TE KOOP - Berk & Kerkhof 2019. 4. 11.آ  Groenstraat te Wintelre Vraagprijs: € 290.000,=...

download TE KOOP - Berk & Kerkhof 2019. 4. 11.آ  Groenstraat te Wintelre Vraagprijs: € 290.000,= v.o.n. per

of 30

 • date post

  27-Jan-2021
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of TE KOOP - Berk & Kerkhof 2019. 4. 11.آ  Groenstraat te Wintelre Vraagprijs: € 290.000,=...

 • Groenstraat te Wintelre

  Vraagprijs: € 290.000,= v.o.n. per bouwkavel

  Korte omschrijving object Type : vier prachtige Ruimte voor Ruimte bouwkavels Perceeloppervlakte : bouwkavel I ca. 2.000 m²

  bouwkavel II ca. 1.650 m² bouwkavel III ca. 1.650 m² bouwkavel IV ca. 1.925 m² Alle kavels zijn eventueel met meer grond te koop

  Te bouwen woonhuis : mogelijkheid voor het realiseren van een prachtige vrijstaande woning Bijgebouwen : er mag een bijgebouw gebouwd worden met een oppervlakte van

  maximaal 250 m2, m.u.v. kavel II waar een bijgebouw van maximaal 200 m² gerealiseerd mag worden

  Tuin : volledig naar eigen wens en smaak te realiseren Ligging : gelegen op een steenworp afstand van de bebouwde kom in Wintelre Contactpersoon : Huub Coppelmans, 06 – 53 14 64 10, h.coppelmans@berkkerkhof.nl

  TE KOOP

  Vestiging: Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs Best bv Eindhovenseweg 30/B - 5683 KH Best

  Telefoon 0499 - 37 55 65 - fax 0499 - 37 28 35 - www.berkkerkhof.nl

  Bouw uw eigen droomhuis

 • Laat u overtuigen! Drie ruime bouwkavels met een oppervlakte van ca. 1.650 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met een bijgebouw van maximaal 250 m² resp. 200 m alsmede één ruime bouwkavel met een oppervlakte van ca. 2.000 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met een bijgebouw van maximaal 250 m².

  LET OP, alle kavels kunnen eventueel met meer grond worden gekocht.

  Hier woont u op een prachtige locatie met een landelijke uitstraling, doch op korte afstand van alle voorzieningen van Wintelre . Zowel aan de voor- als achterzijde van de kavels is sprake van vrij uitzicht. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis in uw eigen stijl ontwerpen en realiseren. Een unieke kans.

  Op bovenstaande plattegrond zijn de bedrijfsgebouwen van de woning gelegen aan Groenstraat 7 te Wintelre nog zichtbaar. Deze bedrijfsgebouwen zullen op korte termijn worden gesaneerd.

  1. Omschrijving object

  Bouwkavel Kavel I heeft een oppervlakte van ca. 2.000 m². De kavels II, III en IV hebben een oppervlakte van ca. 1.650 m². De kavels worden bouwrijp opgeleverd. Bij bouwkavel II mag een bijgebouw gerealiseerd worden met een oppervlakte van ca. 200 m². Op de overige kavels mogen een bijgebouw gerealiseerd worden met een oppervlakte van ca. 250 m².

  -2-

 • Regels bouw vrijstaande woning Inhoud : maximaal 1.000 m³ Goothoogte : maximaal 3,50 m1

  Nokhoogte : maximaal 9,00 m¹

  Regels bouw bijgebouwen Oppervlakte : kavel II: maximaal 200 m²;

  kavel I, III en IV: maximaal 250 m2 per bijgebouw Goothoogte : maximaal 3,20 m1

  Nokhoogte : maximaal 6,00 m¹

  Kavel I perceelsoppervlakte ca. 40,00 x 50,00, eventueel met meer grond te koop

  Kavel II perceelsoppervlakte ca. 30,00 x 55,00 , eventueel met meer grond te koop

  -3-

 • Kavel III perceelsoppervlakte ca. 30,00 x 55,00, eventueel met meer grond te koop

  Kavel IV perceelsoppervlakte ca. 35,00 x 55,00, , eventueel met meer grond te koop

  Overige gegevens

  Ligging De kavels zijn gesitueerd op een landelijke locatie gelegen aan de rand van de kern van Wintelre. De kavels beschikken over vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Kortom, een zeer gewilde locatie op korte afstand van het centrum, scholen, sportvoorzieningen en belangrijke uitvalswegen.

  -4-

 • Bijzonderheden ➢ de kavels zijn gelegen op een prachtige locatie aan de rand van van de kern van Wintelre;

  ➢ de kavels worden bouwrijp opgeleverd; ➢ glasvezel is aanwezig; ➢ aanvaarding in overleg.

  Kadastrale gegevens Gemeente Eersel sectie O nummers 479 (ged.), 492 (ged.) en 495 (ged), oppervlakte ca. 7.250 m². De kavels zijn alle met eventueel meer grond te koop. Bron: Kadaster.

  Bestemmingsplan De kavels zijn gelegen in het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, herziening Groenstraat 7 e.o.” van de gemeente Eersel en hebben daarin de enkelbestemming “Wonen” en gedeeltelijk de enkelbestemming “groen – landschappelijke inpassing. Daarnaast beschikken de kavels gedeeltelijk over de dubbelbestemmingen “Waarde-Archeologie 3” en “Waarde-Archeologie 4.2”. Het betreft een ontwerpbestemmingsplan d.d. 5 februari 2019. Bron: ruimtelijkeplannen.nl.

  Bijlagen ➢ kadastrale kaart; ➢ bestemmingsplan.

  -5-

 • Deze brochure is een beschrijving van het geheel. Indien u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft of nadere inlichtingen over dit object wilt, dan

  kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor; contactpersoon is Huub Coppelmans (06 – 53 14 64 10 of h.coppelmans@berkkerkhof.nl).

  Vervolgens maken wij graag een afspraak met u om deze woning te bekijken. Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid.

  Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar maakt.

  Verkoper kan verlangen dat koper een bankgarantie/waarborgsom afgeeft van 10% van de koopsom.

  Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben maar bent u wel zoekende naar een specifiek object, belt u dan gerust om u geheel vrijblijvend in te laten schrijven in

  ons zoekersbestand. Natuurlijk kunt u ons totaalaanbod ook bekijken op onze website: www.berkkerkhof.nl.

  Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld, waarbij de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons zijn weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Derhalve verstrekken wij geen garanties, noch kunnen wij op enigerlei

  wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

  Het bovenstaande object wordt u aangeboden onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

  -6-

 • -7-

 • Bedrijfspresentatie Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs

  Bij de verkoop van uw woning komen er veel vragen op u af. U kiest dus een makelaar die u, op deskundige wijze, tijdens het gehele verkoopproces begeleidt. Persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid en marktkennis zijn kernwoorden die bij Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs hoog in het vaandel staan. Voor alle facetten binnen het onroerend goed hebben wij onze specialisten en bieden u dus, naast de aan-/ en verkoop van woningen, een breed dienstenpakket. Zo zijn wij gespecialiseerd in:

  ● Taxatie van alle onroerende zaken voor alle doeleinden. ● Bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in de regio Aarle-Rixtel en Best. ● Bemiddeling bij aan- en verkoop van woningen in het buitengebied in de provincies Noord-Brabant en

  Limburg. ● Bemiddeling bij aan- en verkoop van bedrijfsonroerend goed. ● Bemiddeling bij huur en verhuur van bedrijfsonroerend goed. ● Bemiddeling bij aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. ● Bemiddeling bij produktierechten. ● Advies bij onderhandelingen met de overheid bij onteigening of verplaatsingen. ● Grond- en pachtzaken. ● Nadeelcompensatie. ● Planschade. ● Nieuwbouwadvies. ● Rechtbankzaken.

  Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs beschikt over twee strategisch gevestigde kantoren in Aarle- Rixtel en Best. Met twaalf makelaars en acht ondersteunende krachten verspreid over deze twee vestigingen hebben wij alle kennis in huis om u op alle gebieden binnen het onroerend goed van dienst te kunnen zijn. Een juiste mix van jonge, enthousiaste medewerkers en ervaren, deskundige makelaars zorgt ervoor dat ons kantoor de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien. Vanuit deze kantoren zijn wij actief in alle dorpen rondom de steden Helmond en Eindhoven. Ook de markt in Helmond en Eindhoven maakt onderdeel uit van ons werkgebied. Het gevarieerde aanbod richt zich daarbij op alle prijsklassen. Om een indruk te krijgen van hetgeen wij momenteel in de verkoop hebben, zowel binnen als buiten de bebouwde kom, raden wij u aan onze website eens te bezoeken: www.berkkerkhof.nl. Door onze actieve, creatieve en effectieve manier van werken zorgen wij voor een snelle verkoop van uw woning tegen een maximaal verkoopresultaat!

  -8-

 • Bestemmingsplangegevens

 • Artikel 4 Wonen

  4.1 Bestemmingsomschrijving

  4.1.1 Algemeen

  De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor:

  1. woningen, al dan niet in combinatie met aan huis verbonden beroepen en/of mantelzorg; 2. recreatieve voorzieningen in de vorm van kleinschalig kamperen of bed & breakfast; 3. ter plaatse van de aanduiding "cultuurhistorische waarden" het behoud, beheer en/of herstel

  van de cultuurhistorisch waardevolle (woon)boerderijen; 4. water en waterhuishoudkundige doeleinden;

  een en ander met de bijbehorende voorzieningen, zoals tuinen en erven en overeenkomstig de in 4.1.2 opgenomen nadere detaillering van de bestemming.

  4.1.2 Nadere detaillering van de bestemming

  In het onderstaande is een nadere detaillering opgenomen van het bepaalde in 4.1.1:

  a Niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit In een woning en bijbehorende bijgebouwen mag ook een niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit worden uitgeoefend als ondergeschikte activiteit bij de woonfunctie, waarbij de volgende bepalingen van toepassing zijn:

  1. De omvang van de activiteit mag niet meer bedra