Routebeschrijving - KU Leuven...Routebeschrijving Adres Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en...

of 3 /3
Routebeschrijving Adres Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen Tervuursevest 101 3001 Leuven (Heverlee) Met bus of trein Het station van Leuven ligt op ongeveer 5 km van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen. Volgende lijnen vertrekken aan het station naar deze faculteit: Lijn 600 Buitenringbus Leuven (afstappen halte Heverlee sportcentrum) Lijn 2 Kessel-lo Heverlee (afstappen halte Naamsepoort) Lijn 1 Leuven Heverlee (afstappen halte Naamsepoort) De halte Heverlee sportcentrumbevindt zich vlak voor het domein van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen. Als je aan de halte Naamsepoortafstapt, volg je nog ongeveer 100 m de ring richting Tervuursepoort (links). De faculteit bevindt zich aan je linkerkant, na het stadion van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven (OHL). Met de auto Komende van Brussel of Luik (E40) Neem de autosnelweg E40 Brussel -Luik Neem de afrit E314/Leuven (nr. 15) Blijf rechts houden en volg de aanduiding Leuven’ (verlaat de E314) Aan de vierde lichten draai je rechtsaf. Dit is de Tervuursevest. Je houdt rechts aan en onmiddellijk na het grootwarenhuis rij je rechts het domein van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen binnen. Komende van Hasselt / Eindhoven / Aachen (E314) Neem de autosnelweg E314 Aachen Leuven Neem de afrit Leuven (nr. 15) Aan de vierde lichten draai je rechtsaf. Dit is de Tervuursevest. Je houdt rechts aan en onmiddellijk na het grootwarenhuis rij je rechts het domein van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen binnen. Via de stadsring De faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen bevindt zich net buiten de stadsring tussen de Naamsepoort en de Tervuursepoort. Als je van de Naamsepoort komt, ga ja verder in westelijke richting (richting Tervuursepoort) tot aan het kruispunt met de Kapucijnenvoer. Hier ga je links (onder het viaduct) en onmiddellijk weer links. Hou rechts aan en onmiddellijk na het grootwarenhuis rij je rechts het domein van de faculteit binnen.

Embed Size (px)

Transcript of Routebeschrijving - KU Leuven...Routebeschrijving Adres Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en...

Page 1: Routebeschrijving - KU Leuven...Routebeschrijving Adres Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen Tervuursevest 101 3001 Leuven (Heverlee) Met bus of trein

Routebeschrijving

Adres

Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen Tervuursevest 101 3001 Leuven (Heverlee)

Met bus of trein

Het station van Leuven ligt op ongeveer 5 km van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen. Volgende lijnen vertrekken aan het station naar deze faculteit:

Lijn 600 Buitenringbus Leuven (afstappen halte ‘Heverlee sportcentrum’) Lijn 2 Kessel-lo – Heverlee (afstappen halte ‘Naamsepoort’) Lijn 1 Leuven – Heverlee (afstappen halte ‘Naamsepoort’)

De halte ‘Heverlee sportcentrum’ bevindt zich vlak voor het domein van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen. Als je aan de halte ‘Naamsepoort’ afstapt, volg je nog ongeveer 100 m de ring richting Tervuursepoort (links). De faculteit bevindt zich aan je linkerkant, na het stadion van voetbalclub Oud-Heverlee Leuven (OHL).

Met de auto

Komende van Brussel of Luik (E40)

Neem de autosnelweg E40 Brussel -Luik Neem de afrit E314/Leuven (nr. 15) Blijf rechts houden en volg de aanduiding ‘Leuven’ (verlaat de E314) Aan de vierde lichten draai je rechtsaf. Dit is de Tervuursevest. Je houdt rechts aan en onmiddellijk na het grootwarenhuis rij je rechts het domein van de

faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen binnen.

Komende van Hasselt / Eindhoven / Aachen (E314)

Neem de autosnelweg E314 Aachen – Leuven Neem de afrit Leuven (nr. 15) Aan de vierde lichten draai je rechtsaf. Dit is de Tervuursevest. Je houdt rechts aan en onmiddellijk na het grootwarenhuis rij je rechts het domein van de

faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen binnen.

Via de stadsring

De faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen bevindt zich net buiten destadsring tussen de Naamsepoort en de Tervuursepoort.

Als je van de Naamsepoort komt, ga ja verder in westelijke richting (richtingTervuursepoort) tot aan het kruispunt met de Kapucijnenvoer.

Hier ga je links (onder het viaduct) en onmiddellijk weer links.

Hou rechts aan en onmiddellijk na het grootwarenhuis rij je rechts het domein van defaculteit binnen.

Page 2: Routebeschrijving - KU Leuven...Routebeschrijving Adres Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen Tervuursevest 101 3001 Leuven (Heverlee) Met bus of trein

Parkeren

Parkeren kan op de nabijgelegen parkings of parkeerstroken aangeduid op onderstaand plan. Hou zeker rekening met het circulatieplan dat geldt in de binnenstad Leuven (meer info op (https://www.leuven.be/circulatieplan).Vanaf deze parkings zal signalisatie voorzien zijn naar de Promotieviering. Voorzie zeker 15 tot 20 min. tijd om te wandelen tot aan gebouw De Nayer.

Merk op: Het is niet toegestaan om te parkeren aan het grootwarenhuis rechts van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen.

Gebouw P. De Nayer

Het gebouw P. De Nayer bevindt zich, komende van de ring, achter de atletiekpiste. U kan

langs de linker- of rechterkant rond deze piste de weg volgen. Ook hier is signalisatie is

voorzien.

volgende pagina: plan parkings

Page 3: Routebeschrijving - KU Leuven...Routebeschrijving Adres Gebouw P. De Nayer Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen Tervuursevest 101 3001 Leuven (Heverlee) Met bus of trein

skeleren

E40-E314

Koning BoudewijnlaanC

eles

tijne

nlaa

n

Tervuursevest

Tervuursevest

Kardinaal Mercierlaan Naamse poort

W. de Croylaan

Naamses

traat

Scha

pens

traat

Kapucijnenvoer

1

46

1

3

4

6

Bodart

Aardwetenschappen

Bethlehem

Alma 3

Parkeerstroken langsKardinaal Mercierlaan

Beschikbare parkings:zonder doorlaatbewijzen:

5

2

35

De Vesten

2 2

parking Gymnasium

parking De Nayer

7

8

met doorlaatbewijzen:

7

8

De Molen

WerktuigkundeCentrale parking Celestijnenlaan 200

9

9

9

GebouwDe Nayer

8Carrefour - enkel op zondag 05/07 tot 21.00 u.

8

7

7 O.H.L.