Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

20
Sponsorbrochure 2015 Kerk-Avezaath 17, 18 & 19 april

description

Interesse in sponsoring van Het Lentefeest te Kerk-Avezaath? Neem contact op met Sander Voerman via [email protected] of kijk op www.hetlentefeest.nl

Transcript of Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Page 1: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsorbrochure 2015

Kerk-Avezaath

17, 18 & 19 april

Page 2: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015
Page 3: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Beste ondernemer,

Voor u ligt de sponsorbrochure van Het Lentefeest 2015.

Het Lentefeest vindt in 2015 plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april. In 2015 belooft Het Lentefeest weer het oergezellige feest van weleer te worden ruimte biedend aan +/- 3.000 bezoekers per dag, een programma met Nederlands’ bekendste artiesten en een professionele ambiance.

Wat in de jaren ’70 begon met een rommelmarkt is in 39 jaar uitgegroeid tot een groots driedaags festival met voor alle leeftijden wat wils. In al die jaren is het doel van deze verenigingsactiviteit altijd geweest: het verstevigen van de clubkas van v.v. Teisterbanders. Het Lentefeest 2014 was mede door de inzet van alle vrijwilligers en het enthousiasme van de bezoekers wederom een erg geslaagde editie.

Een onmisbare schakel in de financiële gang van zaken zijn de bijdragen van de sponsors. Om er ook in 2015 weer een sprankelend Lentefeest van te maken doen wij een beroep op uw financiële medewerking. Met de hulp van sponsoren heeft Het Lentefeest de afgelopen tien jaar flink kunnen professionaliseren. Wij zouden dit graag blijven doen en daarbij ook niet het hoofddoel van het evenement uit het oog verliezen.

Sponsoring is geen donatie, daar zijn wij ons terdege van bewust. Middels deze sponsorbrochure willen we u dan ook informeren over de sponsormogelijkheden die Het Lentefeest u biedt. Met een bezoekersaantal van +/- 10.000 bezoekers over het gehele weekend kunt u zich als onderneming op verschillende manieren in de kijker spelen bij uw doelgroep. Alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn in deze brochure uiteengezet. Heeft u zelf een leuk idee, dan gaan we hier graag met u over in gesprek.

Verder bevat de brochure alle informatie over het programma van aankomende editie. Kijk voor meer informatie omtrent Het Lentefeest op onze website, www.hetlentefeest.nl.

Wij hopen snel kennis met u te mogen maken om over de inhoud van deze brochure van gedachte te wisselen. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u altijd contact opnemen met Sander Voerman, te bereiken per telefoon op 06-18589044 en/of per e-mail via [email protected].

Met feestelijke groet,

De organisatie van Het Lentefeest 2015,

Jonne, Mark, Jeroen, Sven, Sharona, Sacha, Mariska en Sander

Page 4: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Vrijdag 17 apri lDe vrijdagavond zal in 2015 doorgaan met wat de afgelopen jaren ingezet is! Namelijk een feestje bouwen samen met het publiek!

Hiervoor zijn een paar van de beste artiesten van Nederland opgetrommeld! Eén absolute dj-legende en een grote meneer uit de hip-hop scene.

Samen met de inmiddels ervaren huis-dj Maurice, zullen deze feestbeesten de volledige avond voor hun rekening nemen! Deze combinatie zal uiteraard zorgen voor veel interactie, lol en feest!

Dit alles uiteraard weer voor een zacht prijsje! Ook in 2015 zijn de kaartjes in de voorverkoop voor deze avond slechts €10,-!

DJ MAURICE!!

* Onze eigen huis-dj!* Feest gegarandeerd

Meer info via www.djmaurice.com

Page 5: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Vrijdag 17 apri l

DJ MENTAL THEO!!

* Legendarische DJ!* Laat geen tent heel!* Al jaren aan de top* Wonderful days!* Eerste keer Lentefeest!

Meer info via www.mentaltheo.nl

KRAANTJE PAPPIE

* Nummer 1 hit met Jan Smit* ‘WELKOM IN DE FEESTTENT’!* Snelste rapper van Nederland* Eerste keer Lentefeest

Meer info via www.kraantjepappie.nl

Page 6: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Zaterdag 18 apri lDe zaterdagavond van Het Lentefeest is inmiddels een begrip in de regio. Ook in 2015 zal het publiek weer getrakteerd worden op diverse goede en verrassende live-optredens.

Een mix van verrassend topentertainment, en één van Nederlands beste coverbands wisselen elkaar af op het podium! Een gegarandeerde topavond zoals gewend van Het Lentefeest!

VINZZENT

* Gezellige gozer!* Dromendans* Danse Danse

*Eerste keer Lentefeest

meer info via www.vinzzent.nl

VENGABOYS

* Boom, boom, boom* Back to the 90’s!* Spectaculaire liveshow!

meer info via www.vengaboys.nl

Page 7: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Zaterdag 18 apri l

LAWINEBOYS

* Altijd feest!* Lekker meezingen* Derde keer Lentefeest!

meer info via www.lawineboys.nl

THE YOUNG BEETHOVEN

* Feest op topniveau!* Tweede keer Lentefeest!* Geweldige liveband!* Maken er een grote show van! * Kwaliteit zoals u van ons gewend bent!

meer info via www.theyoungbeethoven.nl

JANNES

* Eigenlijk geen intro nodig!* Volksheld

* Eindelijk op Het Lentefeest!

meer info via www.jannesonline.nl

Page 8: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Zondag 19 apri lDe afgelopen vier/vijf jaar zit er een duidelijk stijgende lijn in ‘de zondag’ van Het Lentefeest. Steeds meer mensen uit de regio weten de weg te vinden naar Kerk-Avezaath.

Jong en oud is door elkaar heen te vinden in de grote feesttent. Van ‘s ochtends tien uur tot ‘s avonds een uur of zeven! Uiteraard met vanaf een uur of drie het inmiddels traditionele afsluitende feest met DJ Maurice en diverse gezellige artiesten, met in 2010 Frans Duijts, 2011 De Lawineboys, 2012 Ronnie Ruysdael, 2013 Gebroeders Ko en afgelopen jaar het Feestteam! De organisatie besteedt ook dit jaar weer veel aandacht aan de invulling van het zondagprogramma en kan garanderen dat het een oergezellige dag zal worden voor de hele familie met als afsluiter wederom een geweldige feest-act, namelijk SNOLLEBOLLEKES, degene die vorig jaar de tent volledig op zijn kop zette op vrijdagavond!!

Met uiteraard de traditionele rommelmarkt en braderie, activiteiten voor de jongste bezoekers, vanzelfsprekend veel entertainment in de tent en de trekking van de voorjaarsloterij!

Gezelligheid in een ongedwongen sfeer staat hoog in het vaandel!

Page 9: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Zondag 19 apri l

Page 10: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015
Page 11: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015
Page 12: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015
Page 13: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Belangrijke informatie:

- De sponsorkaarten zullen via e-mail verstuurd worden, u krijgt hier bericht over. Mocht u liever hardcopy kaarten hebben, geef dit dan gerust aan.

- De sponsorkaarten worden na betaling het eerste deel van maart 2015 verzonden.

- Mocht u speciale wensen hebben, laat ons dit dan vooral weten.

Page 14: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsor optiesSponsors zijn erg belangrijk voor Het Lentefeest in haar huidige vorm. Zonder de aanwezige sponsors zou het een stuk lastiger zijn om een dergelijk evenement te realiseren. Om Het Lentefeest ook aantrekkelijk te houden voor sponsoren zijn er een aantal interessante sponsorpakketten samengesteld, waarmee u als onderneming de grote hoeveelheid aanwezige bezoekers zeker zult bereiken. Naast deze pakketten zijn er tal van andere mogelijkheden en staan wij uiteraard open voor uw eigen ideeeën of suggesties omtrent sponsoring.

U kunt hier bijvoorbeeld denken aan sponsoring in de vorm van goederen en/of diensten. Ook bieden wij u onderstaande mogelijkheden. Wij treden graag met u in gesprek over de speciale sponsoropties. Tevens bieden wij u vanaf heden de mogelijkheid om indien gewenst het sponsorbedrag in delen te voldoen. Informeer naar de mogelijkheden!

Voorbeelden van speciale sponsoropties Het Lentefeest:

* Naamsverbinding aan de Grote Feesttent* Naamsverbinding aan de VIP-tent* Naamsverbinding aan de Garderobetent/Kinderparadijs* Aankleding op- en afbouwploeg* Naamsvermelding op consumptiemunten * Naamsvermelding op drinkbekers* Naamsvermelding op polsbandjes bezoekers* Gadgets en/of give-aways voor bezoekers

Sponsoring van materieel:

Ieder jaar maakt Het Lentefeest gebruik van vele soorten materieel, deze worden voor een groot gedeelte ingehuurd. Het gaat om zowel groot als klein materieel. Denk bijvoorbeeld aan rijplaten, afzethekken, kleerhangers, heftrucks enzovoort. De mogelijkheid bestaat om Het Lentefeest te sponsoren door het ter beschikking stellen van materieel. In goed overleg wordt de waarde van het materieel bepaald en vervolgens wordt hier een sponsorpakket aan gekoppeld.

Page 15: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsor optiesPakket A: ‘Lentepartner’ 5.000 euro

Dit is het meest exclusieve sponsorpakket van Het Lentefeest. Uiteraard kent dit pakket ook een aantal privileges ten opzichte van de andere pakketten.

Inhoud pakket:

* De lentepartner wordt genoemd in alle communicatieuitingen van Het Lentefeest

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op twee grote spandoeken aan weerszijde van het hoofdpodium

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op één groot spandoek op een prominente plaats bij de ingang van het festivalterrein

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op een onderscheidende plaats op promotieposters

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op een onderscheidende plaats op promotieflyers

* Vermelding bedrijfsnaam en logo in advertenties Lentefeest in regionale krant

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op een onderscheidende plaats op de startpagina van de Lentefeest-website

* Hyperlink naar bedrijfswebsite op een onderscheidende plaats op de startpagina van de Lentefeest-website

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op twee grote volledige dynamische videoschermen aan weerszijde van het hoofdpodium

* Twaalf toegangsbewijzen voor de VIP-tent en het VIP-deck op zowel vrijdag als zaterdag

* Achttien reguliere vrijkaarten voor zowel vrijdag als zaterdag

Page 16: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsor opties

Pakket B: ‘Hoofdsponsor’ 2.000 euro

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op promotieposters

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op promotieflyers

* Vermelding bedrijfsnaam en logo in advertenties Lentefeest in regionale krant

* Mogelijkheid tot plaatsen vlag en/of bord met bedrijfsnaam en logo op een prominente plaats op het festivalterrein

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op de startpagina van de Lentefeest-website

* Hyperlink naar bedrijfswebsite op de startpagina van de Lentefeest-website

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op twee grote volledige dynamische videoschermen aan weerszijde van het hoofdpodium

* Zes toegangsbewijzen voor de VIP-tent en het VIP-deck op zowel vrijdag als zaterdag

* Tien reguliere vrijkaarten voor zowel vrijdag als zaterdag

Page 17: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsor opties

Pakket C: ‘Stersponsor’ 1.500 euro

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op promotieflyers

* Mogelijkheid tot plaatsen vlag en/of bord met bedrijfsnaam en logo op een prominente plaats op het festivalterrein

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op de startpagina van de Lentefeest-website

* Hyperlink naar bedrijfswebsite op de startpagina van de Lentefeest-website

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op twee grote volledige dynamische videoschermen aan weerszijde van het hoofdpodium

* Vijf toegangsbewijzen voor de VIP-tent en het VIP-deck op zowel vrijdag als zaterdag

* Zeven reguliere vrijkaarten voor zowel vrijdag als zaterdag

Page 18: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsor optiesPakket D: ‘Sponsor’ 1.000 euro

* Mogelijkheid tot plaatsen vlag en/of bord met bedrijfsnaam en logo op een prominente plaats op het festivalterrein

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op de sponsorpagina van de Lentefeest-website

* Hyperlink naar bedrijfswebsite op de sponsorpagina van de Lentefeest-website

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op 1/2 deel van de twee grote dynamische videoschermen aan weerszijde van het hoofdpodium

* Drie toegangsbewijzen voor de VIP-tent en het VIP-deck op zowel vrijdag als zaterdag

* Vijf reguliere vrijkaarten voor zowel vrijdag als zaterdag

Pakket E: ‘Subsponsor’ 500 euro

* Mogelijkheid tot plaatsen vlag en/of bord met bedrijfsnaam en logo op een prominente plaats op het festivalterrein

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op de sponsorpagina van de Lentefeest-website

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op 1/4 deel van de twee grote dynamische videoschermen aan weerszijde van het hoofdpodium

* Twee toegangsbewijzen voor de VIP-tent en het VIP-deck op zowel vrijdag als zaterdag

* Twee reguliere vrijkaarten voor zowel vrijdag als zaterdag

Page 19: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Sponsor optiesPakket F: ‘Donateur’ 200 euro

* Vermelding bedrijfsnaam op de sponsorpagina van de Lentefeest-website

* Vermelding bedrijfsnaam en logo op 1/4 deel van de twee grote dynamische videoschermen aan weerszijde van het hoofdpodium

* Twee reguliere vrijkaarten voor zowel vrijdag als zaterdag

* Mogelijkheid tot aankoop van twee toegangsbewijzen voor de VIP-tent en het VIP-deck op zowel vrijdag als zaterdag à 125 euro per stuk.

Graag komen wij met u in contact over de in deze brochure genoemde opties. Dit doen wij uiteraard graag in een persoonlijke afspraak.

Deze afspraak kunt u maken met Sander Voerman. Hij is te bereiken via [email protected] of via 06-18589044.

Page 20: Sponsorbrochure Het Lentefeest 2015

Contactgegevens:

Stichting Het LentefeestRichtershof 27

4013 CK Kapel-Avezaath06-18589044

[email protected]

Organisatie 2015:

Mariska WellnerJonne Vermeulen

Jeroen WijnhofMark van Arkel

Sven du MéeSharona Schimmel

Sacha MeijerSander Voerman