Sollicitatiecafe 12 mei

Click here to load reader

 • date post

  12-Aug-2015
 • Category

  Education

 • view

  417
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Sollicitatiecafe 12 mei

 1. 1. Kom je ook naar Het sollicitatiecaf op maandag 12 mei? Thema: Personal Branding Hoe kom je over op anderen? Tijdens de komende editie van Het Sollicitatiecaf gaan we dieper in op Personal Branding. Wat is Personal Branding? Wil jij weten hoe je over komt en hoe je nog beter over kunt komen om die felbegeerde baan te krijgen? Kom dan ook en neem je vriend, broer, zus of buurman mee! Het sollicitatiecaf is een ontmoetingsplaats voor werkzoekenden. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u gerichte sollicitatietips van loopbaanprofessionals Sandra van Megen en Femke Derksen van Het Groeihuis en kunt u knelpunten bij het solliciteren met collega- werkzoekenden bespreken. Iedere keer staat er een ander actueel thema centraal. Over dit thema wordt een actieve workshop gegeven. Wanneer? Wanneer: Maandag 12 mei van 09.00 tot 11.00 uur. Workshop Personal Branding tussen 09.30 en 10.30. Waar: Kulturhus te Beek, Roerdomsptraat 7 Deelname is gratis, koffie en thee is voor eigen rekening.
 2. 2. Het doel van het sollicitatiecaf Het bijeenbrengen van werkzoekenden die door met elkaar in gesprek te gaan van elkaar leren. Daarnaast ontvangen werkzoekenden tips van loopbaanprofessionals met als doel het vinden van een passende baan. Wanneer? Wanneer: 12 mei van 09.00 tot 11.00 uur. Waar: Kulturhus te Beek Deelname is gratis, koffie en thee is voor eigen rekening.
 3. 3. Meer weten? Het Groeihuis is gespecialiseerd in loopbaancoaching, outplacementbegeleiding en organisatieontwikkeling. Wij informeren u graag over uw groeimogelijkheden. www.hetgroeihuis.nl info@hetgroeihuis.nl 06 -123 77 162 Wanneer? Wanneer: 12 mei van 09.00 tot 11.00 uur. Waar: Kulturhus te Beek Deelname is gratis, koffie en thee is voor eigen rekening.