Tectrade Magazine 3

download Tectrade Magazine 3

of 36

 • date post

  21-Oct-2014
 • Category

  Documents

 • view

  1.027
 • download

  1

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Tectrade Magazine 3

Cloud en soCial media houden iT managers bezigTwinTig jaar TeCTrade: van maChines naar CompleTe oplossingenhub uiTgevers virTualiseerT infrasTruCTuur na groTe overnamedeniT CompleTeerT heT hosTingaanbod meT de sTorage en baCk-up oplossingen van TeCTradeiCT speelT essenTile rol in de ouderenzorg

t w e e d e j a a r g a n g

n u mm e r 3

f e b r u a r i 2 0 1 1

ICT: van ondersteunend naar strategisch

zakelijk feestelijk scholen & jongeren huwelijk vrije tijd

www.naupar.nl

TIJD VOOR HETTEAM.Bedrijfsuitjes.

NAUPAR I nautische partnersBezoekadres:Bataviahaven 1, LelystadPostadres: Postbus 300, 8200 AH LelystadT +31 (0)88 2525 500E info@naupar.com

NAUPAR staat voor nautische partners en is een samenwerking van zeilrederijen de Zeilvaart, Hanzestad Compagnie en ZeilvlootLemmer-Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van grote en kleine evenementen voor de zakelijkemarkt. NAUPAR biedt tal van mogelijkheden op het gebied van catering en entertainment en neemt u graag de organisatie uit handen.NAUPAR voor elke gelegenheid een passend schip!

Personeelsuitjes Teambuilding Productpresentaties Personeelsfeesten Relatiemarketing Managementtrainingen Exposities Vergaderingen Hospitality Seminars Recepties Jubilea Workshops Nautische evenementen

een geslaagde tijd vol goede gesprekken en aangehaaldebanden. Uw bedrijfsuitje zal afwisselend en geheel andersdan anders zijn.

De vloot van NAUPAR bestaat uit 101 unieke zeilschepen.Van de kleinste tjalken tot de grootste barkentijn en vansportieve klippers tot luxe wind-jammers, een spiegel-retourschip n Nederlands enige viermaster. De schepenzijn geschikt voor groepen van 10 tot 200 personen.

Bent u op zoek naar een unieke invulling voor uwbedrijfsuitje, personeelsfeest of relatiedag? Aan boordbij NAUPAR vindt u de perfecte locatie voor al uwzakelijke gelegenheden. Samen de zeilen hijsenversterkt de teamspirit terwijl het schip tegelijkertijdeen bijzondere setting is voor een ontspannen gesprek.

De informele sfeer, de uitstekende service en debeslotenheid van een schip zijn d ingredinten voor

Tectrade Magazine - februari 2011 [3]

Een nieuw jaar

Wanneer deze editie van TM verschijnt is het februari en zijn we alweer gewend aan het jaar 2011.

Voor ons is 2011 echter een bijzonder jaar. Twintig jaar geleden werd Tectrade in de UK opgericht als broker in de mainframe- en midrange markt. Het was de tijd dat IBM die markten nog volledig domineerde en primair direct zaken deed. Vanaf het begin staan gezonde, lange termijn-relaties

met onze klanten centraal en streven wij ernaar continu beter te presteren dan anderen in de markt. Tectrade verkondigt ook al jaren een eigen mening, die soms anders is dan wat leveranciers verwachten, maar wel altijd met dat ene doel voor ogen: een zo goed mogelijke oplossing en dienst voor onze klanten bieden.

Gedurende de afgelopen twintig jaar groeiden wij van broker tot reseller tot systems en storage integrator. De afgelopen jaren is een trend ingezet die de komende periode zal doorzetten: wij zullen doorgroeien tot onafhankelijke Managed Services- en Cloud Services dienstverlener. Onze Managed Services voor Backup en Storage worden inmiddels door vele klanten gewaardeerd en onze Backup as a Service dienst wordt inmiddels in de UK door IBM Global Services wederverkocht. Kortom, we innoveren doorlopend en transformeren en verbeteren de organisatie continue om onze klanten niet allen vandaag en morgen, maar ook de komende twintig jaar zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Inmiddels migreren we de eerste klanten naar onze Managed Enterprise Cloud-omgevingen en ook de DR Cloud vindt zijn weg naar de markt. In tegenstelling tot vele andere partijen zijn we niet alleen uitstekend voorbereid om Cloud-diensten te bieden voor het x86 platform, maar ook voor IBM AIX en AS400 workloads. Als een van de weinige partijen in de markt kunnen we een combinatie van die exper tises bundelen in onze Power Cloud.

In het nieuwe jaar vieren wij ons twintigjarig jubileum en zult u nog vaak van ons horen. Wij zijn blij dat wij u, juist in dit voor ons zo feestelijke jaar, ons nieuwe online platform TMomline kunnen presenteren. Naast onze bestaande website vormt deze site een online plat form voor ons magazine met business, leisure, klantencases en leuke nieuwtjes.

Wij hopen dat u ook de derde editie van TM met plezier zult lezen en zien er naar uit samen met u ons jubileumjaar te mogen vieren.

Ronald van Heek, Commercieel DirecteurNicolai Kippersluis, CEO & Founder

VOO

RWO

ORD

[4] Tectrade Magazine - februari 2011

Goede business partner is essentieel

HUB Uitgevers virtualiseert

infrastructuur

na grote overname

Interview

Twintig jaar Tectrade:

Van machines naar

complete oplossingen

Nieuws TMOnline Tweets 6Leisure

Audi A7 Sportback: een volledig nieuw autosegment 17Wannahaves

Nut of noodzaak? Beoordeel zelf 18Leisure

Bang & Olufsen introduceert BeoSound 8 23

ColumnRonald van Heek

11Bedrijvenscan 2011Cloud en social media houden

IT Managers bezig

8

Voorwoord

Voorwoord van Ronald van Heek

en Nicolai Kippersluis

3

14

12

INHOUD

Tectrade Magazine - februari 2011 [5]

Van onder-steunend naar strategisch

ZNWV: ICT speelt essentile rol in

de ouderenzorg

Opinie Social Media tijdperk 27Leisure

Nieuwe HondaJet vanaf 2012 leverbaar 31Storage

Tectrade breekt alle records met nieuw IBM midrange diskoplossing 32Facebook

Jeroen Kleinhoven 35

Cloud en soCial media houden iT managers bezigTwinTig jaar TeCTrade: van maChines naar CompleTe oplossingenhub uiTgevers virTualiseerT infrasTruCTuur na groTe overnamedeniT CompleTeerT heT hosTingaanbod meT de sTorage en baCk-up oplossingen van TeCTradeiCT speelT essenTile rol in de ouderenzorg

t w e e d e j a a r g a n g

n u m m e r 3

j a n u a r i 2 0 1 1

ICT: van ondersteunend naar strategisch

ColofonNummer 3, Februari 2011

Tm, Tectrade magazine is een uitgave van Tectrade B.V.Brenkmanweg 84105 DH CulemborgTel: 0345-547040Fax: 0345-520422E-mail: sales@tectrade.nlWebsite: www.tectrade.nl

eindverantwoordelijk binnen Tectrade b.v.Ronald van Heek

uitgeverAll-in CommunicatieErik van Heest06-10358397

bladmanagerMonique Vreeswijk

redactieMarco van der HoevenErik van HeestRonald van HeekHarald de Kruijf

fotografieAnna Green

vormgevingJohn Buys

Deze uitgave is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er (druk)fouten of onvolledigheden in voorkomen. Hiervoor aanvaardt de uitgever geen enkele aansprakelijkheid. Overname van artikelen na goedkeuring van Tectrade B.V.

IT Manager in beeldGerben Bluemink:

IT Manager in een dynamische,

uitdagende omgeving

28

Tectrade is meer dan alleen een leverancier

Denit Hosting Solutions:

Onze missie is

het online succes

van onze klanten 20

24

[6] Tectrade Magazine - februari 2011

NIEUWS

Tectrade BackupCollector services toont de betrouw-baarheid van uw backup omgeving. Kunt u 100% garanderen dat u data kunt restoren? Wij wel!

Tectrade opnieuw ISO 9001:2008 gecertificeerd door QMS International. De komende jaren dus weer kwali-tatief hoge servicegraad van Tectrade.

Het vlaggenschip van Tectrades Backup as a Service, BackupManage biedt 100% restore garantie voor SAP omgevingen en vermindert TCO tot 30%.

Netapp presenteert nieuwe FAS opslagsystemen. Hogere beschikbaarheid, betere prestaties, introductie SolidStateDisks en Data Ontap versie 8

Tectrade introduceert nieuwe IBM Nseries lijn en volgt hiermee de eerder door Netapp geintroduceerde FAS systemen met DataOntap 8.

Performance benefits of IBM Storwize V7000 with Easy Tier for Oracle 11g workload http://tinyurl.com/6yj87w7 #IBM #System Storage Storwize

New whitepaper on how Easy Tier on Storewize V7000 can get the most out of your SSDs http://bit.ly/hzE3iK ibmstorage IBM

Verizon Expands Cloud Computing Portfolio with Ter-remark Acquisition: Verizon last year announced ... http://bit.ly/guh9Ct

volg ons op twitter: http://twitter.com/tmonlinenl

NetApp INsIght 2010 AwArd for tectrAdeDe NetApp Insight 2010 Awards vonden 17 november 2010 plaats in Praag. Tectrade werd deze dag aan genaam verrast door als winnaar uitgeroepen te worden van de categorie Best Architectural Win. Derk-Jan Boon, senior presales con-sultant, nam namens Tectrade de prestigieuze award in ontvangst.

NetApp kent een zeer sterke partner Community. Door erkend te worden met n van de Insight Awards wordt blijk van waardering gegeven voor de design kwalificaties van Tectrade. Dit, vanwege het indrukwekkende design dat wij hebben gemaakt voor een van onze klanten. Een design dat inmid-dels succesvol is gemplementeerd en naar volle tevredenheid door de klant in gebruik is genomen.

Derk-Jan ontving namens Tectrade de Insight Award van Carl McQuil-lan, VP EMEA Technology Enablement & Professional Services and Rob Salmon, Executive Vice Presi-dent, Field Operations.

TMOnline Tweets (meer informatie over de tweets is te vinden op onze website www.tmonline.nl)

Tectrade Magazine - februari 2011 [7]

De jongste telg binnen het IBM storage portfolio, de

Storwize V7000, is een revolutionair mid-range open

schijfsysteem, dat een ideale mix is van bestaande IBM

proven tech