Sociale Media Plan

Click here to load reader

 • date post

  21-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

description

art on the road

Transcript of Sociale Media Plan

 • (SOCIALE)

  MEDIA PLAN

  Sven Polde

  rvaart en B

  as Booister

 • INHOUD1.Wie zijn we?2.Wat gaan we voor je doen?3.Waarom doen we wat we doen?4.Contactgegevens

  Met ons plan springt jouw bedrijf er bovenuit! - Sven en Bas

 • 1. Wie zijn we?

  Sven PoldervaartGeboren in 1992 te MaassluisStudeert aan de Hogeschool

  Rotterdam voor Aardrijkskundedocentschap

  Gitarist, doet aan filosofie en is sterk genteresseerd in talen. Is de laatste tijd veel bezig met ondernemingsplannen. Reist graag, vooral door Noord-Europa.

  Sven in een woord: Vrijheid

  Sven over Bas: Bas heeft al veel ervaring in de mediawereld,

  multimediaal werken is hem niet onbekend. Tevens heeft hij een zeer

  breed netwerk.

  Bas BooisterGeboren in 1991 te VlaardingenStudeert aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in TilburgInitiatiefnemer Omroep MaassluisSchreef voor onder meer De Echo en AD Rotterdams Dagblad. Maakte verschillende radio-programmas voor WOS Media. Ziet graag veel van de wereld.

  Bas in een woord: Rentmeesterschap

  Bas over Sven: Sven kan door zijn ervaringen in het onderwijs zowel jongeren als ouderen als geen ander bereiken. Met zijn perfectionistische karakter blijft geen foutje ongezien.

  Gouden duoAl meer dan twaalf jaar opereren Bas en Sven als een hecht team. Ze zaten jaren bij elkaar in de klas, maakte vele reizen en bedachten meerdere zakelijk concepten, waaronder een mediabedrijf en een mobiele applicatie.

 • 2. Wat gaan we voor je doen?Wij gaan jouw onderneming zichtbaar maken voor anderen. We zoeken de doelgroep(en) pro-actief op en gaan ermee aan de slag. We doen dat via alle vormen van sociale media zoals Twitter, Facebook en Google+ en waar nodig via de traditionele media als krant, radio en televisie. We stellen een plan op en gaan dan voor een maand zonder kosten laten zien wat we doen. Ben je tevreden? Dan kun je een abonnement op onze diensten nemen. Dat noemen wij eerlijke dienstverlening. Dus geen sterretjes, kleine lettertjes en andere rare voorwaarden. Wat je ziet is wat je krijgt!

  Welke pakketten bieden we aan?

  BASIS- Aangeleverde informatie wordt gecontroleerd op juistheid, spelling en doelgroep- De juiste kanalen kiezen voor de promotie- Berichten plaatsen op sociale media- 24 uur per dag per mail bereikbaar voor vragen

  PLUS- Alles van basis- Standaard persberichten sturen naar media- Email-database vergroten- Enqute maken voor publiek

  COMPLEET- Alles van basis en plus- Bedenken extra promotie als flyering en guerrilla-acties- In de uitzending komen bij radio/tv programmas- 24 uur per dag per telefoon bereikbaar voor vragen

  OVERIGE MODULES- Produceren reclame-uitingen- Plaatsen reclame-uitingen in krant of op website- Billboards- Flyering- Video/audio opnamen- Fotografie- Applicatie/website

  KOSTEN (totaalprijs, inclusief BTW)

  BASIS 150 euro per maandPLUS 250 euro per maandCOMPLEET 325 euro per maand

  OVERIGE MODULES Situatie afhankelijk

 • 3. Waarom doen we wat we doen?

  We willen een bijdrage leveren aan de promotie van bedrijven die ontoereikende kennis hebben over nieuwe vormen van promotie. We weten hoe we alle generaties kunnen bereiken door middel van zowel traditionele als de meest recente media.

  Dat veel leuke initiatieven stranden door een gebrek aan promotionele kennis vinden we dan ook zonde. Vooral de culturele sector dragen we een warm hart toe. We begrijpen dat we voor onze dienstverlening geen hoge tarieven kunnen rekenen, zeker nu de wereld van kunst en cultuur hard geraakt wordt door de bezuinigingen. Met dit plan proberen we hier op creatieve wijze een uitweg voor te bieden. Aangezien we studenten zijn kunnen we ons de lage prijzen veroorloven. Daarnaast vinden we het gewoonweg leuk om te doen.

  4. ContactgegevensSven Poldervaart

  [email protected]

  Bas Booister

  [email protected]

  Algemeen adres

  [email protected]