Spinder Cross NL handleiding

download Spinder Cross NL handleiding

of 14

 • date post

  23-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  233
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER CROSS fietsendrager ATB D C E 1 Alvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de framebevestiging (A) in het basisframe (B) te plaatsen. 2 Leg de drager op een rechte ondergrond met de snelkoppeling naar u toe. 3 Schuif de framebevestiging met de nok (C) naar de lichtbalkzijde in het vierkante gat (D). 4 Zet de frame bevestiging vast met de sterknop (E) aan de zijkant van het basisframe. 1 4 3 1

Transcript of Spinder Cross NL handleiding

 • 01ATB

  Gefeliciteerd met de aanschaf van uw SPINDER CROSS fietsendrager

 • 02

  1 Alvorens u de drager op de trekhaak kunt plaatsen dient u eerst de framebevestiging (A) in het basisframe (B) te plaatsen.

  2 Leg de drager op een rechte ondergrond met de snelkoppeling naar u toe. 3 Schuif de framebevestiging met de nok (C) naar de lichtbalkzijde in het vierkante gat (D).4 Zet de frame bevestiging vast met de sterknop (E) aan de zijkant van het basisframe.

  Gebruiksklaar maken van de SPINDER CROSS

  1

  1

  A B

  C

  E

  D

  4

  3

 • 03 Plaatsen van het nummerbord in de lichtbalk

  1 Ontgrendel beide heveltjes (onder & boven) heveltjes (A). De rechter zijkap volledig uitschuiven en voorzichtig verwijderen (B).

  2 Nummerplaat in de lichtbalk achter de nok (C) schuiven. Plaats de zijkap terug en stel de juiste breedte in. Zet de zijkap vast door de heveltjes vast te zetten.

  A

  B

  C

  2

  1

 • C900

  32

  A

  B

  041

  1 LET OP: voordat u de SPINDER CROSS op de trekhaak plaatst beide frameklemarmen naar links OMLAAG klappen.

  2 Til de SPINDER CROSS bij het handvat op en laat de SPINDER CROSS zo verticaal mogelijk (A) (belangrijk) over de trekhaakkogel zakken totdat deze op de kogel rust.

  3 Druk nu de SPINDER CROSS met beide handen naar beneden totdat de Click & Go koppeling in de vergrendeling klikt (B). Controleer of de drager in de juiste stand (horizontaal) staat (C).

  Op de volgende pagina kunt u zien wanneer de Click & Go koppeling vergrendeld is.

  De SPINDER CROSS op de trekhaak zetten

 • 05

  Max. 50 cm Max. 50 cm

  1

  Lichtbalk instellen

  1 Maak aan de achterzijde van de lichtbalk.de beide heveltjes los. 2 Stel de juiste breedte in. Aan de voorzijde kunt u de breedte aflezen die overeenkomt met de breedte

  van uw auto.3 Stel de breedte zo in dat de middenlijn van het achterlicht zich niet meer dan 0,50 m vanaf het breedtste

  punt van de auto bevindt.

  2

  1 3

 • 06 Vergrendelen - ontgrendelen van de SPINDER CROSS

  1 Zo is de Click & Go koppeling goed vergrendeld en kunt u veilig gaan rijden.

  2 Door de grijze handgreep (A) naar boven te bewegen kunt u de Click & Go koppeling ontgrendelen en de SPINDER CROSS van de trekhaak verwijderen.

  In deze stand is de Click & Go koppeling niet vergrendeld en kunt u NIET rijden.

  1 2

 • 071

  Plaatsen van fiets(-en) op de SPINDER CROSS

  1 Voor dat u de fiets(-en) plaatst: Draai de frameklem (A) en de vleugelbout (B) alvast los.2 Zorg dat beide frameklemmen naar links (bestuurderszijde) neergeklapt zijn.3 Plaats de eerste fiets op de achterste wielgoten (het dichtst bij de auto) altijd met het stuur naar links

  (zelfde kant als de auto bestuurderszijde). Draai dan pas de frameklem (C) in de gewenste positie.4 Plaats de frameklem rond de zadelbuis en breng de binnenbuis op de juiste hoogte (D) en draai

  tenslotte de vleugelbout en de frameklem stevig vast.

  3 4

  2A

  B

  C

  D

  1

 • 08 Riempjes bevestigen1 2

 • 09 Kantelconstructie van de SPINDER CROSS

  1 Haal de hendel naar boven. Terwijl u de hendel omhoog houdt, tilt u de gehele drager aan het handvat iets omhoog.

  2 Hierdoor wordt de drager ontgrendeld en kan deze naar beneden kantelen.! Let op: Deze kanteling altijd begeleiden door de drager, of de fietsen vast te houden. De drager is

  eenvoudig weer op te klappen en vergrendelt bij het omhoog tillen vanzelf.! Let op: Controleer altijd of de borging aan beide zijden weer in de goede positie zit.

  1

  1

  2

 • 1011

  Verstellen van de SPINDER CROSS bij achterover hellen

  4

  A

  B

  5 A

  B

  C

  1 32

  1 Sommige trekhaken hebben een afwijkende stand waardoor uw SPINDER CROSS iets achterover kan hellen.

  2 Draai de twee kruiskopboutjes onderaan het koppelhuis los en haal de afsteunplaatjes eruit (3). 4 Schroef afsteunplaatje (B) los van basisplaat (A). 5 Draai eerst de basisplaat (A) een halve slag. Schroef nu afsteunplaat (B) weer op de basisplaat (C).6 Plaats de afsteunplaatjes weer in het koppelhuis (D) en draai de 2 kruiskopboutjes weer vast.

  6 D

 • 11 Verloopstekker en afsluiten van de Click & Go koppeling en de frameklemmen

  1 De SPINDER TOUR is standaard voorzien van een 13 naar 7 polige verloopstekker. 2 Mocht uw auto voorzien zijn van een 13 polige contactdoos dan kunt u de verloopstekker verwijderen.

  21

 • 12

 • F I E T S E N D R A G E R S

  SPINDER FIETSENDRAGERSTel +31 (0) 512 58 67 67 | Fax. +31 (0) 512 58 67 16

  info@spinder.com | www.spinder.com