Ring 6 Dreischor

Click here to load reader

 • date post

  10-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  221
 • download

  2

Embed Size (px)

description

Exclusief Herenhuis

Transcript of Ring 6 Dreischor

 • Ring 6te DReischoR

  ExclusiEf monumEntaal hErEnhuis

 • Wonen op schouwen-Duiveland, dan heeft ualles binnen handbereik

  Dreischor

  Rotterdam

  Utrecht

  Breda

  Vlissingen

  Middelburg

  Antwerpen

  goes

  91

  55

  62

  67

  3050

  45

  Inschatting reistijd in autominuten

 • op schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld

  weidser. Je voelt er de wind, je proeft er het water want

  overal stuit je op dijken of duinen. Als een kilometers lang

  lint markeren ze de grens tussen land en water. De brede,

  schone stranden nodigen uit tot wandelen, pootjebaden en

  urenlang plezier. nationaal park de oosterschelde en het

  grevelingenmeer zijn uitermate geschikt voor alle vormen

  van watersport. in dit decor vormen de 19 dorpen en

  monumentenstad Zierikzee een gemoedelijke thuisbasis

  waar mensen graag wonen, leven en volop genieten.

  schouwen-Duiveland

  Ring 6

 • Woonomgeving

 • Dreischor is n van de mooist bewaarde ringdorpen van Zeeland; het dorpsgezicht met de dubbele ring is beschermd. het dorp Dreischor staat bekend als vlasdorp. in de polders van Dreischor werden percelen vlas verbouwd. in de kleine boerderijen werd dit vlas bewerkt en verwerkt tot diverse pro-ducten. om deze traditie in ere te behouden wordt er jaarlijks, iedere derde zaterdag van augustus, de vlasdag gehouden.ook heeft Dreischor n van de grootste wijngaarden van nederland, De Klerine schorre. streek-

  en landbouwmuseum goemanszorg , geves-tigd in een voormalige herenboerderij, geeft u een beeld van het vroegere boerenleven.De kerkring van Dreischor wordt als de mooiste van Zeeland bestempeld. groen gras, leilinden langs de gracht en in het midden de st. Adriaanskerk uit de 15e eeuw met in de zuidbeuk n van de mooiste grafkapellen van nederland. opmerkelijk aan de Ring is het oude Raadhuis ( t plaesen uus ) met bij de ingang de spreuk:Doet wel en vreest niemand.

  Dreischor is een prachtig voorbeeld van een ringdorp. het kerkgebouw staat centraal en daaromheen ligt een grasveld begrensd door een grachtje. Daar omheen loopt de straat, met een ring van huizen eraan. De mooie plaats werd al in 1206 vermeld.

  Dreischor groenste dorp van europa

 • Woning specificatie

  Vraagprijs: 395.000,- K.K. Financieel advies nodig?

  overdracht:status beschikbaarAanvaarding in overleg

  Bouw:soort woonhuis herenhuissoort bouw bestaande bouw, traditioneelBouwjaar ca. 1800 en in 1994 geheel gerenoveerd

  gebruiksoppervlakte:Woonoppervlakte ca. 200 m2Perceeloppervlakte 440 m2inhoud 760 m3

  indeling:Aantal kamers 7 kamers Aantal badkamers 1 badkamer (extra toilet op b.g.)Badkamervoorzieningen ligbad, separate regendouche, dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming. Aantal woonlagen 2 woonlagenVoorzieningen Bibliotheek, woonkeuken, bijkeuken met pantry.

  Energie: energielabel -isolatie dubbel glas, gevel-muur en dakisolatieVerwarming gedeeltelijk vloerverwarming, 2 open haarden en radiatoren Warm water c.V.-ketelC.V.-ketel Nefit Topline 2008

  parkeergelegenheid: garage voldoende parkeergelegenheid bij de woning

  Buitenruimte: Ligging aan de monumentale dorpsring van Dreischor met uitzicht op de kerktuin heerlijke diepe tuin (45 m2) met veel privacy en mooie kleurrijke beplantingsituering tuin zuidenschuur ca. 4.65 x 7.60 m, dubbelwandig houten delen, betonnen vloer, volledig gesoleerd en een vaste trap naar ruime zolder.

  Ring 64315 Ae DReischoR

 • even klassiek als stijlvol te omschrijven monumentaal heren-huis met fraaie tuin, vrijstaand bijgebouw en veel comfort. Va-nuit de living aan de voorzijde is er een panoramisch uitzicht over de monumentale kerkring. Dreischor is gelegen op korte afstand van Zierikzee met nog steeds meer dan voldoende voorzieningen. het huis is perfect onderhouden, biedt volop ruimte en mogelijkheden o.a. in de ruime schuur in Zeeuwse stijl. Dit stijl- en sfeervolle monument is gesitueerd op een

  mooi perceel eigen grond van 440 m2 en biedt wellicht alles wat u zoekt. Als onderscheidend zijn te omschrijven de hoge plafonds, de authentieke details, super uitzicht en de heerlijke tuin op het zuidwesten.

 • BegAne gRonDU komt via de entree met authentiek bovenlicht binnen in een ruime hal met garderobe, toiletruimte en trapopgang. Vanuit de hal is direct de bibliotheek bereikbaar. Deze kamer leent zich daarom uitstekend voor bijvoorbeeld kantoor of studio aan huis. De living is met ca. 45 m2 ruim en intiem tegelijk. op dit mo

  ment is de woonkamer ingericht met twee zithoeken, waarvan een bij de opens-laande tuindeuren naar de tuin. Door de aanwezigheid van een balkenplafond is ook de woonkamer stijlvol te noemen. Kenmerkend zijn ook de authentieke suite deuren die toegang geven naar de woonkeuken van 20 m2.

  Via een raampartij kijkt u uit over de beschutte achtertuin. naast de keuken ligt een bijkeuken met pantry, witgoedaansluitingen en achterentree.

 • eeRste VeRDiePingVanaf de overloop zijn de 4 slaapkamers en de meer dan ruime badkamer bereik-baar. een van de slaapkamers is voorzien van een kantoor cq zitkamer en-suite. het comfort van de badkamer is door de aanwezigheid van een ligbad, separate regendouche, dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming prima in orde.

  De masterbedroom aan de achterzijde is priv af te sluiten en daarbij momen-teel ook praktisch ingedeeld met een kleedruimte.

  tWeeDe VeRDiePingDe grote bevloerde bergzolder is met een vlizotrap bereikbaar.

  schUURDeze vrijstaande schuur heeft de royale afmetingen van ca. 4.65 x 7.60 (binnenwerk) en is opgetrokken in dubbelwandig houten delen. De vloer is van beton en er is elektra en water aanwezig. De schuur is daarbij volledig geisoleerd en voorzien van een ruime zolder welke met een vaste trap bereikbaar is.

 • Alle topmerken op het gebied van wonen Zonnemaire, een plaats waar alle topmerken op het gebied van wonen bij elkaar

  komen. In onze grote showroom ontmoet u onze medewerkers met een absolute

  passie voor hun vak. Graag lezen ze uw levensstijl en vertalen die naar een

  leefomgeving waarin u zich thuis voelt. Maak een afspraak met een van onze

  interieuradviseurs. Stijl-, indelings-, kleur- of lichtadvies? In al deze disciplines

  kunnen zij u - voor de hle woning - van dienst zijn.

  Zuidweg 20a, 4316 LB Zonnemaire, telefoon (0111) 40 13 18, e-mail info@interieur-paauwe.nl, www.interieur-paauwe.nl

  Wie van wonen houdt komt kijken naar de mooiste collectie van Nederland

  Adv 5 exclusief wonen.indd 1 26-06-14 10:18

 • Beste lezer, Mede namens onze opdrachtgever bedanken wij u voor de door u getoonde belangstelling voor dit ex-clusieve woon-object. Voor het topsegment van de exclusieve woningmarkt wordt door Delta Makelaardij een champagne groen exclusief Label toegekend. een betrouwbaar kwaliteitskeurmerk voor de meest verwende huizenkoper. om een exclusieve pre-sentatie te waarborgen heeft Delta Makelaardij een gespecialiseerd reclamebureau ingeschakeld voor een stijlvolle en vooral kwalitatieve weergave van het woningaanbod.

  De verkoop brochure hebben wij samen met onze opdrachtgever met de grootste zorg samengesteld om u een zo nauwkeurig mogelijke indicatie te geven van het object en de woonomgeving. Buitenom de brochure zijn onderliggende documenten, behorende tot het woonobject, aanwezig en liggen ter inzage op het kantoor.indien dit unieke woonobject aan de door u gestelde criteria voldoet nodigen wij u graag uit voor een bezichtigingafspraak ter plaatse om u rond te leiden en u nadere informatie te verstrekken.

  U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kennis-makingsgesprek met onze makelaars op ons kantoor te Zierikzee. Wij zien er naar uit u te ontmoeten!P.J. Kodde Eigenaar Delta makelaardij

  Kopen of verkopen van exclusieve woningen

  geregistreerd Lid van:

  nAtUURLiJK BiJ0111 - 417 808 www.exclusiefwoneninzeeland.nl

  ondanks dat deze presentatie m

  et de uiterste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan w

  orden ontleend.