Social media snapchat_tazianalanduyt

Click here to load reader

Embed Size (px)

Transcript of Social media snapchat_tazianalanduyt

  1. 1. Vraag 2: favoriete socialmediatool snapchat
  2. 2. Pluspunten Het is zeer gebruiksvriendelijk, het is makkelijk om er een account op aan te maken en om je vrienden terug te vinden via je telefoonnummer. Je kan gemakkelijk fotos (of korte filmpjes) verzenden naar vrienden die zij maar 10 seconden kunnen zien (het hoeft dus niet altijd je mooiste foto te zijn). Wanneer iemand een screenshot neemt van je fotos dan krijg jij hier een melding van, zo weet je of iemand je fotos heeft opgeslagen.
  3. 3. Afbeeldingen Op deze afbeelding zie je hoe je eigen account eruit ziet op snapchat. Je naam staat bovenaan en onderaan zie je een score, deze score wordt hoger als je veel fotos doorstuurt. Je kunt hier ook zien hoe je vrienden kunt toevoegen en hoe je je lijst met vrienden terugvindt. Ook is het leuk om te zien wie jou toegevoegd heeft. In de rechterbovenhoek kun je je persoonlijke instellingen aanpassen (bv. of je afbeeldingen opnieuw kan afspelen) en in de linkerbovenhoek vind je het antwoord op je vragen.
  4. 4. Afbeeldingen Hier zie je een voorbeeld van een foto die verzonden is met snapchat. In de rechterbovenhoek kan je zien hoeveel seconden je de foto nog kunt bekijken (in dit geval 6 seconden). Zoals je ziet kan je ook op de foto een korte tekst invoegen.