Rölingontwerpt portfolio events

9
Opdracht 100% Mama Event het 100% Mama Event, het lifestyle event voor de (bijna) mama die het beste uit haar (gezins) leven wil halen. Werken, ontspanning, plezier, genieten met en zonder kind. Alles is te combineren en even belangrijk. Klant November Events Röling Ontwerpt logo, flyer, poster, website, banner, entreetickets, social media banners&icons Grafische uitingen

description

Event design

Transcript of Rölingontwerpt portfolio events

Page 1: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

100% Mama Eventhet 100% Mama Event, het lifestyle event voor de (bijna) mama die het beste uit haar (gezins) leven wil halen. Werken, ontspanning, plezier, genieten met en zonder kind. Alles is te combineren en even belangrijk.

KlantNovember Events

Röling Ontwerptlogo, flyer, poster, website, banner, entreetickets, social media banners&icons

Grafische uitingen

Page 2: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

RozenburgVoormalig Maaseiland Rozenburg heeft een centrale locatie in het Rotterdamse havengebied en is een groene parel te midden van industrie. Ieder voorjaar gaat Rozenburg ‘in bloei’ en kun je er genieten van de natuur, het water, het dorp en de haven.

KlantRozenburg (Cultuurscout/GlueEvents)

Röling Ontwerptlogo, flyer, poster, keycord, brochure

Grafische uitingen

Page 3: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

Schuttersfeest CrooswijkDe organisatie van het Schuttersfeest ontwikkelt een infrastructuur en verbindt een netwerk van betrokken proactieve bewoners (-groepen). Dat gebeurt in samenwerking met sportverenigingen en –organisaties, Buurtwerk, de Speeltuinvereniging Crooswijk en andere organisaties in de wijk. Samen ontwikkelen we een programma dat wijkgeschiedenis, sport, informatievoorziening en cultuur met elkaar verbindt. Ontmoeten en verbinden zijn hierbij de kernwoorden. Met veel vrijwillige inzet wordt midden in de wijk jaarlijks een feest voor de wijk georganiseerd dat bijdraagt aan de sociale cohesie en het imago van de wijk.

KlantOrganisatie Schuttersfeest

Röling Ontwerptlogo, flyer, poster, social media banners&icons

Grafische uitingen

Page 4: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

Proeft RotterdamProeft Rotterdam is een jaarlijks evenement, dat plaatsvindt in de Van Oldenbarneveltstraat en waar ETEN centraal staat. Allerlei lekkernijen, goede drank, gemaakt met passie en liefde wordt aangeboden aan de échte fijnproevers. Een erg gezellig en vooral lekker event!

KlantSHPPR Events

Röling Ontwerptflyer, poster, social media banners&icons

Grafische uitingen

Page 5: Rölingontwerpt portfolio events

Opdract

Plein du PubliquePlein du Publique is een eigen initiatief. Samen met TWC Network/Christy de Witt voerde ik mijn plannen uit. Middels dit event willen wij het creatieve en ondernemende Oude Noorden én het hart van dit gebied, het Pijnackerplein weer op de kaart zetten. Plein is een kleinschalige kunstmarkt in de sfeer van het Parijse Montmartre, maar met een vette Rotterdamse knipoog! Met ongeveer 30 marktkramen van waaruit kunstenaars en ondernemers hun werk presenteren en verkopen; van kunst tot curiosa, van straatartiest tot portrettekenaar en in de vorm van een workshop modeltekenen. Ook is er een randprogramma met optredens van artiesten in de koepel en op het plein en zijn er bezigheden voor de kleintjes.

KlantEigen produktie

Röling Ontwerptflyer, poster, social media banners&icons

Grafische uitingen

Page 6: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

SWAN marketSwan Market is een lifestyle markt, die is begonnen op de Zwaanshals in Rotterdam-Noord met Swan Market in leegstaande winkelruimten, dat groeide in 2011 door naar het toenmalige Rotabs Style Center / Garage C (gebouw is jammer genoeg op dit moment niet meer in gebruik) met circa 6 edities en in 2012 is de stap naar Rotterdam-Centrum genomen. Het Museumpark is de nieuwe thuishaven van Swan Market en zal dit jaar in ieder geval weer 6 keer plaatsvinden. In 2014 vonden er ook edities plaats in Den Haag, Utrecht en Antwerpen!

KlantSHPPR Events

Röling Ontwerptflyer, folder, poster, banner, social media banners&icons, merchandise

Grafische uitingen

Page 7: Rölingontwerpt portfolio events

Opdract

Pop-up MarketDe leukste creatieve lifestyle markt van Dordrecht met meer dan 80 kramen met handgemaakte, bijzondere en vintage producten en (h)eerlijk eten & drinken: Pop-Up Market op het Beverwijck-splein, Dordrecht! In 2014 vonden er ook edities van deze markt plaats in Ede en Alkmaar.

KlantEigen produktie

Röling Ontwerptflyer, banner, social media banners&icons

Grafische uitingen

De leukste lifestyle markt

Volg ons op facebook!www.facebook.com/PopUpMarkt

Page 8: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

( Jachthaven) HellevoetsluisIn Hellevoetsluis is van alles te doen en te zien. Het bezoeken van de diverse musea in het oude vestinghart van Hellevoetsluis is zeker de moeite waard, evenals het bekijken van de verdedigings- werken in de Vesting. En wat te denken van de jachthavens en de vele prachtige oude gebouwen! Ook het strand, het winkelcentrum en het uitgestrekte buitengebied zijn een bezoek waard.Hellevoetsluis beschikt over zes schitterende havens met in totaal ongeveer 2.000 ligplaatsen. De havens beschikken over ruime ligplaatsen met douche-, toilet- en elektrafaciliteiten.

KlantGemeente Hellevoetsluis

Röling Ontwerptadvertentie, banners

Grafische uitingen

KONINGSDAG IN HELLEVOETSLUIS

Zaterdag 26 april

09.30 UUR • Optocht in de Vesting door Sempre Crescendo

vanaf 09.30 UUR • Ballonnenwedstrijd (voor kinderen tot 12 jaar) met mooie prijzen

10.00 UUR • Aubade met waarnemend burgemeester Erik van Heijningen bij het Prinsehuis, m.m.v. Sempre Crescendo en Scouting Hellevoetsluis

LOCATIE Gemeentehuis, Oostzanddijk 26, Hellevoetsluis

EN VERDER Diverse activiteiten in: • Nieuwenhoorn • Kerkhoekstraat • de Oude Woelhoek

Zie de evenementenkalender op www.hellevoetsluis.nl

KoningsnachtKerkstraat

Aubade metmuziekvereniging

Sempre Crescendoen Scouting

Hellevoetsluis

Page 9: Rölingontwerpt portfolio events

Opdracht

ZPA concertsZeroPointArt is een gallery

KlantZeroPointArt Gallery

Röling Ontwerptflyer, poster

Grafische uitingen