Shopping Paper Noorderveld editie 1 2012

12
Bellissimo opent zijn deuren De lente barst los bij GAMMA Heerlijk eten! En....keukens en tegels kijken JAARGANG 3 : EDITIE 1 februari 2012 Enorm veel woontips in deze krant KOOPZONDAG 26 FEBRUARI ELKE LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND OPEN! www.shoppingcenternoorderveld.nl Shoppingcenter

description

Magazine van Shoppingcenter Noorderveld

Transcript of Shopping Paper Noorderveld editie 1 2012

Bellissimo opentzijn deuren

De lentebarst los bijGAMMA

Heerlijk eten!En....keukens en tegels kijken

JAA

rG

An

G 3 : E

dit

iE 1

februari 2012

Enorm veel woontips in deze krant

KOOPZONDAG 26 februAriElkE laatstE zondag van

dE maand opEn!

www.shoppingcenternoorderveld.nl

Shoppingcenter

BABYPARK| megavoordeel t/m 5 maart!

dáarom babypark... de grootste en goedkoopste babywinkel!

Gratiswieg bij aankoop van

een babykamertje*

Gratisbezorging van alleorders vanaf 40,-*

Gratisdeskundig advies door

onze medewerkers Gratisautostoel bij aankoop

van kinderwagen*

Gratiswipstoel bij aankoop

van kinderwagen*

Europa’s grootste en goedkoopste babywinkel! Bestel online op www.babypark.nl

*Vra

ag n

aar d

e vo

orw

aard

en -

Fout

en e

n w

ijzig

inge

n vo

orbe

houd

en.

praxis wormerveerSamsonweg 13, Wormerveer

wormerveer

elke zondag open van 12-17 uur

20%kortingop alle garderobe-kasten

garderobe-kast madrid Wit, beuken- of notendessin. 2-deurs met 3 laden. 177 x 100 x 50 cm (hxbxd). 99.- 79.20

laagste

garantie

1.99

violen Voorjaarsbloeiers.

Diverse kleuren. Per draagtray à

8 stuks

planten-verkoop start di. 21 feb.Op=op.

monodek latex Wit, Ral 9001 of Ral 9010. Dekt in één keer. 10 liter.6-8 m² per liter. Per liter 3.90

71.95 48.75 39.-met kortingsbon

met kortingsbon

laminaat grijs eiken Geschikt voor gebruik in slaap- en hobbykamers. Garantie 7 jaar. Verkoop per pak (ca. 2,73 m²) 17.71 15.32 met kortingsbon 12.26Op=op.

Per m2 6.49 5.61 4.49

Een hele mooie woonmaand Voor u ligt de allernieuwste Shopping Paper Noorderveld. Een frisse voorjaarseditie boordevol interessant en inspi-rerend nieuws op het gebied van wonen en lifestyle.

We maken ons op voor maart. Het koude weer zorgt ervoor dat we meer binnen zijn. alle reden dus om het thuis gezellig te maken. precies: met een bezoek aan het altijd gezellige noorderveld, waar de winkels al volledig zijn ingericht op het nieuwe voorjaar. shoppingcenter noorderveld heeft alle ingrediënten onder één dak om het huis (weer) tot een waar thuis te maken. deze nieuwe shopping paper geeft u alvast een voorproefje. zo maakt u kennis met onder meer de nieuwe woonformule Bellissimo. tevens schotelen we u het restaurant Babypark voor en bespreken we enkele zeer fraaie keukens voor uiterst betaalbare prijzen.

iedere maand koopzondag!kortom, een gezellige en kleurrijke krant met de laatste woontrends, waarmee u volop nieuwe inspiratie op kunt doen voor het inrichten van uw interieur. En wilt u alles met eigen ogen zien, kom dan gauw kijken in het mooiste woonwinkelcentrum van de zaanstreek! vanaf dit jaar is shoppingcenter noorderveld bovendien élke laatste zondag van de maand extra geopend, met als eerste koopzondag op 26 februari a.s. parkeren is gratis.

veel leesplezier en een mooie maand maar toegewenst, namens de winkeliers van shoppingcenter noorderveld.

wie zit waar?

GrATiS paRkEREn

Openbaar vervOer: vanaf treinstation Wormerveer, buslijn 89 richting Wormerveer (halte samsonweg). of stads-bus 69 richting krommenie (halte samsonweg).

Meer infOrMatie zie www.shoppingcenternoorderveld.nl

ElkE laatste zOndag van de Maand koopzondag!

★ 26 februari★ 25 maart★ 9 april

(2e paasdag)

koopzonDagEnAGeNDA

uitgever: promotion paper, postbus 94312, 1090gH amsterdam. t 020-5047150 E: [email protected] Marketing: Ron Waalboer Traffic: kyung dijkman Redactie/Fotografie: Ron Waalboer Vormgeving: villa grafica Oplage: 110.000. niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de uitgever worden gebruikt. promotion paper houdt zich het recht voor zonder opgaaf van reden toestemming te weigeren. disclaimer: promotion paper streeft een kwalitatief hoogwaardig blad na, maar kan op geen enkele wijze de volledigheid en juistheid van shopping paper garanderen. prijzen uit deze uitgave zijn onder voorbehoud.

1

3 6 4 5

7

8

9 10

11 Prov

inci

ale w

eg N

246

GRATISPARKEREN

Ned. Benedictweg N514

Samsonw

eg 2

wOnen

•4 Belissimo Wonen

•5 kwantum

•7 decorette gooijer

•9 Bot meubelen

•2 Babypark & de Bongerd

KeuKeNS/bADKAMerS

•1 Floris keukens en tegels

•11 grando keukens

KiNDerDAGVerblijf

•10 Uk noordkabouters

DOe-heT-Zelf

•3 praxis

•6 gamma

buiTeNleVeN

•8 Welkoop

Openingstijden kOOpzOndag 26 februariOpen 10.00-17.00 uur: gamma; 11.00-17.00 uur: grando keukens; 12.00-17.00 uur: Bellissimo Wonen, Bot meubelen, Floris keukens en tegels, kwantum, praxis gesloten: Babypark & meubelpark de Bongerd, decorette gooijer, Welkoopvoor meer info zie www.shoppingcenternoorderveld.nl

ACTIEBij Bot meubelen

Bijzettafels 49,- per stuk“Reginald” Ø 50x45 (h) “Emma” Ø 50x55 (h) “David” Ø 50x48 (h)

UITZOEKEN!

Brisa zithoekBrisa zeer comfortabele ruime

zithoek in een hedendaagse

vormgeving. Bekleed met de stof

perla. In diverse kleuren leverbaar.

280x280x80cm. Compleet 2,5 hoek

2,5. art.nr. 45833

Hoekbank Brisa getoond model

Van 1350.– voor 1199.–

Shoppingcenter NoorderveldSamsonweg 5c1521 RA WormerveerTel. 075 - 646 11 11www.bot-wormerveer.nlDonderdag Koopavond

pagina 6 Maak van je tuin een relaxkamer

pagina 9 Koffie met verse appelpunt €1,95

pagina 10 Actie bij bot Meubelen

RoUtEMAKKelijK eN SNel Te bereiKeN!vanaf Castricum . . . . . 20 minvanaf Uitgeest . . . . . . . 15 minvanaf zaandam . . . . . . 15 minvanaf purmerend. . . . . 15 minvanaf IJmuiden . . . . . . 20 min

na het shoppen lekker uitblazen in het restaurant babypark

+ restaurant

1

3 6 4 5

7

8

9 10

11 Prov

inci

ale w

eg N

246

GRATISPARKEREN

Ned. Benedictweg N514

Samsonw

eg 2

3

WormerveerSamsonweg 5e, Tel: 075 - 64 61 035

eTeN UIT eIGeN TUIN

de seIzoeNsWINkel voor:• Tuinartikelen• Diervoeders en benodigheden• Doe het zelf artikelen• Kleding en schoeisel• Agrarische artikelen

Neem ook eens een kijkje op: www.welkoop.nl

op zoek naar unieke kinderopvang?

maak kennis met uk noorderkabouters!

uk noorderkabouterssamsonweg 5dwormerveertel (020) 6206411

Tip van Danielle:Floris kookt voor u, elke koopavond en elke koopzondag. schuif ook aan en geniet van de gastvrijheid van het familiebedrijf Floris.

heerlijk eten! en… keukens en tegels kijkenFloris kookt voor u, elke koopavond en elke koopzondag. Schuif ook aan en geniet van de gastvrijheid van het familiebedrijf Floris.

maak kennis met een duidelijke en eerlijke zaak. In de schitterende showroom vindt u keukens voor iedere smaak en in elke prijsklasse. zo is er al een complete keuken vanaf € 3500,-. deze is leverbaar in maar liefst 38 kleuren. ook de apparatuur is in diverse uitvoeringen leverbaar.

ieDere SMAAK welKOM!Floris keukens en tegels voorziet in elke smaak, of u nu op zoek bent naar een budget keuken, een super unieke keuken of naar een keuken op maat, u bent op het juiste adres. En dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere producten!

van de expert

tip

een duidelijkeen eerlijke

zaak

flOriS KeuKeNS eN TeGelS • SAMSONweG 25 • wOrMerVeer • T 075-6478989 • www.flOriSKeuKeNS-TeGelS.Nl

belliSSiMO wONeN • SAMSONweG 15 • wOrMerVeer • T 075-6461131

belissimo wonen opent zijn deuren Vanaf 1 februari is Shoppingcenter Noorderveld een nieuwe woon winkelformule rijker. Een bijzonder aansprekende collectie van banken, kasten, dressoirs, spiegels en woonaccessoires.

Alle wOONSTijleN ONDer 1 DAK de meest verwende klant komt aan zijn trekken, of u nu op zoek bent naar een modern, klassiek of lifestyle interieur, bij Bellissimo kunt u slagen! de showroom telt twee etages waarin u zich kunt laten inspireren door de vele woonopstellin-gen. Het personeel van Bellissimo staat voor u klaar en geeft u graag interieur-advies op maat, geheel gratis.

na jaren op dezelfde plek trendhopper producten te hebben verkocht, is er nu gekozen voor een geheel nieuwe inkoop. “de klant heeft behoefte aan een be-taalbaar woonconcept, waar vormgeving, kwaliteit en een snelle levertijd voorop staan. daarom doen wij voortaan zelf de inkoop, zodat we niet meer afhankelijk zijn van een franchisebedrijf zoals trendhopper.”

Tip van han:laat uw zitmeubelen behandelen, voor jaren-lange garantie, dit tegen een geringe meerprijs

van de expert

tipEen nieuwe

woonwinkel- formule

in Wormerveer

5

NU € 6768,-

GAMMA • SAMSONweG 11 • wOrMerVeer • T 075 6461010 • www.GAMMA.cOM

Groenten uit eigen tuinGroenten uit eigen tuin is weer helemaal van nu.

vorig jaar is deze trend ingezet en het lijkt erop dat het einde nog lang niet in zicht is. de zogenaamde vier-kante metertuin is een overzichtelijke manier van tuinieren en daarmee zeer geschikt voor kinderen. naast groenten kunnen er ook fruitplanten of plukbloemen in die bijvoorbeeld opgekweekt kunnen worden uit zaad uit de zadenkast.

Maak van je tuin een relaxkamerEen loungeset is een verlengstuk van uw woonkamer die zich bevindt in de tuin, terras of serre. Met een loungeset is het mogelijk om zomers en winters heerlijk te genieten in je tuin, terras of serre. Doormiddel van een loungeset brengt u de comfort van binnen naar buiten en hier kunt u het gehele jaar van genieten.

loungen is chique luieren. dit gebeurt met grote zachte stoelen waar je comfortabel in kan wegzakken en vaak gebeurt dit ook liggend. dit hoeft natuurlijk niet per se, maar dit is vooral om u een beeld te geven. Het loungen gaat gepaard met toepasselijke muziek en sfeerverlichting. tegenwoordig is het een trend om zo’n lounge plek te creëren in de tuin. Want een lounge in de tuin straalt luxe uit, het is een ruimte waarin u en uw gezel-schap samenkomen, onthaasten en socializen in een relaxte sfeer. gezellig met familie of vrienden wegkruipen in een grote loungestoel of bank met vooral veel en dikke kussens.

De grote tuin schoonmaakDe lente is dé tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Dit principe gaat niet alleen binnenshuis op, want ook in de tuin is genoeg te doen. Dus trek de tuinhandschoe-nen aan en maak de tuin klaar voor de lente.

als de tuin weer groener wordt, is het tijd om lekker aan de slag te gaan in de tuin. Bestrating met de hogedrukspuit schoonmaken, struiken snoeien, de vijverfilter schoonmaken en het gras bemesten. als je nu het gereedschap onderhoudt, heb je daar het hele jaar plezier van. zorg dus dat je materiaal op orde is laat je informeren door het team van gamma! gamma heeft ook een groot assortiment werkhandschoenen in verschillende maten.

6

GAMMA • SAMSONweG 11 • wOrMerVeer • T 075 6461010 • www.GAMMA.cOM

Nog heel even en de lente barst los bij GAMMAGenieten van de eerste zonnestralen, genieten van bloemenpracht. Moeilijk voor te stellen maar februari loopt alweer op zijn einde. Nog heel even en GAMMA zet de bloemetjes voor u buiten.

over twee weken start het viooltjesfestival bij gamma. Er zijn zo`n 400 ver-schillende soorten viooltjes en de mooiste zal u aantreffen bij gamma! Wist u trouwens dat viooltjes ook worden gebruikt als basis voor veel parfums? Er wordt zelfs snoep van gemaakt. Jonge bladeren van viooltjes zijn in gekookte vorm eetbaar en bevatten veel vitaminen. de bloemen kunnen gebruikt wor-den voor de decoratie van maaltijden.

viooltjes festival bij GAMMA

wat houdt GAMMA Klus bewust in?In alle gamma-bouwmarkten is een ruime selectie producten nu voor-zien van het klus Bewust label. dit label helpt u bij het maken van keuzes wanneer u bewust wilt klussen. milieu Centraal heeft de producten met oog voor milieu en gezondheid voor u geselecteerd, hierdoor weet u zeker dat u met ons klus Bewust assortiment goed zit. U vindt klus Bewust producten terug in het verfschap, bij de houtafdeling, op de tuinafdeling tussen de sanitairproducten, bij de afdeling verlichting, batterijen, bij de lijmen en kitten, tussen de isolatiematerialen, maar ook bij ventilatie-, verwarmingsmaterialen en bouwmaterialen. Klus bewust producten zijn normale producten binnen ons assortiment. u betaalt er dus niets ‘meer’ voor!

loungeset voor in uw tuin

klus bewust

... het kan,

met GAMMA!

Tip van rené:dek uw

vloer en meu-bels goed af als u gaat klussen. Hoe minder spatten, hoe minder u met reinigingsmiddelen en afbijtmiddelen aan de slag hoeft.

van de expert

tip

7

elKe ZONDAG van 10.00-17.00 gEopEndma t/m vr: 9.00 - 21.00zaterdag: 9.00 - 18.00zondag: 10.00 - 17.00

zonwering I gordijnen I vloeren I behang I verf I accessoires

Decorette viert 40 jarig bestaan 25% korting op raamdecoratie

5DEC_11024_adv A5.indd 1 01-09-11 09:13Proceskleur CyaanProceskleur MagentaProceskleur GeelProceskleur Zwart

STYLINGADVIESGeen nieuwe keuken?Wel stylingadvies?

DEMONTAGE ÉN MONTAGE CADEAU*

Bij aankoop van uw Grando keuken profi teert u nu van extra verbouwingsvoordeel.

100%SERVICETOT AFWERKING *****

****

* VAN AFBREKEN

Tanum Een prachtig wandmodel met een mooiekleurencombinatie. Afm.: 275 + 180 cm.

Inclusief: oven, gaskookplaat, AAA-vaatwasser, koelkast, afzuigkap en 5 jaar Grando garantie.

€6.995* Vraag naar de voorwaarden.

Helemaal mijn smaak!grando.nl

Grando Wormerveer MegastoreSamsonweg 5 (Shoppingcentre Noorderveld), tel.: 075 - 6461170, wormerveer.grando.nl

Spelen met lichtU kent het rolgordijn, de horizontale jaloezie en het vouwgordijn. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om in uw interieur te spelen met licht. Decorette heeft voor elk raam en iedere sfeer een passende oplossing. Want onze duorolgordijnen, plisségordijnen, facetten, silhouetten en shutters hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen, waar we u in de winkel met plezier meer over vertellen. Uiteraard is al onze raamdecoratie verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.

Samsonweg 7, Wormerveer, 075-6281458 Samsonweg 7, Wormerveer, 075-6281458

zonwering I gordijnen I vloeren I behang I verf I accessoires

Decorette viert 40 jarig bestaan 25% korting op raamdecoratie

5DEC_11024_adv A5.indd 1 01-09-11 09:13Proceskleur CyaanProceskleur MagentaProceskleur GeelProceskleur Zwart

zonwering I gordijnen I vloeren I behang I verf I accessoires

Decorette viert 40 jarig bestaan 25% korting op raamdecoratie

5DEC_11024_adv A5.indd 1 01-09-11 09:13Proceskleur CyaanProceskleur MagentaProceskleur GeelProceskleur Zwart

Actie

is g

eldi

g t/

m 23

maa

rt 20

12

zondag 26 februari gesloten

Tip van Tonny:Was uw auto vooral nu regelmatig, pekel (strooizout) tast uw auto zeer snel aan!

Noorderveld wordt nog schonerHet is definitief: Shoppingcenter Noorderveld krijgt in het 3e kwartaal van dit jaar een su-per carwash! Er worden op korte termijn vier doe-het-zelf wasboxen gebouwd en deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag open.

Een super moderne ketting-wasstraat met maar liefst een capaciteit van 75 auto’s per uur zorgt voor een zeer snelle doorstroom. En een Roll-over wasmachine speciaal voor bestelauto’s met een washoogte tot wel 2,7 m hoog zorgt ervoor dat elke bestelwagen zich welkom voelt. daarnaast komt er een autopoets c.q. carcleaning bedrijf voor het totaal reinigen van auto’s van binnen en buiten.

onthoud de naam at the Carwash Company.tot die tijd bent u meer dan welkom op de nijver-heidsstraat 10 in Wormerveer waar direct Car-wash uw auto zeer voordelig schoonwast. direct Carwash is een servicegericht autowascentrum dat zich onderscheidt door scherpe prijzen en hoge kwaliteit. daar profiteert u en uw auto van.

van de expert

tip

was uw autotijdens het shoppen

DirecT cArwASh • NijVerheiDSSTrAAT 10 • wOrMerVeer • T 075-6407372 • www.DirecTcArwASh.Nl

bAbyPArK • SAMSONweG 21 • wOrMerVeer • T 075-6405088 • www.bAbyPArK.Nl

Shoppingcenter Noorderveld heeft een eigen restaurantGoed uit eten kan gewoon lekker dichtbij huis. Een ruim en gezellig opgezet restaurant met een Hollandse lunchkaart. Uitgebreid winkelen en dan… even uitblazen.

Ja, u leest het goed: op de eerste verdieping van Babypark, bereikbaar met de roltrap bent u zo in een schitterend restaurant met een heerlijke kaart. of u nu wilt ontbijten of lunchen u bent van harte welkom. En uiter-aard is het restaurant ingericht voor de gehele familie, jong en/of oud, 1 of 10 kinderen er is voor iedereen plaats.

voor de kinderen is er een speelkamer, vanuit het restaurant kunt u via een groot panorama raam uw kinderen in de gaten houden als ze aan het spelen en ravotten zijn. maak ook eens kennis en voel u welkom in het restaurant van shoppingcenter noorderveld.

voor elke klant gratis

koffie!

Maak voordelig kennis: kopje koffie samen met een heer-lijke verse appelpunt voor maar € 1.95.

van de expert

tip

9

restaurant

ACTIEBij Bot meubelen

Bijzettafels 49,- per stuk“Reginald” Ø 50x45 (h) “Emma” Ø 50x55 (h) “David” Ø 50x48 (h)

UITZOEKEN!

Brisa zithoekBrisa zeer comfortabele ruime

zithoek in een hedendaagse

vormgeving. Bekleed met de stof

perla. In diverse kleuren leverbaar.

280x280x80cm. Compleet 2,5 hoek

2,5. art.nr. 45833

Hoekbank Brisa getoond model

Van 1350.– voor 1199.–

Shoppingcenter NoorderveldSamsonweg 5c1521 RA WormerveerTel. 075 - 646 11 11www.bot-wormerveer.nlDonderdag Koopavond

ALS HET GLAS MOET ZIJNGLASINDUSTRIE

DE KLEER & COXWij leveren en plaatsen alle soorten glas

op de gewenste maat.U vraagt, wij maken werkelijk alles.

Douchewanden Douchedeuren

SpiegelsGlazen schuifdeuren

(compleet met schuifrail en slot),Tafels, veiligheidsglas etc.

KOM KIJKEN IN ONZE SHOWROOM!

Meer dan 80 jaar ervaring

Rosbayerweg 174, 1521 PT WormerveerTel. 075-64 90 13, Fax 075-622 72 58

e-mail: [email protected] Noorderveld 2

megavoordeel t/m 5 maart*

complete keukens vanaf €3500,- leverbaar in 38 kleuren*

maak voordelig kennis: 1 kop koffie met appelpunt € 1.95*

20% korting op alle garderobekasten*

laat uw zitmeubelen behan-delen, jarenlange garantie, tegen geringe meerprijs*

binnenkort op Noorderveld: at the Carwash Company*

eten uit eigen tuin*

Elke zondag van 10.00 tot 17.00 geopend

Brisa zithoek van €1350,- voor €1199,-*

Tot 25% voordeel spektakel

op zoek naar unieke kinderopvang? Maak kennis met uk noorderkabouters!*

demontage én montage cadeau*

De beste aanbiedingen van de zaanstreek

* zie advertentie of artikel in deze uitgave

restaurant

is betrouwbaar en betaalbaar!

Shoppingcenter NoorderveldSamsonweg 25, Wormerveer

floriskeukens-tegels.nl