Solmar Winter 2011/2012

download Solmar Winter 2011/2012

of 20

 • date post

  08-Jul-2015
 • Category

  Documents

 • view

  5.370
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Solmar Winter 2011/2012

BenidormWinter 2011/2012Combinatiereizen Benidorm/Zuid Spanje Kerstreizen Lloret de Mar en Salou

Alle reizen per luxe Royal of First class touringcar

Beste Klant, dit is onze nieuwe winterfolder, weer vol met goede hotels in het gezellige Benidorm voor een verblijf van een week, 2 weken of misschien wel een paar maanden! De keuze is aan u! Ook deze winter hebben we weer onze mooie 17-daagse combinatiereizen BenidormCosta del Sol, Costa Tropical en Costa de la Luz! Wij wensen u veel plezier met het bekijken van deze brochure en hopen dat er een reis van uw gading bijzit ! Met vriendelijke groet, Solmar Tours

Wisselpunt / ParkerenBij Maarheeze, vlak onder Eindhoven vindt u ons kantoor en wisselpunt. Geografisch gezien perfect gelegen en speciaal gebouwd om overstappende passagiers op een overzichtelijke en rustige manier van bus te laten wisselen. Met deze wisselplaats proberen we het wisselen zo comfortabel mogelijk te maken. Ook kunt u hier uw auto parkeren, de kosten hiervoor bedragen 2,50 euro per dag met een maximum van 60 euro. U dient dit wel te reserveren, het liefst bij de boeking, omdat de plaatsen beperkt zijn.

KinderkortingIn sommige hotels geniet u zeer hoge kinderkortingen, soms zijn er voor kinderen helemaal geen kosten aan verbonden. U betaalt voor uw kind dan alleen de busreis. De dag van aankomst is bepalend voor de toe te kennen korting. De hotelier kan hierop een controle uitvoeren. Wanneer vermeld staat kind gratis dan betaalt u 72 euro behalve op de vertrekdata 23/12/11 en 17/02/11, dan betaalt u 95 euro. (excl. Royal of First Class toeslag). Indien de kinderkorting van het hotel begint vanaf 2 jaar betaalt u voor uw baby (0+1 jaar) de hierboven genoemde prijzen voor de stoelplaats (verplicht). Wij raden u aan een eigen autostoeltje met bevestiging mee te nemen. De kosten voor bijplaatsing van een babybed en eventuele maaltijden dient u ter plaatse te voldoen.

sche redenen besluiten de door u gekozen op/uitstapplaats te wijzigen, dan zullen wij u de reiskosten op basis van openbaar vervoer 2e klasse vergoeden van de door u gekozen op-/uitstapplaats naar de door ons aangegeven op-/uitstapplaats.

Royal Class of First ClassDe prijzen in de prijskolommen zijn basisprijzen. U kunt kiezen voor een Royal Class of First Class stoel. De toeslag voor Royal Class is 25 euro, First Class is 60 euro. Het verschil tussen de Royal - en First Class stoel is dat de First Class stoelen breder en nog comfortabeler zijn waardoor er geen 4, maar slechts 3 stoelen op n rij staan (behalve op de achterste rij, daar staan er wel 4).

Eten en DrinkenIn nagenoeg alle hotels worden de maaltijden tegenwoordig gepresenteerd in buffetvorm. In het ene hotel wat eenvoudiger dan in het andere, maar altijd ruim voldoende Bij volpension begint u met een uitgebreid ontbijtbuffet en s middags en s avonds kunt u kiezen uit de vele warme gerechten die voor u klaarstaan. Wij zijn ervan overtuigd dat u niets tekort zult komen. Een aantal hotels verstrekken in bepaalde periodes gratis water en/of wijn bij de maaltijden. Dit is nooit onbeperkt, meestal beperkt dit zich toch n consumptie per maaltijd.

StoelindelingAlle passagiers krijgen een vaste stoelplaats toegewezen. De indeling wordt gedaan naar aanleiding van de boekingsdatum en de opgegeven preferenties. Mochten er in n bus meerdere preferenties opgegeven zijn voor dezelfde stoelplaatsen dan worden deze toegewezen aan degene die het eerst geboekt heeft, tenzij dit, om organisatorische redenen, niet mogelijk is. Te denken valt hierbij aan een oneven aantal passagiers. De bemanning is niet bevoegd om de stoelindeling te wijzigen. Klachten over toegewezen plaatsen worden nimmer in behandeling genomen. Tevens dient u mobiel genoeg te zijn om plaats te nemen op het bovendek.

Opstapplaatsen winterpendel BenidormIn de winterperiode geldt een beperkt op- en afstapschema. (zie kaartje van Nederland) Per reservering is maar n opstapplaats mogelijk. U ziet, voldoende maar niet teveel opstapplaatsen. Mochten wij door omstandigheden niet bij machte zijn de door u gekozen op- of uitstapplaats aan te houden, of om economi-

Extra stoelBij beschikbaarheid is het mogelijk om een extra stoel te reserveren. Als u bv. met een oneven aantal reist of wanneer het in

2

SOLMAR TOURS Winter 2011-2012

verband met uw postuur comfortabeler is om 2 stoelen ter beschikking te hebben. U betaalt voor een extra stoel de prijs van een busretour.

Nooit dringenOf u nu als eerste of als laatste instapt, in de bus heeft u altijd een vast gereserveerde plaats, dus dringen hoeft niet. U zit altijd bij elkaar indien u reist naar hetzelfde hotel, dezelfde opstapplaats heeft en op dezelfde reservering vermeld staat. Uw stoelnummer ontvangt u bij vertrek van de chauffeur.

Busreis/bagageCirca een week voor vertrek ontvangt u uw reispapieren, met hierop vermeld waar en hoe laat u moet opstappen. Als bagage mag u max. 20 kg per persoon meenemen en n stuk handbagage. Deze handbagage mag nooit in het gangpad geplaatst worden, dus geen grote weekend tassen. A.u.b. geen onmenselijk grote koffers, onze chauffeurs willen nog langer met hun rug doen. Te veel bagage kan worden geweigerd i.v.m. plaatsgebrek. Op het afgesproken tijdstip komt de bus u ophalen en de rest gaat vanzelf. De bus brengt u naar Maarheeze, waar een eventuele overstap plaatsvindt en van daar gaat de reis verder. De aankomst in Benidorm zal rond het middaguur zijn. Tijdens de reis wordt circa elke 4 uur gestopt bij een parkeerplaats met sanitaire voorzieningen en voor het eten bij wegrestaurants. In de bus is ook een toilet, maar u wordt verzocht deze alleen in noodgevallen te gebruiken. Verder zijn er een barretje en een host-(ess) aan boord. Het wordt dringend aangeraden tijdens de reis te blijven zitten en uw veiligheidsgordel te dragen. Lopen of staan tijdens de reis is op eigen risico.

Uitstapplaatsten accommodatiesDe bus zal u zo dicht mogelijk bij uw hotel afzetten. Helaas is dit niet altijd mogelijk. In het oude centrum van Benidorm liggen zeer veel smalle straatjes, veelal nrichtingsverkeer. Het is voor onze dubbeldeks touringcars niet altijd mogelijk door deze straatjes te rijden, waardoor de kans bestaat dat zij u in het begin van de straat afzetten. In zo'n geval dient u een stukje te lopen naar uw hotel.

Faciliteiten accommodatiesBepaalde faciliteiten in de hotels zijn tegen betaling, zoals bijv. kluisjes, minibar, tennisbaan, minigolf, ligbedden, biljart, binnenzwembad etc. Het kan eveneens zijn dat er een borg moet worden betaald voor de afstandsbediening van de tv. In sommige binnenzwembaden is het verplicht om een badmuts te dragen en kan het zijn dat kinderen niet zonder begeleiding toegelaten worden. Dit zijn allemaal ontwikkelingen die tijdens het seizoen kunnen wijzigen. Om deze reden vermelden wij deze zaken niet bij de hotelbeschrijvingen.

BusretoursU kunt bij ons ook alleen het vervoer boeken zonder accommodatie. De chauffeur zal u op een vooraf vastgesteld punt in Benidorm laten uitstappen en komen ophalen. Data 28/10/11-16/12/11 23/12/11 30/12/11-10/02/12 17/02/12 24/02/12-30/03/12 06/04/12-13/04/12 10 dagen 95,00 115,00 95,00 115,00 100,00 110,00 17 dagen 95,00 115,00 95,00 115,00 100,00 110,00 24 dagen 100,00 120,00 100,00 120,00 105,00 115,00

Lage prijs, toch topkwaliteitWij verkopen onze reizen zonder tussenpersonen. Dat betekent dat in uw reissom geen commissie zit voor reisbureaus en dat u daarom deze reizen alleen bij ons kunt boeken. Dat kan wel eens lastig zijn als u langs wilt komen, maar alles kan via de telefoon, internet of post, en dat is dan weer gemakkelijk, want u hoeft er de deur niet voor uit. En omdat wij geen commissies aan reisbureaus hoeven te betalen, kunnen we de prijzen laag houden en u toch een goede service, goede hotels en goede bussen bieden. Oftewel een goede reis voor een voordelige prijs.

Reisleiding Benidorm Eigen vervoerVeel hotels kunt u ook met eigen vervoer boeken. Kijk hiervoor op www.solmarhotel.nl of bel naar n van onze medewerksters. Ter plaatse aangekomen wordt u verwelkomd door onze reisleiding ter plaatse. Ook zij zijn er om uw vragen te beantwoorden en uw belangen te behartigen. Zeker in geval van onverwachte gebeurtenissen, ziekte, etc. kunt u op onze reisleiding rekenen voor hulp en bemiddeling bij contacten met medici, apotheek, verzekering, etc. Onze medewerkers zullen u op velerlei gebied deskundig informeren en helpen. Vergeet evenwel niet om een reis- en ongevallenverzekering voor de periode van uw reis af te sluiten. Ook uw vragen over excursiemogelijkheden in de omgeving van Benidorm, uitgaansmogelijkheden, winkeltijden etc. worden door onze mensen zorgvuldig beantwoord. Velen werken dus mee om uw vakantie tot een bijzondere belevenis te maken.

Hoe kunt u boekenReserveren kan niet makkelijker. U belt 0495-588740 en u weet dan onmiddellijk of de vakantie die u heeft uitgekozen nog vrij is. Heeft u nog vragen, geen probleem, er is altijd wel iemand die ze kan beantwoorden en het gekozen hotel kent. Houdt u er wel rekening mee dat sommige hotels snel zijn volgeboekt, dus wacht niet te lang. Ook onze internetsite is zeer makkelijk te raadplegen: met een paar klikken weet u wat er nog beschikbaar is en kunt u de door u gewenste reis boeken. Dus oftewel bel: 0495-588740 of kijk op internet www.solmar.nl.

Uw vakantiegeld gegarandeerdSolmar Tours is lid van het Garantiefonds Reisgelden. Indien door financieel onvermogen onzerzijds uw reis geen doorgang kan vinden, zijn de reeds door u betaalde gelden verzekerd. Deze service is gratis.

OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur, behalve van medio oktober tot medio december, dan sluiten we om 17.00 uur Zaterdagen: t/m 10 sept. van 10.00 tot 13.00 uur van 17 sept. t/m 3 dec. gesloten van 10 dec. t/m 25 febr. van 10.00 tot 16.00 uu