Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

24
Vrienden van Mode Pagina’s 3 t/m 19 V V r ri i ie en nd d de en n v va an n M M Mo od d de e Vrienden van Vrouwenvoetbal Pagina 21 V V r ri i ie en nd d de en n v va an n V V V r ro ou uw we en nv vo oe Holland is hip Pagina 15 H Ho ol l ll l la an nd d d i i is s h h hi i ip p HOLLANDSE WEek modeview VOORJAAR/ZOMER 2010 ROETGERINK www.roetgerink.nl Sponsor FC Twente Vrouwen D E M O D E S T R A AT VA N T W E N T E Pagina 17

description

Roetgerink Mode en Schoenen in Enter is in 150 jaar uitgegroeid tot de Modestraat van Twente. Al vier generaties lang straalt het bedrijf een gemoedelijke, vriendelijke en familiaire sfeer uit. Op ruim 5500 m2 wordt voor het gehele gezin een brede collectie gepresenteerd van Nederlandse en internationale merken in het midden- en hoogsegment van de markt. Niet zo gek dus, dat Roetgerink Mode en Schoenen al duizenden bezoekers uit het hele land heeft mogen begroeten. Roetgerink brengt 2 maal per jaar de Modeview uit. Modeview geeft u een overzicht van de laatste trends voor het nieuwe seizoen.

Transcript of Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

Page 1: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

1

Vrienden van ModePagina’s 3 t/m 19 VVrriiieenndddeenn vvaann MMMoodddee

Vrienden van VrouwenvoetbalPagina 21 VVrriiieenndddeenn vvaann VVVrroouuwweennvvooe

Holland is hipPagina 15HHoollllllaannddd iiiss hhhiiipp

HOLLANDSE WEek

modeviewV O O R J A A R / Z O M E R 2 0 1 0

R O E T G E R I N K

w w w . r o e t g e r i n k . n lSponsor FC Twente Vrouwen

D E M O D E S T R A A T V A N T W E N T E

Pagina 17

Page 2: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

2

Roetgerink: Vrienden van modeDe frisse wind van Roetgerink!

VoorwoordMODEVIEW VOORJAAR 2010

Er heeft een frisse wind door Roetgerink gewaaid en die heeft van alles teweeg gebracht.

Na een lange winter hebben de najaarscollecties plaats gemaakt voor de nieuwe zomercollecties. Veel kleur, mooie prints en soe-pele stoffen dit voorjaar en deze zomer. Het is één en al vrolijkheid in onze winkel.

Ook heeft de voorjaarswind een vernieuwde Modeview in uw brievenbus geblazen. Zoals u ziet, een hele nieuwe look! Door ge-bruik te maken van ander papier en een goed doordachte layout, ligt er nu een écht magazine voor u.

Onze Hollandse driekleur wappert fi er in de wind. Wij vieren de lente met een Hollandse week die bol staat van feestprijzen, modevoordeel en spectaculaire shows. Op 11, 12 en 13 maart laten wij u, tijdens onze modeshows, de nieuwe collectie zien, die zeer veelzijdig is in alle opzichten. Prints en patronen zijn trendy, we mixen en matchen in overvloed, we knallen er op los met kleur, maar compenseren dit met koele en veel (net niet) witte kleuren. Het zal u niet verbazen dat er ook veel rood, wit, blauw op de catwalk verschijnt tijdens de Hollandse Week!

Kom de nieuwe voorjaarscollecties in onze winkel bewonderen en laat de frisse wind door uw garderobe waaien!

Paul Roetgering

Page 3: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

3

DAMES

Het romantische type heeft keuze in overvloed met de vele romantische blouses die we in alle soorten en maten heb-ben ingekocht. Want kantjes, ruches, prachtige bloemdessins en luchtige doorschijnende stoffen zijn helemaal hot. De poederkleuren en pasteltinten zullen je prachtig staan.

Globetrotters kiezen voor duidelijke dierenprints in taupe tinten en had je nog geen harembroek? Dan wordt het nu echt tijd! Je draagt veel laagjes en soepele tricots en je kleding heeft volume!

Het landelijke type houdt van ‘natural’ en zal blij zijn met natuurtinten als bruin en ecru. Jij springt er dit voorjaar uit door wit met net niet wit en ecru te combineren. En onthoud in dit geval, less is more, dus houd het strak. Maak eens eens een uitstapje naar zwart/wit.

Luchtig & vrouwelijk

WIE DENKT AAN VOORJAARSMODE, DENKT AAN ZWIERIGE JURKJES EN LUCHTIGE KLEDING. EEN HEERLIJK SEIZOEN VOOR VROUWEN DIE HOUDEN VAN MODE. DE JURKJES BLIJVEN EEN BELANGRIJK ITEM VOOR MOEDER ÉN DOCHTER. DIT GELDT OOK VOOR TUNIEKEN EN BLOUSES IN SOEPELE STOFJES.

1

2

3

4

9

8

6

5

7

1. Tuniek Frank Walder €99,95

2. Tas Bulaggi €69,95

3. Bijpassende portemonnee €29,95

4. Riem Expresso €44,95

5. Jasje Bandolera €129,95

6. Ketting €19,95

7. Basic Top Alan Red €29,95

8. Pantalon Bandolera €99,95

9. Slingback pump Peter Kaiser €134 ,95

Page 4: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

4

Page 5: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

5

DAMES

Elegant in boyfriend pants Naast de skinny pijp is er nu de boyfriend pants. Een jeans die losjes en ruim op je heup valt met toelopende pijp, die je opgerold draagt. Alsof je de jeans van je vriendje draagt, in middenblauw met òf zonder gaten. Heerlijk met slippertjes of elegante schoentjes en in combinatie met vrouwelijke tegenhangers als romantische blouses of juist met stoere gestreepte shirts met giletje of blazertje.

NIEMAND KAN MEER ONTKENNEN DAT DE LENTE IS AANGEBROKEN ALS JE DE TUNIEKJES EN JURKJES WEER ZIET VERSCHIJNEN. ER IS VOLOP VARIATIE IN PRINTS, DESSINS EN KLEUREN EN JE DRAAGT ZE OP EEN SKINNY, TREGGING (DIKKE LEGGING TUSSEN BROEK EN LEGGING IN) OF LEGGING. VOOR DE MODEBEWUSTE VROUW MET EEN TRENDY STIJL ZIE JE HIER HÒE JE DE NIEUWSTE TRENDS KUNT COMBINEREN MET ELKAAR. VOORAL JEANS SPEELT EEN BELANGRIJKE ROL IN HET MODEBEELD DEZE ZOMER. WE ZIEN VEEL DAMAGED (MET GATEN EN SCHEUREN) EN VERWASSEN STUKKEN EN OOK WITTE EN GEBLEEKTE JEANS. VERGEET NIET JE OUTFIT AF TE MAKEN METOPVALLENDE ACCESSOIRES!

Trendy & casual

1

2

4

1. Boyfriend jeans EDC by Esprit €79,95

2. Kralenketting Photolabel €49,95

3. Armbandjes Photolabel v.a. €19,95

4. Spijkergilet Cars €34,95

5. Tuniekblouse Vero Moda €24,95

6. Streepjesshirt Vero Moda €19,95

7. Zwart gilet Vero Moda €19,95

8. Leren sandaal Talking French €139,95

9. Goudkleurige ketting Photolabel €29,95

4

6

9

5

7

8

3

Page 6: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

6

good t-shirts are designed to be worn every day.www.alanred.nl

Page 7: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

7

HEREN

Stijlvol & nonchalant

DE MODEKLEUREN VOOR DE HEREN ZIJN DIT VOORJAAR OPVALLEND MOOI. STIJLVOLLE MANNEN MET EEN NONCHALANTE LOOK KIEZEN VOOR LICHTE KLEUREN DIE IN ELKAARS VERLENGDE LIGGEN. MET EEN BEETJE DURF KIES JE VOOR EEN BROEK OF POLO IN EEN FELLE KNALKLEUR! VERGEET NIET JE ACCESSOIRES OP JE OUTFIT AF TE STEMMEN, WANT OOK DIE ZIEN WE DIT SEIZOEN IN KLEUREN ZOALS BLAUW EN GRIJS.

Opvallende details Met een colbert in katoen, linnen of linnenlook maak je ’t helemaal. Details zijn hierin belangrijk. Veel colberts hebben een kleurige voering in uni of juist een hip dessin. Ook elleboogstukken en contrastkleuren onder de kraag zorgen voor een trendy uitstraling. In de kostuums nog steeds veel strepen, maar ze krijgen iets extra’s door een leuke voering. En heb je een beetje lef? Kies dan voor een kostuum met elleboogstukken in een opvallende kleur. Tot slot: een shirt met 2-knoopssluiting is de musthave van 2010!

1

1. Polo Mc Gregor €89,95

2. Overhemd Giordano €59,95

3. Colbert British Indigo €179,95

4. Overhemd British Indigo €79,95

5. Witte pantalon Gardeur €79,95

6. Riem Giorgio €59,95

7. Schoenen Floris van Bommel €219,95

2

5 3

4

6

7

Page 8: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

8

Page 9: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

9

HEREN

CASUAL

HEREN

Colorful & casual

DE HERENMODE WAS ZELDEN ZO FRIS EN FRIVOOL ALS HET KOMENDE SEIZOEN. EEN UPDATE VAN JE GARDEROBE IS DUS HOE DAN OOK EEN MUST! IN JE VRIJE TIJD GA JE MET EEN GELE, RODE OF KOBALTBLAUWE PANTALON OF POLO FRIS EN VROLIJK DE ZOMER TEGEMOET. DIT ZIJN EVENEENS DE HOOFDKLEUREN VOOR DE SHORTS. OOK DE VERSLETEN EN VERWASSEN JEANS (COMPLEET MET GATEN EN SCHEUREN) IS TERUG VAN WEGGEWEEST.

1. T-shirt Kultivate €29,95

2. T-shirt Kultivate €29,95

3. T-shirt Diesel €34,95

4. Leren polsband Cast Iron €19,95

5. Diverse jeans-details Diesel en G-star

6. Jack met capuchon Cast Iron €179,95

7. Shirt Cast Iron €69,95

8. Geruite worker Scotch & Soda €89,95

1 2 3 4

6

8

7

5

Prints, details en kleuren Combineer in je outfi t rijke prints met bloemen, strepen en ruiten. De pullovers, polo’s en overhemden in onze collectie zijn voorzien van verrassende details. Denk aan elleboogstukken en contrasterende kragen en manchetten. Ook zien we veel T-shirts in felle kleuren en met fantastische prints (shirts van Diesel en Kultivate zijn een aanrader).

Tip: accessoires maken je outfi t compleet. Investeer dit seizoen in riemen, horloges, leren armbandjes en manchetknopen.

Page 10: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

10

Page 11: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

11

KIDS J/MWAT HEBBEN KIEZELTJE, SCOTCH & SODA, CARBONE BABY’S, 717 EN NZA JUNIOR MET ELKAAR GEMEEN? HET ZIJN VIJF TOTAAL VERSCHILLENDE KINDERMERKEN, MAAR VANAF NU ALLE VIJF NIEUW IN DE KINDERCOLLECTIE VAN ROETGERINK. DE MEISJESCOLLECTIE IS OM TE SMULLEN, DURF TE MIXEN EN MATCHEN. EN VOOR DE JONGENS VELE STOERE BROEKEN EN KLEURRIJKE SHIRTS!

Cool & vernieuwend

En wat zijn de trends? Leuk om te weten dat Roetgerink veel nieuwe merken verkoopt, maar je wilt natuurlijk ook nog even weten wat de trends zijn voor dit voorjaar? In het kort komt het voor de jongens hier op neer: veel jeans! Een versleten en verwas-sen look doet het goed. T-shirts met bijzondere ontwerpen mogen deze zomer gezien worden en felle (lego)kleuren zijn hip. Met een knielange bermuda’s (strak model) en stoere felgekleurde sneakers kun je prima uit de voeten!

Meiden gaan voor folklore-stijl, met pofmouwtjes, bloe-menblousjes en overslagvestjes op een skinny jeans. Is dit niks voor jou? Dan wordt het waarschijnlijk de harembroek met een aangesloten arti-shirt. Hoe dan ook maak je een combinatie met strak en volume. En ben je niet zo uitge-sproken? Dan kom je met een lichte verwassen jeans een heel eind, want deze combineer je met blousjes én retro of arti-T-shirts. Moet lukken toch?

1

3

2

4

5

6

7

8

9

10

1. Overhemd NZA Junior €59,95

2. Roze gestreepte polo NZA Junior €59,95

3. Geruite short Scotch & Soda €59,95

4. Meisjestas Kiezeltje €22,95

5. Trui met capuchon Scotch & Soda €79,95

6. Bolero vestje Kiezeltje €49,95

7. Tuniekjurkje Kiezeltje €59,95

8. Bijpassende legging Kiezeltje €32,95

9. Tuniekjurkje Carbone Mini €34,95

10. Bijpassende legging met ruches €19,95

Page 12: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

12

ARA1/4

www.ara-shoes.com

OTTAWA 30549-10

www.FALKE.com

Voor informatie en verkoopadressen: www.viavai.nl of tel. +31(0)416 282 405

Page 13: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

13

SCHOENEN

Dames De trends uit de mode vertalen zich ook in de schoenenmode. Zo komen de dierenprints ook in damesschoenen en tassen terug en koop je je ballerina’s in allerlei knalkeuren als blauw, rood, roze, paars en wit. Ook zomerlaarzen en enkellaarsjes in allerlei zandtinten zijn een lekker basis in je zomercollectie. En natuurlijk mogen de elegante slippertjes niet ontbreken. Ze zijn er in allerlei vormen en kleuren.

Heren Voor de heren is kleur in de schoenmode een opmerkelijke trend. Blauw en grijs zijn de nieuwe modekleuren. Deze kleuren zien we zowel bij de nette leren schoenen als bij de sneakers terug. Voor de mannen die houden van super trendy is de mix van materialen een must voor dit voorjaar. Verschillende leersoorten worden gecombineerd om een fantastisch effect te creëren.

Kids Voor kids zijn de sportgymp en het fl atje volop aanwezig dit voorjaar en zomer. Maar de sneaker, de slipper en de moccasin winnen het als het gaat om trendy. Naast canvas wordt er veel jeans gebruikt in kinderschoenen. De trendkleuren zijn rood, blauw, groen en geel.

Dat is mooi van Roetgerink!Bij besteding van €100,- of meer in onze schoenenzaak tijdens de Hollandse week (3 t/m 13 maart) krijgt u deze

CANVAS HOLLAND SHOPPER CADEAU!Leuk voor de boodschappen of naar het strand!

ke

Materiaalmix & sneakers

1. Leren schoen Giorgio €149,95

2. Sneaker Giorgio €149,95

3. Suède schoen Floris van Bommel €219,95

4. Blauwe sneaker Freaks v.a. €79,95

5. Zilveren sneaker Freaks v.a. €79,95

6. Halfhoge jongensschoen Freaks v.a €79,95

7. Leren slipper Marco Tozzi €49,95

8. Canvas/leren laars River Woods €169,95

9. Leren sandaal Talking French €139,95

10. Leren pump Via Vai €104,95

11. Sandaal River Woods €99,95

12. Leren tas AntiChic €219,95

11

3

3

1

2

2

4

5

6

7

8

9

10

11

OP=OP

Page 14: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

14

Page 15: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

15

Accessoires in rood-wit-blauw Zorg dat je deze zomer zeker in het bezit komt van kettingen in ’t rood-wit-blauw.

Prinsessentas met fotovakjes Het gerucht gaat dat ZIJ ‘m heeft! Deze hippe tas met 3 fotovakjes. ZIJ heeft haar 3 prinsesjes ingelijst! Hoe dan ook, prinses of niet, deze tas van Photolabel is leuk en ook prima geschikt voor drie Hollandse prentjes of de leukste foto’s van je kids.

Spijkerbroek Geen rood, wit en blauw zonder jeans. Dit is de ultieme combinatie. Praktisch, hip en erg Hollands.

HOLLAND IS HIP. WE ZIJN TROTS OP ONS LAND EN DAT ZIE JE OVERAL TERUG. OOK DE MODE KLEURT DIT VOORJAAR EN ZOMER OPVALLEND VEEL ROOD-WIT-BLAUW. IN DE PRACHTIGE KIDSCOLLECTIE VAN CARBONE SPELEN HOLLANDSE KLEUREN EN DELFTSBLAUWE MOTIEVEN EEN GROTE ROL. HET NIEUWE HERENMERK U.S. POLO ASSN HEEFT DE NEDERLANDSE VLAG IN DE ONDERKRAAG VERWERKT. EN ‘ONZE NAVY’ WORDT RUIMSCHOOTS VERTEGENWOORDIGD IN DE VROUWENMODE, ALS IS HET MET FRAMBOOS- EN TOMAATROOD, (NET NIET) WIT EN ALLERLEI BLAUW-SCHAKERINGEN.

Holland is hip!

1. Diverse accessoires Sarlini v.a. €14,95

2. Wit kinder-T-shirt Carbone Mini €39,95

3. Kinder-spijkerrokje Carbone €64,95

4. Damesjeans Diesel €139,95

5. Dames-T-shirt G-star rood €29,95

6. Dames-T-shirt G-star wit €45,95

7. Dames-T-shirt G-star blauw €29,95

8. Schoudertas Photolabel €69,95

9. Herenpolo/rood-wit-blauw-kraag €49,95

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Page 16: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

16

PREMIUM BEEMSTERKAAS

Beemster, duurzaam, traditioneel maar vooral heel erg lekker!

In de Beemster polder maken we al meer dan 100 jaar tradi-tioneel kaas met een wel heel bijzondere smaak. De beste kwaliteit melk komt van de koeien die zo lang mogelijk in de wei mogen grazen. Alleen met die melk maken onze kaas-meesters ambachtelijke kaas, volgens authentiek recept.

Caring DairyHet maken van kaas begint natuurlijk bij onze veehouders en de koeien. Beemster heeft een uniek programma voor duur-zame melkveehouderij: “Caring Dairy” of in het Nederlands “Zuivel met Zorg”. Dit unieke programma voor duurzame melk-veehouderij helpt de veehouders om hun bedrijf nog beter voor mens, dier en mi-lieu te maken. Kortom, met Caring Dairy werken wij aan blije koeien, blije boeren, blije aarde en de lekkerste Beemster kaas!

Oog van de kaasmeesterZodra de melk bij de kaasmakerij aan-komt, mag de kaasmaker zijn werk doen. Het traditionele recept van is het geheim van onze kaasmakers. Maar er is veel meer nodig om Beemster kaas te maken. Meer dan 100 jaar ervaring. Geduld. En het oog van de kaasmeester! Want het

echte geheim van Beemster zit in het vak-manschap van onze kaasmeesters.

Natuurlijke rijpingAls de kaasmeester klaar is met de ambachtelijke bereiding van de kaas, laten we de natuur ongestoord zijn werk doen. We leggen de kazen op traditionele planken van onbehandeld hout, waar de kazen nog echt alle tijd krijgen om natuurlijk te rijpen. En dat proef je….

Naast de klassieke Beemster maken wij ook Beemster 20+ en Beemster 30+, beiden minder vet dan 48+ kaas, maar net zo lekker.

www.beemsterkaas.nl

Tijdens de modeshows van 11 t/m 13 maart kunt u in de koffi ekökk’n onze heerlijke kaas ook proeven.

www.fellows.nl

Page 17: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

VRIJDAG 12 MAARTEXTRA KOOPAVOND

HOLLANDSE WEek

WIN EEN FANTASTISCHE SPARTA-FIETS TIJDENS DE HOLLANDSE WEEK!Iedereen die tijdens de Hollandse Week iets koopt bij Roetgerink maakt kans op een Sparta fi ets! We hebben 3 dames-, 3 heren-, 2 electrische en 4 kinderfi etsen in het prijzenpakket, dus volop kans! Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor een fi ets, is een deelnameformulier invullen, die u bij de kassa ontvangt. U vult het formulier in, maakt de slagzin af… En wie weet fi etst u binnenkort op een gloednieuwe Sparta fi ets!

17

Streepjesshirt Vero Moda. In 3 kleuren.

2 stuks voor €29,95

Colberts van linnen en katoen met elleboogstukken

Van €149,95 voor €99,95

Truien en vesten 100% katoen. Diverse kleuren.

Nú 2 stuks voor €59,95

Bodywarmer Gerry Weber Diverse kleuren.

Nú slechts €44,95

Ballerina in uni en slangenprint. In diverse kleuren.Nu slechts €34,95 per paar.

2 paar voor €49,95

Polo-shirts in mooie katoenen kwaliteit, met korte mouw.Diverse kleuren, gestreept en effen.

2 stuks voor €25,00

Uni dames- en herenoverhemden van Culture. In diverse kleur-combinaties.

Nú slechts €49,95

Stoere Cars jeans voor jongens en meisjes. Nu met boxershortof hipster cadeau!

Geldt bij elke Cars kinderjeans

Katoenen trui met V-hals. Diverse kleuren.

Set van 2 stuks voor €35,00

ER GEBEURT VEEL IN ONZE WINKEL TIJDENS DE HOLLANDSE WEEK:

Modeshows • Donderdag 11 maart Dames- en herencollecties 11.00, 14.00, 16.00 en 19.30 uur

• Vrijdag 12 maart Dames- en herencollecties 11.00, 14.00, 16.00 en 19.30 uur

• Zaterdag 13 maart Dames-, heren- en kindercollecties 10.30, 13.30 en 15.00 uur

EXTRA KOOPAVOND OP VRIJDAG 12 MAART

In de Koffi ekökk’n • Op 11, 12 en 13 maart zorgen wij voor een hapje en een drankje.

• Daarnaast hebben we Beemsterkaas uitgenodigd voor een kaasproeverij op deze drie dagen, want een Hollandse week zou niet Hollands zijn zonder kaas!

• En u vindt er een reuzenkaas! Raadt u het gewicht van de kaas? De beste vijf inzendingen winnen 5 kilo Beemsterkaas!

Voor de kidsOp de kinderafdeling staat een grote koe en daar kan je een kleurplaat ophalen. Maak deze kleurplaat zo mooi als je kunt! De 16 mooiste inzenders winnen een knuffelkoe. Doe je best!

ROETGERINK VIERT DE LENTE MET DAGENLANG FEEST EN VOORDEEL. ALLE NIEUWE VOORJAARSCOLLECTIES ZIJN BINNEN EN DAT WILLEN WIJ U GRAAG LATEN WETEN. HET THEMA VAN ONZE FEESTWEEK IS HOLLAND. IN DE EERSTE PLAATS OMDAT HOLLAND HIP IS EN STAAT VOOR GEZELLIGHEID, MAAR OOK OMDAT ONS ROOD-WIT-BLAUW BELANGRIJKE MODEKLEUREN ZIJN VOOR HET KOMENDE SEIZOEN.

Page 18: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

18

ww

w.g

ilbre

t.co

m

ww

w.v

era

mo

nt.

com

Page 19: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

19

1. Damesjurk Desigual €99,95

2. Dames tuniek Malvin €119,95

3. Kleurrijke armband Photolabel €19,95

4. Herenpoloshirt State of Art €59,95

Kleuren & dessins

1

4

2

3

VOORJAAR EN ZOMER MAAKT IEDEREEN BLIJ! EN BLIJE MENSEN DRAGEN KLEUR! ZOWEL ONZE DAMES- ALS HERENCOLLECTIES STAAN BOL VAN KLEUREN EN PRINTS. DE KIDS BLIJVEN NATUURLIJK NIET ACHTER, ZIJ DOEN LEKKER MEE IN DE KLEUREXPLOSIE! BRENG KLEUR IN JE GARDEROBE; DURF!

Page 20: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

20

Page 21: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

21

www.gardeur.com

Page 22: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

22

Page 23: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

23

Deze kledinglijn is geïnspireerd op het rijke textielverleden van Twente. Roetgerink wil hiermee jonge talenten de kans geven zich te ontwikkelen en het Twente te promoten. Het project wordt uitgevoerd door studenten van de ROC-opleiding Fashion Design. Ze hebben op 3 februari jl. hun inspiratie en opdracht gekregen en werken nu aan het ontwerp en de uitvoering. De ontworpen kledingstukken worden in april geshowd in een spetterende modeshow. Studenten van de ROC-opleiding Media zorgen ervoor dat alles vastgelegd wordt. TV oost zal eind mei 5 afleveringen en de finale show uitzenden, waarin de uiteindelijke winnaar bekend zal worden. Het streven is dat het kledingstuk van de uiteindelijke winnaar in het komende najaar bij Roetgerink Mode verkocht gaat worden.

Twentse kledinglijn

Lees de volledige interviews op www.roetgerink.nl.

Vrienden van FC Twente Vrouwen

ROETGERINK MODE HEEFT SAMEN MET MUSEUM DE TWENTSE WELLE EN HET ROC ENSCHEDE HET INITIATIEF GENOMEN VOOR HET OPZETTEN VAN EEN TWENTSE KLEDINGLIJN.

ROETGERINK MODE IS SPONSOR VAN HET FC TWENTE VROUWENELFTAL. WE WILLEN HIERMEE EEN BIJDRAGE LEVEREN AAN DE VERDERE PROFESSIONALISERING VAN HET VROUWENVOETBAL. ALS AMBITIEUS TWENTS BEDRIJF MET EEN LANGE HISTORIE IS ROETGERINK TROTS OP TWENTE EN DAT DRAGEN WE GRAAG UIT.Het vrouwenvoetbal is een nieuwe trend in de sportwereld. Zoals Roetgerink de nieuwe trends in mode volgt, pakt Roetgerink ook deze nieuwe trend in sport op! De FC Twente Vrouwen zijn enthousiast en gedreven om hun sport op de kaart te zetten. De speelsters zijn blij met Roetgerink als sponsor:

“Sportief, ambitieus en actief zijn drie sleutelwoorden die passen bij Roetgerink, maar ook bij mij!” Mirte Roelvink

“We ontvangen regelmatig compli-menten van andere teams over ons ‘clubkostuum’ van Roetgerink!” Marlous Pietee

“Roetgerink helpt het vrouwen-elftal van FC Twente hun ambities waar te maken!” Amber van der Heijde

Foto: Paul Roetgering met studenten ROC

P A R T E N A I R E O F F I C I E L D E S V O I L E S D E S A I N T - T R O P E Z

Page 24: Roetgerink Modeview - Voorjaar 2010

24

VORMGEVING EN OPMAAK: RECLAME-ADVIESBUREAU JE/ES, POSTBUS 343, 7100 AH WINTERSWIJK, WWW.JE-ES.NL • ADVERTENTIES EN REALISATIE: BIAD PUBLICITEIT, PASTORIESTRAAT 46, 7451 ES HOLTEN, WWW.BIADPUBLICITEIT.NL. IN DE ADVERTENTIES STAAN FOTO’S VAN DE MERKFABRIKANTEN ZELF. HET KAN SOMS VOORKOMEN DAT WIJ NIET ALLE GETOONDE MODELLEN IN DE COLLECTIE HEBBEN.

Dorpsstraat 148 Enter Telefoon 0547 381766/383631 Donderdag koopavond tot 21.00 uur www.roetgerink.nl

D E M O D E S T R A A T V A N T W E N T E

VRIJDAG 12 MAART EXTRA KOOPAVOND

Bij inlevering van deze cheque ontvangt u €10,00 korting bij aankoop van een paar schoenen of laarzen. Ook op reeds afgeprijsde schoenen. Geldig t/m Tweede Paasdag (5 april) 2010. Per paar schoenen kan één Schoenmode Cheque worden ingewisseld. Deze cheque is niet inwisselbaar voor contanten

D E M O D E S T R A A T V A N T W E N T E

ontvangt van een op reeds

m Tweede choenen worden

en

T W E N T E

T E R W A A R D E V A N T I E N E U R O

€10.-S C H O E N M O D ECheque

Bij inlevering van deze cheque ontvangt u €10,00 korting op alle dames- en herenjas-sen. Met uitzondering van de kinderjassen. Geldig t/m Tweede Paasdag (5 april) 2010. Per jas kan één Jassen Cheque worden inge-wisseld. Deze cheque is niet inwisselbaar voor contanten €10.-

J A S S E N

T E R W A A R D E V A N T I E N E U R O

D E M O D E S T R A A T V A N T W E N T E

Cheque

D E M O D E S T R A A T V A N T W E N T E

Jassencheque Febr2010.indd 1 16-02-2010 09:09:28