Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht ... 2014 HR.pdfOriflame artikelen worden met...

download Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht ... 2014 HR.pdfOriflame artikelen worden met hoge korting verkocht. Schoolstraat 45 Voor gezelligheid, warmte en muziek moet u

of 2

 • date post

  25-Mar-2018
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  4

Embed Size (px)

Transcript of Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht ... 2014 HR.pdfOriflame artikelen worden met...

 • UitnodigingAartswoud in Kerstsfeer

  13 en 14 december 201410.00 - 17.00 uur

  Alle deelnemers heten u van harte welkom.

  Voor uitgebreide informatie: www.kerstsfeeraartswoud.nl

  Schoolstraat 40 In Caf De Stompe Toren kunt u terecht voor een hapje en drankje bij Riet en Ger. De foto-expositie en de ansichtkaartenserie van Hanneke de Boer in het caf is geheel vernieuwd. Op het toneel zijn mooie audiovisuele shows te bekijken. Tevens kunt u het boek Ode aan de akkerbouwers, tuinders en telers bij haar kopen. Laat u verrassen door de mooie collectie. Ook kunstschilder Cor Pater toont zijn nieuwste werk.

  Schoolstraat 37Achter boerderij de Manuelhoeve kunt u warm zitten met een lekkere bak koffie met eigengebakken appeltaart. Ook vindt u hier diverse streekproducten. Alle producten zijn puur natuur! Op zaterdag 13 december zingt het koor Grenzenloos om 17.00 uur de mooiste Kerstliedjes voor u.

  Schoolstraat 34Midden in het dorp heten wij u van harte welkom. In het schuurtje bij Jos, Martine, Agnes en Nell vindt u allerlei (houten) decoraties voor in huis, sfeerlichtjes, sieraden, haarspeldbordjes, houten kerstbomen en wat lekkers voor de vogels. Ook kunt u even komen opwarmen bij de gezellige houtkachel.

  Schoolstraat 32 Het gezellige boetje van Margriet & Marco staat dit jaar weer vol met natuurlijke, handgemaakte producten, waaronder kerststerren, kerstklokken en eendenkorven van vlas en wilgentenen. U vindt er mooie zelfgemaakte kerstkaarten en leuke cadeau- en kerstartikelen. Kinderen kunnen hier korte tijd onder begeleiding - met of zonder ouders - knutselen, en een heus insectenhotel maken!

  Schoolstraat 12, achteromOp het ouderwetse staltje van Riet en Hanneke kunt u zich laten verrassen door eigengemaakte jams van natuurzuiver Aartswouds fruit. Ook Jan en Jutta maken allerlei lekkers dat puur natuur is. En Hanneke heeft weer veel moois gevonden en laat u graag struinen tussen de spulletjes. Dus veel moois en lekkers voor de kerstdagen op Schoolstraat 12!

  Schoolstraat 2A Laat u verrassen in de wondere wereld van bloesem tot peer. Nieuwsgierig? De teler vertelt. Piet Schilder is aanwezig met water, verf en kwast en toont zijn aquarellen van Aartswoud en omgeving. Verkoop van keramiek en andere handgemaakte pro-ducten van Leekerweide en De Horstenburgh. De gehele opbrengst komt ten goede aan beide instellingen.

  Bij voorkeur graag parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen. Op zaterdag en zondag rijdt het kersttreintje vanaf 12.00 uur.P

  Opmaak: Wendy van der Bel en Hanneke Verhulst

 • Weelkade 4 via ingang Zuiderzeestraat 59Via het erf van Jan en Adrie v.d. Berg komt u na een korte wandeling bij Jan en Ella Maas. De paardenstallen hebben zij omgetoverd tot een ware kerstsfeer. U vindt er allerlei brocante zoals servies, glaswerk en vele andere decoraties. Absoluut de wandeling waard.

  Zuiderzeestraat 59 In de gezellige stal biedt Praktijk 3Visie handgemaakte vilten sloffen en wanten aan en homemade kruidenwijn, Zweedse elixer, kruidenthee en 5-kruidenslaapzakjes. Atelier Myson is aanwezig met zilveren sieraden, er wordt ter plekke gegraveerd op zilver en plexiglas. Ook de kerstcadeautjes van Mix & Match zijn zelf gemaakt net als de kerstkaarten.

  Zuiderzeestraat 55Een kort wandelingetje door de tuin en u komt terecht in een sfeervol ingericht tuinhuisje. U vindt hier o.a. allerlei lekkers voor de vogels in de winter. Ook kunt u hier terecht voor brocante en zelf gemaakte accessoires. Kom gezellig even binnen kijken!

  Zuiderzeestraat 43 Achter de boerderij van Marrie en Hans is de schuur omgetoverd in een gezellige kerstsfeer waar diverse mooie en bijzondere kerst artikelen te verkrijgen zijn.

  Zuiderzeestraat 42 Het adres voor de kerstmaaltijd voor vogels, heerlijke vogelvoer-taarten waar menig vogeltje voor om vliegt. Ook weer volop keus in aparte kerststukken en kransen, handgevormd (kerst)keramiek, lekker geurende kaneelstokken en kaneelslingers. En kom gezellig doorwarmen bij de buitenkachel.

  Zuiderzeestraat 17Voor deze gelegenheid hebben wij onze bijkeuken omgetoverd in een sfeervolle cadeauwinkel en is er voor alle leeftijden wel wat te vinden. Oude en nieuwe spulletjes, bijvoorbeeld tassen voor mama, kerstjurkje voor de kleine meid, maar ook spulletjes van mozaek. Kom gezellig sfeer proeven, snuffelen en kopen met familie en vrienden.

  Zuiderzeestraat 14Dit jaar doen Gerard en Jeannet Groart op nr. 14 ook weer mee. Zij verkopen spullen die een 2de kans krijgen. De garage is in kerstsfeer gehuld, en daar laat dochter Lotte haar bijzondere, zelfgefabriceerde lampen zien. Zij maakt ze van gebruikte materialen, en ook daardoor zijn ze uniek!

  Zuiderzeestraat 10 Kerst in de oude schuur naast het witte huis. Een feest van tradities, van samenzijn, van versierde tafels en stijlvolle cadeautjes. Tikkeltje nostalgisch met veel bijzondere landelijke decoraties. Knus en gezellig met een niet te missen kerstbeleving!

  Schoolstraat 68 Laat u verrassen in dOude Wagenmakerij. Originele kerststukken, kerstdecora-tie, brocante, raamdecoraties en kaarsen. Ook dit jaar weer keramiek en kaarsen van woon- en werkgemeenschap Midgard uit Tuitjenhorn. De bewoners van de zorgboerderij Ygdrasil uit Sijbekarspel hebben ook mooie creaties voor huis en tuin gemaakt. En op het plein naast nummer 68 worden kerstbomen verkocht ten bate van de voetbalvereniging AGSV.

  Zwarteweg 1 Een kneuterige minimarkt aan de Zwarteweg 1, waar u een aantal kraampjes aantreft waar hand- en eigengemaakte artikelen zijn uitgestald. Kleurig haakwerk, fraaie gefiguurzaagde raam-kerstdecoratie, keramiek, schilderijen en heerlijke handgemaakte kerst gerelateerde chocolade en truffels, in een hele warme kerstsfeer. De wandeling in het Zwarte weggetje is het waard!

  Schoolstraat 48 Kom in de verwarmde schuur het mini-kerstdorp bewonderen en laat u tevens verrassen door de home made collectie van Gerdina. Verder vindt u er diverse kerstartikelen om de sfeer tijdens de feestdagen te verhogen en de resterende Oriflame artikelen worden met hoge korting verkocht.

  Schoolstraat 45 Voor gezelligheid, warmte en muziek moet u in de kerk zijn. Verkoop kaarsen en Blte Biene Bitter ten behoeve van de kerk. Christa verkoopt prachtige vilten presentjes en Manja verkoopt o.a. tassen voor een project voor jonge moeders uit de sloppenwijken in India. Vier vrouwen exposeren en verkopen hun schilderijen, keramiek, beelden en ander handwerk. Op de bovenverdieping verkoopt Toneelvereniging De Hoop mooie tweedehands boeken. Op zaterdag zingen Suus en Hetty a capella om 12.00, 14.00 en 16.00 uur in de kerk.

  Schoolstraat 43 en Schoolstraat 43 AWoon/werkboerderij Aartswoud ontvangt U graag op het terrein van het Rund-veemuseum. In de nieuwe kapschuur is ons winkeltje ingericht. De clinten hebbenhard gewerkt aan de zelfgemaakte kerstproducten van voornamelijk hout. Aagjesdochter heeft voor het project Orange Babies mutsjes gemaakt voor babys enpeuters. En natuurlijk bent U welkom in de stal van het Rundveemuseum om eenkijkje te nemen bij de oorspronkelijke Nederlandse runderrassen en het kleinvee.Op het erf van het rundveemuseum vindt u de uitdragerij van Anneke en Gerda.Zij verkopen kerstproducten, maar ook spullen uit grootmoeders tijd. Kom lekkerstruinen of herinneringen ophalen aan vroeger.

  De locaties zijn te herkennen aan de rode vlag met de groene kerstboom

  Het kersttreintje rijdt dit jaar tegen een kleine vergoeding langs de locaties

  en u kunt overal in- en uitstappen.