Summer Inspiration Book 2013

16
SUMMER INSPIRATION BOOK 2013 OUTDOOR DAYS VERLENGD TOT 21/04! EEN BLOEMLEZING VAN STRALENDE OUTDOOR SUGGESTIES!

description

Summer Inspiration Book 2013

Transcript of Summer Inspiration Book 2013

summer inspiration book 2013

OUTDOOR DAYS

VerLenGD tot 21/04!

een bLoemLezinG Van straLenDe outDoorsuGGesties!

*Alle acties geldig tussen 12 & 31 maart. Actievoorwaarden in de showroom of binnenin deze folder.

‘5+1 actie’ niet cumuleerbaar met ‘actie cadeaubon’. Zolang de voorraad strekt.

Prijzen en acties enkel geldig op ons Outdoor-gamma. Acties en prijzen onder voorbehoud van drukfouten.

€200cADeAUbOn

per aankoopschijf van €1.000*

5+1 GRATISop aLLe

outDoor stoeLen*

OUTDOOR DAYS

VerLenGD tot 21/04

elePhAnt

ONZE MERKEN

arper

b&b itaLia

bLoom

bonaLDo

DesaLto

extremis

Fast

JoLi outDoor

kettaL

kristaLia

mDF itaLia

paoLa Lenti

rausch

serraLunGa

Vitra

zanotta

zumsteG

lente 2013! De zon laat voorzichtig in haar kaarten kijken. tijd voor de natuurlijkewarmte van het buitenleven. De grens tussen binnen-en buitenleven vervaagt steeds meer; wat buiten schittert kan zich evengoed in uw interieur profileren. Smaakmaker voor elke onvergetelijke zomeravond? een comfortabele en toegankelijke opstelling. Cockaert Design heeft heel wat stijlvolle meubelcollecties in huis die uw tuin net wat

meer persoonlijkheid kunnen bieden.elegante comfortbieders als de zon schijnt, onverbloemde eyecatcher eens de

avond valt. Benieuwd?

Wij ontvangen alle zonnekloppers, grasduiners, wolkenlopers en waterratten metopen armen op onze Outdoor Days. Verken ons aanbod met een verfrissend glaasjechampagne en ontdek de leuke extra’s of mooi meegenomen kortingen die u bij

aankoop in deze periode kan versieren.

een stralende zomer 2013 gewenst!

summer inspiration book 2013

qrAter

WOODStOCk

rigA

exTRemIS

€200cADeAUbOn

per aankoopschijf van €1.000*

5+1 GRATISop aLLe

outDoor stoeLen*

mArinA & CAPtAin

Een zwoele, zoete inval zomeravond of een lentefeest met een grote groep allerkleinsten? Een goeie gastentafel schittert in elk gezelschap! Verkiest u een bank, stoelen of combinatie van beide? Met de nieuwe tafel Marina en stoel Captain stelt u uw eigen persoonlijke picknicklandschap samen. Wit poederlak frame met tafelblad en bank in witte glasvezel. Superlange tafel voor eindeloos tafelplezier!

DiAmeter 260Cm!

iCe-CuBe kOSmOS StiCkS

exTRemIS tooLs For toGetherness

Dat strak design helemaal niet ten koste hoeft te gaan van enige warmte, bewijzen de vormgevers van extremis. elk extremis-ontwerp is een zegen voor het Bourgondisch samenhorigheidsgevoel. the sky is the limit: deze Belgische grensoverschrijdende awardwinners zijn felgesmaakte eyecatchers op de hoogste dakterrassen in new York.

neW!

hOPPer

Houten latten op een industrieel ogende constructie met verschillende afwerkingsmogelijkheden: Hopper by Extremis combineert het koelere designgevoel met het meest authentieke wat moeder natuur te bieden heeft. Het resultaat? Alles behalve houterig, maar oogverblindend mooi, oerdegelijk en zeer verfijnd.

Verkrijgbaar in:180cm, 240cm, 300cm of 360cmVanaf € 3.800

! eCOlOgiSCh VerAntWOOrD DeSign

extremis gebruikt eerlijke grondstoffen en kiest voor fsc-gecertificeerd hout: voor elke vierkante meter hout die het meubelhuis verwerkt, wordt een nieuwe vierkante meter bos aangeplant!

WWW.cockaert.be

gArgAntuA

Een zwoele zomeravond met alleen maar grote mensen of een lentefeest met een handvol allerkleinsten? Door verstelbare bankhoogte en verwijderbare bankjes biedt eethoek Gargantua een gezellig platform voor alle sociale of familiale omstandigheden.

exTRemIS

8-12

rADiCe quADrA & fOreSt

Forest stoelen van Fast zijn zowel met of zonder armleuning te verkrijgen, in een veelheid aan kleuren. Bijzonder elegant en perfect stapelbaar. Zij schuiven graag aan bij de Fast-tafel Radice Quadra. Aantrekkelijke instapprijs en snel leverbaar voor snelle beslissers!

neW eASY & eASY

FAST itaLiaans DesiGn Dat u aLs GeGoten zit!

fast staat steevast garant voor een collectie onderhoudsarme aluminium stoelen en tafels die in elke omstandigheid overeind blijven staan. met deze zuiderse ontwerpen waait er ongetwijfeld heerlijk verfrissende mediterrane wind doorheen uw buitenleven.

WWW.cockaert.be

€200cADeAUbOn

per aankoopschijf van €1.000*

5+1 GRATISop aLLe

outDoor stoeLen*

FAST

‘shoW me your GarDen

anD i shaLL teLL you What you are’

Alfred Austin

VerlengBAAr tOt 320 Cm!

KeTTAL

‘to sit in the shaDe on a Fine Day anD Look upon VerDure is

the most perFect reFreshment.’Jane Austen

KeTTAL DesiGn For (outDoor) LiFe!

PArk life BY JASPer mOrriSSOn

Park Life is de allereerste collectie van de Britse ontwerper Jasper Morrison voor Kettal. Duizelingwekkend lichte ontwerpen die zwaar doorwegen in elke designomgeving, of die zich nu binnen óf buiten situeert. Duurzaamheid en innovatie troef, dankzij de materiaalkeuze voor aluminium en porotex. De stoelen en banken zijn stapelbaar en dus gemakkelijk op te bergen bij slechte weersomstandigheden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

PAViliOn lAnDSCAPe Cute & ClASSY gArDen COCOOning

Een openluchthuis, een plek onder de zon? Het kan, dankzij de talrijke mogelijkheden die Kettal voor u in petto heeft. Eyecatcher Pavilion Landscape is een unieke overkapping, een buitengewoon concept dat u naar wens kan aankleden en uitbreiden met wanden, gordijnen, lamelletjes en plafonds. Absolute hotspot!

neW!

€200cADeAUbOn

per aankoopschijf van €1.000*

KRISTALIA

KRISTALIA een Furniture phiLosophy

innovatieve vormen en multifuntionele concepten vormen een frisse, strakke invalshoek voor een hartverwarmend binnen-en buitenleven. Simpel en mooi, vernieuwend en duurzaam.

SuShi

Sushi presenteert een ongeziene kaart aan tafelmogelijkheden. Drie onzichtbaar geïntegreerde verlengbladen ontplooien Sushi tot een dineerplatform van maar liefst 313 cm dat zich perfect aanpast aan de omvang van uw sweet summernight gezelschap. Zelfs de tafelbreedte is onderhandelbaar. Beklijvende voorjaarsklassieker!

Vanaf €1.257 (startprijs vaste tafel)

SuShi

€200cADeAUbOn

per aankoopschijf van €1.000*

5+1 GRATISop aLLe

outDoor stoeLen*

DeSALTO

DeSALTO aWarD-WinninG zuiDers DesiGn WaarDoor eLke taFeLGast biJ De eerste aanbLik het noorDen VerLiest!

helSinki

Dat duurzaamheid en minimalisme hand in hand kunnen gaan, bewijst designer Caronni Bonanomi met eettafel Helsinki. Absolute must-see? Een tafelblad met dikte van 25 mm dat zowel binnen als buiten uw vier muren hoge ogen gooit. Elk ontwerp uit de prachtige stoelencollectie van Desalto omringt de Helsinki tafel met gepaste etiquette.

Vanaf €1.467

neW!

WWW.cockaert.be

zUmSTeG GLoeDnieuWe binnenkomer met buitenaarDse moGeLiJkheDen!

De Zwitsers van Zumsteg zijn vooral bekend door hun interieurcollectie, maar met enkele gloed-nieuwe outdoorontwerpen verruimen zij hun werkveld. gemeenschappelijke Zumsteg-noemer: geometrische vormen, natuurlijke structuren en een uitgebalanceerde combinatie van hoog-waardig materiaal. form follows function, ongezien gebruiksgemak primeert! hogedruk of hittegolf, deze materialen houden jarenlang het hoofd koel!

grigiO, Zet De tAfelOmgeVing OP POten Die het meeSt in uW SmAAk VAlt!

Met tafel Grigio van Zumsteg laat u niets aan het toeval over. Heeft u absolute voorkeur voor tafelpoten aan het uiteinde van het tafelblad of verkiest u een centrale ondersteuning? Alles is mogelijk. Neem geen blad voor de mond en vraag onze outdooradviseurs naar de talrijke alternatieven!

mAAtWerkmOgeliJk!

kieS Zelf De VOrm

kieS POSitie POten

neW!

SAlernO

zUmSTeG

RAUScH

JOLI

PlAtfOrm

De link tussen een jacht en een tuinmeubelcollectie? De materiaalkeuze van Platform by Rausch: glasvezel. Met dit sterk, licht en fexibel bestanddeel creëert Rausch een ultra-glad oppervlak dat toekomst ademt. Minimalisme of futurisme? Sowieso een lounge corner om mee uit te pakken. Absolute blikvanger: De optionele LED-verlichting onder het glasvezelgeraamte.

WingS lunA

€200cADeAUbOn

per aankoopschijf van €1.000*

5+1 GRATISop aLLe

outDoor stoeLen*

WWW.cockaert.be

WWW.cockaert.be

ossegemstraat 10 -12 & 29 ı meise ı 02.269.45.42Dagelijks 11u - 18u ı zondag 14u - 18u (1 mei tot 31 augustus: zondag gesloten)Gesloten op woensdag & feestdagen ı Jaarlijkse vakantie: 28 juli tem 18 augustus

ww

w.c

anad

a-ge

nt.b

e

V.u.: S. C

ockaert ı Ossegem

straat 10-12 & 29 ı m

eise

5+1 GRATISop aLLe

outDoor stoeLen*

*Alle acties geldig tot 21 april. Actievoorwaarden in de showroom of binnenin deze folder.

‘5+1 actie’ niet cumuleerbaar met ‘actie cadeaubon’. Zolang de voorraad strekt.

Prijzen en acties enkel geldig op ons Outdoor-gamma. Acties en prijzen onder voorbehoud van drukfouten.