Sapa advertentie 20110111

1
hoog isolerende architecturale aluminiumsystemen Sapa Building System BV Postbus 5647 4801 EA Breda - Nederland 076 587 34 00 [email protected] www.sapabuildingsystem.nl kcs-marketing.com Design Buiten komt sierlijk naar binnen, het Artline raam is kunst met een hoger doel: het biedt namelijk kwaliteit, daglichttoetreding en comfort. Het design is als een kunstobject: functioneel en esthetisch. Artline speelt daarmee in op de wensen van de moderne eigentijdse architectuur: Het is creatief in design én geeft het gebouw een bijzonder speels effect. Minimalisme Artline heeft een uitstraling van verbluffende eenvoud en optimale lichtinval. Het verfijnde minimalistische ontwerp geeft een licht en vloeiend effect, zelfs voor grote vaste ramen en voor ramen die open kunnen. Een gratis brochure ligt voor u klaar Wilt u meer weten over onze dienstverlening of onze gratis brochure ontvangen over de Artline serie? Neem dan gerust contact met ons op. Artline’s aluminium raamtechnologie Deze bestaat uit een optimale thermische en akoestische isolatie, hoge weerstand tegen weersinvloeden en beveiligingsoplossingen.

description

Advertentie voor Sapa Opdrachtgever: KCS-Marketing

Transcript of Sapa advertentie 20110111

Page 1: Sapa advertentie 20110111

hoog isolerende architecturale aluminiumsystemen

Sapa Building System BVPostbus 56474801 EA Breda - Nederland

076 587 34 [email protected] www.sapabuildingsystem.nl

kcs-marketin

g.com

Design Buiten komt sierlijk naar binnen, het Artline raam is kunst met een hoger doel: het biedt namelijk kwaliteit, daglichttoetreding en comfort. Het design is als een kunstobject: functioneel en esthetisch. Artline speelt daarmee in op de wensen van de moderne eigentijdse architectuur: Het is creatief in design én geeft het gebouw een bijzonder speels effect.

MinimalismeArtline heeft een uitstraling van verbluffende eenvoud en optimale lichtinval. Het verfijnde minimalistische ontwerp geeft een licht en vloeiend effect, zelfs voor grote vaste ramen en voor ramen die open kunnen.

Een gratis brochure ligt voor u klaarWilt u meer weten over onze dienstverlening of onze gratis brochure ontvangen over de Artline serie? Neem dan gerust contact met ons op.

Artline’s aluminium raamtechnologie Deze bestaat uit een optimale thermische en akoestische isolatie, hoge weerstand tegen weersinvloeden en beveiligingsoplossingen.