Sponsorgids Open Zeeuwse 2014

4
Tabletennis by the sea Open Zeeuwse tafeltenniskampioenschappen 5-6-7 september 2014 Sponsorgids

description

TTC Middelburg zoekt sponsors voor de Open Zeeuwse Tafeltennis Kampioenschappen 2014 van 5-7 september. Belangstelling? Neem dan voor meer info contact op met [email protected]

Transcript of Sponsorgids Open Zeeuwse 2014

Page 1: Sponsorgids Open Zeeuwse 2014

Tabletennis by the sea

Open Zeeuwse tafeltenniskampioenschappen

5-6-7 september 2014

Sponsorgids

Page 2: Sponsorgids Open Zeeuwse 2014

Evenement TTC Middelburg organiseert in 2014 voor de tweede keer de Open Zeeuwse Tafeltennis Kampioenschappen (OZTTK).

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 september. Met zowel een scholierenevent, een jeugdtoernooi, een teamevenement én een toptoernooi is de Middelburgse sportaccommodatie De Sprong direct na de zomervakantie drie dagen gevuld met honderden jeugd- en senior tafeltennissers.

TTCM wil met de Open Zeeuwse kampioenschappen én een serie andere activiteiten (het zogenaamde Masterplan Zeeuws Tafeltennis) de komende jaren de tafeltennissport in de provincie Zeeland weer een duwtje in de rug geven. Afgelopen jaren zijn ledenaantallen bij clubs steeds verder teruggelopen en is het voor spelers en competitieteams steeds moeilijker geworden om tegenstanders in de nabijheid te vinden. Naast het toernooi waarvoor spelers uit heel Nederland, België en Duitsland zijn uitgenodigd staan er meer evenementen op het programma. In de nazomer organiseert TTCM ook een Walchers scholierentoernooi, kadercursussen voor Zeeuwse trainers/bestuurders, regiotraining voor talenten etc.

Page 3: Sponsorgids Open Zeeuwse 2014

Veel van de werkzaamheden en organisatie wordt gedragen door een groot aantal vrijwilligers van verschillende tafeltennis clubs. Uiteraard zullen er echter ook wel kosten gemaakt moeten worden zoals zaalhuur, materiaal huur etc. Om het evenement financieel rond te krijgen wordt TTCM mede ondersteunt door het Delta Zeeland Fonds met een bijdrage voor de promotie van de tafeltennissport. Dit is echter nog niet voldoende en zijn we nog op zoek naar meer sponsors en adverteerders..

Sponsoring van het evenement kan al door middel van een standaard sponsorpakket dat verkregen kan worden tegen een relatief geringe financiële bijdrage. Door een standaard sponsor pakket verkrijgt u extra publiciteit door vermelding van uw bedrijf op onze website, onze FaceBook pagina, drukwerken voor het toernooi en de Faam en/of regionale bode.

Naast het standaard sponsorpakket bestaat echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoofdsponsorschap. De vorm en inhoud hiervan stemmen we graag af in een persoonlijk gesprek.

Page 4: Sponsorgids Open Zeeuwse 2014

www.ozttk.nl facebook.com/ozttk