Studiedag Workshops

Click here to load reader

 • date post

  19-Jul-2015
 • Category

  Education

 • view

  47
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Studiedag Workshops

 • i n n o v a t i e i n l e r e n & w e r k e n

  STUDIEDAGENWORKSHOPSWorkshops

  Wilt u uw docententeam inspireren? Praktische voor-beelden laten zien? Met elkaar de discussie starten over de (on)mogelijkheden van sociale media, tablets in het onderwijs? Dan is een workshop in het eLab ideaal. Met een schoolteam van maximaal 25 personen wordt u ondergedompeld in het eLab. U maakt kennis met het Klavertje 4 Model, waarin alle aspecten van sociale media belicht worden en u hoort voorbeelden uit de onderwijspraktijk. U gaat ook zelf achter de knoppen zitten en gaat met elkaar in discussie over de betekenis voor uw school.

  Wij verzorgen workshops over tablets, sociale media, flipping the classroom, 21st century skills.

  Vraag naar de mogelijkheden en laat u inspireren.

  &DAGEN&DAGENWORK&WORK

  Voor wie?

  Wij verzorgen workshops en studiedagen voor uwcomplete lerarenteam en directie

  SOCIALE MEDIA

  FLIPPING THE CLASSROOMTABLETS

  21ST CENTURY SKILLS

  Innofun helpt de discussie binnen uw school of bestuur op gang te brengen en biedt inspiratie aan uw docenten. Bijvoorbeeld via een workshop bij Innofun in het eLab, of via een studiedag bij u op locatie.

  Studiedag Sociale media

  Hoe gaat uw school om met sociale media? Welke vragen stellen ouders? En hoe sluit u aan bij de belevingswereld van leerlingen? Natuurlijk heeft u gehoord over Twitter en Facebook. En in uw klassen wordt YouTube vaak gebruikt om filmpjes te tonen op het digibord. Maar kent u ook Quizlet (flitskaarten maken) en MindMeister (online mindmappen)? En heeft u weleens nagedacht hoe u Facebook kunt inzetten om ouderbetrokkenheid te vergroten?

 • MEER INFO:Wilt u meer weten over de invulling

  van uw studiedag?

  InschrijvenHeeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op met:

  Wendy Braat Senior Consultant T: 06 51 36 67 39E: [email protected]

  Studiedag op locatie voor hele stichting

  Als u alle scholen binnen uw bestuur meer inzicht wilt geven over de betekenis van sociale media voor het onderwijs, dan organiseert Innofun een studie-dag bij u op locatie. Innofun zorgt voor een interactief programma, waarin de deelnemers gedwongen worden om na te denken en te discussiren over de leervragen die relevant zijn voor hun school en hun klas. Dankzij actieve deelname zorgt u voor draag-vlak en komt u gezamenlijk tot inzichten.

  Het programma duurt ca. 4 uur en kan de volgende onderdelen bevatten: Betekenis van sociale media voor scholen aan de hand van het Klavertje 4 Model Pauze en dialoog over de centrale leervragen Praktijkvoorbeelden, gepresenteerd door vooruitstrevende docenten uit het land Plenaire discussie aan de hand van stellingen over de visie en het beleid van de school

  Inspirerende verkenning management

  Wilt u met uw directeuren, bovenschools ICT cordinatoren uw bestuur verkennen wat de (on)mogelijkheden van sociale media zijn? In 2,5 uur maakt u kennis met de kracht van het eLab. Innofun schetst de kansen, geeftprikkelende voorbeelden en inspireert u om uw doelstel-lingen te formuleren. Samen met u brengen we het thema sociale media in verbinding met uw visie en beleid en helpen u bij het formuleren van actiepunten. Zo kunt u een succesvol vervolg geven aan deze inspirerende sessie.

  Voor wie?

  Alle docenten, directie en bestuur van de stichting.(50 tot 500 personen)

  Klavertje 4 Model (#K4M)

  Innofun hanteert het Klavertje 4 Model (#K4M) om tot een integrale aanpak van sociale media te komen. U kijkt dan verder dan technische faciliteiten en cyberpesten. Het Klavertje 4 Model is een eenvoudig en krachtig model om sociale media een blijvende en relevante plek te geven in het onderwijs. In de whitepaper De (onder-wijs)wereld draait door! leest u onze visie op onderwijs. En ontvouwt het Klavertje 4 Model zich als geluks-brenger voor het onderwijs.

  Genteresseerd? Vraag de whitepaper gratis aan via www.innofun.nl

  @LennyPaletGisteren op bezoek geweest bij

  @Innofun. Genoeg inspiratie opgedaan om volgend jaar ICT binnen #KempenKind

  vorm te geven.

  @LidiSchepersMooie voorbeelden worden gedeeld bijeenkomst #innofun bij #heliomare. #pceye #imovi #pinterest in de klas.

  @RJochWeer nieuw enthousiasme

  opgedaan over tablets in de klas bij @Innofun.

  Wat klanten zeggen:

  150126_Innofun_Flyer5_Voorkant150126_Innofun_Flyer5_Achterkant