natuurlijk plakken we er een stukje bewustwording aan vast in de zin van leren geven en nemen, in je kracht gaan staan en concessies doen, waar ligt de grens en waar leer je samenwerken.Wie zin heeft en leuke ideen, stuur snel een mail naar Judith dan kunnen we deze heerlijke week gaan organiseren!

  TANGOWelke mooie tangodansers en/of -muzikanten willen van de mooie zalen in Terra Nova gebruik maken om zeer speciale TANGOWEKEN te organiseren. Liefst tango met een touch. Iets speciaals toegevoegd dat bij-draagt aan "Awareness". Ben jij iemand of ken je iemand die dat graag zou willen organiseren en Judith's hulp daarbij wel kan gebruiken in het werven van mensen, stuur dan een berichtje of stuur deze mail door!

  Ook mensen die alleen een mooie theaterweek willen organiseren of een week alleen met muziek zijn van harte welkom met hun ideen!

  Muziek, dans en theater

  Werken met paardenWe zijn bezig met een mooie week waarin we werken met

  paarden en aan onszelf middels yoga en ademhalingsoefenin-

  gen.Ben jij yogadocent en heb je

  een gevoel voor paarden, neem dan contact met Judith op als je mee wilt werken. Geef het door

  als je iemand kent!

  Heb je zin om mee te helpen op Terra Nova, dan bieden we de volgende mogelijkheden aan:

  Je kunt tegen kost en inwoning je diensten aanbieden. We hebben hulp nodig bij: de hammam bouwen, paarden trainen, moestuin aanleg-gen, tuin en land verzorgen, schilderwerk, decoreren centrum, rondom zwembad opknappen, studio afbouwen enz. Je krijgt een gezonde biolo-gische maaltijd en een kamer voor jezelf met douche en toilet. Daarvoor vragen wij dat je ons 6 uur per dag helpt met de voorhande zijnde klus-sen en de rest van de dag heb je aan jezelf om te relaxen, de omgeving te ontdekken, te zwemmen, aan je boek te schrijven of wat je dan ook wilt doen. In overleg kun je gebruik maken van de sauna.