Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht ... opmaak .pdfOp onze bekende Oriflame...

download Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht ... opmaak .pdfOp onze bekende Oriflame schoonheidsproducten nu 25% korting. De kinderen kunnen grabbelen en het kerstdorp is

of 2

 • date post

  25-Mar-2018
 • Category

  Documents

 • view

  216
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht ... opmaak .pdfOp onze bekende Oriflame...

 • UitnodigingAartswoud in Kerstsfeer

  14 en 15 december 201310.00 - 17.00 uur

  Alle deelnemers heten u van harte welkom.

  Voor uitgebreide informatie: www.kerstsfeeraartswoud.nl

  Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht voor een hapje en drankje bij Riet en Ger.De foto expositie van Hanneke de Boer in caf de Stompe Toren is weer geheelvernieuwd. De ansichtkaarten serie is verrassend. Op het toneel zijn mooieaudiovisuele shows te bekijken. Tevens kun u het boek Ode aan de Akkerbouwers,tuinders en telers bij haar kopen. Laat u verrassen door de mooie collectie. Zoals gewoonlijk toont Cor Pater zijn mooie schilderijen.

  Schoolstraat 39 In hartje Aartswoud vindt u in een sfeervol aangeklede schuur, naast het woonhuis, diverse soorten decoratie & kerst artikelen. Allemaal om uw huis voor de feestdagen nog iets extras te kunnen geven! Komt u gezellig een kijkje nemen?

  Schoolstraat 37, In de boerenschuur achter de Manuelhoeve kunt u opsteken en bij de warme houtkachel genieten van een warm drankje en eigengemaakte appeltaart . Ook zijn hier diverse streekproducten, zoals lamsvlees en vlierbessenjam, te proeven en te koop. Alle producten zijn puur - natuur! En op zaterdag 14 december zingt het koor Grenzenloos om 17.00 uur de mooiste Kerstliedjes voor u.

  Schoolstraat 34 Midden in het dorp heten wij u van harte welkom. In het schuurtje bij Jos, Martine, Agnes en Nell vindt u allerlei decoraties voor in huis, sieraden, haarspeldbordjes, houten kerstbomen en wat lekkers voor de vogels. Kom gezellig even binnen kijken!

  Schoolstraat 32 Het gezellige boetje van Margriet & Marco staat ook dit jaar weer vol met natuurlijke, handgemaakte producten, waaronder kerststerren, kerstklokken en eendenkorven van vlas en wilgentenen. U vindt er ook zelfgemaakte kerstkaarten, cadeauartikelen en kerstdecoraties. Ook voor kinderen is er weer een leuke knutselactiviteit. De kinderactiviteit is onder begeleiding, dus de kinderen kunnen hier een (half) uurtje met of zonder ouders knutselen.

  Schoolstraat 12, achteromOp het ouderwetse staltje van Riet en Hanneke kunt u zich laten verrassen door eigengemaakte jams van natuurzuiver Aartswouds fruit. Ook Jan en Jutta maken zelf allerlei lekkers dat puur natuur is. En Hanneke heeft weer veel moois gevonden en laat u graag struinen tussen de spulletjes. Dus veel moois en lekkers voor de kerstdagen op Schoolstraat 12.

  Bij voorkeur graag parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen. Op zaterdag rijdt het kersttreintje vanaf 13.00 uur

  en op zondag vanaf 12.00 uur.POpmaak: Wendy van der Bel en Hanneke Verhulst

 • Weelkade 4 via ingang Zuiderzeestraat 59Via het erf van Jan en Alie v.d. Berg komt u na een korte wandeling bij Jan en Ella Maas. De paardenstallen hebben zij omgetoverd tot een ware kerstsfeer met allerlei brocante zoals servies, bestek, glaswerk en decoraties. Daarnaast hebben Cindy en Linda nog een plekje met allerlei feestelijke baby en peuterkleding. Absoluut de wandeling waard.

  Zuiderzeestraat 59 Hier vindt u tassen gemaakt van spijkerbroeken. De opbrengst hiervan gaat naarPaard in nood, in Spanje. Tevens een presentatie van zelfgemaakte, kruidenstempels, kruidenslaapzakjes en 100% natuurlijke crmes.

  Zuiderzeestraat 43De in kerstsfeer omgetoverde schuur van Marrie en Hans zijn diverse kerstartikelen en mooie cadeau pakketten te vinden. Ook aan de vogels is nog gedacht, hiervoor zijn diverse voer en nestkastjes te verkrijgen. Kom kijken en geniet van de gezellige kerstsfeer.

  Zuiderzeestraat 42 Voor het 9e jaar doen wij, Meranda en Ursel, alweer mee met onze bekendevogelvoer-decoratie, waar menig vogeltje voor om gaat vliegen. Wij hebben al onze creativiteit gebruikt om u handgevormd keramiek, soms raku gestookt ,en mooie aparte kerststukken te kunnen aanbieden. Ook voor kransen en engeltjes bent u hier op het juiste adres. Kom kijken, ruiken en geniet in onze gezellige dars.

  Zuiderzeestraat 13 Hier staat de gezellig ingerichte schuur van de Fam. Van der Bel, vroeger ingebruik als kaasmakerij. U vindt bij ons o.a. ambachtelijke boerenkaas en prachtige kerstkransen. Daarnaast kunt u genieten van overheerlijke makreel die tijdens dit weekend vers wordt gerookt. Graag tot ziens.

  Zuiderzeestraat 11aOok dit jaar zijn Immy en Jacqueline weer aanwezig. Op deze locatie vindt u diverse handgemaakte houten items afgewerkt met mooie leisteen. Vogelhuisjes, voederhuisjes etc. zullen dit weekend zeker niet ontbreken. Tevens zullen de alom bekende Aartswoudse stoofpeertjes weer te koop zijn, alsmede zeer smakelijke jam. Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen op onze locatie!

  Zuiderzeestraat 10 In een sfeervolle omgeving kunt u ook dit jaar weer genieten in onze schuur, die mooi is ingericht met brocante, leuke curiosa en fijne hebbedingen. Er zijn fraaie decoraties, opgemaakte schalen, aparte kerstcadeaus en misschien wilt u onze kerstthee ook proeven?

  Zuiderzeestraat 5 Net voorbij de kruising vindt u de winkel van Hollands Glorie Wonen. Naast onze kunstzinnig gerestylde meubels hebben wij kussens, tafelkleden, lampen, servies en nog veel meer te koop. Alles in Hollands Glorie stijl! Kom kijken bij Katja en Marlou.

  Schoolstraat 68Laat u verrassen in dOude Wagenmakerij. Originele kerststukken, kerstdecoratie,brocante, raamdecoraties en kaarsen. Leuke creaties voor huis en tuin. Ook dit jaar weer kaarsen en keramiek van woon- en werkgemeenschap Midgard uitTuitjenhorn. Op het plein ernaast worden kerstbomen verkocht. De opbrengst gaatnaar de voetbalvereniging AGSV. Om in kerststemming te komen geeft muziek-vereniging ERATO uit Spanbroek zaterdagmiddag om 13.30 uur een kerstconcert tussen de kerstbomen.

  Schoolstraat 50De feestdagen staan in het teken van verwennerij en schoonheid. Bij Nagelinstituut Noord-Holland is uw gastvrouw Marjolein Latour. Zij adviseert u over diverse verzorgingsproducten voor het gehele lichaam. Ook worden er demonstraties gegeven hoe u uw handen tijdens de feestdagen kunt laten stralen.

  Schoolstraat 48 Kom bij de vuurkorf opwarmen en iets proeven, daarna door naar de verwarmde schuur die vol staat met allerhande kerstartikelen. Op onze bekende Oriflame schoonheidsproducten nu 25% korting. De kinderen kunnen grabbelen en het kerstdorp is weer te bezichtigen.

  Schoolstraat 45 Voor gezelligheid, warmte en muziek moet u in de kerk zijn. U kunt Blte Biene Bitter proeven en kopen ten behoeve van de kerk. Er zijn prachtige vilten presentjes te koop, en Christa geeft korte vilt-workshops. Toneelvereniging De Hoop verkoopt mooie tweedehands boeken en Manja Kramer verkoopt tassen en andere accessoires voor een project voor jonge moeders uit de sloppenwijken in India. Vier vrouwen exposeren en verkopen hun schilderijen, beelden, keramiek en ander handwerk.

  Schoolstraat 43,Na een jaar wonen en werken in en om het Rundveemuseum ontvangen we u, samen met de Prinsenstichting, graag in de winkel met zelfgemaakte producten.Ook de stal- en museumdeuren zijn voor u geopend. Bewonder de oorspronkelijkekoeienrassen, met hun kalfjes. En ook de Nederlandse kippen, eenden, geiten enschapen wachten op uw warme aandacht. Er is dus genoeg te bekijkenSchoolstraat 43A Op het erf van het rundveemuseum vindt u de uitdragerij van Anneke en Gerda. Zij verkopen kerstproducten, maar ook spul uit grootmoederstijd. Kom lekker struinen of herinneringen ophalen aan vroeger.

  De locaties zijn te herkennen aan de rode vlag met de groene kerstboom

  Het kersttreintje rijdt dit jaar tegen een kleine vergoeding langs de locaties

  en u kunt overal in- en uitstappen.