TECH SAVVY CONTROLLER - PLUC! AI/Machine Learning SaaS/Cloud Blokchain Visualisatie Robotics...

download TECH SAVVY CONTROLLER - PLUC! AI/Machine Learning SaaS/Cloud Blokchain Visualisatie Robotics Evalueren

If you can't read please download the document

 • date post

  27-Jun-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of TECH SAVVY CONTROLLER - PLUC! AI/Machine Learning SaaS/Cloud Blokchain Visualisatie Robotics...

 • www.pluc.nl

  Van financiële analyse naar advanced analytics

  TECH SAVVY CONTROLLER Een praktische leergang vol inzichten en concrete tools die je meteen effectiever maken als controller.

 • Waarom Tech Savvy Controller? De invloed van technologische ontwikkelingen op organisaties neemt verder toe. Voor het nemen van weloverwogen beslissingen zijn steeds grotere hoeveelheden data beschikbaar. Maar beschikbaarheid van data alleen leidt niet automatisch tot de juiste beslissingen, daar hoort analyse bij. Een controller kan veel winnen aan effectiviteit wanneer die zich meer bekwaamt in de inzet van technologie in de organisatie. Een Tech Savvy Controller helpt de organisatie namelijk om met behulp van technologie te komen tot betere beslissingen. En dat komt goed uit, want juist daar ligt een grote behoefte van de organisatie van morgen.

  • Meer data biedt mogelijkheden tot nieuwe analyses en inzichten. • De controller kan meer impact hebben wanneer hij/zij in staat is deze data helder

  toegankelijk te maken voor de organisatie. • Een Tech Savvy Controller begrijpt de techniek en hoe deze ingezet kan worden om diepgaander,

  sneller en frequenter analyses te maken • De Tech Savvy controller is de nuttiger data scientist waar elke organisatie om zit te springen.

  Is een controller geschikt voor meer data science? Bij uitstek. Controllers zijn logische denkers en analytisch, nauwkeurig en gewend aan het omgaan met data. Ook snappen controllers de impact die ze hebben op beslissingen in de organisatie. De rol die ze daarbij hebben is bovendien een rol die de organisatie accepteert als het domein van de controller. Met de kennis die de controller al heeft van de processen in de organisatie is een controller, versterkt met inzichten en technieken vanuit data science, de gedroomde persoon om data gedreven werken op te pakken in de organisatie!

  Een nuttigere datascientist! • Ervaring in het duiding geven aan (financiële) data • Logisch, analytisch en nauwkeurig, dus aanleg voor data science • Data is al het domein van de controller, de organisatie herkent dat • Snapt de impact op beslissingen in de organisatie

  Tech Savvy Controller 2

 • Vrijwel meteen. Data scientists worden schaarser en de controller kan deze schaarste gedeeltelijk opvullen. Een controller die leert meer te doen met de inzet van technologie en meer “data gedreven” te werken levert een organisatie direct geld op. En bovendien gaan we al tijdens de leergang met de deelnemers kansrijke projecten definiëren waar met gebruik van een data gedreven aanpak meteen geld wordt verdiend.

  • Wees de schaarste in data scientists voor • Meteen aan de slag met een eigen dataproject in de organisatie

  GARANTIE: de investering in deze leergang verdient zichzelf binnen een jaar terug!

  De leergang Je leert in een hoog tempo hoe jij als partner voor de business meer kunt doen met data. Op een goede manier omgaan met data, en zo zorgen voor betere beslissingen in de organisatie, is een essentieel onderdeel van de Finance rol vandaag en morgen. Maar waar begin je? En welke kennis is nodig om de missende schakel tussen de organisatie en data science te zijn. Wij nemen je mee en zorgen ervoor dat je zo Tech Savvy wordt dat je klaar bent voor meer impact. Je leert de essentie van data science, terwijl je vanuit je organisatiegevoel en stevige financiële achtergrond al haarfijn aanvoelt waar je meer waarde toe kunt voegen door meer data analyse.

  Tech Savvy Controller 3

  LOONT HET OM CONTROLLERS MEER BEGRIP VAN DATA SCIENCE EN TECHNOLOGIE BIJ TE BRENGEN?

  Wat is essentie van data sciene?

  Wat is de essentie

  van Robotics, A.I., Digitalisering

  en Data Analytics?

  Welk digitale gereedschap is er en

  hoe zet ik het in?

  Hoe creëer je meer waarde met

  minder inspanning?

  Hoe kom je tot succesvolle

  projecten met behulp van technologie?

  Wat kan data betekenen voor de organisatie?

  Op deze vragen geeft de leergang een antwoord:

  Wat bereik je met een ‘data driven’

  aanpak?

 • Niet geschikt voor iedereen Deze leergang is niet geschikt voor iedereen. Voor een optimaal effect is het relevant dat je beschikt over aanleg voor logica en statistiek. Daarnaast ben je nieuwsgierig, heb je het nodige doorzettingsvermogen en durf je aannames ter discussie te stellen. Wij toetsen vooraf je geschiktheid door middel van een assessment. Verder scheppen wij de randvoorwaarden om je succesvol door de leergang heen te loodsen.

  Tech Savvy Controller 4

  BOUWSTENEN VAN DE

  LEERGANG

  Online support

  Assessment op geschiktheid (skills, mindset) 20 Vrijdagen 12 deelnemers maximaal

  Vol 'smart tools for lousy jobs'

  Praktische insteek Concrete caoching

 • Randvoorwaarden en investering Is deze leergang wat voor jou? Wanneer de volgende uitspraken je aanspreken waarschijnlijk wel: • Je bent nieuwsgierig, analytisch sterk en neemt geen genoegen met halve

  antwoorden; • Je houdt van resultaat halen en wilt van waarde zijn voor de organisatie; • J e hebt een voorkeur voor praktisch leren en wilt graag experimenteren met een andere aanpak.

  Deelname aan de leergang vraagt om een investering van € 15.995,- excl. BTW. Deelname aan de leergang levert titelhouders 140 PE-uren op.

  Tech Savvy Controller 5

  TECHNOLOGIE PROJECT

  AI/Machine Learning

  SaaS/Cloud

  Blokchain

  Visualisatie

  Robotics

  Evalueren impact

  Sense making

  Data fundament

  Context geven

  Experimenteren Modelleren

  2 DAGEN 13 DAGEN

  Tools: Azure, Click, Tableau, Power BI, R, Python, SAS, Lime en andere

  Casus: tijdens het hele traject aan de slag met een casus uit de eigen praktijk! 5 DAGEN!

  Coaching & online support: concrete coaching van specialisten op het gebied van data analytics en technologie