Slobbengorsweg 102 def

download Slobbengorsweg 102 def

of 4

 • date post

  26-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  213
 • download

  1

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Slobbengorsweg 102 def

 • Merwehoofd

  Appartement Slobbengorsweg 102 Papendrecht

  Het beste van bestaand en nieuwNieuwbouw

  BFD Slobbengorsweg 102.indd 1 28-03-13 13:50

 • Wonen op een unieke plek in PapendrechtOp de plaats waar Fokker een aantal jaar geleden nog haar befaamde vliegtuigen bouwde, is Merwehoofd ontstaan: een hoogwaardige nieuwe woonwijk. Een woonwijk die gefaseerd is ontwikkeld en gebouwd. Het appartement aan de Slobbengorsweg ligt in fase IV, direct aan een park en nabij het zogenoemde Drierivierenpunt. Hier komen de rivieren de Oude Maas, de Beneden-Merwede en de Noord op n punt samen. Uw garantie voor een zeer boeiende woonomgeving!

  Alles dichtbijMerwehoofd ligt in het centrum van Papendrecht en ligt tegelijkertijd weg van alle drukte. Op 300 meter ligt winkelcentrum De Meent, met een veelzijdig en compleet winkelaanbod. Ook diverse scholen, kinderopvang, binnen- en buitensportaccommodaties, kerken, allerlei culturele voorzieningen, de bibliotheek en het gemeentehuis zijn in de directe omgeving van de Slobbengorsweg te vinden. Met de Waterbus bent u binnen tien minuten lopend of op de fiets in hartje Dordrecht of in Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Met de auto bent u in een paar minuten op de A15, die u snel richting Rotterdam of het Groene Hart brengt.

  Appartementengebouw KeulenaarDe Slobbengorsweg 102 ligt in het appartementengebouw Keulenaar. Per woonlaag zijn er telkens twee woningen, uitgezonderd de toplaag waar de penthouses zijn gesitueerd. Het appartement op nummer 102 is opgespannen tussen de voor- en achtergevel en heeft zodoende een optimale ligging ten opzichte van zon en uitzicht.

  Veel ruimte en lichtSlobbengorsweg 102 is een ruim driekamerappartement op de eerste verdieping. Vanuit de centrale entree bereikt u uw appartement met de trap of de lift. De L-vormige woonkamer is maar liefst zon 11,60 meter breed en is door de grote raampartijen en schuifpui erg licht. De schuifpui leidt naar het balkon waar u fraai uitzicht heeft over de activiteiten in het park en op het water tegenover uw appartement. In zowel de woonkamer als de keuken heeft u een praktische berging. In de berging bij de keuken bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de gang bereikt u het toilet, de badkamer en de twee slaapkamers van respectievelijk 19 en 20,3 m.

  Inclusief/exclusiefEen priv-parkeerplaats en -fietsenberging in de onderliggende stallingsgarage behoren bij het appartement. Het appartement wordt verder casco opgeleverd, zonder keuken en sanitair. Uiteraard is het mogelijk om de woning geheel naar eigen stijl en smaak af te werken met de afbouwpakketten van Nieuwbouwdirect.

  2

  BFD Slobbengorsweg 102.indd 1 28-03-13 13:50

 • 3Appartement aan de Slobbengorsweg 102 Gelegen op de eerste verdieping Totaal woonoppervlak circa 119 m Lichte woonkamer met open keuken circa 52,8 m Twee ruime slaapkamers Balkon met uitzicht over het park en het water Priv-parkeerplaats en -berging in de stallingsgarage Casco opgeleverd zonder keuken, sanitair en tegelwerk

  BFD Slobbengorsweg 102.indd 2 28-03-13 13:50

 • Voorbehoud verkoopdocumentatieDeze brochure is met zorg samengesteld en geeft een zo goed mogelijk beeld van de te koop staande woning(en).

  Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden.

  Bouwfonds OntwikkelingWaarschijnlijk kent u de naam Bouwfonds al. Geen wonder: in Nederland staan inmiddels meer dan 250.000 woningen waar onze naam aan verbonden is, en daar komen per jaar gemiddeld 4.000 bij. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen. Betaalbare woningen maar ook luxe villas. Zo maken we aangenaam wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar.

  De kwaliteit van wonen wordt niet alleen bepaald door de woning, maar ook door de woonomgeving. Bij het ontwikkelen van woningen houden we daarom direct rekening met zaken als infrastructuur, voorzieningen en openbare inrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een comfortabele woning, maar ook van een prettige woonomgeving. Ons motto is: Vormgeven aan vooruitgang.

  Bouwfonds Ontwikkeling is als onderdeel van de Rabobank Groep sinds jaar en dag verankerd in deNederlandse samenleving. De krachtenbundeling op het gebied van ontwikkeling en financiering levert voor de consument niet alleen een zorgvuldig ontwikkelde woning op, maar ook een gunstig financieel plaatje. De lokale Rabobank zal in een persoonlijk gesprek een perfect op de koper toegesneden hypotheekadvies kunnen neerleggen. En dat is nu precies waar het allemaal om gaat!

  Informatie en verkoop

  Bouwfonds Ontwikkeling Regio Zuid-WestPoortweg 22600 AB Delft(015) 276 04 00verkoop.delft@bouwfonds.nl

  Kooyman Eigen Huis Brederodehuis 13353 HD Papendrecht078-615 06 00info@kooyman.com

  Ooms Makelaars Dordrecht Spuiboulevard 43311 GR Dordrecht078-614 43 33dordrecht@ooms.com

  www.nieuwbouwdirect.nl

  Merwehoofd is een project van:

  BFD Slobbengorsweg 102.indd 3 28-03-13 13:50