Stage presentatie

of 9 /9
Roy stage @ DD

Embed Size (px)

description

Stage presentatie

Transcript of Stage presentatie

Page 1: Stage presentatie

Roystage @ DD

Page 2: Stage presentatie

JanKees Consultancy

JanKees Consultancy is een nieuw bedrijf dat zich voornamelijk richt op het adviseren op het gebeid van Overheid, veiligheid en commercie.

Hiervoor moest een woordbeeld gemaakt worden van de naam.

(Deze opdracht is nog niet afgerond)

De opdracht was om een logo te maken dat er professioneel uit ziet, maar toch simpel. Als een van de logo’s gebruikt gaat worden, kan ik een vertaalslag maken naar een huisstijl. Op dit moment liggen de logo’s bij de klant om beoordeeld te worden.

JanKees Consultancy logo+huisstijl

Page 3: Stage presentatie

JANKEESCONSULTANCY

JanKees BaardewijkKerkstraat 1603882 BW Puttent 038-888888i www.jankees.nle [email protected]

JANKEESCONSULTANCY

Page 4: Stage presentatie

Onderwijstalenten.nl

Onderwijstalenten.nl is gericht op het stimuleren van personele instroom en inzetbaarheid in gereformeerd onderwijs. OND is geïnitieerd door het Landelijk Verband van Gereformeerde School- verenigingen (LVGS) in samenwerking met nagenoeg alle gereformeerde scholen voor primair, voortgezet en beroepsonderwijs in Nederland.

Het Nederlands Dagblad is overgegaan over het tabloid-formaat. Ik moest onderzoeken hoe de advertenties in het nieuwe formaat er uitzagen. De advertenties moesten in formaat aangepast worden.

Onderwijstalenten.nl

nieuwe formaten ND

Page 5: Stage presentatie

TITEL

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

Onderwijstalenten is een samenwerking van een groot aantal onderwijsinstellingen. Kijk voor meer actuele gereformeerd onderwijs op Onderwijstalenten.nl

loopbaan in gereformeerd onderwijs

Page 6: Stage presentatie

VEZ Leerhuis

De Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) is een evangelische gemeente, ontstaan in 1933 en door de jaren heen gegroeid tot momenteel zo’n 2700 geregistreerde personen uit Zwolle en omstreken. Bij VEZ organiseren ze verschillende activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen.

De opdracht was om een nieuw bedankkaartje te ontwerpen als bedankje voor vrijwilligers en donateurs. Ik had een aantal foto’s en teksten gekregen die ik mocht gebruiken voor het kaartje.

VEZ Leerhuis bedankkaartje

Page 7: Stage presentatie
Page 8: Stage presentatie

Schoollogo

Schoollogo is een initiatief van douglas design. Ons reclamebureau heeft ruim 25 jaar ervaring in creatieve communicatie-vormen.

Zij bieden u een breed palet aan diensten, van communicatie-advies tot grafische vormgeving, van direct mail tot magazines en webdesign. Ze werken met een team van enthousiaste vaste krachten en freelancers. Snel en flexibel.

Ik kreeg opdracht om logo’s ontwerpen voor basisscholen. Ik heb gekozen voor ‘de Ark’, ‘de Morgenster’ en ‘de Schakel’.

Schoollogo logo’s + huisstijlen

Page 9: Stage presentatie

dearkDE MORGENSTERP.C. Basisschool

P.C. Basisschool