Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

24
Nieuw bouw WOENSDAG 25 SEPTEMBER 2013 Commerciële bijlage Een huis kopen? Dit is hét moment! pag. 04 Starter is terug op woningmarkt pag. 02 Hot and happening: de nieuwste woontrends pag. 14 Pionieren in groen en betaalbaar Nieuw-West pag. 16 Kom kijken op de Landelijke Nieuwbouwdag op 28 september!

description

Special over de Woondag-Nieuwbouwdag van zaterdag 28 september 2013, in De Telegraaf en Metro.

Transcript of Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

Page 1: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NieuwbouwWOENSDAG 25 SEPTEMBER 2013 Commerciële bijlage

Een huis kopen? Dit is hét moment!pag. 04

Starter is terugop woningmarkt

pag. 02

Hot and happening: de nieuwste woontrends

pag. 14

Pionieren in groen en betaalbaar Nieuw-West

pag. 16

Kom kijken

op de Landelijke

Nieuwbouwdag op

28 september!

Page 2: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW02

De Amsterdamse nieuwbouw zit in de lift. De verkopen zijn meer dan verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden. Het geheim achter het succes is samen te vatten in de 4 P’s van de woningen in West, Oost en Noord waar veel vraag naar is: een leuk project op een leuke plek, met een kwalitatief goed product voor een schappelijke prijs.

04

06

10

14

16

18

Inhoudsopgave

De bodem van de Amsterdamse woningmarkt lijkt bereikt, stellen Niels van Meekeren, directeur van makelaarskantoor ERA Van De Steege en Eric van Oversteeg van Amsterdam Woont in koor. “Er is een opwaartse lijn in de woningver-kopen. Amsterdam-Noord en West, maar ook Oost, zitten duidelijk in de lift,” vertelt Van Meekeren. “We bieden een goed product tegen een scherpe prijs. De netto maandlas-ten voor een nieuwbouwwoning in Amsterdam-Noord of West zijn ongeveer gelijk aan de bedragen voor een vergelijkbare woning in Gro-ningen.” Dit is voor een groot deel te danken aan de gunstige erfpacht-voorwaarden waaronder kan worden gekocht in Amsterdam. Bovendien groeien de prijzen van huurwonin-gen en koopwoningen naar elkaar toe, constateert Van Oversteeg. “Huren wordt duurder. In de vrije sector ben je ook 900 à 1000 euro aan huur kwijt. Als je eengezinswo-ningen in een betaalbare prijsklasse bouwt – tussen de 250 en 300.000 euro – zit je rond de 800 à 1000 euro netto woonlasten.”

Wat maakt Nieuw-West of Noord zo’n goede locatie?“In Nieuw-West gebeurt veel.

Mensen vinden daar hetzelfde wat je ook in Noord vindt. Wij doen daar drie projecten, het Scheepvaart-kwartier bij Osdorp, West Avenue vlakbij de ring en Thuis-West met stadswoningen. De eerste twee zijn al uitverkocht, de laatste bijna. Het ligt op een steenworp van de stad. West Avenue ligt net buiten de ring, maar fiets je daar onderdoor, dan zit je op de Postjesweg en zo in de stad. Terwijl de prijzen inclusief parkeer-plaats op een betaalbaar niveau liggen,” aldus Van Meekeren. “Het prijssegment voor appartementen overschrijdt de 185 à 195.000 euro niet. Wat het betaalbaar maakt voor een tweepersoonshuishouden.”

Hoe staat het nu met de vraag naar nieuwbouw?“Er is nog altijd een huizentekort. De vraag is opgestapeld, is ‘slapen-de’. Iedereen wacht op het omslag-punt in de markt. Wanneer stap je in? Misschien zitten we nu wel op dat punt,” meent Van Meekeren. “Kijk je naar de verkopen van de laatste maanden, dan geloof ik daar wel in. In augustus hebben we rond de veertig nieuwbouwwoningen verkocht. Vermenigvuldig je dat met twaalf, dan zit je op 480 woningen. Dat is de helft van het totaal aantal

opgeleverde nieuwbouwwoningen in Amsterdam in heel 2012. En dan praat je over één makelaarskantoor.”

Wie zijn de nieuwe kopers?“In de regio Amsterdam heb je voldoende mensen die goed verdie-nen en zelfs in salaris omhoog zijn gegaan de laatste jaren,” stelt Van Oversteeg. “Drie hoog achter houd je een tijdje vol, maar dat gaat ook een keer voorbij. Uiteindelijk wint de wens tot gezinsuitbreiding en geef je toe aan je verhuisbehoefte.” Daar komt bij dat de prijzen voor nieuwbouwwoningen dusdanig zijn gezakt, dat de financiering weer een haalbare kaart is. “De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en de woonlasten zijn laag. Een eigen woning was voor starters lange tijd onbereikbaar.” Daarnaast consta-teert hij dat veel starters van rond de dertig jaar de afgelopen jaren hebben gespaard. “Vaak komen ze met rond de 50.000 euro spaargeld aan.”

En mensen die al een woning hebben?“Je zou veel meer moeten kijken naar en redeneren vanuit de stappen die je wilt maken. Kun je die stap op dat moment financieren?,” adviseert Van Oversteeg. Tot een jaar geleden

werd naar de prijs gekeken waarvoor de buurman zijn huis in de verkoop zette, constateert Van Meekeren. “De realiteitszin neemt toe. Je moet een rekensom maken. De prijs van de woning die je kunt kopen zal om-laag zijn gegaan, net als de woning die je verkoopt. Het verlies op de oude hypotheek kun je misschien nog wel meefinancieren, waardoor je op maandlasten komt die zelfs betaalbaarder zijn dan wat je had.”

“De starter is terug op de woningmarkt”

10

Dit is hét momentom op huizenjacht te gaan

Kevin en Kelly kochten een nieuwbouwhuisen kunnen niet wachten!

De energielasten laag dankzij deeerste klimaatneutrale wijk van Nederland

Fraai wonenop Amsterdamse toplocaties!

Kom naar de Woondagin Nieuw-West

'Verkopen doen we samen'volgens Makelaarsland

ColofonDit is een commerciële bijlage bij De Telegraaf. Deze valt niet onder de verantwoordelijkheid van de hoofdredactie. Projectmanager: André Gerritsen, [email protected], 088-824 2886

Editorial manager & vormgeving: Jessica van Leeuwen Lydia Hotting

06

18

HartjeHaarlem

Deo Neo

❝"DRIE HOOG ACHTER HOUD JE EEN TIJDJE VOL, MAAR DAT GAAT OOK EEN KEER VOORBIJ"

Page 3: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUWNIEUWBOUW 03

heeft een prima koopwoning voor slechts 525 euro per maand

Bij Stadgenoot vinden we dat een eigen huis voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook in Amsterdam. Daarom hebben wij een breed aanbod mooie koopappartementen tot € 150.000. Je hypotheeklasten zijn dan ongeveer 525 euro per maand. Dit is berekend op basis van 10 jaar annuïteit en een belastingtarief van 42%. Kijk voor meer informatie en het complete aanbod op stadgenoot.nl

GOEDKOOPHUIS

het scherpste aanbod van Amsterdamkijk op stadgenoot.nl

Stadgenoot verkoopt 020-511 80 00 (optie 2)

Nu kopen2014 wonen

Betaalbare

Nu kopen

Hart van Elzenhagen

Vanaf €171.000,- v.o.n. (excl. erfpacht)

Amsterdam-Noord •

Tuin tot ruim 18 meter diep •

Parkeren op eigen terrein •

Woonoppervlakte •

van 111 tot 113 m²

Inclusief keuken •

Hoekstra & van Eck: 020 - 636 05 80 - Stadgenoot: 020 - 511 80 00 www.HartvanElzenhagen.nl

eengezinswoningen

Page 4: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW04

Dit is hét momentNa jaren van daling lijken de woningprijzen zich te stabiliseren en wordt er zelfs alweer voorzichtig gedroomd van stijgende prijzen. Als voorbode van de nieuwe lente is de huizenverkoop de afgelopen maanden stevig aangetrokken. Daarom, én omdat de hypotheekrente historisch laag is, is dit een uitstekend moment om op huizenjacht te gaan.

Nieuwbouw, gemakkelijk en betaalbaar. Dit is het thema van de Landelijke Nieuw-bouwdag dit jaar. Amsterdam doet mee met de Woondag. Een uitgelezen dag om zelf te oordelen wat nieuwbouw juist in deze tijd zo aantrekkelijk maakt. Op www.amsterdamwoont.nl/woondag kun je de deelnemende projecten die je wilt bezich-tigen aanvinken en vervolgens koppelen aan een ingebouwde routeplanner. Voer vervol-gens je vertrek- en eindpunt in en laad met één druk op de knop de handigste route voor de dag. Je kunt de route uitprinten, maar de projecten ook in je TomTom invoeren.

Pak de fi ets of de auto en kom kijken! We verwelkomen je graag op zaterdag 28 september tussen 11.00 en 15.00 uur bij een van de projecten.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamwoont.nl of www.nieuwbouwdag.nl

De woningmarkt trekt weer aan, de hypo-theekrente is nog altijd laag. Een uitstekend moment om de huizenjacht te (her)openen, ook voor starters! Het platform Amsterdam Woont biedt een overzicht van de te koop en te huur aangeboden nieuwbouwwoningen, renovatieprojecten en kavels in de hoofd-stad. Met de website, een maandelijkse nieuwsbrief en een maandelijkse Woondag is de kans dat je een bijzonder project over het hoofd ziet, zo goed als uitgesloten.

Altijd het laatste nieuws?Je wilt op de hoogte blijven van alle nieuwbouwontwikkelingen in de hoofd-stad? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamwoont.nl.

Niemand minder dan de president van De Nederlandsche Bank (DNB), Klaas Knot, hees onlangs voorzichtig de vlag: “Wellicht is er nog een kleine daling in 2013, maar daarna kunnen we weer vooruitkijken.” Een van de indicatoren dat de crisis op de huizenmarkt op zijn einde loopt, zijn de cijfers van het CBS dat de woningprijzen sinds februari voor het eerst een lichte stijging ten opzichte van de voorgaande maand laten zien, ook al wordt er voor dit jaar nog steeds een lichte daling van de huizenprijzen ten opzichte van 2012 verwacht. Evengoed zijn er voldoende argumenten om nu te kiezen voor een nieuwbouwwoning, stelt Rob van der Schoot van het online nieuwbouwpor-taal Niki.nl.

Nationale Hypotheek GarantieEr zijn nog meer goede redenen om nu een slag te slaan op de woningmarkt, meent Van der Schoot. “De Nationale Hypotheek Garantie wordt per 1 juli 2014 teruggebracht naar 265.000 euro. Nu is dat nog 290.000 euro.” En ook de maximale hypotheek die wordt ver-strekt gaat stapsgewijs omlaag van 105 naar 100 procent. “Dat betekent dat je zometeen de ‘kosten koper’ – dan praat je over zo’n tien procent van de

koopprijs – niet langer door middel van je hypotheek kunt financieren, maar met eigen geld moet betalen.”

Nieuwbouw vs. oudbouwKopen is kortom dé trend van het moment. Rest nog de keuze: nieuw-bouw of een bestaande woning? Voor Van der Schoot is het antwoord op die vraag een open deur. “Nieuwbouw is goedkoper dan bestaande bouw.” Niet alleen omdat je als koper geen over-drachtsbelasting betaalt en de energie-rekening in de regel lager is dankzij de uitstekende isolatie en energiezuinige verwarmingstechnieken. “Je hebt de eerste jaren nauwelijks onderhoudskos-ten en hoeft je huis niet te verbouwen. Kom daar maar eens mee aanzetten bij een bestaande woning.” En misschien nog wel het beste verkoopargument: “De markt ontwikkelt nieuwbouwwo-ningen tegen steeds scherpere prijzen.”

Kiezen voor huurDe Amsterdamse woningmarkt trekt steeds meer starters aan, blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam. Het huren van een nieuwbouwappartement is voor deze groep een mooie springplank aan het begin van de wooncarrière, als je je nog

niet kunt of wilt settelen op een vaste stek. Of als je nog aan het begin van je carrière staat en je nog wilt oriënteren op je toekomst; of je voor het eerst gaat samenwonen. In al deze gevallen biedt nieuwbouw net buiten het centrum een mix van voordelen: vaak is nieuwbouw voorzien van een parkeergarage (en anders heb je al snel een parkeerver-gunning), je bent zo op een van de uitvalswegen voor je werk en woont op fietsafstand van het centrum. Voor dat laatste geldt, als je kompas daar nog op gericht is: de stadsdelen bruisen meer dan ooit en je zit zo in het groen.

WOONDAGWie zich wil laten overtuigen kan terecht op de site van Amsterdam Woont (www.amsterdamwoont.nl), hét loket waar het complete nieuw-bouwaanbod van de hoofdstad is verzameld. Of gewoon bij een van de meer dan 25 projecten langskomen op zaterdag 28 september, tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag.

ZATERDAG 28 SEPTEMBERWoondag Amsterdam / Nieuwbouwdag

Zicht op de nieuwbouw in Amsterdam AMSTERDAM WOONT!

Een huis kopen?

Initiatiefnemer

niki.nl

Rob van der

Schoot

Een tweekapper van 200 m² met een koopsom van € 465.000,- v.o.n. Waar kan dat nog?

Veel indelingsvrijheid! Op www.brockho� .nl vindt u een aantal voorbeelden

16 ZEER ROYALE TWEEKAPPERS MET UITZICHT OP AMSTELVEENHeerlijk wonen op Vlindereiland in AalsmeerHeerlijk wonen op Vlindereiland in Aalsmeer

16 ZEER ROYALE TWEEKAPPERS MET UITZICHT OP AMSTELVEENHeerlijk wonen op Vlindereiland in Aalsmeer

50% VERKOCHT

BOUW GESTART

nieuwbouw@brockho� .nl @brockho� tweet

Keizer Karelweg 2231181 RC AMSTELVEEN020 543 73 73

Bezoek de bouwlocatieZaterdag 28 september

tussen 11.00 en 13.00 uur.

Open dag op de bouwlocatie: op 28 september a.s. bent utussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie. Het verkoopteam is aanwezig om u uitgebreid te informeren over deze mooie woningen met vele indelingsmogelijkheden. Naar verwachting zullen de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd worden. U kunt ons bereiken via de inrit aan Aalsmeerderweg 344.

Page 5: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 05NIEUWBOUW

Dit is hét momentNa jaren van daling lijken de woningprijzen zich te stabiliseren en wordt er zelfs alweer voorzichtig gedroomd van stijgende prijzen. Als voorbode van de nieuwe lente is de huizenverkoop de afgelopen maanden stevig aangetrokken. Daarom, én omdat de hypotheekrente historisch laag is, is dit een uitstekend moment om op huizenjacht te gaan.

Een huis kopen?

Een tweekapper van 200 m² met een koopsom van € 465.000,- v.o.n. Waar kan dat nog?

Veel indelingsvrijheid! Op www.brockho� .nl vindt u een aantal voorbeelden

16 ZEER ROYALE TWEEKAPPERS MET UITZICHT OP AMSTELVEENHeerlijk wonen op Vlindereiland in AalsmeerHeerlijk wonen op Vlindereiland in Aalsmeer

16 ZEER ROYALE TWEEKAPPERS MET UITZICHT OP AMSTELVEENHeerlijk wonen op Vlindereiland in Aalsmeer

50% VERKOCHT

BOUW GESTART

nieuwbouw@brockho� .nl @brockho� tweet

Keizer Karelweg 2231181 RC AMSTELVEEN020 543 73 73

Bezoek de bouwlocatieZaterdag 28 september

tussen 11.00 en 13.00 uur.

Open dag op de bouwlocatie: op 28 september a.s. bent utussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie. Het verkoopteam is aanwezig om u uitgebreid te informeren over deze mooie woningen met vele indelingsmogelijkheden. Naar verwachting zullen de eerste woningen in de zomer van 2014 opgeleverd worden. U kunt ons bereiken via de inrit aan Aalsmeerderweg 344.

De Vuurtoren makelaardij o.z.

a 0294 43 23 [email protected]

53 KOOPWONINGEN OP EIGEN GROND•basiswoning met zolder en patio v.a. €179.500 v.o.n.•ruime gezinswoningen met tuin, berging en eigen parkeerplaats v.a. €292.000 v.o.n.•royale twee-onder-één-kappers met een tuin aan het water v.a. €389.000 v.o.n.

Page 6: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW06

CHRIS VAN DER SALM, DE HYPOTHEKER:

“Goed advies gaat verder danBij veel mensen bestaat het beeld dat zij bij banken goedkoper uit zijn voor hypotheek advies. “Dat klopt als het puur en alleen gaat om de adviesvergoeding.

Doordat je bij ons uitkomt bij de beste aanbieder, heb je de advieskosten soms al binnen een jaar terugver-diend,” stelt Chris van der Salm van De Hypotheker.

“Goedkoop is duurkoop.”

Een advies bij De Hypotheker verdient zich uiteindelijk dubbel en dwars terug. Als voorbeeld noemt Van der Salm de rentetarieven voor een vijftien jaar rentevast hypotheek. “Het verschil tussen de hoogste en laagste aanbieder bedraagt momen-teel een vol procent. Dat scheelt op een hypotheek van twee ton maar liefst tweeduizend bruto euro per jaar. En dat vijftien jaar lang! Zo verdien je snel je adviesvergoeding terug. En dan kijk je puur en alleen naar het financiële voordeel.” De Hypotheker kijkt naar het beste advies voor de individuele klant, benadrukt hij. Maatwerk dus. “Bij de bank is het advies beredeneerd vanuit het eigen product. Bij De Hypotheker heb je de zekerheid dat je een advies krijgt dat in alle opzichten precies bij je past.”

AdviesBij doorstromers en bij nieuwbouw is het advies zo complex, dat een klant die bij de bank binnenkomt al snel bij een product uitkomt dat

niet optimaal is. “Het hypotheekbe-drag dat je over hebt en dat onder het oude fiscale regime valt, mag je meenemen. Heb je nu bijvoorbeeld een aflossingsvrije of spaarhypo-theek, dan hoef je voor dat deel van je hypotheekbedrag niet over te stappen op het veel minder gunstige, nieuwe regime. Doordat wij advies geven met producten van vrijwel alle hypotheekaanbieders, zijn we veel breder georiënteerd. Advies is onze enige inkomstenbron. Dat moeten we dus goed doen. Banken verdie-nen nog steeds het meeste geld met de lening zelf.”

RestschuldDe meerwaarde van een advies van De Hypotheker blijkt onder meer bij doorstromers met een restschuld. “Wij kijken naar het individuele geval. Banken gaan daar verschil-lend mee om, waardoor iets net wel of net niet mogelijk is. Een rest-schuld hoeft geen probleem te zijn. Zelfs met een restschuld kun je nog steeds een wooncarrière maken. Het

risicoprofiel is even hoog.” Waarbij Van der Salm toch nog een kritisch woord heeft voor de banken. “Ieder-een die dat wil zou moeten kunnen verhuizen. Volgens de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF) zijn banken verplicht de restschuld te financieren. Dat doen ze zacht uitgedrukt niet van harte.”

De 7 zekerheden van De Hypotheker

Van een hypotheekadviseur van De Hypotheker weet je precies wat je mag verwachten. Wij noemen het de 7 Jazekerheden. Zodat je een hypotheekadvies krijgt dat past bij je situatie, wensen, fi nancieel profi el en toekomstverwachtingen.

de laagste prijs”

Chris van der Salm van De Hypotheker

Kevin en Kelly

Kevin van Hoolwer� en zijn vriendin Kelly Trompetter

wonen al drie jaar bij Kevins ouders en vonden het tijd

voor een eigen huis. Maar dat bleek zo makkelijk nog niet. Ze zochten lang op Funda, maar konden niets vinden

dat aan hun eisen voldeed. Tot ze langs een informa-tiebord van nieuwbouw-

wijk Hart van Elzenhagen in Amsterdam-Noord reden.

Vanaf het moment dat Kevin en Kelly het informatiebord zagen staan, ging het allemaal heel snel. “We vroegen meer informatie over het project”, blikt Kevin terug. “We hebben toen nog wel verder gekeken naar andere huizen, maar dat was eigenlijk niet meer nodig. In Hart van Elzenhagen staan mooie grote starterswoningen met een grote tuin en een eigen parkeerplaats.”

Snel beslotenDe beslissing om in dit project een huis te kopen was dan ook snel geno-men. “We krijgen een huis van 116 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Beneden hebben we onze woonkamer en de keuken. Bo-ven krijgt het huis drie slaapkamers, waarvan we er eentje laten ombou-wen tot inloopkast. En dan hebben we ook nog een grote zolder waar we twee kamers van mogen maken, én een vergunning om aan beide kanten een dakkapel te plaatsen.”

Op vijf minuten van het centrumKevin en Kelly kunnen niet wachten tot ze mogen verhuizen. “De ople-vering vindt eind december plaats”, weet Kevin. In de tussentijd leren ze hun buurt alvast kennen. “Hart van Elzenhagen heeft de gemakken van het centrum, maar de rust van Noord. De Noord-Zuidlijn stopt hier straks vlakbij en dan zitten we binnen vijf minuten op Amsterdam Centraal.”

Aanstekelijk enthousiasmeOp een informatieavond maakten de twee al kennis met de mensen die straks in hun buurt wonen. “Wij zijn 24 en 25 jaar, en daarmee de jongste kopers. Er komen ook jonge gezin-nen te wonen en mensen van middel-bare leeftijd; een mooie variatie voor een levendige buurt.” Twee toekom-stige buren kennen ze al. “Vrienden van ons waren niet op zoek naar een nieuw huis, maar gingen door onze enthousiaste verhalen over Hart van

Elzenhagen toch even kijken. Ze hebben net het voorlopig contract getekend en komen elf huizen ver-derop wonen.”

RUIM EN BETAALBAAR WONEN IN HART VAN ELZENHAGEN IN AMSTERDAM-NOORD

“Door ons enthousiasme hebben vrienden hier ook gekocht”

Hart van Elzenhagen doet zaterdag 28 september mee aan de Lande-lijke Nieuwbouwdag. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur van harte wel-kom in het informatiecentrum op de bouwlocatie, aan de B. Merkelbach-singel (hoek Eeuwige Jeugdlaan) in Amsterdam.

www.hartvanelzenhagen.nl020-5118000 (Stadgenoot).020-6360580 (Hoekstra en Van Eck Makelaars).

Tuinen van acht tot zestien meter diep, veel groen in de directe omgeving en fi etspaden naar het nabij gelegen, prachtige Water-land. Groen is de dominante kleur in nieuwbouwproject Hart van Elzenhagen. De eerste fase is uit-verkocht en inmiddels in aanbouw. En ook de verkoop van fase 2, met 31 eengezinswoningen, gaat goed. De verwachting is dan ook dat de bouw van deze fase binnenkort start. Nu kopen betekent dus dat je er volgend jaar al woont. De prijzen in deze fase beginnen bij circa 170.000 euro, exclusief erfpacht-canon vanaf 2.197 euro per jaar.

PRIJZEN VANAF CIRCA 170.000 EURO

WELKOM OP DEBOUWLOCATIE

Page 7: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 07NIEUWBOUW

KOM N

AAR

DE

NIEUW

BOUW

DAG

28 SE

PTEM

BER

VAN 1

1 TO

T 15

UUR

BOUW

LOCA

TIE MUID

ERST

RAAT

WEG

DIEMEN

plantagede sniep

plantagede sniep

De allerlaatste woningen in de verkoop van fase 3B/4BDe allerlaatste woningen in de verkoop van fase 3B/4B

Hoekwoning, 2-onder-1-kapwoning en een vrijstaande woning met garageHoekwoning, 2-onder-1-kapwoning en een vrijstaande woning met garage

Vanafprijs Vanafprijs G295.000,- tot G435.000,- v.o.n.

plantagedesniep.nl

Een thuis dat werkt

28 SEP

TEMBER

KOM N

AAR

DE NIE

UWBO

UWDAG

VAN 1

1 TO

T 15

UUR

BOUW

LOCA

TIE

MUID

ERST

RAAT

WEG

DIEMEN

TYPE R WATERVILLA Breedte 7,30m, 130 m2 GBO met een prijsindicatie vanaf circa € 300.000,- tot circa € 325.000,-

TYPE S WATERVILLA Breedte 8,40m, 140 m2 GBO met een prijsindicatie vanaf circa € 350.000,- tot circa € 400.000,-

Voorrang bij verkoop als u zich nu aanmeldt op fantastisch gelegen Watervilla’s*

*aanmelding is niet bindend

Binnenkort in de verkoop:

plantagedesniep.nl

Een ruim huis met een tuin, in een kindvriendelijke om-geving, dicht bij winkels en

terrasjes en het centrum van Amsterdam. In Plantage de

Sniep in Diemen, aan de rand van de hoofdstad, heb je het

allemaal. Binnenkort komt er weer een nieuwe fase in

verkoop: fase 1B/3C. Het gaat in deze fase om water-

villa’s, met een tuin aan het water. Meer informatie krijg je tijdens de Landelijke

Nieuwbouwdag, op zaterdag 28 september.

Dat water is het water van de Weespertrekvaart. Het is dus niet zomaar een singeltje. Aan de straat-zijde kijk je uit op groene parkjes met speelvoorzieningen. Rust, vrijheid en ruimte, vlakbij de dorpskern van Diemen en op nog geen kwartier fietsen van Amsterdam. Wat wil je nog meer?

Vanaf circa 300.000 euroFase 1B/3C telt 23 woningen met zes kamers (!), een riante woonka-mer, een open keuken, openslaande deuren naar de achtertuin en een par-keerplek voor de deur. Je kunt kiezen uit twee typen: type R heeft een inpandige berging, type S heeft een garage aan de voorzijde. Hierdoor is dit woningtype over de volle lengte ruim een meter dieper dan type R. De tuinen liggen op het zonnige zuidwesten. De prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld, maar hebben een prijsrange van circa 300.000 tot circa 400.000 euro (v.o.n.).

Ook in andere fases nog woningen te koopIn fase 3B/4B zijn ook nog enkele woningen te koop. Het gaat om hoekwoningen met vijf kamers en

koopsommen vanaf 295.000 euro (v.o.n.). Wil je meer ruimte, dan zijn de laatste twee-onder-één-kapwonin-gen of de laatste vrijstaande woning een optie. De prijzen daarvan begin-nen bij 335.000 euro (v.o.n.).

Plantage de Sniep: brede villa’s met tuin aan het water

Plantage de Sniep doet zaterdag 28 september mee aan de

Landelijke Nieuwbouwdag. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur

welkom op de bouwlocatie aan de Muiderstraatweg in Diemen.

www.plantagedesniep.nl.

bij de Landelijke

Nieuwbouwdag!Kom kijken

Page 8: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW08

Nieuw-West: oude wijk krijgt nieuwe identiteit

Ruim en groen, maar tóch in de stad

Steelvliethof: wonen met iets extra’s

Al in de jaren ’50 van de vorige eeuw trok-ken Amsterdammers

graag naar de ruime wijk Nieuw-West. Een nieuwe trek is aanstaande, want

Nieuw-West is volop in ontwikkeling en heeft

voor ieder wat wils.

Wonen in een dorp, maar dan in de stad. Klinkt ingewikkeld, maar in Amsterdam kan het. Bij nieuwbouwproject Het Leukste Punt staat het dorpse karakter centraal, met alle gemakken van de grote stad binnen handbereik.

Vlak bij Het Leukste Punt komt het nieuwbouwproject Steelvliethof. Waar dorpsheid het kenmerk is van Het Leukste Punt, is Steelvliethof wat stedelijker van opzet. Wat beide nieuwbouwprojecten gemeen hebben, is de bijzondere betaalbaarheid.

Een eengezinswoning met een tuin, dat wil iedere Amsterdammer wel. Om die reden gingen veel Amster-damse gezinnen in het midden van de twintigste eeuw naar Nieuw-West, waar inmiddels zo’n 130.000 mensen wonen. Er is nog altijd reden genoeg naar Nieuw-West te verhuizen, want de wijk is volop in ontwikkeling dankzij interessante nieuwbouwprojecten. En, wat maar weinig mensen weten: Nieuw-West heeft alles wat je nodig hebt. Over dat laatste vertelt Christine Blankert, verkoopmanager bij Ymere: “Nieuw-West is een ruime en groene wijk met een duidelijke identiteit. Aan voorzieningen is er geen gebrek. Zo kun je er goed winkelen. Nieuw-West heeft diverse grote winkelgebieden zoals Plein 40/45, Sierplein en Osdorpplein. Ook zijn er diverse buurtwinkels. Je vindt er tal van uitstekende ho-recagelegenheden, en er is zelfs een theater. Theater De Meervaart is een bekende culturele publiekstrek-ker. Kinderen kunnen in de wijk kiezen uit verschillende scholen. En last but not least heb je zeer goede recreatiemogelijkheden in Nieuw-West: er is bijvoorbeeld een goed zwembad, en de Sloterplas en het

Sloterpark vormen het prachtige groene hart van de wijk. Het park is een ideale plek om te zwemmen, te skeeleren, hard te lopen, een bootje te huren of om gewoon lekker van het zonnetje te genieten.” Boven dit alles vind je in Nieuw-West vol-doende aantrekkelijke, betaalbare én nieuwe woningen, bijvoorbeeld in de nieuwbouwprojecten Het Leukste Punt en Steelvliethof.

Boerderijen en uitgestrekte groene weilanden als je achtertuin en tegelijkertijd inwoner zijn van de hoofdstad van Neder-land. Aan de westrand van Amsterdam, wat bekend staat als Osdorp, maakt oudbouw langzaam maar zeker plaats voor aantrekkelijke nieuwbouw. Wat het nóg mooier maakt, is dat deze nieuwbouw straks voor iedereen is weggelegd. Blankert legt uit: “Het Leukste Punt bestaat na voltooiing uit huurwo-ningen, koopwoningen en zelfgebouwde eengezinswoningen op vrije kavels. Iedereen zou er dus een huis naar smaak moe-ten kunnen vinden. De vernieuwing van de bestaande wijk De Punt is overigens al enkele jaren geleden ingezet, er zijn al di-verse nieuwe eengezinswoningen gebouwd en opgeleverd. De bestaande huurwoningen zijn afgelopen jaar mooi opgeknapt. Aan het eind van het jaar zal ook een imposante woontoren klaar zijn, waar 48 gloednieuwe vrije sector huurappartemen-ten beschikbaar komen. Maar wie nu een eengezinswoning wil kopen, kan dat ook in Het Leukste Punt, naar wens met drie of vijf slaapkamers. Uiteraard alle met een fraaie tuin.

Betaalbaar met karakterDe betaalbaarheid is een groot pluspunt, want de prijzen voor een dergelijke woning zijn vanaf 219.500 euro v.o.n. Dan zijn er nog vrije kavels, waarop je je eigen droomhuis kunt laten bouwen. Met architect en aannemer kun je de woning naar eigen wens indelen. Ook hier geldt de zeer goede betaalbaar-heid. De kavels kosten 62.500 euro. Je hebt al een woning inclusief kavel vanaf 202.000 euro v.o.n.” Het zijn niet alleen de woningen in dit deel van Amsterdam die worden aangepakt en vernieuwd, maar ook de woonomgeving krijgt een opval-lende gedaanteverandering. Blankert: “Het Leukste Punt krijgt écht het karakter van een nieuwe wijk, want de hele openbare ruimte – denk aan de plantsoenen, de beplanting en de wegen – wordt opnieuw ingericht.” Het Leukste Punt van Amsterdam wordt zo ook het mooiste punt.

Een goede betaalbare eengezins-woning met een tuin rondom een afsluitbaar binnenhof. Dat is in een notendop wat Steelvliethof te bieden heeft. En wie nog meer wil, kan nog meer krijgen, volgens Blankert: “De koopwoningen in Steelvliethof, nabij de Sloterplas, bestaan uit twee woonlagen. Als je nog ruimer zou willen wonen, dan kan dat, want ieder heeft de mogelijkheid een derde bouwlaag aan zijn of haar woning toe te voegen. Maar ook bijvoorbeeld een uitbouw is een optie. Zo is de wo-ning naar wens snel uit te breiden, bij de bouw, maar indien gewenst – bij bijvoorbeeld gezinsuitbreiding – kan de extra bouwlaag ook later nog gerealiseerd worden. Een woning met toekomstperspec-tief dus!”

Veilig en gezellig“In oktober gaan we starten met de bouw van de eerste fase in Steel-vliethof en zo gaan we in fases dit unieke deel van Amsterdam verder uitbouwen,” vertelt Blankert enthou-siast. Het grote voordeel in Steel-vliethof is dat er in aantallen van vijf woningen gebouwd kan worden. Wat in verder opvalt, is dat het ook echt als hof wordt opgebouwd. Alle woningen liggen aan een afgesloten binnenplaats. Blankert: “Op die binnenplaats kun je je auto parke-ren, wat Steelvliethof een veilig en gezellig karakter geeft.” Ook in deze wijk is er al veel vernieuwd. Er zijn al diverse mooie apparte-mentengebouwen en eengezinswo-ningen gerealiseerd. Momenteel is er een blok met appartementen en eengezinswoningen in aanbouw. Dit blok zal in het voorjaar van 2014 al geheel bewoond zijn.

Steelvliethof

Page 9: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 09NIEUWBOUW

Pionieren, zelf bouwen, klussen; in een groep of individueel?

Uw droomwoning maken in een oude school?

Wonen en werken combineren?

Zelfbouw: kavels en kluswoningen te koop, zelfbouwgroepen zoeken leden, fi nancieel advies, www.nieuwwest.amsterdam.nl/zelfbouw

Nieuwbouwprojecten: vrije sector huur en koop

Duurzaam bouwen en verbouwen: advies op maat, subsidies, de energielening van Amsterdam, leveranciers van zonnepanelen en groene daken, www.nieuwwest.amsterdam.nl/duurzaam

Andere kansen: braakliggende terreinen, leegstaande kantoren en nog veel meer

Wonen in Amsterdam: Nieuw-West heeft ruimte

Zaterdag 12 oktober, 13:00 - 17:00 uur in De Meervaart, Meer en Vaart 300, Amsterdam

www.nieuwwest.amsterdam.nl/ruimte

Woonmarkt: zaterdag 12 oktober in De Meervaart

Page 10: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW10

Enkele beglazing, een niet voldoende verwarmende

gaskachel, krakende vloeren en gehorige huizen... het is

Amsterdam eigen. Hier geen zin (meer) in? Verdiep je dan

eens in de mogelijkheden van een nieuwbouwwoning:

want die vind je heus niet alleen in een vinexwijk!

Goed nieuws: om in een mooie nieuwbouwwoning te wonen, hoef je niet meer de stad uit. Zo zijn er onlangs twee nieuwbouwprojecten gelanceerd door de woningcorpe-ratie Eigen Haard. Eén in Amster-dam Noord, in samenwerking met Projecton: de Vrije Kade, en één in Nieuw West, in samenwerking met Era Contour: Stadstuin Overtoom.

Ontwerp je eigen huisBij het nieuwbouwproject De Vrije Kade in de wijk Buiksloterham in Amsterdam Noord mag je zelf meedenken over de invulling van het woongebied, bepaal je mede de architectuur én mag je zelfs de inde-ling van je eigen huis ontwerpen. Vooral geschikt voor innovatieve Amsterdammers (to be) die weten wat ze willen. In totaal komen er zo'n 235 woningen: 66 stadswoningen met tuin, 15 kadewoningen, 4 loodswo-ningen en 150 appartementen - zowel huur als koop. Janneke van der Kroft is Verkoopma-nager Nieuwbouw bij Eigen Haard: "We zijn heel blij met dit project. Het ligt op een unieke stoere locatie aan het water. Vlak langs de noordelijke IJ-oever, op vijf minuten afstand fietsen van de pont naar het Centraal Station. De aantrekkelijke ligging en de scherpe prijs van de stadswoningen zijn twee aspecten die door geïnteres-seerden meteen worden genoemd. Het is spannend om woningen te bouwen die aansluiten op de woon-wensen van onze huurders en kopers. Daarom betrekken wij de bewoners in een vroeg stadium bij het project, en laten we ze mee praten en mee beslis-sen. Hoe willen zij wonen? En welke architectuur vinden ze passend in het gebied? We onderzoeken dit door het organiseren van een woonatelier waar alle geïnteresseerden voor worden uitgenodigd. En dat er interesse in is, blijkt uit de vele aanvragen die we

hebben ontvangen. Op 15 oktober is het eerste woonatelier hiervan, waarvoor meer dan vijftig huishou-dens zich nu al hebben aangemeld. Ik heb veel zin in deze nieuwe projecten en ik ben benieuwd naar de wensen." Eigen Haard en Projecton hebben samen nog meer plannen voor de toekomst van Buiksloterham.

Beter voor de portemonneeBehalve dat je zelf mee kunt beslis-sen over de totstandkoming van je eigen huis, zijn er nog andere voordelen. Janneke: "Een ander bij-komend voordeel van nieuwbouw, is dat het je uiteindelijk flink wat geld bespaart. Ten eerste hoef je niet meer te verbouwen, omdat je bij voorbaat alles naar eigen wens in kunt delen. Daarnaast heb je veel lagere ener-gielasten, minder onderhoudskosten, en je koopt een nieuwbouwwoning vrij op naam, wat betekent dat je geen overdrachtsbelasting betaalt."

Eerste klimaatneutrale wijk van NederlandIn Stadstuin Overtoom in Amster-dam Nieuw West, komen maar liefst 460 nieuwe woningen. Dankzij een zogeheten ‘legosteen-ontwerp’ kunnen er binnen zes verschillende bouwblokken diverse woningtypes worden gecreëerd. En wat dit project zo bijzonder maakt, is dat het een primeur heeft. Het wordt namelijk de eerste klimaatneutrale wijk van Nederland, waardoor de energielas-ten laag zullen zijn. Daarnaast wordt Stadstuin Overtoom - de naam zegt het al - bijzonder groen. De zes nieuwe bouwblokken staan allemaal in of aan een park.

De start verkoop zal op 28 septem-ber plaatsvinden in de verkoopwin-kel op Theodoor van Hoytemastraat nummer 6.

Lekker in het nieuw

De projecten

Wonen in nieuwbouw te Amsterdam

Kijk voor meer informatie over deze nieuwbouwprojec-ten op www.devrijekade.nl, www.stadstuinovertoom.nl of op de site van Eigen Haard: www.kopenbijeigenhaard.nl

Op de website van Am-sterdam Woont vind je een overzicht van alle te koop en te huur aangeboden nieuw-bouwwoningen en zelfbouw-kavels in Amsterdam. Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het nieuwste aanbod per mail.

Kijk voor meer informatie op www.amsterdamwoont.nl

Klimaatneutrale woningen bouwen, waarbij bewoners ook profi teren van lagere woonlasten, gaat doorgaans gepaard met extra investeringen. Behalve als verschillende partijen slim samen weten te werken, bijvoorbeeld met behulp van het nieuwe concept Co-Green. Co-Green is een duurzaam sloop-nieuwbouw concept.Bij Co-Green gaat het niet alleen om duurzaam wonen, maar ook om het duurzaam realiseren van de wijk. Zo hergebrui-ken of recyclen ze 90 procent van het sloopmateriaal. Ze besparen op energie voor bouwen en wonen, en de gebruikte energie wordt duurzaam opgewekt. Co-Green is een initiatief van woningstichting Eigen Haard, ontwikkelende bouwer ERA Contour, architect KOW en sloopbedrijf Oranje. Kijk voor meer informatie op www.cogreen.nl.

Co-Green voor klimaatneutraal wonen

Stadstuin Overtoom

Het gebied van De Vrije Kade

Page 11: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUWNIEUWBOUW

✔ Keuze uit twee-, drie- en vierkamerappartementen

✔ Optie op appartement gedurende verkoop eigen woning bespreekbaar

✔ Prijzen appartementen inclusief keuken, sanitair en tegelwerk (afbouw in overleg met koper)

✔ Prijsklasse appartementen en penthouses vanaf * € 265.000,- tot € 1.000.000,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats en berging)

✔ Oppervlakte vanaf 80 m2 tot 300 m2

✔ Balkons/terrassen tot wel 210 m2

*

www.hetnieuweoranjehof.nl

Op de allermooiste lokatie van Alkmaar, gelegen aan de geheel vernieuwde Sportlaan, vindt u 146 unieke appartementen met parkeergarages in 8 solitaire woon-gebouwen, midden in de Alkmaarder Hout: een groene oase van rust en ruimte. OranjeHof is gebouwd op de plek waar tot voor kort het AZ-stadion stond, op loopafstand van tennisvelden, zwembad en het centrum.

www.hetnieuweoranjehof.nl

Vorstelijk wonen in Alkmaar

Open Huis zaterdag 28 septemberU bent van harte welkom tussen 10:00 en 14:00 uur om de sfeer te proeven in gebouw de Eik en ons gevarieerde aanbod van appartementen te bezichtigen.

www.tuinzijpe.nl - 0224 - 59 13 60

www.teer.nl n 072 - 512 34 02www.kbmakelaars.nl n 072 - 532 24 20

Page 12: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW NIEUWBOUWNIEUWBOUW

Zoekt u die ene bijzondere plek? Kom binnen

en laat u inspireren en verrassen tijdens

de nieuwbouwdag. Wij begroeten u graag

28 september tussen 11.00 tot 15.00 bij onze projecten.

Kijk op de projectwebsites voor de adresgegevens.

Studio’s vanaf circa 28 m2 tot circa 47 m2

Complete eigen keuken en eigen badkamer Binnen de ring A10 Maandlast vanaf € 395,-* Prijzen vanaf € 71.500,-* v.o.n. * Vraag naar de voorwaarden

Villa Mokum, Amsterdamwww.villamokum.nl

De Studio, Amsterdamwww.de-studio.nl

Modelwoning geopend Studio van circa 28 m2 inclusief complete keuken en badkamer Wonen binnen de ring Netto maandlast vanaf € 425,-* (vraag naar voorwaarden) Prijs vanaf € 81.500,- v.o.n. o.b.v. jaarlijkse erfpachtcanon

Bezoek uw toekomstige

De Groene Habitat, Amsterdamwww.degroenehabitat.nl

Haarlem, Deo Neowww.deoneo.nl

De Boompoort, Alkmaarwww.deboompoort.nl

Blauwe Berg, Hoornwww.deblauweberg-hoorn.nl

Noordertoren, Amsterdamwww.nieuwwaterlandplein.nl

Greenzzz, Amstelveenwww.greenzzz.westwijk2.nl

Dre WoNiNG!

Woonoppervlakte vanaf circa 117 m2

Woning compleet met keuken, badkamer en sanitair riante achtertuin (17,5 m) op zuidwest/noordoost Parkeren op eigen terrein 3 meter diepe voortuin Prijzen vanaf € 168.000,- v.o.n.

o.b.v. jaarlijkse canonbetalingen

in Schelphoek aan het water nabij het historische centrum Woonoppervlakte van 126 m2 tot 183 m2

Verwachte start bouw begin 2014 eengezinswoningen vanaf € 289.000,- v.o.n. en 2/1 kapwoningen vanaf € 324.000,- v.o.n.

U bent welkom in restaurant Vito, Turfmarkt 1 te Alkmaar

royaal wonen in hartje Haarlem inclusief vloerverwarming en parkeerplaats Keuze in kozijnindeling Standaard 5 slaapkamers Prijzen van € 349.000,- tot € 499.000,- v.o.n.

inclusief parkeerplaats Velserstraat 17, Haarlem

Bouw uw eigen droomhuis Koop veilig plan Geen dubbele woonlasten Hulp bij verkoop eigen woning Kavelprijs vanaf € 158.000,- v.o.n.

royale eengezinswoningen vanaf 114 m2 woonoppervlakte U kunt er nog dit jaar wonen! Grote tuinen Prijzen vanaf circa € 289.500,- v.o.n. Kom naar de bouwlocatie aan de Burgemeester Wiegelweg

Van startersappartementen tot penthouse Woonoppervlakte van 68 m2 tot 137 m2

Per direct te bewonen Bezoek de modelwoning: iJdoornlaan 251 Prijzen 2-kamer appartement vanaf € 149.000,- v.o.n. Prijzen 4-kamer appartement vanaf € 235.000,- v.o.n.

Saens Geluk, Saendelftwww.saensgeluk.nl

28 september start verkoop nieuwe fase inclusief keukencheque, sanitair en tegelwerk Vanaf 110 m2 woonoppervlakte rijwoningen vanaf € 189.500,- v.o.n. Belvedere 2 / Witte ring 54, Assendelft

De entree, Haarlemwww.entreevanhaarlem.nl

28 september start verkoop in de modelwoning op de bouwlocatie, ingang Boerhaavelaan

Woonoppervlakten vanaf 118 tot 161 m2

Alle woningen met eigen parkeerplaats aan afgesloten privébinnenterrein

Laatste woningen De Hoftuin Herenhuizen en stadswoningen vanaf € 259.000,- en € 329.000,- v.o.n.

Merici, Bergenwww.mericibergen.nl

Sfeervolle woningen op een groen landgoed 12 appartementen, 6 luxe boswoningen & 12 ruime patiowoningen

Woonoppervlaktes van 107 m2 tot 193 m2

Diverse indelingsvariaties mogelijk Prijsindicaties van circa € 375.000,- tot € 680.000,- v.o.n.

Louis Davidscarré, Zandvoortwww.LDC-wonen.nl

in het centrum op loopafstand van winkels, strand en NS station

Van startersappartementen tot herenhuizen Woonoppervlakte van 71 m2 tot 141 m2

Bezoek ons open huis op de bouwlocatie Prijzen vanaf € 175.000,- tot € 299.500,- v.o.n. Parkeerplaatsen vanaf € 15.000,- v.o.n.

wACHteN?

WAAROM NOG

STARTVERKOOP

STARTVERKOOP

GEOPEND OP19, 20, 26 EN 27

OKTOBER TUSSEN 11.00 EN 17.00 UUR

OPEN 11-14 UUR

P in Amsterdam (Amsterdam-Noord en iJburg), Alkmaar (Schelphoek), Zandvoort (Louis Davids Carré), verkoopt AM Noordwest overdekte stallingsplaatsen vanaf € 9.500,-Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Klantadvies Noordwest, tel. 030-6097301

KO

OP VEILIG PLAN

KO

OP VEILIG PLANKO

OP VEILIG PLAN

KO

OP VEILIG PLAN

Page 13: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW NIEUWBOUWNIEUWBOUW

Zoekt u die ene bijzondere plek? Kom binnen

en laat u inspireren en verrassen tijdens

de nieuwbouwdag. Wij begroeten u graag

28 september tussen 11.00 tot 15.00 bij onze projecten.

Kijk op de projectwebsites voor de adresgegevens.

Studio’s vanaf circa 28 m2 tot circa 47 m2

Complete eigen keuken en eigen badkamer Binnen de ring A10 Maandlast vanaf € 395,-* Prijzen vanaf € 71.500,-* v.o.n. * Vraag naar de voorwaarden

Villa Mokum, Amsterdamwww.villamokum.nl

De Studio, Amsterdamwww.de-studio.nl

Modelwoning geopend Studio van circa 28 m2 inclusief complete keuken en badkamer Wonen binnen de ring Netto maandlast vanaf € 425,-* (vraag naar voorwaarden) Prijs vanaf € 81.500,- v.o.n. o.b.v. jaarlijkse erfpachtcanon

Bezoek uw toekomstige

De Groene Habitat, Amsterdamwww.degroenehabitat.nl

Haarlem, Deo Neowww.deoneo.nl

De Boompoort, Alkmaarwww.deboompoort.nl

Blauwe Berg, Hoornwww.deblauweberg-hoorn.nl

Noordertoren, Amsterdamwww.nieuwwaterlandplein.nl

Greenzzz, Amstelveenwww.greenzzz.westwijk2.nl

Dre WoNiNG!

Woonoppervlakte vanaf circa 117 m2

Woning compleet met keuken, badkamer en sanitair riante achtertuin (17,5 m) op zuidwest/noordoost Parkeren op eigen terrein 3 meter diepe voortuin Prijzen vanaf € 168.000,- v.o.n.

o.b.v. jaarlijkse canonbetalingen

in Schelphoek aan het water nabij het historische centrum Woonoppervlakte van 126 m2 tot 183 m2

Verwachte start bouw begin 2014 eengezinswoningen vanaf € 289.000,- v.o.n. en 2/1 kapwoningen vanaf € 324.000,- v.o.n.

U bent welkom in restaurant Vito, Turfmarkt 1 te Alkmaar

royaal wonen in hartje Haarlem inclusief vloerverwarming en parkeerplaats Keuze in kozijnindeling Standaard 5 slaapkamers Prijzen van € 349.000,- tot € 499.000,- v.o.n.

inclusief parkeerplaats Velserstraat 17, Haarlem

Bouw uw eigen droomhuis Koop veilig plan Geen dubbele woonlasten Hulp bij verkoop eigen woning Kavelprijs vanaf € 158.000,- v.o.n.

royale eengezinswoningen vanaf 114 m2 woonoppervlakte U kunt er nog dit jaar wonen! Grote tuinen Prijzen vanaf circa € 289.500,- v.o.n. Kom naar de bouwlocatie aan de Burgemeester Wiegelweg

Van startersappartementen tot penthouse Woonoppervlakte van 68 m2 tot 137 m2

Per direct te bewonen Bezoek de modelwoning: iJdoornlaan 251 Prijzen 2-kamer appartement vanaf € 149.000,- v.o.n. Prijzen 4-kamer appartement vanaf € 235.000,- v.o.n.

Saens Geluk, Saendelftwww.saensgeluk.nl

28 september start verkoop nieuwe fase inclusief keukencheque, sanitair en tegelwerk Vanaf 110 m2 woonoppervlakte rijwoningen vanaf € 189.500,- v.o.n. Belvedere 2 / Witte ring 54, Assendelft

De entree, Haarlemwww.entreevanhaarlem.nl

28 september start verkoop in de modelwoning op de bouwlocatie, ingang Boerhaavelaan

Woonoppervlakten vanaf 118 tot 161 m2

Alle woningen met eigen parkeerplaats aan afgesloten privébinnenterrein

Laatste woningen De Hoftuin Herenhuizen en stadswoningen vanaf € 259.000,- en € 329.000,- v.o.n.

Merici, Bergenwww.mericibergen.nl

Sfeervolle woningen op een groen landgoed 12 appartementen, 6 luxe boswoningen & 12 ruime patiowoningen

Woonoppervlaktes van 107 m2 tot 193 m2

Diverse indelingsvariaties mogelijk Prijsindicaties van circa € 375.000,- tot € 680.000,- v.o.n.

Louis Davidscarré, Zandvoortwww.LDC-wonen.nl

in het centrum op loopafstand van winkels, strand en NS station

Van startersappartementen tot herenhuizen Woonoppervlakte van 71 m2 tot 141 m2

Bezoek ons open huis op de bouwlocatie Prijzen vanaf € 175.000,- tot € 299.500,- v.o.n. Parkeerplaatsen vanaf € 15.000,- v.o.n.

wACHteN?

WAAROM NOG

STARTVERKOOP

STARTVERKOOP

GEOPEND OP19, 20, 26 EN 27

OKTOBER TUSSEN 11.00 EN 17.00 UUR

OPEN 11-14 UUR

P in Amsterdam (Amsterdam-Noord en iJburg), Alkmaar (Schelphoek), Zandvoort (Louis Davids Carré), verkoopt AM Noordwest overdekte stallingsplaatsen vanaf € 9.500,-Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Klantadvies Noordwest, tel. 030-6097301

KO

OP VEILIG PLAN

KO

OP VEILIG PLANKO

OP VEILIG PLAN

KO

OP VEILIG PLAN

Page 14: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW14

Hot en happening Wat zijn de nieuwste woontrends voor komend jaar?

En hoe pimp je je interieur? Wij zoeken het voor je uit.

Hoe creëer je sfeer in huis?Met een kleurtje op de muur kun je al (een

heel andere) sfeer bereiken. Bijvoorbeeld

rood, oranje of (licht)paars zijn erg warm.

En ben je de kleur zat? Dan schilder je er

gewoon weer overheen! Schilderijen, een

persoonlijke touch, of knusse sfeerver-

lichting zorgen ook voor een aangename

atmosfeer in huis.

Shop till you dropZin om je interieur te

veranderen en wat

sto� ge meubels te ver-

vangen? Neem dan een

kijkje in de Woonmall

Villa ArenA. Te vinden

aan de ArenA Boulevard

in Amsterdam Zuid-

Oost. Villa ArenA is met

75.000 m² en 50 woon-

winkels het grootste

woonwinkelcentrum van

Nederland. Hier haal je

alle nieuwe woontrends

in huis.

Kijk voor meer infor-

matie en inspiratie op

www.villaarena.nl.

Vraag hier ook de

nieuwste, gratis

woonkrant aan!

in je huisMet welk item steel je de show?Maak een mooie, persoonlijke verzame-

ling. Van bijvoorbeeld kaartjes die je hebt

ontvangen in de loop der jaren, of maak

een collage van je leukste vakantiefoto's

of -souvenirs. Er zijn allerlei manieren om

je herinneringen tentoon te stellen: in

vitrinekastjes, fotolijsten of gewoon op een

mooie schaal. Zorg ervoor dat je persoon-

lijke touch een echte eyecatcher is.

Hoe vertaal je de nieuwste trends naar je eigen huis?Vind je het lastig om een kleur of

motief te kiezen? Maak dan een

moodboard. Hierop kun je allerlei

sto� en, materialen, prints en

kleuren combineren, zodat je kunt

zien wat een goede match is voor

jouw interieur. Moodboards kun je

zelf thuis maken, maar ook online,

op bijvoorbeeld Pinterest.

DE NATUURLIJKE TREND, voor een back to

nature gevoel. We zien nog steeds veel natuur

in huis; hout gecombineerd met rustige, warme

kleuren. Zoals groen- en bruintinten en naturel-

kleuren. Je haalt letterlijk de natuur in huis met

bijvoorbeeld kussens met botanische prints, vlin-

derposters, of een gewei aan de muur. Het leuke

aan deze trend is dat je alles kunt combineren, zo-

lang je de basis maar rustig houdt. Experimenteer

met accessoires - bijvoorbeeld wat leuke zilveren

accenten - en wissel ze regelmatig af.

KLEUR - EN HET LIEFST FEL: gewaagd en

vrolijk! Van neontinten tot diepe najaarskleuren;

alles kan. Wie echt durft, haalt een felgekleurd

- bijvoorbeeld citroengeel, of turquoiseblauw

- meubel in huis. Wil je eerst even voorzichtig

wat kleuren uitproberen? Begin dan eens met

kussens neerleggen in een knalkleur.

RUITJES EN GRAFISCHE PRINTS zijn zowel

in de kledingwinkels als in het interieur een

upcoming trend voor deze winter. Denk hierbij

aan kussens, stoelen, en zelfs tapijten.

De nieuwste woontrends

Vrij en fraai wonen op Amsterdamse toplocaties

Leven volgens je eigen wensen, in een aantrek-kelijk deel van Amster-

dam. Wie deze droom wil waarmaken, kan dat doen op twee wel heel bijzon-

dere nieuwbouwlocaties in IJburg en Elzenhagen.

Een woonhuis als veilige haven. Dat is een beetje een clichébeeld misschien, maar in het Amster-damse IJburg wordt het wel erg letterlijk. Want wie lui dobbert op het IJmeer kan niet om de fraaie nieuwe woningen op de kop van het Haveneiland heen. Niet voor niets heeft deze wijk dan ook de naam Land in Zicht gekregen, waar je kunt wonen op het mooi-

ste punt van IJburg. Een greep uit de mogelijkheden op dit laatste stukje IJburg dat bebouwd is: je kunt woningen kiezen variërend van 117 m2 tot ruim 160 m2, met één of twee parkeerplaatsen en met een complete badkamer en keu-ken. De prijzen lopen uiteen van 309.000 euro v.o.n. tot 600.000 euro v.o.n., uiteraard afhankelijk van de precieze woonwensen. Want dat is

het unieke van Land in Zicht, dat je een woning krijgt die volledig bij je past. Dus wil je een dakterras, extra badkamer of grotere woonruimte? Geen enkel probleem. De namen van de woningen zijn kenmerkend, zoals Beaufort, Fregat en Zuid-wester. Ze maken duidelijk waar je door omringd wordt: water. Dat betekent strandplezier, varen en eindeloze vergezichten. In Land

in Zicht woon je met water om je heen en met een optimale bereik-baarheid. Want zowel het centrum van Amsterdam als snelwegen zijn uitstekend en snel te bereiken.

De Groene HabitatElzenhagen is de naam van een vernieuwde en kindvriendelijke wijk in Amsterdam-Noord. De dorpse nieuwbouw van De Groene Habitat past daar naadloos. Veilig wonen, vlak bij natuur én vlak bij stadscentrum staan daar centraal. De Groene Habitat heeft zijn naam niet voor niets gekregen, het bevindt zich op een van de groenste plekken van Amsterdam, met uitgestrekte weilanden en parken op letterlijk een steenworp afstand. Alsof het nog niet groen genoeg is, heeft elke eengezinswoning in De Groene Ha-bitat een royale voor- én achtertuin. De woningen zelf zijn afwisselend van vorm en kleur en vormen zo samen een speels straatbeeld. Maar van binnen worden ze alle gekenmerkt door compleetheid en comfort. Dat betekent een complete keuken en badkamer, een eigen parkeerplaats en nog veel meer. En om het geheel uw eigen, hoogstper-soonlijke habitat te maken, heb je de keuze uit veel indelingsvarianten en uitbouwmogelijkheden. Denk aan een uitbouw, een trapkast of een dakkapel. Een complete en comfortabele, veilige en volledige woning in een groene en gezellige buurt, ingedeeld en uitgebouwd naar je eigen stijl en smaak. Dát is wonen in De Groene Habitat.Elzenhagen

Page 15: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 13NIEUWBOUW

Vrij en fraai wonen op Amsterdamse toplocaties

+

+

1000,- euro PRAXIS cheque

zoekt en gij

zult...gevonden!

en... gratis

een nieuwe

SENSE keuken

Huis kopen... nu met extraveel voordeel!

www.kopenbijeigenhaard.nl

1000,- euro

IKEA cheque

Page 16: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW0016

Pionieren in groen en betaalbaar Nieuw-West

Een woning ontwerpen naar je eigen ideeën of een bestaand pand aanpassen aan je persoonlijke

smaak? Stadsdeel Nieuw-West biedt met verschillende varianten ruimte aan gevarieerde en betaalbare

woonruimte in Amsterdam. Wethouder Paulus de Wilt: “Je kunt hier echt pionieren en we laten men-

sen zoveel mogelijk vrij in hun keuzes.”

In dit ruimtelijke stadsdeel met veel groen is van alles mogelijk met nieuw- en zelfbouw. Zo kun je als particulier zelf bouwen op kavels van verschillende grootte bij onder meer het Getijenveld in Geuzenveld. Bouwgroepen kunnen met hun plannen op ruime locaties zoals de Westlandgracht terecht. Met zogenaamde kluswoningen kun je daarnaast ook bestaande bouw naar je eigen hand zetten. Zo worden op dit moment in de Klarenstraat oude portiekwoningen omgebouwd naar ruime apparte-menten.

Minder regels en kosten“We leggen als enige stadsdeel niet bij alle projecten de kavelregels vast,” zegt Paulus de Wilt, stads-deelwethouder Wonen en Stede-lijke Vernieuwing. “We houden ons uiteraard aan de wettelijke regels, maar sommige kavels zijn zelfs

welstandsvrij. We willen zoveel mogelijk variatie aanbieden en iedereen de kans te geven om met hun eigen wensen en budget aan de slag te gaan. Nergens in Amster-dam bouw en woon je zo goedkoop als in Nieuw-West.”

Betrokken bij de buurtHet stadsdeel heeft dankzij stede-lijke vernieuwing veel geschikte locaties voor nieuw- en zelfbouw. Daar komt de komende periode nog maatschappelijk vastgoed bij, zoals schoolgebouwen, voor wonen en werken. De Wilt is enthousiast over de grote interesse voor zelf-bouw in Nieuw-West: “Mensen die zelf hun huis bouwen, hebben iets te kiezen. Ze denken daarom ook meer na over hun maatschappelijke ideeën. Zo blijkt bijvoorbeeld dat zelfbouwers verder gaan in het duurzamer maken van hun woning. Bovendien merken we dat ze meer

betrokken zijn bij de buurt waar ze wonen.”

Fantasierijk wonenEen voorbeeld noemt De Wilt het bouwproject Podium Amsterdam bij station Lelylaan. De komende jaren wil Nieuw-West hier een prettige omgeving voor wonen, werken en recreëren realiseren. Van de 330 nieuwe woningen zijn 160 bestemd voor zelfbouw. “Met verschillende partijen werkt het stadsdeel hier samen aan de gebiedsmetamorfose. De twee bouwgroepen zoeken nog naar mensen met verschillende budget-ten die fantasierijk hun woonomge-ving willen vormgeven. Betaalbaar en op steenworp afstand van de ring A10, de trein en de metro. Dat kan snel gaan, voorspel ik, want steeds meer mensen weten ons te vinden.”

Kom naar de Nieuw-West WoonmarktVoor wie? Geïnteresseerden in zelfbouw, klusbouw, koop of vrije sector huur van nieuwbouwwoningen of een combinatie van wonen en werken. Met een gevarieerd aanbod van kavels, nieuwbouw- en kluswoningen te koop. Maak ken-nis met zelfbouwgroepen die leden zoeken en verrassende mogelijkheden op braakliggende terreinen of in leeg-staande kantoren. Gratis advies op maat over fi nanciering, subsidies en regelingen voor duurzaam (ver)bouwen.

Wanneer? Op 12 oktober van 13.00 tot 17.00 in De Meervaart, Meer en Vaart 300, Amsterdam.

Meer info?www.nieuwwest.amsterdam.nl/ruimte

WONEN OP HET ALLERMOOISTE PLEKJE VAN ALKMAAR: IN DE ALKMAARDER HOUT

Projectontwikkelaar Peter Tuin woont er zelf. “Omdat het ge-woon echt het allermooiste plek-je in Alkmaar is”, legt hij uit. “Je zit midden in de natuur, in de rust en ruimte, en in een so-ciale en veilige omgeving. Maar tegelijkertijd ben je met een paar minuutjes in de binnenstad. Ideaal. Daarnaast is het een architectonisch hoogstandje. De gebouwen zien er schitterend uit en de appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Ik woon hier fantastisch.”Tijdens de bouw kwam het project in gevaar na het faillisse-ment van Bouwbedrijf Midreth.

Op zoek naar een appartement voor zichzelf in Het Nieuwe Oranjehof, zag Peter Tuin het voor zijn neus gebeuren dat er 76 appartementen niet meer opgeleverd konden worden. Een buitenkans. “Ik heb ze toen samen met enkele vrien-den gekocht en afgebouwd met mijn bedrijf, Bouwbedrijf Tuin Zijpe B.V.”, vertelt hij. “Inmid-dels hebben we ruim twintig woningen verkocht. Een mooi resultaat in deze tijd vind ik. Er is veel belangstelling, daar ligt het niet aan. Het probleem is dat mensen moeite hebben hun huidige woning kwijt te raken.

Ze willen dus wel een nieuw appartement in Het Nieuwe Oranjehof, maar worden hier-door belemmerd.”

Het Nieuwe Oranjehof houdt Open HuisOp het allermooiste plekje van Alkmaar, in de Alkmaarder Hout, bevindt zich Het Nieuwe OranjeHof. Acht woongebouwen met in totaal 146 unieke en ruime appartementen. Nog 54 staan er te koop, in prijs variërend van drie ton tot een miljoen. Zaterdag 28 september is er Open Huis van 10.00 uur tot 14.00 uur enis zowel gebouw De Eik als de modelwoning te bezichtigen.

28 september

van 10.00 -

14.00 uur

Bezichtiging

Het Nieuwe Oranjehof bevindt zich op het mooiste plekje in de Alkmaarder Hout, aan de huidige Sportlaan in Alkmaar. Op zaterdag 28 september om 10.30 uur wordt de Sportlaan door burgemeester Piet Bruinooge omgedoopt tot de Koning Willem-Alexanderlaan.

Page 17: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 00NIEUWBOUW

WONEN OP HET ALLERMOOISTE PLEKJE VAN ALKMAAR: IN DE ALKMAARDER HOUT

WO

NEN

I

WO

NEN

comfort, veiligheid en vrijheid thuis

pay-o�fontype: Type 1451

kleur: 70% black

spatiëring: 50beeld icoonfontype: x kleur: PANTONE 1525 C1

spatiëren: X

A.

B.

C.

D. SuperZomer

Sale Super

ZomerSale

www.villaarena.nl winkels vol woonideeën

Ruimt op =op

De hele zomer lang

KORTINGEN 70%tot

Page 18: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW0018

Deo Neo in hartje Haarlem

Deo Neo wordt gerealiseerd op het voor-malige terrein van het St. Joannes de Deo Gasthuis in de binnenstad van Haarlem nabij Haarlem CS. Het binnenstedelijke plan, tussen de Frans Halsbuurt en de Kleverpark-buurt, wordt gekenmerkt door een intiem, historisch en autoluw karakter.

De eigentijdse architectuur is gebaseerd op de traditionele Haarlemse architectuur en sluit aan op de sfeer van de omliggende buurten. De lage bebouwing, de aanwezige binnenpleinen en de ondergrondse parkeergarage zorgen voor een sterke openbare ruimte. In Deo Neo worden in totaal 182 woningen gerealiseerd.Bij een bezoek aan de locatie op de Landelijke Nieuwbouwdag (van 11.00 tot 15.00 uur, entree Velserstraat) kun je zelf ervaren hoe de sfeer op Deo Neo is en zal zijn. Duidelijk is te zien hoe gewerkt wordt aan een soort oase van rust, met oog voor detail. Autoverkeer wordt zoveel als mogelijk vermeden en de pleinen bieden moge-lijkheden tot rust en vertier. En dat alles in de directe nabijheid van het gezellige stadshart van Haarlem, de stadsparken, het NS-station en iets verder de bossen en het strand.

Deo Neo groeit Inmiddels zijn meer dan 130 koopwoningen en huurappartementen gerealiseerd, dan wel in aanbouw genomen. Onlangs is de bouw gestart van de eerste 19 woningen uit fase 4. In Deo Neo worden de standaard rijk uitgeruste wo-ningen, variërend in grootte van 123 tot maar liefst 175 m2, aangeboden vanaf 349.000 euro v.o.n. In deze prijs is bovendien een parkeer-plaats op eigen terrein of in de nabijgelegen stallinggarage inbegrepen. De prijzen voor de woningtypen Jozef Israëls 1 en 2 zijn tot 15 oktober 2013 tijdelijk verlaagd. Dit is onlangs bekend gemaakt.

Je bent starter of student, en je hebt een eigen splinternieuw apparte-ment, voorzien van alle moderne gemakken. In Villa Mokum, in het Amstelkwartier in Amsterdam, kan het. Dit project krijgt 627 studio’s. Er is inmiddels een modelwoning. Tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag kom je er alles over te weten.

De studio’s krijgen een badkamer en een keuken, die is voorzien van een combimagnetron, elektrische kook-plaat, wasmachine en koelkast met vriesvak. Ook heb je in elke studio vloerverwarming en een aansluiting op het glasvezelnet.

Binnentuin en dakterrassenVilla Mokum krijgt zeven verdie-pingen. Naast de studio’s komt een

afsluitbare fietsenstalling. Ook zijn er gemeenschappelijke ruimtes (loggia's, een binnentuin en dakterrassen) waar je lekker kunt relaxen met je buren of vrienden.

Zelf klussen, of laten afbouwenJe kunt je studio in Villa Mokum zelf afwerken, maar als je geen zin hebt om te klussen of niet zo handig bent, kun je dat ook láten doen. Total Projects biedt afbouwpakketten aan, waarmee je je woning zo kant-en-klaar kan laten afmaken zoals jij maar wilt.

Vanaf 81.563 euroVilla Mokum ligt aan de Spaklerweg, op een kwartiertje fietsen van het Rem-brandtplein, de VU en de UvA. De kleinste studio is 28 vierkante meter, de grootste 33 vierkante meter. De prijzen

beginnen bij 81.563 euro (v.o.n.), op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon. De bouw vordert. Villa Mokum is een project van AM. De bouwwerkzaam-heden worden uitgevoerd door BAM Woningbouw Amsterdam.

Villa Mokum doet zaterdag 28 september mee aan de Landelijke Nieuwbouwdag. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur welkom in de modelwoning aan de Spaklerweg in Amsterdam.

www.villamokum.nl.www.facebook.com/studentenwoningamsterdam

De verkoop van de herenhuizen, stadswoningen en appartementen in De Hoftuin was een succes. Daarom is het nu de beurt aan De Waterhof, de tweede fase van nieuwbouwpro-ject De Entree van Haarlem. Het eerste deel bestaat uit 11 herenhui-zen en 12 stadswoningen.

De stadswoningen in De Waterhof zijn ruim opgezet, met een woonop-pervlak van 115 m2 verdeeld over drie woonlagen. De herenhuizen, met uit-

zicht op de hofvijver, zijn nog rianter: 160 m2 verdeeld over vijf kamers. Bij beide woningtypen hoort een flinke achtertuin (met aparte berging) en je parkeert je auto op eigen grond. De parkeerplaatsen zijn bereikbaar via een afgesloten privébinnenterrein. De huizen worden opgeleverd met luxe sanitair, tegelwerk en een complete keuken. De prijzen van de herenhuizen, die uitkijken op een grote waterpartij, beginnen bij 329.000 euro v.o.n. De koopsom-

men van de stadswoningen, aan de andere kant van De Waterhof, beginnen bij 259.00 euro v.o.n.

Toegang tot HaarlemDe Entree van Haarlem is een nieuwe wijk die straks de toegang tot Haar-lem vormt. De wijk combineert de dynamiek van wonen in een stad met de rust en het comfort van een modern hofje. In de eerste fase (De Hoftuin) zijn nog één stadswoning en één herenhuis te koop. Op het laatste appartement is een optie genomen.

De tweede fase van De Entree van Haarlem gaat zaterdag 28 septem-ber, tijdens de Landelijke Nieuw-bouwdag, in verkoop. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur welkom in de modelwoning, ingang bouwlocatie aan de Boerhaavelaan in Haarlem. Je kunt daar de maquette bekijken van het totale gebied ‘De Entree’.www.entreevanhaarlem.nl

Villa Mokum: luxe studio's vanaf 81.563 euro

Start verkoop tweede fase De Entree van Haarlem

HET WORDT STEEDS MOOIER!

STADSWONINGEN VANAF €259.000 V.O.N., HERENHUIZEN VANAF €329.000 V.O.N.

Kijk voor het gehele aanbod en verdere informatie op www.deoneo.nl.

Tot ziens op de 28e. De ko¦ e staat klaar in de aula van basisschool De Ark, Velserstraat 17 in Haarlem.

Page 19: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 00NIEUWBOUW

TOE AAN DE

VOLGENDE

STAPIN UW WOONCARRIÈRE?

www.blauwhoed.nl

FREGAT FASE 2AMSTERDAM, IJBURG

• WOONOPPERVLAKTE VAN RUIM 117 M²

• GROTE WOONKAMER MET MOOIE DUBBELE SCHUIFPUI

• 4 SLAAPKAMERS• PRIVÉ PARKEERPLAATS OP EIGEN

TERREIN• COMPLETE BADKAMER & KEUKEN• INCLUSIEF VLOERVERWARMING• PRIJZEN VANAF € 309.000,- V.O.N.*

MOOISTEPUNTVANIJBURG.NL

* INCLUSIEF 50 JAAR AFGEKOCHTE ERFPACHT

DE GROENE HABITAT FASE 3.2AMSTERDAM-NOORD

• WOONOPPERVLAKTE VANAF CIRCA 111 M²

• MET VOOR- EN ACHTERTUIN• COMPLETE BADKAMER & KEUKEN• PRIVÉ PARKEERPLAATS OP EIGEN

TERREIN • EEN VRIJ INDEELBARE ZOLDER• PRIJZEN VANAF € 168.000,-

V.O.N.*

DEGROENEHABITAT.NL

* OBV JAARLIJKSE CANONBETALINGEN

DE GROENE HABITAT FASE 4AMSTERDAM-NOORD

• WOONOPPERVLAKTE VANAF CIRCA 111 M²

• MET VOOR- EN ACHTERTUIN• COMPLETE BADKAMER & KEUKEN• PRIVÉ PARKEERPLAATS OP EIGEN

TERREIN • EEN VRIJ INDEELBARE ZOLDER• PRIJZEN VANAF € 164.000,-

V.O.N.*

DEGROENEHABITAT.NL

* OBV JAARLIJKSE CANONBETALINGEN

YOUR NEW LIFEURBANDE BLARICUMMERMEENT

• WOONOPPERVLAKTE VAN CIRCA 121 M² TOT 132 M²

• COMPLETE BADKAMER & KEUKEN• EEN VRIJ INDEELBARE ZOLDER• DIVERSE UITBREIDINGS- EN INDE-

LINGSVARIANTEN MOGELIJK• VLOERVERWARMING EN COM-

FORT KOELING• PRIJZEN VANAF € 249.500,- V.O.N.

YOURNEWLIFEINHETGOOI.NL

Kom langs en laat u verrassen op de Landelijke Nieuw-bouwdag 28 september tussen 11.00 - 15.00 uur!BEKIJK DAN ONS VEELZIJDIGE WONINGAANBOD IN AMSTERDAM EN DE BLARICUMMERMEENT. BLAUWHOED ONTWIKKELT SAMEN MET DE TOEKOMSTIGE BEWONERS. ONZE WONINGEN ZIJN DAARDOOR FLEXIBEL INDEELBAAR EN IN DE BASIS AL AFGESTEMD OP DE MEEST GEHOORDE WOONWENSEN. WIJ ONTVANGEN U GRAAG ZATERDAG 28 SEPTEMBER TUSSEN 11.00 - 15.00 UUR. KIJK OP DE ONDERSTAANDE PROJECTWEBSITES VOOR DE ADRESGEGEVENS.

Page 20: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW0020

GROEN EN LEVENDIG MET EEN SPEELS KARAKTER

GROEN WONEN MET DE STAD DICHTBIJERVAAR HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Luijendijk Zuid in LandsmeerAan de zuidkant van Landsmeer, op loopafstand van het dorpscentrum, wordt de bijzondere wijk Luijendijk Zuid gebouwd. In deze speels opgezette wijk hebben de gezins-woningen ruime tuinen en lijken de appartementgebouwen uit andere tijden afkomstig. Bijzonder voor de Amsterdamse regio is dat de woningen op eigen grond staan, dus er hoeft geen erfpachtcanon betaald te worden.

Het speelse karakter van de nieuwbouwwoningen wordt versterkt door de gevels, die doen denken aan de oude Waterlandse huizen. In verschillende gevels is hout verwerkt en zijn de typische vormen gebruikt van de gevels van het reeds gebouwde Waterlandse Hof. Naast deze huizen staan het Pakhuys en het statige witte appar-tementengebouw de Freule. Bin-nenkort worden zij vergezeld door de gebouwen die luisteren naar de namen, de Schuur, de School en de Poortgebouwen. De bouw hiervan is in volle gang en met de opleve-ring eind dit jaar wordt Luijendijk Zuid al een echte woonwijk. Zowel in de Freule als in het Pakhuys zijn

nog enkele appartementen te koop waarvan recentelijk de prijzen aanzienlijk zijn verlaagd. Zo kun je al een appartement van maar liefst 101 vierkante meter kopen voor 225.000 euro. Nieuw in verkoop is het kleinscha-lig opgezette Thuis aan de Lanen. Bestaande uit twee ensembles van vier en acht huizen met zonnige tuinen en eveneens uitgevoerd in de kenmerkende Waterlandse stijl. De tussenwoningen beginnen bij 259.000 euro. Inmiddels is het grootste gedeelte al verkocht.

Alles in de buurtLuijendijk Zuid is heel gunstig gelegen. Op loopafstand ligt het

je lekker kunt joggen. En in de zomer met de kinderen naar het strandje voor een middagje zonnen en zwemmen. Maar ook de grote stad dichtbij, een terrasje pakken in Amsterdam is met de fiets of met de bus niet verder dan twintig minuten.

Kom zelf kijken en ervaar het beste van twee werelden in de modelwo-ningen gedurende de open dagen op 6 of 13 april van 11.00 tot 12.30 uur. Vanuit de modelwoning in de Freule (Buitenhuislaan 24, voorheen Burgemeesterpostweg) kunnen de modelwoningen in het Pakhuys en het Waterlandse Hof worden bezichtigd.

Kijk voor meer informatie op www.Luijendijkzuid.nl

gezellige dorpshart waar je een breed winkelaanbod vindt voor de dagelijkse boodschappen, maar ook gezellige winkeltjes om te shoppen. Nadat je uit eten bent geweest of een terrasje hebt gepakt, kun je lekker lopend naar huis. Bovendien zijn in Landsmeer alle dagelijkse voorzieningen uitste-kend geregeld: een zeer regelmati-ge busverbinding naar alle plaatsen in de regio, meerdere basisscholen en kinderopvangplaatsen, sport-verenigingen en een gezondheids-centrum. Een veilige plek, waar de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen opgroeien. Dat maakt van Luijendijk Zuid zo’n leuke en mooie plek om te wonen. Een wijk die met de dag mooier, groener en levendiger wordt. Rust en natuur om de hoek in recreatiegebied 't Twiske, waar

A9

A9

A9

A5

A4

A4

A44

A7

A10

A10

A200

A208

Wij vertellen je graag over de voordelen van nieuwbouw huren of kopen!

Almere Hout koop

Amsterdam Nieuw-West huur

Amsterdam Nieuw-West koop

Amsterdam Noord koop

Heemstede koop

Amsterdam Oost koop

Haarlem koop

Amsterdam Noord koop / huur

Amsterdam Noord

Amsterdam Oost

AmsterdamNieuw-West

Haarlem

Heemstede

Hoofddorp

Spaarndam

Haarlem koop / huur

Er kunnen geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Koop: ymere.zoeker.niki.nl | facebook.com/ymereverkoopt | twitter.com/ymereverkooptHuur: www.ymere.nl/vrijesector | facebook.com/ymerevrijesector | twitter.com/ymereverhuurt

Nobelhorst / eengezinswoningenInformatieschuur NobelhorstNieuw stadsdorp in aanbouwaan bosrijke kant van Almere.Start verkoop Langehoutbuurt!Aankleedhuizen v.a. € 177.500 v.o.n. Eerste koper ontvangt tuinadvies t.w.v. € 450!www.woneninnobelhorst.nl

Steelvliethof / eengezinswoningenDe Hood, Reimerswaalstraat 101(aangepaste tijden: 12.00-14.00)Woningen met tuin, uitbreidingsmogelijkhe-den (ook in toekomst) en eigen parkeerplaats op binnenterrein.Bouw 1e fase start in oktober, korte bouwtijd!v.a. € 211.900 v.o.n. met tuin op westen (incl. erfpacht en parkeerplaats)www.steelvliethof.nl

Het Leukste Punt / eengezinswoningenBezoek de Ymere Ontmoet bus (t.h.v. Meer en Vaart 175)(aangepaste tijden: 12.00-14.00)Ruime eengezinswoningen met tuin (115m2). Uitbreiding mogelijk met uitbouw of dakkapel.Overbruggingsgarantie mogelijk!v.a. € 219.500 v.o.n. www.wonenophetleukstepunt.nl

Het Leukste Punt / kavels zelfbouwBezoek de Ymere Ontmoet bus (t.h.v. Meer en Vaart 175)(aangepaste tijden: 12.00-14.00)Kavels voor zelfbouw € 62.500 v.o.n.Kies je woning uit brochure en pas geheel naar wens aan!Óf maak gebruik van je eigen architect.Bouw je eigen rijwoning al voor € 202.000 v.o.n. (incl. kavel)www.wonenophetleukstepunt.nl

De Punt / vrije sector huurappartementenOsdorperban 2083Laat je verrassen door het mooie uitzichtvanuit de modelwoning3- en 4-kamer appartementen met balkon of riant dakterras.Vanaf de 4e etage met ligbad!En dat al vanaf € 725 per maand.www.ymere.nl/depunt

Schuttersstuk / eengezinswoningenGed. Oude Gracht 19 (Spaarndam)De laatste eengezinswoningente koop (ca. 105 m2). Wees er snel bij!Oplevering eind 2014! v.a. € 215.000 v.o.n.www.schuttersstuk.nl

De Zeven Provinciën / appartementenOverhoeksparklaan (overkant CS) (aangepaste tijden: 11.00-14.00) De allermooiste plek aan het IJTopappartementen variërend van 114 tot maar liefst 238 m2!Direct beschikbaar.v.a. € 480.000 v.o.n. incl. parkeerplaats www.woneninoverhoeks.nl/dezevenprovincien

Aurora / appartementenHändellaan 162Bezoek volledig ingerichte modelwoning! Snelle oplevering mogelijk!Nog twee, royale appartementenv.a. € 305.000 v.o.n,www.woneninaurora.nl

No1 in de 2e van Swinden / appartementen2e van Swindenstraat 178(aangepaste tijden: 11.00-13.00)Nog 2 appartementen te koop (ca. 110 en 104 m2)Nu kopen is snel wonen, oplevering eind oktober 2013!v.a. € 320.000 v.o.n.www.no1vanswinden.nl

Hof van Sevenhuijsen / eengezinswoningenSchipholweg / Hannie SchaftstraatLaatste grote eengezinswoningen (131 m2)nu met standaard grote uitbouw enverlaagde koopsommen.v.a. € 239.000 v.o.n. Informeer naar aantrekkelijke mogelijkheden.www.hofvansevenhuijsen.nl

Hof van Dumont / appartementenSchipholweg / Hannie SchaftstraatIn aanbouw! Nog enkele ruime & betaalbare appartementen (73 tot 120 m2) incl. eigen parkeerplaats v.a. € 177.000 v.o.n. Zeer aantrekkelijk voor starters!www.hofvandumont.nl

Waterlandplein / koopappartementenWaterlandplein, IJdoornlaan(aangepaste tijden: 11.00-14.00)Bezoek modelwoning met spectaculair uitzicht! Laatste appartementen (allen direct beschikbaar!)beschikbaar v.a. € 174.000 (68 m2) incl. parkeerpl. en afgek. erfpachtwww.denoordertoren.nl

Waterlandplein / IJdoornlaan / vrije sector huurappartementenIn alle torens nog enkele woningen vrij! Stadse allure in het groene Noord met3- en 4-kamerappartementen,vanaf € 750 per maand voor 120m2Dit is de laatste kans!www.ymere.nl.waterlandplein

Huis van Hendrik / koopappartementenHoek Berlagelaan / Pr. BernhardlaanBouw in volle gang. Uniek, gevarieerd aanbod van schitterende appartementen,tegen lage koopsommen vanaf ca. € 162.500 v.o.n. incl. parkeerplaatswww.huisvanhendrik.nl

Huis van Hendrik / vrije sector huurappartementenHoek Berlagelaan / Pr. BernhardlaanLekker wonen nabij Haarlem Spaarnwoude!Fijne appartementen met 2 of 3 kamers met ruim balkon of terrasper maand vanaf € 725 voor 2 kamers en € 799 voor 3 kamerswww.ymere.nl/huisvanhendrik

Lot in Noord / eengezinswoningen en appartementenBezoek Hoekstra & van Eck NieuwbouwwinkelJohan van Hasseltweg 118 hs(aangepaste tijden: 11.00-14.00)Nog enkele woningen beschikbaar.Voorverkoop laatste fase woningen!Alle prijzen incl. 50 jaar afgek. erfpachtv.a. € 139.900 v.o.n. appartementen, v.a. € 195.900 v.o.n. eengezinswoningenwww.lotinnoord.nl

Oostpoort / startersappartementen tot penthousesInformatiecentrum Linnaeusstraat 213Rondleidingen op de bouw!Combinatie oude & nieuwe gebouwentussen Watergraafsmeer en OosterparkOplevering eind 2013 / begin 2014v.a. € 222.000 v.o.n. incl. erfpacht en parkeerplaatswww.woneninoostpoort.nl

Almere

Bezoek tijdens de Nieuwbouwdag zaterdag 28 september 11.00 - 15.00 uur onze modelwoningen, bouwplaatsen en informatiecentra.

Steelvliethof is een ontwikkeling van VOF De Stadstuinen (samenwerking tussen Ymere en Bouwfonds)

Oostpoort is een ontwikkeling van OCP (samenwerking tussen Ymere, Bouwfonds en Stadgenoot)Overhoeks is een ontwikkeling van OCO (samenwerking

tussen Ymere, ING Real Estate Development)

Hoofddorp koopJansonius / appartementenBurg. Jansoniushof 37Nog een paar appartementen te koop.Kom deze allemaal bewonderen!Extra scherp geprijsd v.a. € 185.000 v.o.n,www.jansonius.nl

Page 21: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 00NIEUWBOUW

A9

A9

A9

A5

A4

A4

A44

A7

A10

A10

A200

A208

Wij vertellen je graag over de voordelen van nieuwbouw huren of kopen!

Almere Hout koop

Amsterdam Nieuw-West huur

Amsterdam Nieuw-West koop

Amsterdam Noord koop

Heemstede koop

Amsterdam Oost koop

Haarlem koop

Amsterdam Noord koop / huur

Amsterdam Noord

Amsterdam Oost

AmsterdamNieuw-West

Haarlem

Heemstede

Hoofddorp

Spaarndam

Haarlem koop / huur

Er kunnen geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Koop: ymere.zoeker.niki.nl | facebook.com/ymereverkoopt | twitter.com/ymereverkooptHuur: www.ymere.nl/vrijesector | facebook.com/ymerevrijesector | twitter.com/ymereverhuurt

Nobelhorst / eengezinswoningenInformatieschuur NobelhorstNieuw stadsdorp in aanbouwaan bosrijke kant van Almere.Start verkoop Langehoutbuurt!Aankleedhuizen v.a. € 177.500 v.o.n. Eerste koper ontvangt tuinadvies t.w.v. € 450!www.woneninnobelhorst.nl

Steelvliethof / eengezinswoningenDe Hood, Reimerswaalstraat 101(aangepaste tijden: 12.00-14.00)Woningen met tuin, uitbreidingsmogelijkhe-den (ook in toekomst) en eigen parkeerplaats op binnenterrein.Bouw 1e fase start in oktober, korte bouwtijd!v.a. € 211.900 v.o.n. met tuin op westen (incl. erfpacht en parkeerplaats)www.steelvliethof.nl

Het Leukste Punt / eengezinswoningenBezoek de Ymere Ontmoet bus (t.h.v. Meer en Vaart 175)(aangepaste tijden: 12.00-14.00)Ruime eengezinswoningen met tuin (115m2). Uitbreiding mogelijk met uitbouw of dakkapel.Overbruggingsgarantie mogelijk!v.a. € 219.500 v.o.n. www.wonenophetleukstepunt.nl

Het Leukste Punt / kavels zelfbouwBezoek de Ymere Ontmoet bus (t.h.v. Meer en Vaart 175)(aangepaste tijden: 12.00-14.00)Kavels voor zelfbouw € 62.500 v.o.n.Kies je woning uit brochure en pas geheel naar wens aan!Óf maak gebruik van je eigen architect.Bouw je eigen rijwoning al voor € 202.000 v.o.n. (incl. kavel)www.wonenophetleukstepunt.nl

De Punt / vrije sector huurappartementenOsdorperban 2083Laat je verrassen door het mooie uitzichtvanuit de modelwoning3- en 4-kamer appartementen met balkon of riant dakterras.Vanaf de 4e etage met ligbad!En dat al vanaf € 725 per maand.www.ymere.nl/depunt

Schuttersstuk / eengezinswoningenGed. Oude Gracht 19 (Spaarndam)De laatste eengezinswoningente koop (ca. 105 m2). Wees er snel bij!Oplevering eind 2014! v.a. € 215.000 v.o.n.www.schuttersstuk.nl

De Zeven Provinciën / appartementenOverhoeksparklaan (overkant CS) (aangepaste tijden: 11.00-14.00) De allermooiste plek aan het IJTopappartementen variërend van 114 tot maar liefst 238 m2!Direct beschikbaar.v.a. € 480.000 v.o.n. incl. parkeerplaats www.woneninoverhoeks.nl/dezevenprovincien

Aurora / appartementenHändellaan 162Bezoek volledig ingerichte modelwoning! Snelle oplevering mogelijk!Nog twee, royale appartementenv.a. € 305.000 v.o.n,www.woneninaurora.nl

No1 in de 2e van Swinden / appartementen2e van Swindenstraat 178(aangepaste tijden: 11.00-13.00)Nog 2 appartementen te koop (ca. 110 en 104 m2)Nu kopen is snel wonen, oplevering eind oktober 2013!v.a. € 320.000 v.o.n.www.no1vanswinden.nl

Hof van Sevenhuijsen / eengezinswoningenSchipholweg / Hannie SchaftstraatLaatste grote eengezinswoningen (131 m2)nu met standaard grote uitbouw enverlaagde koopsommen.v.a. € 239.000 v.o.n. Informeer naar aantrekkelijke mogelijkheden.www.hofvansevenhuijsen.nl

Hof van Dumont / appartementenSchipholweg / Hannie SchaftstraatIn aanbouw! Nog enkele ruime & betaalbare appartementen (73 tot 120 m2) incl. eigen parkeerplaats v.a. € 177.000 v.o.n. Zeer aantrekkelijk voor starters!www.hofvandumont.nl

Waterlandplein / koopappartementenWaterlandplein, IJdoornlaan(aangepaste tijden: 11.00-14.00)Bezoek modelwoning met spectaculair uitzicht! Laatste appartementen (allen direct beschikbaar!)beschikbaar v.a. € 174.000 (68 m2) incl. parkeerpl. en afgek. erfpachtwww.denoordertoren.nl

Waterlandplein / IJdoornlaan / vrije sector huurappartementenIn alle torens nog enkele woningen vrij! Stadse allure in het groene Noord met3- en 4-kamerappartementen,vanaf € 750 per maand voor 120m2Dit is de laatste kans!www.ymere.nl.waterlandplein

Huis van Hendrik / koopappartementenHoek Berlagelaan / Pr. BernhardlaanBouw in volle gang. Uniek, gevarieerd aanbod van schitterende appartementen,tegen lage koopsommen vanaf ca. € 162.500 v.o.n. incl. parkeerplaatswww.huisvanhendrik.nl

Huis van Hendrik / vrije sector huurappartementenHoek Berlagelaan / Pr. BernhardlaanLekker wonen nabij Haarlem Spaarnwoude!Fijne appartementen met 2 of 3 kamers met ruim balkon of terrasper maand vanaf € 725 voor 2 kamers en € 799 voor 3 kamerswww.ymere.nl/huisvanhendrik

Lot in Noord / eengezinswoningen en appartementenBezoek Hoekstra & van Eck NieuwbouwwinkelJohan van Hasseltweg 118 hs(aangepaste tijden: 11.00-14.00)Nog enkele woningen beschikbaar.Voorverkoop laatste fase woningen!Alle prijzen incl. 50 jaar afgek. erfpachtv.a. € 139.900 v.o.n. appartementen, v.a. € 195.900 v.o.n. eengezinswoningenwww.lotinnoord.nl

Oostpoort / startersappartementen tot penthousesInformatiecentrum Linnaeusstraat 213Rondleidingen op de bouw!Combinatie oude & nieuwe gebouwentussen Watergraafsmeer en OosterparkOplevering eind 2013 / begin 2014v.a. € 222.000 v.o.n. incl. erfpacht en parkeerplaatswww.woneninoostpoort.nl

Almere

Bezoek tijdens de Nieuwbouwdag zaterdag 28 september 11.00 - 15.00 uur onze modelwoningen, bouwplaatsen en informatiecentra.

Steelvliethof is een ontwikkeling van VOF De Stadstuinen (samenwerking tussen Ymere en Bouwfonds)

Oostpoort is een ontwikkeling van OCP (samenwerking tussen Ymere, Bouwfonds en Stadgenoot)Overhoeks is een ontwikkeling van OCO (samenwerking

tussen Ymere, ING Real Estate Development)

Hoofddorp koopJansonius / appartementenBurg. Jansoniushof 37Nog een paar appartementen te koop.Kom deze allemaal bewonderen!Extra scherp geprijsd v.a. € 185.000 v.o.n,www.jansonius.nl

Page 22: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW0022

“Als makelaar 2.0 bieden we betrokkenheid, snelheid en lage kosten”

Veel potentiële nieuwbouw-kopers proberen hun eigen

woning tegenwoordig eerst te verkopen. Met een reguliere

makelaar en een soms langdu-rig verkooptraject betekent dat

vaak hoge kosten. Makelaars-land biedt een alternatief met

de succesformule ‘Verkopen doen we samen’. Klanten heb-

ben een actieve rol en profi -teren van een e� ciënt werk-proces en een vast laag tarief

van 995 euro. Directeur Jeroen Stoop: “Onze werkwijze geeft sneller resultaat en duizenden

euro’s minder courtagekosten.”

Jeroen Stoop startte Makelaarsland in 2004 toen hij als makelaar merk-te dat klanten steeds meer kostenbe-wust worden en zelf invloed willen op de verkoop van hun woning. “Vergelijk ons als makelaar 2.0 met Ikea: we bieden een kwalitatief standaardpakket, begeleiden onze klanten van A tot Z en een deel van de werkzaamheden doen ze zelf. Desgewenst leveren we extra makelaarsdiensten op maat.”

Samen verkopenMet de formule ‘Verkopen doen we samen’ is Makelaarsland sinds 2005 de grootste makelaar van Neder-land. “Wij verzorgen bijvoorbeeld de waardebepaling, het vraagprijs-advies, de onderhandelingen en de juridische afhandeling. Ook presen-teren we als NVM-lid onze 4500 woningen prominent op Funda.” Verkopers leveren zelf tekst en foto’s aan. Zo bepalen ze zelf wat ze onder de aandacht brengen en bovendien hebben zij de meeste kennis van de woning. Met de klant overlegt een makelaars van Make-laarsland de verkoopstrategie en de

woningpresentatie. Daarna kan de woning snel de verkoop in.

Snel handelenEen korte doorlooptijd is ook voor kopers van gewilde nieuwbouw-projecten zeer gewenst, want een optie heeft vaak een beperkte duur. Daarom creëert Makelaarsland optimale omstandigheden voor snel plannen en handelen. Met het voordeel van een centrale backof-fice houdt Makelaarsland klanten continu up-to-date. “We hebben veel persoonlijk contact en klanten zijn ook 24/7 actueel op de hoogte via ‘MijnMakelaarsland’.” Mede-werkers spreken potentiële kopers eerst zelf en informeren daarna de verkopers. Die begeleiden vervol-gens zelf de bezichtigingen, want de meeste belangstellenden willen de bewoners spreken en bezichtigen graag buiten werktijd.

Veel winst Na de verkoop verzorgt Make-laarsland de koopovereenkomst en blijft aanspreekpunt tot aan de overdracht. Juist in deze lastige

verkooptijd lijkt de formule ideaal, zeker omdat je niet wordt gecon-fronteerd met steeds oplopende kos-ten. “Voor een vast tarief van 995 euro krijg je eigen inbreng, snelheid en deskundige expertise op maat. Een gemiddelde woning verkopen op de traditionele manier kost al snel 3500 euro aan makelaarskos-ten, dus tel uit je winst.”

Verkoopcoach

Ook steeds meer professio-nele partijen zien de voordelen van Makelaarsland. Zo biedt projectontwikkelaar Heilijgers bijvoorbeeld de mogelijkheid om nieuwbouwwoningen te kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning. Stoop: “Wie een woning wil kopen in het Amersfoortse nieuwbouw-project ‘t Veenhof kan gebruik maken van onze zogenaamde Verkoopcoach. Deze coach helpt bij een zo optimaal mogelijke verkooppresentatie van de oude woning.” Al snel bleek de meer-waarde van deze extra service: in twee maanden zijn drie van de vier woningen verkocht, waarbij ook een Verkoopcoach werd ingeschakeld.

Jeroen Stoop

DE UNIEKE VERKOOPFORMULE VAN MAKELAARSLAND

A L N OVAV A N R O O I J M A K E L A A R D I J

ALNOVA - Van Rooij MakelaardijT. 036 529 80 77www.AlnovaMakelaardij.nl

Bröring ERA Makelaars / OGT. 036 534 25 24www.broringmakelaars.nl

Pieter van der Plas T. 036 750 37 90www.pietervanderplas.nl

Aan de Evenaar hoek Bandastraat in de nabijheid van NS station Oostvaarders

ALMERE BUITEN

Centrale hal Woonkamer Keuken Kleine slaapkamer Grote slaapkamer Uitzicht

NU NOG ENKELE TE KOOP! Vanaf € 442,= netto per maand*

Zeer scherpe prijs vanaf € 139.767,= V.O.N.Hypotheekmaandlasten vanaf € 442,= netto per maand*Starterslening mogelijk*3 kamer appartement inclusief hoekkeuken en inpandige bergingHoogstaande kwaliteit met waardevast afwerkingsniveauPrivé parkeerplaats en eigen berging op de begane grondIdeale ligging t.o.v. treinstation, snelweg, supermarkt, winkels en de natuur!

* Voorwaarden en omschrijving van de woningen, zie www.tinggi-tower.nl

BEZOEK de MODELWONINGtijdens onze OPEN HUIZEN DAG

op zaterdag 28 septembervan 11.00 - 15.00 uur

Page 23: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

NIEUWBOUW 00NIEUWBOUW

Alles voor maar

€995(incl. btw)

Wilt u uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM

makelaar, zelf actief betrokken zijn en duizenden euro’s aan

makelaarskosten besparen? Dan is Makelaarsland ook voor u

de beste keuze.

Bereik alle woningzoekers

Maandelijks 1800 bezichtigingsaanvragen

16.921 huizenverkopers gingen u voor!

Actie: Gratis advertentie Telegraaf

Meld nu úw woning aan en ontvang een gratis woningadvertentie in De Telegraaf.

BEL: 088 200 2000

Actiecode: ML1011

Carolina MacGillavrylaan 25Amsterdam

Kompas 6Almere

Jan Frederik Helmersstraat 24Haarlem

Lijndenstraat 26 2Amsterdam

Lijnbaansgracht 205Amsterdam

Blauwdasstraat 19Amsterdam Zuidoost

Gaelstraat 47 Haarlem

Meeuwenstraat 71Haarlem

NIEUW

NIEUW

NIEUW

VERKOCHT

NIEUW

VERKOCHT

NIEUW

samen met

Succesvol uw huis verkopen met Makelaarsland

VERKOCHT

Page 24: Special Nieuwbouwdag Amsterdam De Telegraaf (sep 2013)

Ook voor jou zoeken we, volstrekt onafhankelijk, de optimale financiële oplossing. En alles is goed geregeld.

Op basis van: man 35 jaar, vrouw 33 jaar. Annuïteitenhypotheek € 300.000,- NHG,

verzekerd bedrag € 150.000,-. Rentevaste periode 20 jaar. Peildatum 1 juni 2013.

Na 20 jaar heb je dit méér betaald bij een bank

t.o.v. een hypotheekwinkel:

ABN Amro € 11.807,-

ING € 13.842,-

Rabobank € 16.722,-

SNS bank € 19.580,-

Bespaar duizenden euro’s op je hypotheek.

Volgens onafhankelijk onderzoek is een hypotheek via De Hypotheker al snel voordeliger dan bij de bank.

www.hypotheker.nl