Soest Bijzonder Zakelijk

of 14 /14
Stayokay Soest

description

Lees alle mogelijkheden over vergaderen, zakelijke arrangementen, zaalhuur, teambuildingactiviteiten en bedrijfsfeesten.

Transcript of Soest Bijzonder Zakelijk

Page 1: Soest Bijzonder Zakelijk

Stayokay Soest

Page 2: Soest Bijzonder Zakelijk

Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste beschikken over een eigen bar, terras en restaurant, vergaderfaciliteiten en feestruimtes.

Kust, natuur en cultuur Vanuit de hostels kunnen onze gasten alle kanten op: uitwaaien langs de kust, de bossen in of cultuur snuiven in de mooiste steden. Een uniek verblijf tegen een voordelig tarief, dat is de kracht van Stayokay.

Inspirerende vergader- en feestlocaties Stayokay is ideaal voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten, maar ook voor feesten en partijen met vrienden en familie. Stayokay biedt bijzondere locaties tegen een aantrekkelijke prijs, goede service en professionele ondersteuning. De hostels hebben een informeel karakter, op mooie plekken in Nederland. Zo raak je gegarandeerd geïnspireerd!

Aanbieding op maat Vanzelfsprekend kun je altijd met ons overleggen voor een aanbieding op maat. De hostels bieden veel flexibiliteit en we denken graag met je mee om tot een passend programma te komen.

Stayokay

Stayokay Soest

Page 3: Soest Bijzonder Zakelijk

Duurzaam en sociaal

Puur, vers en eerlijk Stayokay vindt duurzaamheid belangrijk. Dat gaat verder dan het afval scheiden en groene stroom. De hostels bieden zoveel mogelijke fairtrade en biologische producten. Zo is het brood biologisch, de koffie Utz Certified en heeft de thee het Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast beschikt Stayokay over het Europese Ecolabel en zijn we ISO gecertificeerd. Natuurlijk is Stayokay voortdurend in beweging om nog meer duurzame initiatieven te ontwikkelen. Als gast draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Goed bezig! Goed bezig! is veel meer dan alleen lekker en verantwoord eten en drinken. Het staat ook voor het leuke leven, het leven bij Stayokay. Of het nu gaat om een avondje stappen of je eigen bed opmaken in het hostel. Het is allemaal Goed bezig!

“Dat ontbijt van Stayokay, daar kan ik naar uitkijken”

Stayokay Soest

Page 4: Soest Bijzonder Zakelijk

Stayokay Soest is gevestigd in een voormalige basisschool die gebouwd is in de jaren 30. In 2012 zijn het schoolgebouw en de voormalige directeursvilla verbonden door moderne architectuur. Door deze ingrijpende renovatie is een eigentijds en transparant gebouw ontstaan. De moderne inrichting is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Edward van Vliet. Stayokay Soest beschikt over een ruim bosrijk terrein. Hier kun je een frisse neus halen of gebruik maken van de recreatie- en sportmogelijkheden. Stayokay werkt nauw samen met professionele partners die outdooractiviteiten voor jouw groep of team kunnen verzorgen.

Ideale vergaderfaciliteiten Stayokay Soest beschikt over uitgebreide vergaderfaciliteiten; van boardroom tot conferentiezaal. Alle zalen beschikken over daglicht en hebben uitzicht op het natuurterrein rond het hostel. De zalen zijn flexibel zodat jouw ruimte over een optimale oppervlakte beschikt; van 20 tot ruim 200m2. En natuurlijk ervaar je altijd de inspirerende en energieke omgeving van het hostel en kun je rekenen op de professionele ondersteuning van onze medewerkers.

‘Het is heerlijk om bij Stayokay met mijn verkoopteam te brainstormen. De sfeer in zo’n hostel geeft de juiste energie.’ Salesmanager telecombedrijf

Stayokay Soest, de perfecte locatie: • uiterst centraal, bij Utrecht en Amersfoort • vijf multifunctionele zalen van 20m2 tot ruim 200m2 • moderne audiovisuele apparatuur en gratis WiFi • 150 slaapplaatsen (2- tot 6-persoonskamers) • sfeervolle bar en gezellig restaurant • diverse terrassen • midden in de bossen, nabij de Soesterduinen • kampvuurplaats en barbecuefaciliteiten • outdoor- en teambuildingactiviteiten

Goed bereikbaar Stayokay Soest ligt centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar vanaf de A1, A27 en A28. Het hostel beschikt over eigen (gratis) parkeergelegenheid. Het treinstation Soest-Zuid is op circa 900 meter loopafstand van het hostel.

Stayokay Soest

Stayokay Soest

Page 5: Soest Bijzonder Zakelijk

Impressie Stayokay Soest

Stayokay Soest

Page 6: Soest Bijzonder Zakelijk

BR

EED

TE

LEN

GTE

M

2

BLO

K

U-V

OR

M

CA

RR

É

SCH

OO

L

CA

BA

RET

THEA

TER

REC

EPTI

E FE

EST

Lange Duinen 7,5 m 10,7 m 80 30 30 36 30 65 100 100

Korte Duinen 7,5 m 6,8 m 50 18 18 22 16 - 42 40

Lange Duinen & Korte Duinen

7,5 m 17,5 m 130 44 42 48 50 80 160 150

Reynhove 3,0 m 6,6 m 20 14 - - 12 - 15 -

Biezenveld 6,0 m 3,8 m 23 16 - - 12 - 15 -

Reynhove & Biezenveld

9,0 m 6,6 m

& 3,8 m 43 20 - - 20 - 30 30

Pijnenburg 7,0 m 9,2 m 65 20 22 28 40 45 60 60

De Paltz 6,0 m 6,6 m 40 16 16 24 24 20 40 40

Restaurant 12,0 m 9,2 m 110 - - - - - - 150

Pijnenburg & De Paltz

13,0 m 9,2 m

& 6,6 m 105 32 32 42 36 65 110 130

De Paltz & Restaurant

18,0 m 6,6 m

& 9,2 m 150 - - - - - - 200

Pijnenburg, De Paltz & Restaurant

25,0 m 9,2 m

& 6,6 m 215 - - - - - 200 300

Vlasakkers 4,5 m 6,5m 29 16 14 16 12 - 30 -

Capaciteit zalen

Stayokay Soest

Page 7: Soest Bijzonder Zakelijk

Deze zalen kunnen door een flexibele wand samengevoegd worden. De entree is via de binnentuin. De zalen beschikken over een hoog plafond, veel daglicht en een goede akoestiek. Zaal Korte Duinen beschikt over een pantrybar, voorzien van een drankenkoeling en een biertap.

Lange Duinen & Korte Duinen

Vergaderen

Deze zalen kunnen zowel via de binnentuin als via het restaurant betreden worden. De zalen kunnen gekoppeld worden dankzij een flexibele wand. Er is veel daglicht, omdat beide zalen beschikken over een glazen pui die uitzicht biedt op de natuurrijke omgeving. De terrassen kunnen vanuit beide zalen betreden worden via openslaande deuren. Eventueel kan het restaurant eveneens door middel van een flexibele wand erbij betrokken worden, waardoor een ruimte ontstaat van ruim 200m2. Het restaurant beschikt over een vast buffetmeubel.

Pijnenburg & De Paltz

Stayokay Soest

Villa Reynhove Biezenveld Deze zaal is gesitueerd in de voormalige villa en kan zowel via een eigen ingang als via het restaurant betreden worden. De zaal is te splitsen dankzij een flexibele wand. Er is veel daglicht omdat de zaal beschikt over grote openslaande deuren. Het privéterras biedt uitzicht op de natuurrijke omgeving. De zaal beschikt over een pantrybar die is uitgerust met een drankenkoeling en een biertap. De zaal is uitermate geschikt voor een boardroomsessie, cursus of voor een borrel of barbecue in combinatie met het aangrenzende terras.

Vlasakkers Zaal Vlasakkers ligt op de eerste verdieping van het voormalige schoolgebouw. Deze zaal is geschikt voor kleinere meetings en workshops (niet afgebeeld op bovenstaande plattegrond).

Lange Duinen

Korte Duinen

Pijnenburg

De Paltz

Reynhove

Biezen veld

restaurant

voorzijde/hoofdentree

binnentuin

receptie & bar

Page 8: Soest Bijzonder Zakelijk

Prijs per dag

Flip-over, inclusief papier en stiften inclusief bij zaalhuur

Extra flip-over, inclusief papier en stiften €20,00

Projectiescherm inclusief bij zaalhuur

Beamer (inclusief vanaf afname 8-uurs vergaderarrangement) €40,00

Geluidsinstallatie met vaste microfoon in vergaderzaal €95,00

Geluidsinstallatie voor gebruik AV-presentatie in vergaderzaal op aanvraag

Draadloze microfoon i.p.v. vaste microfoon bij geluidsinstallatie op aanvraag

Lichtset feest op aanvraag

Overige audiovisuele middelen op aanvraag

Audiovisuele hulpmiddelen

Stayokay Soest

Page 9: Soest Bijzonder Zakelijk

Prijs per persoon Omschrijving

4-uurs vergaderarrangement

€20,50

• vergaderruimte voor 1 dagdeel, incl. flip-over en stiften • pennen en notitieblokken • gratis gebruik WiFi • onbeperkt koffie, thee en water gedurende het verblijf • cake en pepermuntjes/snoepjes

8-uurs vergaderarrangement

€38,00

• vergaderruimte voor 2 dagdelen, incl. flip-over en stiften • gratis gebruik beamer • pennen en notitieblokken • gratis gebruik WiFi • onbeperkt koffie, thee en water gedurende het verblijf • cake en pepermuntjes/snoepjes • Stayokay lunchbuffet in het restaurant • frisdrankassortiment; 1 flesje per persoon*

12-uurs vergaderarrangement

€57,00

• vergaderruimte voor 3 dagdelen, incl. flip-over en stiften • gratis gebruik beamer • pennen en notitieblokken • gratis gebruik WiFi • onbeperkt koffie, thee en water gedurende het verblijf • cake en pepermuntjes/snoepjes • Stayokay lunchbuffet in het restaurant • Stayokay 3-gangen diner in buffetvorm • frisdrankassortiment: 2 flesjes per persoon*

Toelichting: • Prijzen gelden vanaf 6 personen per vergaderruimte. • Voor specifieke wensen maken wij graag een offerte op maat.

Vergaderarrangementen

Stayokay Soest

* Extra consumptie van frisdranken is natuurlijk mogelijk: deze worden separaat in rekening gebracht.

Vergaderarrangementen altijd inclusief zaalhuur!

Page 10: Soest Bijzonder Zakelijk

Prijs per persoon Omschrijving

Ochtendbreak €6,50 croissant met jam & boter, handfruit en jus d’orange

Health break €6,00 biologische sapjes, mueslireep en fruit

Energy break €4,75 energiedrankje en een chocobar

Hartige break €5,50 kop soep met een saucijzenbroodje

Sweet break €3,25 punt appeltaart mét of zonder slagroom

Vergaderen

Vergaderbreaks

Stayokay Soest

Prijs per persoon Omschrijving

Fileborrel * €9,50 2 drankjes per persoon: fris, bier, wijn, port, sherry, vermouth, assortiment koude & warme hapjes, geserveerd in de bar

Portie kaasblokjes €2,50 prijs per portie: Hollandse kaasblokjes met mosterd

Portie bitterballen €3,50 prijs per portie: 7 bitterballen met mosterd

Hollandse hapjes €5,50 bitterballen, kaasstengels, kaas, worst, mosterd en uitjes

Luxe bittergarnituur €6,50 3 mini-stokbroodjes met brie, zalm en paté, gefrituurde garnalen en bitterballen

Oosterse hapjes €9,50 vegetarische loempiaatjes, yakitori en garnalen in filodeeg

Informeel nakaarten én de file vermijden…?

* Alleen mogelijk in combinatie met een vergaderarrangement

Page 11: Soest Bijzonder Zakelijk

KOUDE DRANKEN Prijs per drankje

frisdranken, mineraalwater v.a. €2,10

Chocomel, Fristi €2,50

biologische sappen van Schulp; appel, sinaasappel, appel & vlierbessen, appel & aardbeien €2,75

Bavaria bier, 0.25l €2,25

Bavaria malt €3,10

speciale bieren v.a. €3,00

glas huiswijn rood, wit of rosé €3,00

fles huiswijn rood, wit of rosé €15,00

port, sherry, vermouth €3,00

rum, gin, wodka, whisky v.a. €3,00

jenever, vieux, Jägermeister, Coebergh, Apfelkorn v.a. €2,75

Amaretto, Bailey’s, Cointreau, Tia Maria, Malibu, Passoa, Safari v.a. €3,75

Vergaderen

Koude & warme dranken

Stayokay Soest

WARME DRANKEN Prijs

koffie €2,00

thee €2,00

kan koffie of thee (circa 10 koppen) €12,50

mok warme chocolademelk met slagroom €2,50

Page 12: Soest Bijzonder Zakelijk

Lunchbuffet €11,75

In buffetvorm geserveerd in het restaurant: soep, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, diverse zoetwaren, groene salade met dressings naar keuze, diverse salades, warme snack, verse fruitsalade, handfruit, melk, karnemelk, jus d’orange, koffie en thee

Broodjeslunch €10,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: assortiment van vers afgebakken broodjes (2 per persoon) met luxe beleg zoals gerookte zalm, brie en paté, handfruit, melk, karnemelk, jus d’orange, koffie en thee

Luxe broodjeslunch

€15,00

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: soep, assortiment van vers afgebakken luxe broodjes (2 per persoon) met luxe beleg zoals gerookte zalm, brie en paté, verse fruitsalade, melk, karnemelk, jus d’orange, koffie en thee

Stayokay dinerbuffet

€15,75 In buffetvorm geserveerd in het restaurant: 2 soorten soepen, stokbrood, 2 soorten salades, 4 warme gerechten en een heerlijk dessert

Feestelijke dinerbuffetten

v.a. €22,50 Vraag naar onze suggesties.

Barbecue v.a. €19,50 Vraag naar onze suggesties.

Lunch & diner

Stayokay Soest

Page 13: Soest Bijzonder Zakelijk

Faciliteiten muziek- en theatergroepen

Mogelijkheden

Op zoek naar een prettige ruimte om te repeteren of een optreden voor te bereiden? Koren, orkesten, dans- en theatergroepen zijn bij Stayokay Soest aan het juiste adres. Een gezellige plek om in alle rust te oefenen. Natuurlijk zijn speciale wensen bespreekbaar. Stayokay biedt uitstekende faciliteiten tegen een aantrekkelijke prijs!

Kenmerken • 5 zaalruimtes (20 tot 200m2) • goede akoestiek • centrale ligging in Nederland • treinstation op loopafstand • inspirerende bosrijke omgeving En na een dag repeteren is het gezellig nakaarten op één van de terrassen, in de gezellige bar of rond het kampvuur.

Stayokay Soest

Met het muziekarrangement boek je een voordelig all-in pakket, inclusief: • gebruik zaalruimte voor het repeteren • 2 x overnachting met ontbijt • 1 x dinerbuffet • 2 x lunch • onbeperkt koffie, thee en ranja in de pauzes Je kunt dit arrangement niet online boeken. Graag direct contact opnemen met het hostel via 035 601 22 96 of stuur een e-mail naar [email protected].

Page 14: Soest Bijzonder Zakelijk

Meer informatie?

De medewerkers van Stayokay Soest staan voor je klaar voor een nadere toelichting of om verder te praten over al je wensen en ideeën. Stayokay Soest Bosstraat 16 3766 AG Soest Tel: 035 601 22 96 Fax: 035 602 89 21 E-mail: soest @stayokay.com Web: www.stayokay.com/soest www.facebook.com/StayokayHostels @Stayokay_Soest Graag tot ziens in Soest!

Stayokay Soest

Routebeschrijving

Per trein Neem de trein naar station Soest-Zuid. Steek het spoor over en sla na circa 200m links de Pimpelmees in. Na 100m kom je op de Bosstraat; het hostel ligt circa 400m verderop. Voor het plannen van de reis per openbaar vervoer adviseren wij gebruik te maken van www.9292.nl. Per auto Vanaf de A28; neem afslag 4 naar Soest. In Soest richting industrieterrein. Steek de spoorlijn over en ga 50m na het verkeerslicht linksaf (Pimpelmees). Volg na 100m de Bosstraat naar rechts. Het hostel zie je na circa 400m aan je rechterzijde. Vanaf de A1 of de A27; neem afslag 10 naar Soest. Bij Paleis Soestdijk rechtsaf. Bij het eerste verkeerslicht linksaf. Je rijdt de weg helemaal uit (2 km), tot een haakse bocht. 200m daarna de eerste straat rechts (de Pimpelmees). Deze straat gaat over in de Bosstraat. Het hostel ligt na 400m aan je rechterzijde. GPS-coördinaten latitude: 52.1635 / longitude: 5.2938