Quik Step Folder 2011

download Quik Step Folder 2011

of 104

Transcript of Quik Step Folder 2011

L AMINATE

L AMINATEBEKIJK ONZE NIEUwE LAMINAATCOLLECTIE INSpIrErENDE IDEEN EN TIpS VOOr JE INTErIEUr

QuickStep

Z 1- NL - NE DE RL A ND S

ONTDEK EEN WERELD WAARIN JE WIL WONEN

INHOUDSOpGAVE

4

14

524

58QUICKSTEP LAMINAATCOLLECTIEQ UICKSTEPLARGOExtra lange en extra brede planken met groef18

INSPIRATIEBRONNEN E ENKIJKJEINEEN INTERIEUR T IPSVOORTHUISHet interieur van een gezin, voor en na

28

Q UICKSTEPVOGUEKlassieke, door eik genspireerde dessins met echte oppervlaktetextuur

8 12

Interieurtrends en kleuradvies Onze specialisten kennen het antwoord

VRAAGENANTWOORD INTERVIEW

34 UICKSTEPELIGNA/ Q

14

prachtige plankenvloeren met of zonder v-groef46 UICKSTEPELITE Q

PERSPECTIVE

De designers van QuickStep aan het woord

plankenvloeren met subtiele randafwerking

18

28NIEUW

34

7052

86

93 100 5JAARGARANTIE 2 Waarom je bij QuickStep 25

Q UICKSTEPLAGUNEBadkamervloeren ook geschikt voor andere kamers Traditionele laminaatvloeren zonder v-groef

86 92

OPLOSSINGENVAN 96 ONDERVLOEREN QUICKSTEP 98 GEMAKKELIJKTE PLAATSEN P LINTEN I NCIZOPROFIEL 5IN1

58

Q UICKSTEPCLASSIC Q UICKSTEP GO

66

Moderne laminaatvloeren zonder v-groef

jaar garantie krijgt

70 78

QUICKSTEPARTE

93

Gebruik een enkel profiel voor alle 101 afwerkingen die je vloer nodig heeft

EENHARTVOORDE NATUUROntwerp je eigen interieur

Grootse tegels met subtiele v-groef

QUICKSTEPQUADRATegels in traditioneel formaat

E ENHANDIGEOPLOSSINGVOORTRAPPEN Met het Incizo profiel kun je nu ook je trappen helemaal naar wens afwerken

NIEUW

102 VLOERADVISEUR

103 OVERZICHTVANDE

NIEUW

COLLECTIE

94

Jouw gids voor een perfecte laminaatvloer van QuickStep

CLEAN&CARE

inhoudsopgave

2-3

INSPIraTIEBrONNEN GET INSPIrED

EEN KIJKJE IN HET INTErIEUr

er is perfect Een warm grijze vlo een rustiek in combinatie met meubilair.

VLOERTIP

"Onze vloer is gemaakt om op te

lEVEN!"

EIKRUSTIEKGRIJSI VOGUE UVG 1393

EEN WARME VlOEr GEEfT ONS HUIS EEN WarM GEVOEl.anneke Blanckaert (35) en Bart Basten (33) kozen een laminaatvloer voor hun gezin en vonden precies wat ze zochten. "Wij wilden een vloer waarop de kinderen de hele dag konden spelen, maar die niet ten koste ging van de sfeer en charme."

"Thibault verkent met plezier de de kleinste hoekjes." kamer tot in

"Voor onze twee kinderen, Thibault (2 1/2 jaar) en Maxim (6 maanden), is de wereld een grote speeltuin", zegt mama anneke. "We hebben ons huis ook op die manier ingericht dat is een van de redenen waarom we een laminaatvloer hebben gekozen voor de woonkamer. Onze oudste zoon speelt graag met autootjes en je kunt je wel voorstellen dat die vaak onder de bank of de stoelen verdwijnen. Dat betekent dus dat we ze om de haverklap moeten zoeken en de stoelen en de bank moeten

verplaatsen. Gelukkig kan de vloer ertegen en blijft hij krasresistent. Met twee actieve kindjes is dat een hele prestatie!" Stijlvolwarm "Vroeger hadden we een tegelvloer. Die was even gemakkelijk schoon te houden, maar hij voelde zo koud aan. Onze zoontjes spelen vaak op blote voeten of op sokjes, en de kleinste begint overal te kruipen. De keuze was dus snel gemaakt. Nu is onze vloer niet alleen comfortabel, maar voelt hij ook warmer aan.

een KiJKJe in het interieur 4 - 5

TIPQuickStep laminaat heeft een buitengewoon resistente toplaag en is zo ook perfect voor de keuken. Door het gesloten oppervlak blijven vuil en stof aan de oppervlakte, zodat schrobben niet nodig is.

"En als we over tien jaar beslissen dat we een andere kleur of nieuwe meubels willen, vervangen we gewoon de vloer."

EIKWITGEBLEEKTI CLASSIC QSM 032

En als we over tien jaar beslissen dat we een andere kleur of nieuwe meubels willen, vervangen we gewoon de vloer. Omdat de prijs zo aantrekkelijk is, kunnen we alle kanten uit." Werkenenspelen "In de studeerkamer bewaren we onze persoonlijke spullen, maar voor de kinderen is het een speelkamer waar ze alles laten rondslingeren. Ook in deze ruimte hebben we onlangs de tegels door

laminaat vervangen het is voor ons een prettige werkplek geworden en voor de kinderen een zalige nieuwe speeltuin." Ookvoordekeuken "Ten slotte zijn we van plan om de vloer in de keuken te veranderen. Nu liggen er nog altijd tegels, maar het contrast tussen de warme laminaatvloer en de tegels is groot en we willen daar in de nabije toekomst iets aan doen. De kleur en de textuur hebben we al gekozen: voor de

keuken wordt het eik donkervernist." Nog iets op te merken over de keuze van QuickStep? Ze zijn allebei heel positief: "Het is mooi, praktisch, van goede kwaliteit en betaalbaar. Waarom zou je iets anders kiezen?"

VOOr EN Na

VaN KOUD Naar WarM

TIP Op www.quick-step.com com vind je een heleboel "voor en na"-simulaties, zodat je snel een beeld krijgt van het effect als je de kleur en het vloertype verandert.

VOOR

Eerst hadden anneke en Bart keramische tegels in hun huis. Nu hebben ze hun woonkamer en studeer-/speelkamer veel warmer en gezelliger gemaakt.

VOOR

een KiJKJe in het interieur 6 - 7

TIPS VOOr THUIS

INTErIEUrTrENDS

Miranda De Bie (33) is sinds 2002 interieurdesigner en kleurenconsulente. In 2006 begon ze haar eigen zaak, "Kleur en Interieur". Ze geeft particulieren en bedrijven interieuradvies op maat.

Een star, vast interieur is echt verleden tijd en de woning wordt meer en meer een plaats om te leven. "Hoe ziet het huis van de toekomst eruit? Ik zou zeggen dat het zuiver en persoonlijk moet zijn, functioneel en harmonieus, maar vooral dat het een stuk van jezelf moet zijn", zegt interieurdesigner Miranda De Bie.(Meer informatie: www.kleureninterieur.be)

"De vloer die je kiest, bepaalt

DE SfEEr in je huis."

TREND1

"In de komende jaren zullen natuurlijke houtkleuren een almaar grotere rol gaan spelen een nieuwe kans om warmte en gezelligheid te creren. De combinatie van zwart en wit blijft populair, maar de sterkere aardekleuren zoals fel geel, natuurlijk en exotisch groen, turkoois en aqua rukken op. De evolutie is vergelijkbaar met die van het textiel en het behang, met grote designs in combinatie met natuurlijke accessoires zoals gevlochten manden. Het lijkt wel of de mensen in hun huis een buitenruimte willen scheppen alsof ze de natuur naar binnen willen brengen", zegt Miranda De Bie.

TREND2

"Een huis is nu meer dan ooit een oase, een plaats waar het interieur zowel functioneel als comfortabel is", zegt Miranda De Bie. "De QuickStep vloeren passen perfect in dat plaatje: ze zijn duurzaam, vragen weinig onderhoud en zijn krasbestendig (Scratch Guard). Een vloer moet natuurlijk bestand zijn tegen dagelijks en intensief gebruik."

fUNcTIONEEl & lEEfBaar

TREND3

TIJDlOOS INTErIEUrMisschien is het een reactie op de overdaad van de voorbije jaren, maar er is een toenemende vraag naar een meer tijdloos interieur. Een aantrekkelijke laminaatvloer past in die trend. M.D.B.: "Het voordeel van een woonkamer met een laminaatvloer is dat hij vaak niet veel meer nodig heeft dan dat: enkele designklassiekers, lichte wanden en heldere, sterke kleuren voor de kussens, gordijnen en accessoires. Ingewikkelder hoeft niet. De vloer spreekt voor zichzelf."

tips voor thuis tips for home

BUITEN WOrDT BINNEN

8-9

TIPS VOOr THUIS

EEN KWESTIE VaN KlEUr

lIcHT Of DONKEr?De kleur die je gebruikt, kan een grote invloed hebben op de sfeer van je interieur. Daarom is het belangrijk dat je de juiste kleurencombinaties kiest, zeker als je weet dat kleur, licht en ruimte met elkaar verband houden. De kleuren van de vloer, het plafond en de wanden hebben een grote impact op hoe je de ruimte ervaart. Je kleurenkeuze kan een kamer groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer doen lijken!

Een kamer met een bleke vloer en lichte wanden lijkt extra breed. Te veel felle kleuren maken hem kil en onpersoonlijk.

Donkere wanden in een kamer met een lichte vloer en plafond hebben de neiging om de horizontale lijnen te benadrukken.

Een lichte vloer en een bleek plafond met donkere wanden maken de ruimte smaller, dieper en hoger.

Een donkere vloer met lichte wanden en een licht plafond maken de kamer breder.

Een donkere vloer en een donker plafond met lichte wanden doen de ruimte breder en lager lijken.

Een donkere vloer en een licht plafond met donkere wanden creren een soort keldereffect (het licht komt alleen van boven).

Een gave groef!laminaatvloeren kunnen verschillende soorten groeven hebben. Elke groef heeft een ander effect op de kamer. Planken met een v-groef aan de lange kant doen de kamer dieper lijken. Planken met een v-groef aan alle kanten geven de kamer een meer landelijk karakter. En wie een eleganter, meer gestroomlijnd interieur wil, kan planken zonder v-groef kiezen.

METV-GROEF

ZONDERV-GROEF

GEELENBEIGEZONNIG, VrOlIJK EN OPTIMISTIScHVloeren met een licht eiken-, beuken- of esdoorndessin kunnen een donkere kamer zonniger maken en een meer serene sfeer geven.

ROODENORANJEWarMTE, INTIMITEIT EN HarMONIEVloeren met een kerselaar- of merbaudessin geven een exotisch, warm gevoel. Dat kan benadrukt worden door de toevoeging van koloniaal en zwaar meubilair.

BRUINaarDS, cOMfOrTaBEl EN VEIlIGVloeren met een bruine tint leggen de link met de aarde en de natuur, en vormen een mooie achtergrond voor rustiek meubilair en heldere, sterke kleuren.

WITENLICHTBEIGElIcHT, ZUIVErHEID EN TIJDlOOSHEIDVloeren met een patroon van lichte esdoorn of Noorse den geven een kamer helderheid, licht en een hedendaags gevoel.

GRIJSNEUTraal, cHIc EN VrEDIGVloeren in een grijstint passen prachtig bij trendy kleuren en warme nuances. Ze geven authentiek meubilair een hedendaagse look.

tips voor thuis

WaT BETEKENEN

KLEUREN?

10 - 11

EEN VraaG?

ONZE SPEcIalISTEN KENNEN HET aNTWOOrD.

De laminaatvloer van uw dromen blijft gegarandeerd jarenlang mooi. Hier geven onze specialisten antwoord op enkele praktische vragen over het gebruik en het onderhoud.VRAAG

Zijn laminaatvloeren geschikt voor de keuken?

Jules: "Onze keuken is het hart van ons huis. Het is niet alleen de plaats waar we koken, maar ook een ruimte waar we werken, spelen en feesten! Is laminaat geschikt voor zon 'actieve' ruimte? En wat met mogelijke vlekken?"

ANTWOORDTheoSmet,onze QuickStepspecialist:"QuickStep vloeren hebben een heel slijtvaste afwerking. Dankzij de 'gesloten' oppervlaktestructuur kunnen vuil en stof zich niet aan de vloer vasthechten. Met uitzondering van onze series Go en classic hebben al onze laminaatvloeren het Splash warranty-label meegekregen. Dat betekent dat onze QuickStep vloeren bestand zijn tegen een kleine hoeveelheid gemorst water die redelijk snel wordt weggenomen. Ze zijn dus goed geschikt voor je keuken." Tip:Wij raden aan dat je de vloer schoonmaakt met een droge microvezeldoek en slechts af en toe een goed uitgewrongen mop met water en het Quick-Step reinigingsproduct gebruikt.

Hoe voorkom ik krassen op mijn laminaatvloer?

Tom: "Wij hebben net een QuickStep largo vloer in onze woonkamer gelegd. Hoe voorkomen we krassen op onze nieuwe vloer?"

ANTWOORDDorienDeGreef,onze QuickStepspecialist:"Op een QuickStep laminaatvloer kun je gelukkig volop leven! Noem maar op: ravottende kinderen, huisdieren of feestjes. allemaal geen probleem. De laminaatvloer van QuickStep is de enige met een "Scratch Guard" label. Dat label garandeert dat je vloer tot tien keer krasbestendiger is dan om het even welke andere laminaatvloer. Om je vloer in topvorm te houden, raden wij in de praktijk een goede deurmat aan, gepaste bescherming (viltjes of zacht plastic) onder de poten van meubels en zachte wieltjes voor bureaustoelen, banken en stoelen. Voor het overige hoef je je geen zorgen te maken je zult heel lang van je mooie nieuwe QuickStep largo laminaat kunnen genieten."

vraag & antwoord

VRAAG

12 - 13

OKE EN laUrENT, DESIGN MaNaGEr EN HOOfD VaN DE afDElING ONDErZOEK EN ONTWIKKElING VaN QUIcKSTEP,

ONZE INSPIraTIEBrON"Waarvindenjulliedeinspiratie voornieuwelaminaatvloeren? OkeNollet: "De creatie van een nieuw design kan een jaar of twee duren. Dat betekent dat wij nieuwe trends moeten opsporen voor ze algemeen ingang vinden. Onze inspiratie komt uit de wereld om ons heen: de natuur, gebeurtenissen, tijdschriften, mode, architectuur en kunst." LaurentMeersseman:"Wij streven er altijd naar een vloer te creren die vandaag een trend is en morgen een klassieker. De interne designafdeling is verantwoordelijk voor de unieke stijl van QuickStep." Kunnenjullieeenconcreet voorbeeldgevenvanhetontstaan vaneennieuwevloer? O.N.: "Ik herinner me een keer ik was op weg naar mijn werk dat ik een oude houten poort zag. Ik vond dat ze een opvallend mooie textuur en kleur had en maakte er wat foto's van.

"De wereld is

"Wij streven altijd naar de creatie van een vloer die vandaag een trend is en morgen een klassieker."laurent Meersseman

"Passie is de sleutel van ons vak."Oke Nollet

VErTEllEN OVEr HUN PaSSIE VOOr HUN WErK

Wij vroegen Oke Nollet, Design Manager, en laurent Meersseman, hoofd van de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, wat QuickStep zo uniek maakt. "Passie, vakmanschap en een doorlopend streven naar perfectie. Echt waar, soms kunnen we urenlang verhit discussiren over een vierkante centimeter vloer!"

Daarna kochten we eiken planken en begonnen ze te bewerken om hetzelfde effect als die poort te krijgen. Het was een lang en intensief proces en we gebruikten alle middelen waarover we beschikten. De planken werden zelfs buiten in de zon en in de regen geplaatst. Het resultaat is onze authentieke Eik vloer. Het is een perfect voorbeeld van hoe uit een oude poort een nieuwe QuickStep vloer geboren is." ElkevloervanQuickStepheeft eenandereafwerking.Welke factorenspelendaarinmee? L.M.:"Wij zijn vakmensen in de ontwikkeling van laminaatvloeren. Wij creren vloeren die niet alleen mooi zijn als stalen, maar ook na de plaatsing. Wij weten dat een grotere variteit van planken de vloer interessanter maakt. Daarom moet de combinatie van grootte, decor, structuur en afwerking voor elke plank evenwichtig zijn. Onze largo Merbau bijvoorbeeld dat is een harde, tropische houtsoort krijgt een glad oppervlak met een brede, rechte groef. Onze largo rustieke eik daarentegen heeft een ruw, zacht oppervlak en een onregelmatige groef."

Watbetekenthetlabel"Designers' Choice"?

namelijk een Witte Passionata Eiken vloer. Deze eiken laminaatvloer is afgewerkt met een satijnvernis die de korrelstructuur van de oorspronkelijke eik niet verloren doet gaan. Op dezelfde manier werden we door carrara-marmer genspireerd. Zo konden we exclusiviteit en luxe tegen een betaalbare prijs aanbieden. Ze hebben allebei het label Designers choice gekregen, omdat ze zowel modieus als innovatief zijn. Kunnenjulliejewerkinnwoord omschrijven? O.N.:"Dat is eenvoudig: passie. Een passie voor het streven naar perfectie. Mijn filosofie vat het goed samen: "Details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail. Voor mij maken de details van elke QuickStep vloer het verschil." Laatstevraag,watzijndevloeren vandetoekomst? L.M.: "alles is, kan en zal mogelijk zijn. Het hoeft niet eens in de natuur te bestaan." O.N.: "Wij kunnen alles doen als we onze doelstelling niet uit het oog verliezen: met hart en ziel prachtige vloeren ontwerpen!"

O.N.: "Dat is het label dat wij aan vloeren geven die door hun design en technologie uniek zijn en die model staan voor een actuele trend. In feite onze meest exclusieve vloeren. In 2010 voelden wij na de crisis een sterk verlangen naar vrede en soliditeit in het leven: waarden die wij hebben vertaald in een voorkeur voor witte vloeren. Het antwoord van QuickStep was een nieuwe aanvulling van onze collectie Vogue,

1

21. Een oude houten poort was het vertrekpunt voor het dessin van largo authentieke Eik. 2. Natuurlijke elementen zoals rotsen en steen zijn vaak de inspiratie voor nieuwe kleuren.

interview

14 - 15

ONTDEK ONZE QUICKSTEP COLLECTIE

18

52QUICKSTEP LAMINAATCOLLECTIE

5818 UICKSTEP Q Extra lange en extra brede planken met groeven

LARGO

28 UICKSTEP Q

Klassieke, door eik genspireerde dessins met echte oppervlaktetextuur34 UICKSTEP Q

VOGUE

Prachtige plankenvloeren met of zonder v-groef

ELIGNA/PERSPECTIVE

28

34 46

6646 QUICKSTEP

7066 QUICKSTEP

78

Plankenvloeren met subtiele randafwerking52

ELITE

GO

Moderne laminaatvloeren zonder v-groef70 UICKSTEP Q

QUICKSTEP LAGUNE

Badkamervloeren ook geschikt voor andere kamers58 QUICKSTEP

Grootse tegels met subtiele v-groef78 UICKSTEP Q

ARTE

Traditionele laminaatvloeren zonder v-groef

CLASSIC

Tegels in traditioneel formaat

QUADRA

overzicht van de collectie 16 - 17

larGOEX Tr a l aNGE EN EX Tr a BrEDE Pl aNKEN MET GrOEf

De planken van QuickStep largo zijn bijzonder het zijn de langste, breedste planken van onze collectie en ze zullen ook je kamer bijzonder maken. Met hun meer dan 2 meter lengte stralen ze klasse en kwaliteit uit.

VINTAGEEIKWITLHDI LARGO LPU 1285

We weten allemaal dat lichte vloeren een gevoel van ruimte scheppen. Deze witte eiken vloer heeft een elegante matte afwerking.

PlaaTS OM TE BEWEGEN

VINTAGEEIKWITLHDI LARGO LPU 1285

largo

18 - 19

MARINE EIKCHICVOOR STraNDJUTTErSDe wereld van zon, zee en strand was onze inspiratiebron voor de Marine Eik. We begonnen met grijze eik, verweerd door weer en wind. We voegden er subiele teksten en beelden aan toe om hem een nieuwe dimensie te geven. Het matte vernis zorgt voor de perfecte afwerking.

NIEUW

MARINEEIKI LARGO LPU 1507

largo

20 - 21

EIKNaTUUrVErNISTEen mix van tinten en kleuren in eenzelfde palet van natuurverniste eik schept een warme, uitnodigende klassieke look.

EIKNATUURVERNISTLHDI LARGO LPU 1284

aUTHENTIEKE EIKNIEUW

AUTHENTIEKEEIKI LARGO LPU 1505

largo

22 - 23

De natuur wijst ons vaak de weg met haar eindeloze variatie van kleuren en dessins. Deze natuurverniste merbau is daar een prachtig voorbeeld van. De mix van lichte en donkere kleuren van

deze houtsoort wordt benadrukt door de glans en de uitgebreide selectie kleurschakeringen van de verschillende planken. Ook de unieke oppervlaktestructuur voelt heel natuurlijk aan.

laaT DE NATUUR BINNEN

MERBAUNATUURVERNISTLHDI LARGO LPU 1288

rIJKElIJKE STIJLEr bestaat geen betere manier om een moderne villa in een gezellige thuis om te toveren dan met deze lange, brede planken van grijze rustieke eik.

RUSTIEKEEIKGRIJSLHDI LARGO LPU 1399

largo

24 - 25

larGOE X Tr a l aNGE EN E X Tr a BrEDE Pl aNKEN ME T GrOEf lengte: 205 cm Breedte: 20,5 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 2,5215 m

NIEUW

RUSTIEKEEIKLICHTLHD LARGO LPU 1396*

AUTHENTIEKEEIK LARGO LPU 1505

>23

NIEUW> De langste en breedste selectie laminaatplanken van QuickStep > lange planken scheppen diepte en een extra gevoel van ruimte > De unieke groef past bij het karakter van het houtdessin > De dessins herhalen zich nooit op de planken > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeemEIKNATUURVERNISTLHD LARGO LPU 1284 >22 MARINEEIK LARGO LPU 1507 >20-21

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

MERBAUNATUURVERNISTLHD LARGO LPU 1288 >24

WENGENATUURGEOLIEDLHD LARGO LPU 1289

EIKWITVERNISTLHD LARGO LPU 1283

OUDERUSTIEKEEIKLHD LARGO LPU 1398*

VINTAGEEIKWITLHD LARGO LPU 1285

>19

RUSTIEKEEIKNATUURLHD LARGO LPU 1397*

VINTAGEEIKGRIJSLHD LARGO LPU 1286

RUSTIEKEEIKGRIJSLHD LARGO LPU 1399*

>25

VINTAGEEIKDONKERLHD LARGO LPU 1287*

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies. * Deze producten zijn geproduceerd met klasse 32 technologie en grondstoffen. Sommige van de EN 13329 testmethodes zijn niet volledig toepasbaar.

largo

26 - 27

VOGUEKl aSSIEKE, DOOr EIK GENSPIrEErDE DESSINS MET EEN EcHTE OPPErVl aK TETEX TUUr

QuickStep Vogue is een reeks met speciale, door eik genspireerde dessins met slijtvaste randen. Ze zijn solide, sterk en barstensvol persoonlijkheid, dankzij de prachtige structuur en de weelderige nerf.

EIKRUSTIEKCOTTAGEI VOGUE UVG 1392

Dit vloerdessin, ontworpen om vrede en rust uit te stralen, is traditioneel en modern tegelijk.

EIKRUSTIEKCOTTAGEI VOGUE UVG 1392

vogue

EIKrUSTIEK COTTAGE

28 - 29

WITTEEIKPASSIONATAI VOGUE UVG 1394

WITTE EIKWITTE EIK PASSIONATAWit is vandaag een echte trend. Je vindt het overal: in de designwinkel, de computerzaak, de modewereld en zelfs de showrooms van de autodealers! Wij hebben ons door deze trend laten inspireren voor een vloer met het karakter en de gloed van geschilderd wit eikenhout. De structuur en de afwerking van de planken zijn gebaseerd op de vloeren van oude kastelen uit de 18de eeuw. Deze vloer is ook in andere kleuren verkrijgbaar.

vogue

30 - 31

WARMEN UITNODIGENDProbeer grijs rustiek eikenhout voor een vloer met een echt karakter en een mooie nerf.

EIKRUSTIEKGRIJSI VOGUE UVG 1393

VOGUElengte: 138 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 1,5070 m2

WITTEEIKPASSIONATA VOGUE UVG 1394*

>30-31

EIKRUSTIEKLICHT VOGUE UVG 1390*

> Een modieuze reeks met een heel voelbare oppervlaktestructuur > Unieke randafwerking past bij het houtdessin > De subtiele groeven zijn beschermd met hetzelfde slijtvaste laminaat als de vloer zelf (gepatenteerde technologie) > Matte en glanzende varianten > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeem

BEIGEEIKPASSIONATA VOGUE UVG 1395*

EIKRUSTIEKNATUUR VOGUE UVG 1391*

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

UNIEKEOPPERVLAKTESTRUCTUUR

EIKRUSTIEKCOTTAGE VOGUE UVG 1392*

>29

EIKRUSTIEKGRIJS VOGUE UVG 1393*

>32

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies. * Deze producten zijn geproduceerd met klasse 32 technologie en grondstoffen. Sommige van de EN 13329 testmethodes zijn niet volledig toepasbaar. Voor meer informatie: www. quick-step.com

vogue

Kl aSSIEKE, DOOr EIK GENSPIrEErDE DESSINS ME T EEN EcHTE OPPErVl aK TE TE X TUUr

32 - 33

ElIGNa PErSPEcTIVEPr acHTIGE Pl aNKENVlOErEN MET Of ZONDEr V- GrOEf

De collecties QuickStep Eligna en Perspective zijn opvallend mooi, dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. als je deze solide, uitgestrekte plankenvloeren zonder groef legt (Eligna) krijg je een zacht, smaakvol effect. Met groef (Perspective) verruim je het optische perspectief van je interieur.

WENGPASSIONATAI PERSPECTIVE UL 1300 (OOK BEScHIKBaar ZONDEr V-GrOEf)

Een witte wengvloer met witte wanden brengen het licht het mooist tot zijn recht. De groeven doen de kamer dieper en breder lijken. Het contrast van mat en glans is typisch voor deze aantrekkelijke Designer's choice vloer.

WONDErBaarlIJKE WENGE

WENGPASSIONATAI PERSPECTIVE UL 1300 (OOK BEScHIKBaar ZONDEr V-GrOEf)

eligna - perspective 34 - 35

STIllE NACHTIedereen kan genieten van de warmte van deze natuureiken vloer met zijn vele verschillende tinten. Dag na dag, nacht na nacht. De speciale ondervloeren van QuickStep dempen het geluid uitstekend en geven de vloer wat extra veerkracht.

EIKWITVERNISTLHDI ELIGnA U 915 (OOK BEScHIKBaar MET V-GrOEf)

PErfEcT WONENIn de perfecte woonkamer. Welk type je ook kiest QuickStep Perspective met v-groef of QuickStep Eligna zonder groef altijd zul je in de wolken zijn over het eenvoudige, vlotte onderhoud van deze vloeren.

OUDEEIKMATGEOLIEDLHDI ELIGnA U 312 (OOK BEScHIKBaar MET V-GrOEf)

ONTVaNG INSTIJLDe keuken is het hart van het huis. Het is de ideale plaats voor deze Vintage eik natuurverniste vloer. Perfect opgewassen tegen de slijtage van het dagelijkse leven.

VINTAGEEIKNATUURVERNISTLHDI ELIGnA U 995 (OOK BEScHIKBaar MET V-GrOEf)

eligna - perspective 36 - 37

voor een slaap zonder stress gaat er weinig boven een Quickstep vloer, want elke vloer is pure kwaliteit. zelfs na jaren gebruik blijft hij zo charmant en kleurig als op de allereerste dag.

kLeUr voor COMFOrT

Merbau LHD i perspective uf 996 (ook beschikbaar zonder v-groef)

eligna-perspective 38 - 39

DONKERE

EIKPASSIONATAI PERSPECTIVE UL 1301 (OOK BEScHIKBaar ZONDEr V-GrOEf)

EIK

EIKPASSIONATAEik Passionata is ons antwoord op de trend van donkere vloeren. Deze eiken vloer dankt zijn extra dimensie op de eerste plaats aan onze unieke nabehandeling van het oppervlak. De knopen hebben een zachte, zilveren afwerking die in het licht in intensiteit varieert. Wij hebben ons laten inspireren door grijze eik en zijn verschillende zilveren reflecties in het licht.

eligna - perspective 40 - 41

lEVEN IN LOFTSTIJLDeze donkere Weng QuickStep Perspective vloer met diepe v-groef is perfect voor een grote woonkamer. Hij brengt heel de kamer samen en geeft ze een gevoel van eenheid en van doel.

WENGLHDI PERSPECTIVE Uf 1000 (OOK BEScHIKBaar ZONDEr V-GrOEf)

ElIGNaPlaNKENVlOEr ZONDERV- GROEF CODEU lengte: 138 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 8 mm 1 doos: 1,7222 m2

PErSPEcTIVEPlaNKENVlOEr METV- GROEF CODEUL lengte: 137,6 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 1,5026 m2 CODEUF lengte: 138 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 1,5070 m2

WENGPASSIONATA ELIGnA U 1300(ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1300(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1300(MET 4 GrOEVEN)

>35

WITTEGEBORSTELDEDENLHD ELIGnA U 1235(ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1235(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1235(MET 4 GrOEVEN)

0

2

Eligna code U: zonder groeven

Perspective code Ul: met 2 groeven

LICHTEESDOORNNATUURLHD ELIGnA U 1307 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1307 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1307 (MET 4 GrOEVEN)

EIKLICHTGRIJSNATUURVERNISTLHD ELIGnA UM 1304 (ZONDEr GrOEVEN (IMPrESSION)) PERSPECTIVE UL 1304 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1304 (MET 4 GrOEVEN)

0

Impression

4

Eligna code UM: zonder groeven, benadrukt de overgang tussen de vloerpanelen

Perspective code Uf: met 4 groeven

> Groeven creren diepte in je kamer > Elegant plankenformaat > Grote natuurlijke kleurvariatie (licht/donker) per decor, voor die natuurlijke look > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeemEIKWITVERNISTLHD >36 ELIGnA U 915 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 915 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 915 (MET 4 GrOEVEN) LIMEDOAKPLANKSEIKWITGECRUSEERDENWITGEOLIED LHDELIGnA U 1896 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1896(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1896(MET 4 GrOEVEN)

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

eligna - perspective 42 - 43

ElIGNaPlaNKENVlOEr ZONDERV- GROEF CODEU lengte: 138 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 8 mm 1 doos: 1,7222 m2

PErSPEcTIVEPlaNKENVlOEr METV- GROEF CODEUL lengte: 137,6 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 1,5026 m2 CODEUF lengte: 138 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 1,5070 m2

GRIJZEGEBORSTELDETEAKLHD ELIGnA U 1163(ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1163(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1163(MET 4 GrOEVEN)

BEUKVERNISTLHD ELIGnA U 866 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 866 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 866 (MET 4 GrOEVEN)

0

2

Eligna code U: zonder groeven

Perspective code Ul: met 2 groeven

OUDEFRANSEEIKLHD ELIGnA U 860 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 860(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 860 (MET 4 GrOEVEN)

OUDEEIKMATGEOLIEDLHD >36 ELIGnA U 312 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 312(WITH 2 GrOOVES) PERSPECTIVE Uf 312(MET 4 GrOEVEN)

0

Impression

4

Eligna code UM: zonder groeven, benadrukt de overgang tussen de vloerpanelen

Perspective code Uf: met 4 groeven

> Groeven creren diepte in je kamer > Elegant plankenformaat > Grote natuurlijke kleurvariatie (licht/donker) per decor, voor die natuurlijke look > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeemEIKHOMMAGENATUURGEOLIEDLHD ELIGnA U 1157 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1157(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1157(MET 4 GrOEVEN)Uf 1157 NaaDlOOS TE cOMBINErEN MET arTE Uf 1155 VraaG UW DEalEr VOOr MEEr aDVIES

MERBAULHD ELIGnA U 996 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 996(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 996(MET 4 GrOEVEN)

>38,39

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

KERSELAARNATUURVERNISTLHD ELIGnA U 864 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 864 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 864 (MET 4 GrOEVEN)

VINTAGEEIKNATUURVERNISTLHD >37 ELIGnA U 995 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 995 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 995 (MET 4 GrOEVEN)

EIKNATUURVERNISTLHD ELIGnA U 896(ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 896(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 896(MET 4 GrOEVEN)

EIKNATUURHERITAGELHD ELIGnA U 1384 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1384 (MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1384 (MET 4 GrOEVEN)

NOTELAARGEOLIEDLHD ELIGnA U 1043 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1043(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1043(MET 4 GrOEVEN)

VINTAGEEIKDONKERVERNISTLHD ELIGnA U 1001 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1001(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1001 (MET 4 GrOEVEN)

EIKDONKERHERITAGELHD ELIGnA U 1385 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1385(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1385(MET 4 GrOEVEN)

EIKHERITAGEPASSIONATALHD ELIGnA U 1386 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1386(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1386(MET 4 GrOEVEN)

EIKPASSIONATA ELIGnA U 1301 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1301(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1301(MET 4 GrOEVEN)

>40-41

ZEBRANOPASSIONATAPLANKS ELIGnA U 1302 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1302(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1302(MET 4 GrOEVEN)

WENGLHD ELIGnA U 1000 (ZONDEr GrOEVEN) PERSPECTIVE UL 1000(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1000(MET 4 GrOEVEN)

>42

EIKZWARTNATUURVERNISTLHD ELIGnA UM 1306 (ZONDEr GrOEVEN (IMPrESSION)) PERSPECTIVE UL 1306(MET 2 GrOEVEN) PERSPECTIVE Uf 1306(MET 4 GrOEVEN)

eligna - perspective 44 - 45

ElITEPl aNKENVlOErEN MET SUBTIElE r aNDaf WErKING

Deze vloerencollectie van topklasse met subtiele randen is elegant en stijlvol. Omdat de planken naadloos worden samengevoegd zoals alle vloeren van QuickStep komt er nooit stof of vuil tussen de naden.

OUDEEIKLICHTGRIJSLHDI ELITE UE 1406

EENLOOK OM VaN TE HOUDENJe zult ook houden van het gemak van de installatie en het onderhoud van deze vloeren. Dit matte eikpatroon is natuurlijk en harmonieert perfect met het decor van de eetkamer.

OUDEEIKLICHTGRIJSLHDI ELITE UE 1406

elite

46 - 47

OUDE WITTE EIK DONKEROude witte eik donker is een vloer met een ruwe textuur. De combinatie van de structuur met zachte kleuren geeft je slaapkamer rust.

NIEUW

OUDEWITTEEIKDONKERI ELITE UE 1496

NIEUWeliteOUDEWITTEEIKNATUURI ELITE UE 1493

NIEUW

WITTEEIKMEDIUMI ELITE UE 1492

48 - 49

FASCINEREND Met 12 verschillende QuickStep Elite dessins om uit te kiezen, is er vast en zeker minstens n die bij jouw stijl past.

ElITEPl aNKENVlOEr ME T SUBTIElE r aNDaf WErKING lengte: 138 cm Breedte: 15,6 cm Dikte: 8 mm 1 doos: 1,7222 m2

EIKLICHTGRIJSNATUURVERNISTLHD ELITE UE 1304

NIEUW> Elegant plankenformaat > Subtiele v-groef langs de planken > Snelle, vlotte installatie met Uniclic

OUDEWITTEEIKNATUUR >49 ELITE UE 1493

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

EIKDONKERGRIJSNATUURVERNISTLHD >50 ELITE UE 1305

EIKDONKERGRIJSNATUURVERNISTLHDI ELITE UE 1305

NIEUW

VERWEERDELICHTEEIKLHD ELITE UE 1303

WITTEEIKLICHT ELITE UE 1491

OUDEEIKLICHTGRIJSLHD ELITE UE 1406 >47

NIEUW

WITTEEIKMEDIUM ELITE UE 1492

>49

OUDEEIKNATUURLHD ELITE UE 1387

OUDEEIKGRIJSLHD ELITE UE 1388

NIEUW

OUDEEIKDONKERLHD ELITE UE 1389

EIKZWARTNATUURVERNISTLHD ELITE UE 1306

OUDEWITTEEIKDONKER ELITE UE 1496 >48

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

elite

50 - 51

laGUNEBaDK aMErVlOErEN OOK GEScHIK T VOOr aNDErE rUIMTEN

Met lagune heeft QuickStep een volledige collectie scheepsvloeren ontwikkeld die ideaal zijn voor badkamers. Deze dessins zijn ook geschikt voor andere kamers overal in huis.

GRIJZETEAK,SCHEEPSVLOERI LAGUnE UR 1205

In deze moderne badkamer komt een lagune vloer van grijze teak prachtig tot zijn recht. Zijn zuivere lijnen en elegante stijl vullen de decoratie en het kraanwerk perfect aan.

OP DE LOOPPLANK!

GRIJZETEAK,SCHEEPSVLOERI LAGUnE UR 1205

lagune

52 - 53

laNG, DONKEr EN KNAPDe dubbele deur verraadt dat we hier in de statige badkamer zijn van een herenhuis uit 1902. De retrostijl ligt in het verlengde van de rest van het huis en wordt perfect onderstreept door de donkerverniste scheepsvloer.

VINTAGEEIKDONKERVERNIST,SCHEEPSVLOERI LAGUnE UR 1035

STUUrBOOrD AHOI!Deze verbluffende scheepsvloer van merbau is ideaal voor een traditioneel, bekoorlijk interieur. Het is een perfecte plaats om te gaan zitten, je te ontspannen en de wereld aan je voorbij te zien trekken.

EIKNATUURVERNIST,SCHEEPSVLOERI LAGUnE UR 946

MERBAU,SCHEEPSVLOERI LAGUnE UR 1032

lagune

54 - 55

Deze hedendaagse badkamer is een multifunctionele ruimte. De kinderen kunnen er spatten en spelen zonder een standje te krijgen als de vloer nat wordt.

Voor jou is het een oase van vrede en rust een plaats om een lange dag weg te wassen. Met QuickStep lagune kan het allemaal.

JE EIGEN PErSOONlIJKE SPA

PALISSANDERZWARTVERNIST,SCHEEPSVLOERI LAGUnE UR 1225

laGUNElengte: 138,05 cm Breedte: 9,98 cm Dikte: 8 mm 1 doos: 1,6532 m2GRIJZETEAK,SCHEEPSVLOER LAGUnE UR 1205 >53 EIKNATUURVERNIST,SCHEEPSVLOER LAGUnE UR 946 >55

> Voor badkamervloeren, ook geschikt voor gebruik in andere kamers > Bij gebruik van Seal & click: 10 jaar garantie op de lagunevloer (pagina 99) > Met antislip rubberen strip > Grote natuurlijke kleurvariatie (licht/donker) per decor > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeem

VINTAGEEIKDONKERVERNIST,SCHEEPSVLOER >54 LAGUnE UR 1035

MERBAU,SCHEEPSVLOER >55 LAGUnE UR 1032

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

PALISSANDERZWARTVERNIST,SCHEEPSVLOER >56 LAGUnE UR 1225

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

Bij het gebruik van Seal & click

lagune

BaDK aMErVlOEr OOK GEScHIK T VOOr aNDErE rUIMTEN

56 - 57

claSSIcTr aDITIONElE l aMINa aT VlOErEN ZONDEr V- GrOEf

QuickStep classic is niet zomaar een laminaatvloer. In dit assortiment vind je de combinatie van grote afwisseling in kleur en stijl met een natuurlijke uitstraling.

TEAKWITGEBLEEKTI CLASSIC QSM 031

Kinderkamers moeten per definitie gezellig en uitnodigend zijn. Deze wit geschilderde vloer van teak schept de juiste sfeer om te spelen en is zo slijtvast dat hij jaren meegaat.

laaT DE ZON BINNEN

TEAKWITGEBLEEKTI CLASSIC QSM 031

classic

58 - 59

KOM TOT RUSTWat zalig, lekker in je favoriete luie stoel met een goed boek. En wat een gemoedsrust, weten dat je QuickStep vloer zijn zachte glans nog vele jaren zal behouden, aangezien QuickStep op de classic vloeren 20 jaar garantie geeft.

EIKLICHTGRIJSGEOLIEDI CLASSIC QSM 034

Deze vloer straalt rust en innerlijke stilte uit. Het is een vloer met een traditionele maar toch klassieke look.

MIDNIGHTEIK NATUUR

MIDNIGHTEIKNATUURI CLASSIC QSM 057

classic

60 - 61

als je keuken/eetkamer het hart van je huis is, moet je ze gemakkelijk schoon kunnen houden. Slordige kinderen (en nog slordigere volwassenen) stellen elke vloer op de proef wat ze ook mogen beweren.

Zoals alle producten van QuickStep zijn deze matte, geoliede planken met spiegelglans het toppunt van kwaliteit en kun je ze supergemakkelijk kuisen ze zijn dus ideaal voor woonkamers en keukens.

aaN TAFEL!

OUDEEIKDONKERI CLASSIC QSM 039

claSSIclengte: 120 cm Breedte: 19 cm Dikte: 7 mm 1 doos: 1,8240 m2

TEAKWITGEBLEEKT CLASSIC QSM 031

>59

NOORSEDEN CLASSIC QST 041

0

0

Impression

NIEUW

classic code QST: zonder groef

classic code QSM: zonder groef, benadrukt de overgang tussen de vloerpanelen

> Traditionele laminaatvloer > QuickStep kwaliteit, ook in deze basisreeks > En- twee- en drieplankdecors > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeemWITTEES CLASSIC QST 056 LAMELLENESDOORN CLASSIC QST 016

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

LICHTEBERKDRIEPLANK CLASSIC QST 025

LAMELLENBEUK CLASSIC QST 015

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

classic

Tr aDITIONElE l aMINa aTVlOErEN ZONDEr V- GrOEf

62 - 63

claSSIcTr aDITIONElE l aMINa aTVlOErEN ZONDEr V- GrOEf lengte: 120 cm Breedte: 19 cm Dikte: 7 mm 1 doos: 1,8240 m2

LAMELLENVINTAGEEIKWIT CLASSIC QST 028

EIKWITGEBLEEKT CLASSIC QSM 032

0

0

NIEUWImpression

classic code QST: zonder groef

classic code QSM: zonder groef, benadrukt de overgang tussen de vloerpanelen.

> Traditionele laminaatvloer > QuickStep kwaliteit, ook in de basisreeks > En- twee- en drieplankdessins > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeemLAMELLENEIKNATUURVERNIST CLASSIC QST 013 MIDNIGHTEIKNATUUR CLASSIC QSM 057 >61

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

LAMELLENMERBAU CLASSIC QST 017

OUDEEIKNATUUR CLASSIC QSM 037

De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

LAMELLENVINTAGEEIKDONKER CLASSIC QST 030

OUDEEIKGRIJS CLASSIC QSM 038

OUDEEIKLICHTGRIJS CLASSIC QSM 040

BEUKNATUUR CLASSIC QST 009

LANDHUISDELENEIK CLASSIC QST 008

EIKNATUURVERNIST CLASSIC QSM 033

LAMELLENVINTAGEEIKNATUUR CLASSIC QST 029

LAMELLENKERSELAAR CLASSIC QST 004

NIEUW

MIDNIGHTOAKBROWNPLANKSMIDNIGHTEIKDONKERCLASSIC QSM 058

EIKLICHTGRIJSGEOLIED CLASSIC QSM 034 >60

PANGATWEEPLANK CLASSIC QST 027

EIKBRUINVERNIST CLASSIC QSM 035

OUDEEIKDONKER CLASSIC QSM 039

>62

EIKDONKERGRIJSGEOLIED CLASSIC QSM 036

classic

64 - 65

GOMODErNE l aMINa aT VlOErEN ZONDEr V- GrOEf

Naast de nplankdessins, wordt ook de vraag naar vloeren met meerdere samengevoegde strips steeds groter. QuickStep heeft hard aan zijn Go serie gewerkt om de breedte van de planken in lijn te brengen met het karakter en de stijl van elke houtsoort.

WITTEES7STRIPI GO QSG 051

WITTEES7STRIPI GO QSG 051

go

66 - 67

VErrUIM JE HORIZONDe keuze voor een exotische vloer is niet moeilijk als je deze 10-strip weng vloer ziet. Hij is donker, mysterieus en perfect voor avonden bij de open haard.

GOMODErNE l aMINa aT VlOErEN ZONDEr V- GrOEf lengte: 120 cm Breedte: 19 cm Dikte: 7 mm 1 doos: 1,8240 m2

NIEUW

WITTEES7STRIP GO QSG 051

>67

NIEUW

> QuickStep kwaliteit, ook in deze basisreeks > Twee-, drie-, vier-, vijf-, zeven- of tienstripdessins > Snelle, vlotte installatie met het Uniclic systeemBOTERBERK2STRIP GO QSG 052

NIEUW

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

WILDEPRUIMELAAR2STRIP GO QSG 055

WENG10STRIPI GO QSG 047

WENG10STRIP GO QSG 047

>68

GEBORSTELDETEAK5STRIP GO QSG 042

LICHTEESDOORN5STRIP GO QSG 046

FRANSEEIKWITVERNIST4STRIP GO QSG 043

NIEUW

ADAM'SAPPELBOOM2STRIP GO QSG 053

FRANSEEIKNATUURVERNIST4STRIP GO QSG 044

EIKNATUURVERNISTLHD GO QSG 048

NIEUW

EIKHOMMAGEGRIJSGEOLIEDLHD GO QSG 049

CHOCOLADEEIK3STRIP GO QSG 054

FRANSEEIKGRIJSVERNIST4STRIP GO QSG 045

De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies.

go

68 - 69

arTEGrOOTSE TEGElS MET SUBTIElE V- GrOEf

als trendsetter brengt QuickStep deze unieke grote vloertegels. Ze combineren de charme en duurzaamheid van de originele vloer met de praktische voordelen van laminaat. Maak van je huis een thuis

MARMERCARRARAI ARTE Uf 1400

ZOVEEl RUIMTE!Deze opmerkelijke vloer met marmerlook is een van de hoogstandjes van de ongelooflijke QuickStep arte collectie. De door carraramarmer genspireerde tegels zijn buitengewoon levensecht en stralen luxe en klasse uit.

MARMERCARRARAI ARTE Uf 1400

arte

70 - 71

rIJKE WEELDEDeze Versailles wit geolied beklede tegels zijn de perfecte finishing touch voor dit grandioze landhuis. Je kunt duidelijk zien dat de naden op dezelfde tegel in hoogte verschillen.

VERSAILLESWITGEOLIEDI ARTE Uf 1248

Deze krasbestendige QuickStep arte tegels zijn perfect voor een inkomhal. Hun grote formaat 62,4 cm op 62,4 cm geeft de ruimte een gedurfde, solide look.

De vloer loopt door tot in de leefruimte, waar de tegels naadloos aansluiten op de QuickStep Perspective planken met exact hetzelfde geoliede eikdessin.

WElKOM THUIS

AR

TE

Uf

11

55

PE

RS

PE

CT

IV

EU

f1

15

7

VERSAILLESLICHTI ARTE Uf 1155&EIKHOMMAGENATUURGEOLIEDLHDI PERSPECTIVE Uf 1157

arte

72 - 73

Gepolijst beton is een geweldig idee, tot het op de verkeerde plaatsen barst. Deze gemakkelijk te plaatsen tegels met betonlook zijn een schoon,

betaalbaar alternatief. Omdat ze van QuickStep zijn, kun je ze gemakkelijk onderhouden en gaan ze minstens 25 jaar mee.

DE ScHOONHEID VANDESIGN

BETONGEPOLIJSTNATUURI ARTE Uf 1246

als je huis hierop lijkt of als je dat graag zou willen zijn deze grote tegels met lederlook iets voor jou. De tegels hebben een aangepaste oppervlaktestructuur en subtiele v-groeven als randafwerking.

BUITEN- GEWOON

LEDERENTEGELDONKERI ARTE Uf 1402

arte

74 - 75

als je het hebt, moet je het laten zien. De combinatie van deze donkere betontegels van QuickStep arte met de grote witte wanden zijn een heel hedendaags statement.

TOON JESTIJL

BETONGEPOLIJSTDONKERI ARTE Uf 1247

arTEGrOOTSE TEGElS ME T EEN SUBTIElE V- GrOEf lengte: 62,4 cm Breedte: 62,4 cm Dikte: 9,5 mm 1 doos: 1,5575 m2

> Grote vloertegels > Een serie verschillende dessins met een tastbare oppervlaktestructuur > Elke tegel heeft rondom een subtiele v-groef > 9,5 mm dik (massiever geluid) > Houtdessins: authentiek karakter dankzij voelbare hoogteverschillen > Snelle en vlotte installatie met het Uniclic systeem

MARMERCARRARA ARTE Uf 1400

>71

VERSAILLESWITGEOLIED ARTE Uf 1248* >72

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

BETONGEPOLIJSTNATUUR >74 ARTE Uf 1246

LEDERENTEGELLICHT ARTE Uf 1401

LEDERENTEGELDONKER ARTE Uf 1402 >75

VERSAILLESLICHT ARTE Uf 1155*

>73

NaaDlOOS TE cOMBINErEN MET PErSPEcTIVE Uf 1157 >73

BETONGEPOLIJSTDONKER >76 ARTE Uf 1247

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies. *Deze producten zijn geproduceerd met klasse 32 technologie en grondstoff en. Sommige van de EN 13329 testmethodes zijn niet volledig toepasbaar. Voor meer informatie: www. quick-step.com

arte

76 - 77

QUaDraTEGElS IN Tr aDITIONEEl fOrMa aT

Deze tegels stralen warmte en gezelligheid uit en hebben erg weinig onderhoud nodig. QuickStep Quadra is uniek. Je kunt er tegels met het uiterlijk van keramiek of natuursteen mee plaatsen, met patronen in kruis- of half-half verband.

LUNAI QUAdRA TU 400

als je een strakke, functionele vloer wilt, zijn QuickStep Quadra tegels de oplossing. Hun elegante uitstraling krijg je er zomaar bij.

STraK DESIGN

LUNAI QUAdRA TU 400

quadra

78 - 79

LINLICHTI QUAdRA TU 1297

LINDONKERI QUAdRA TU 1299

SPREKENDE TEGELSAls de kinderen willen spelen, is het best dat ze hun eigen ruimte hebben, waar hun rommel niemand stoort. Deze tegels zijn in een kruisend patroon gelegd, met een knap effect.

Lin GrijS i quadra tu 1298

quadra

80 - 81

KOM JE SPELEN?De inkomhal is per definitie een drukke plaats, zeker als de kinderen in en uit rennen. Prato tegels zijn er ideaal voor: slijtvast maar ook gastvrij.

PRATOI QUAdRA Uf 1018

QUaDraCODETU lengte: 39,4 cm Breedte: 39,4 cm Dikte: 8 mm 1 doos: 1,5524 m2 CODEUF lengte: 39,6 cm Breedte: 39,6 cm Dikte: 8 mm 1 doos: 1,5682 m2> In kruis- of half-half verband te plaatsen > Ontdek de verrassende voelbare oppervlaktestructuur > Snelle en vlotte installatie met het Uniclic systeemLUNA QUAdRA TU 400 TRAMONTO QUAdRA TU 402

>79

INFO Kijk voor bijpassende plinten en profielen op pagina 86.

LINLICHT QUAdRA TU 1297

>80

LINGRIJS QUAdRA TU 1298

>81

LINDONKER QUAdRA TU 1299

> 80

PRATO QUAdRA Uf 1018*

> 82

TRENTO QUAdRA Uf 406

let op: vochtresistentie is niet hetzelfde als vochtbestendigheid. alle waterdruppels moeten onmiddellijk worden verwijderd en water mag nooit op de vloer blijven staan. De afgedrukte dessins geven slechts een idee van de echte kleur- en decornuances, maar zijn niet natuurgetrouw. De getoonde patronen zijn slechts een voorbeeld en zijn niet representatief voor alle verschillende nuances binnen het dessin. Om een representatief beeld te krijgen van de oppervlaktestructuren en randafwerking van een plank, bekijk de grote stalen in de display en raadpleeg je verkooppunt voor meer advies. *Dit product is geproduceerd met klasse 32 technologie en grondstoffen. Sommige van de EN 13329 testmethodes zijn niet volledig toepasbaar. Voor meer informatie: www.quickstep.com

quadra

TEGElS IN Tr aDITIONEEl fOrMa aT

82 - 83

ONTDEK allE OPlOSSINGEN VaN QUIcKSTEP VOOr EEN PERFECT AFGEWERKTE VLOERQuickStep heeft oplossingen ontwikkeld voor een perfecte afwerking van je QuickStep vloer. Ontdek de volledige collectie oplossingen van QuickStep, van bijpassende plinten tot onderhoudsproducten, ondervloeren en installatiegereedschap.

86

96

EENPERFECT AFGEWERKTEVLOERP LINTENJe vindt een volledige reeks plinten voor elke vloer en elke smaak

86

92

I NCIZOPROFIEL 5IN1

Gebruik een enkel profiel voor alle afwerkingen die je vloer nodig heeftNIEUW

93 EENHANDIGEOP-

LOSSINGVOORTRAPPENMet het Incizo profiel kun je nu ook je trappen helemaal naar wens afwerken

94 CLEAN&CARE

NIEUW

QuickStep cleaning kit en andere oplossingen om je vloer in topconditie te houden

NIEUW

NIEUWoplossingen

92

93

94

98

101

102

SNELLE INSTALLATIEONDERVLOERENQuickStep heeft de perfecte ondervloer voor elke situatie100 5JAARGARANTIE 2 Waarom je bij QuickStep tot 25

96

jaar garantie krijgt

98

Plaats je vloer in een handomdraai 102 VLOERADVISEUR met het gepatenteerde Uniclic Ontwerp je eigen interieur systeem

GEMAKKELIJKTE PLAATSEN

101

EENHARTVOORDE NATUUR

103 OVERZICHTVANDE

COLLECTIE

Jouw gids voor een perfecte laminaatvloer van QuickStep

84 - 85

WAAROM

PLINTENVAN QUICKSTEP?Voor elke vloer is er een oplossing van QuickStep met hetzelfde dessin en dezelfde kleur.

KIES JE aUTHENTIEKE BIJPaSSENDE PLINTENVAN QUICKSTEP

1.BIJPASSENDEKLEUREN

2.EENUITGEBREIDE COLLECTIEDe collectie omvat verschillende hoogten en breedten van plinten, zodat je degene kunt kiezen die jij het mooist vindt.

3.PLINTENVAN KRASBESTENDIGECHT LAMINAAT

Dat betekent dat ze helemaal opgewassen zijn tegen het wel en wee van het dagelijkse leven!

GEMAKKELIJKTEPLAATSENMETDEJe vindt een volledige reeks plinten voor elke vloer en elke smaak. Elke plint heeft dezelfde kwaliteitstests als je nieuwe QuickStep laminaatvloer ondergaan. Je krijgt dus de volledige QuickStep garantie. Vele jaren zonder zorgen.

Q uickSteprailzie pagina 87

QuickStepclipszie pagina 88

QuickStepOne4Alllijmzie pagina 89

279cmx7,7cmx14mm 204cmx10cmx14mm

240cmx14cmx16mm

PARKETPLINTENQSPSKr(-) LARGOPARKETPLINTQSlPSKr(-)De zuivere lijnen van de parketplinten vormen de finishing touch voor elke plankenvloer. De kleur en de structuur van de parketplint zijn identiek aan die van je vloer. De QuickStep largo parketplint werd speciaal ontwikkeld om bij het grotere largo formaat te passen. De achterzijde van beide plinten heeft een groef waarin je telefoon- of computerkabels kunt verstoppen.

KLASSIEKENGELSEPLINTENQSOSKr(-)Deze extra hoge, sierlijke plint werd speciaal ontwikkeld om je largo vloer een elegante, klassieke afwerking te geven. De achterzijde van de plint heeft een groef waarin je telefoon- of computerkabels kunt verstoppen.

QUICKSTEPRAILQSTracKPV240Plaats de bovenstaande plinten moeiteloos met deze op maat gemaakt rail. Je kunt ze met schroeven of met QuickStep One4all lijm aan de wand bevestigen. Klik de plint op de rail en je bent klaar. Je kunt de plint altijd verwijderen om bij de telefoon- of computerkabels te kunnen.

240cmx27mmx8mm

plinten

86 - 87

240cmx5,8cmx12mm

240cmx9cmx18mm

STANDAARDPLINTQSSKr(-)Een plint van hoge kwaliteit voor elk interieur.

HOGEPLINTQSHSKr(-)Een extra hoge plint. De ideale oplossing voor renovaties.

TIPInstalleer de clips samen met je vloer.

QUICKSTEPCLIPSVerkrijgbaar voor standaardplinten en hoge plinten. Dit revolutionaire clipsysteem voor de plaatsing van plinten zonder lijm of schroeven garandeert je een eenvoudige plaatsing en 50% tijdwinst. De plint kan altijd verwijderd worden. Vraag je verkooppunt om de juiste clips voor je vloer en plinten. Inhoud: 50 clips

240cmx4cmx22mm

240cmx1,7cmx17mm

RUSTIEKEPLINTQSrSKr(-)Een traditionele plint, ideaal om een brede uitzettingsvoeg te verbergen.

SCOTIAQSScOT(-)Je hoeft de bestaande plinten niet te verwijderen, bedek de uitzettingsvoeg gewoon met deze handige oplossing.

TIPZorg dat het oppervlak stof- en vetvrij is. Gebruik niet te veel lijm.

QUICKSTEPONE4ALLLIJMQSGlUE290Deze multifunctionele lijm is speciaal ontwikkeld voor alle toepassingen met de oplossingen van QuickStep. Hij is perfect om alle plinten snel en stevig aan de wand te bevestigen en voor gebruik met het QuickStep Incizo profiel en zijn onderprofielen.Inhoud: 290 ml

plinten

88 - 89

QSISKRWHITEMD240

1. Ovolo

240cmx16cmx16mm

QSISKROGEEMD240

2. Ogee

SCHILDERPLINTMet deze plint met gepatenteerde Incizo technologie kun je je creativiteit tonen en je interieur dat extra beetje individualiteit geven. Ga voor een klassieke of moderne look, kies zelf de hoogte en de kleur, kortom creer een uitstraling die bij je eigen smaak past. Beschikbaarindrievormen: > Ovolo > Ogee > TorusQSISKRTORUSMD240

TIPMet het meegeleverde Incizo mesje kun je de hoogte van elke vorm aanpassen.

3. Torus EINDELOZECOMBINATIES

QUICKSTEPDEURMATQSDOOrMaTQuickStep heeft een deurmat die keurig in je hal past en voorkomt dat zand en vuil je huis binnendringen. Ze is gemakkelijk te plaatsen en schoon te houden de deur opent moeiteloos, zonder hinder. De deurmat past naadloos in een sterk aluminium frame. Een heel elegante en praktische oplossing. 4reinigingszones: > Schraapzone > Borstelzone > Droogzone > Verzamelzone43,4cmx74,6cmx9mm

15/22 mm 52 mm

QUICKSTEPROZETTENQSrc(-)Met onze rozetten werk je verwarmingselementen en leidingen af in harmonie met je vloer. De oplossing is geschikt voor verschillende diameters 15 mm of 22 mm. controleer je diameter en werk af met een schijfje laminaat dat bij je vloer past. Inhoud: 2 rozetten per pakje

QUICKSTEPKITQSKIT(-)

TIPZorg dat het oppervlak stofen vetvrij is.

Op plaatsen waar plinten of profielen niet geplaatst kunnen worden, biedt de elastische pasta op basis van acryl de oplossing. Hij is verkrijgbaar in een kleur die bij je vloer past. Vraag in je verkooppunt om advies. Inhoud: 310 ml

QUICKSTEPLAMINAATSTICKERSQSSala(-)

TIPZorg dat het oppervlak stofen vetvrij is.5mx6cm

Met deze laminaatstickers kun je zijranden van een trap, plinten en profielen keurig afwerken. Een onberispelijke afwerking van je vloer.

plinten

90 - 91

INCIZO,1-2-3-4Het gepatenteerde QuickStep Incizo profiel is een multifunctioneel hulpmiddel voor de afwerking. Gebruik een enkel profiel voor alle afwerkingen die je vloer nodig heeft.

WAAROMQUICKSTEP INCIZO?>5VERSCHILLENDETOEPASSINGENin 1 product. > RAKTISCH PJe creert het profiel dat je nodig hebt voor een perfecte afwerking van je vloer. Je kunt alle overschotjes van profielen voor andere toepassingen gebruiken. Je blijft niet zitten met overtollige profielen of met restjes. Je hebt altijd de juiste oplossing bij de hand. zoals bij andere soorten multifunctionele profielen.

> VOORDELIG

> EENVOUDIG

TIPGebruik de meegeleverde mesje om je Incizo profiel in de gewenste vorm te snijden.

> GEENLASTIGENADEN

Ook verkrijgbaar in metaal, goud, zilver en brons (niet voor toepassing op trappen).

Hoekaniktweevloeren vandezelfdehoogteop elkaarlatenaansluiten?

Met het Incizo profiel, dat je als een uitzettingsprofiel snijdt.

1

Hoekanikhoogteverschillen tussentweevloerenopvangen?Gebruik het Incizo profiel, dat je als een aanpassingsprofiel snijdt.

2

HoewerkikmijnQuickStep laminaatvloerlangseenwand ofeenvensteraf?Het Incizo profiel vormt een keurig eindprofiel.

3

EN5IN1Deoplossingvan QuickStep voorjetrap NIEUWJe kunt het QuickStep Incizo profiel ook gebruiken om je trap af te werken. >Naadloosensubtiel:de kleur past bij je vloer en de overgang is discreet. > Bruikbaarvoorallesoorten trappen: recht of draaiend, met of zonder trapeinde, met of zonder tussenruimte. > Eenvoudigensnel Te installeren in combinatie met passend onderprofiel van aluminium (afzonderlijk te bestellen).

Hoekanikmijnlaminaatvloer meteenmooieafwerkinglaten aansluitenoptapijt?Gebruik het Incizo profiel, dat je als een overgangsprofiel snijdt.

4

Onbeperkte oplossingen voor je trap met het QuickStep Incizo profiel

Incizolaminaatpro QSINcP(-)(-) el> afmetingen: 215 cm x 48 mm x 13 mm > Inhoud: 1 Incizo, 1 mesje en 1 kunststof rail

MetalenIncizopro (niet voor toepassingen op trappen) elzilver, brons of goud QSINcPr(-) > 2 afmetingen: 270 cm x 47,4 mm x 11,4 mm of 93 cm x 47,4 mm x 11,4 mm > Inhoud: 1 Incizo, 1 handvat en 1 kunststof rail > Ook verkrijgbaar voor commercieel gebruik, zilver met metalen rail, schroeven en pluggenQSINcPcSIlVME270

incizo

92 - 93

JE VlOEr IN TOPVORM HOUDEN IS GEMaKKElIJKQuickStep laminaat is niet alleen eenvoudig te onderhouden, maar ook hyginisch. Het verzegelde oppervlak voorkomt de woekering van bacterin op de vloer. Dat is goed om allergien te voorkomen. Wij raden aan dat je de vloer droog schoonmaakt met de QuickStep microvezel vliesdoek. Je kunt hem af en toe vochtig reinigen met een goed uitgewrongen dweil.

"IkhoudmijnvloerstofvrijmetdeQuickStep microvezelvliesdoek.Dat gaat heel snel en geeft meteen een net resultaat. Er komt geen water bij kijken, dus geen geknoei zeker omdat de doek al het stof vasthoudt.

JaneAstonOnderwijzeres

Soms gebruik ik water om de vloer schoon te maken, een klein beetje is al genoeg. Ik gebruik het QuickStep schoonmaakproduct om hem te reinigen, zeker nadat de kinderen buiten hebben gespeeld en met modder aan hun schoenen thuiskomen! Op die manier komen de oorspronkelijke kleuren van mijn vloer en zijn echte karakter weer tot hun recht."

QUICKSTEPCLEANINGKITQSclEaNINGKIT(-)alle QuickStep vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en blijven schoon dankzij de speciale QuickStep cleaning kit. Hij is praktisch en gemakkelijk te gebruiken, met een verstelbare steel, een microvezel dweil die je kunt wassen en een schoonmaakproduct. Je kunt hem droog of lichtjes vochtig gebruiken. Ook apart verkrijgbaar: > QuickStepCleanmop QSclEaNINGMOP > QuickStepSchoonmaakproduct 750 ml QSclEaNING750 > QuickStepSchoonmaakproduct 2l QSclEaNING2000

QUICKSTEPFORCESTICKQSfOrcE030Hardnekkige vlekken (alcoholstift, schoensmeer, enz.) verwijder je in een handomdraai met QuickStep force. Inhoud: 30 ml

QUICKSTEPMIx&FIxQSMfIX(-)lichte beschadigingen herstel je gemakkelijk in de originele vloerkleur met QuickStep Mix & fix. Verkrijgbaar in 3 versies: donkere houtdessins, lichte houtdessins en niet-houtdessins. Met een enkele versie kun je 24 verschillende kleuren maken, om de beschadigde plank snel en gemakkelijk te repareren. Inhoud: 1 tube reparatiepasta, 2 flesjes pigment en een spatel

clean

& care

NIEUW

94 - 95

WaarOM JE EEN QUICKSTEP ONDERVLOER MOET KIEZEN

1. BLIJVENDGELUIDSABSORBEREND en QuickStep ondervloer slorpt storende geluiden op, zoals het tikken van hondennagels, hoge hakken of luide muziek. E Deze ondervloeren van topkwaliteit behouden hun oorspronkelijk dikte en geven jarenlang een optimale geluiddemping.

2. OPTIMALEVOCHTBESTENDIGHEIDJe vloer wordt beschermd tegen opstijgend vocht.

3. EGALISERENDEFFECTKleine oneffenheden of beschadigingen van de ondergrond worden met een Quick-Step ondervloer gemakkelijk weggewerkt.

4. IDEAALVOORUNICLICHet gladde oppervlak van de ondervloeren zorgt ervoor dat er bij installatie geen stukjes ondervloer tussen de Uniclic tand en groef komen te zitten. Bovendien vormen alle QuickStep ondervloeren een stabiele basis die het Uniclic systeem beschermt.

5. 2IN1De voorbereiding voor de plaatsing van je vloer gaat tweemaal zo snel met een QuickStep 2 in 1 ondervloer. De dampwerende folie (DPM) met kleefstrip is al gentegreerd in de egaliserende ondervloer. Dat bespaart je een pak werk en tijd.

6.GESCHIKTVOORVLOERVERWARMING QuickStep ondervloeren voldoen aan alle Europese normen voor ondervloeren. Ze zijn bovendien getest om te verzekerendat bij een opwarming van de ondervloer geen storende geuren of schadelijke gassen vrijkomen. Bezoek onze website of vraag in je verkooppunt om gespecialiseerd advies voor de installatie van vloerverwarming in combinatie met QuickStep laminaat. HetisbelangrijkdatjeeenQuickStepondervloergebruiktomdekwaliteitvanjevloertevrijwaren. VraaginjeverkooppuntomeenechteQuickStepondervloerenleesonzegarantievoorwaardenop pagina100.

1. PLOSSINGENOMREFLECTIEGELUIDTEBEPERKEN OGOED

BETERQSUDLDRUCO15

BEST

QSUDLPLUS15 QSUDLPLUS60

QSUDLPRO10

QUICKSTEPUNICLICPLUS Eengoedebasisvoorplaatsenmet minderdoorgang. Score op beperking van het reflectiegeluid: ** Score op beperking van het transmissiegeluid: Delta lw* = 19 dB 1 rol = 15 m of 60 m Dikte: 2 mmUNICLIC PLUS

QUICKSTEPUNISOUND Ideaalvoorplaatsenmetveel doorgang. Score op beperking van het reflectiegeluid: *** Score op beperking van het transmissiegeluid: Delta lw* = 19 dB 1 rol = 15 m Dikte: 2 mmUNISOUND

QUICKSTEPUNISOUNDPRO Alsalleenhetbestegoedgenoegis. Score op beperking van het reflectiegeluid: **** Score op beperking van het transmissiegeluid: Delta lw* = 19 dB 1 rol = 10 m Dikte: 2 mmUNISOUND PRO

REFLECTION SOUND

REFLECTION SOUND

REFLECTION SOUND

2.OPLOSSINGENOMTRANSMISSIEGELUIDTEBEPERKEN HET GElUID DaT JE HOOrT WaNNEEr IEMaND IN DE KaMEr BOVEN JOU OVEr DE VlOEr lOOPT.QUICKSTEPTRANSITSOUNDULTRA Ideaalvooreenbovenverdiepingofappartement. Score op beperking van het reflectiegeluid: * Score op beperking van het transmissiegeluid: Delta lw* = 21 dB (in combinatie met 8 mm QuickStep laminaatvloer) 1 pak = 10 m Dikte: 3 mmQSUDLTRA10TRANSITSOUND ULTRA

TRANSITSOUND

*ISO 140-8-norm (www.quick-step.com)

TIPGebruik voor erg ongelijkmatige vloeren QuickStep Softboard in combinatie met het QuickStep Screen.

QUICKSTEPSOFTBOARD Deze ondervloer is van stabiele houtvezels gemaakt. Hij egaliseert een ongelijkmatige ondergrond. Perfect voor installatie op houten vloeren. Niet te gebruiken bij vloerverwarming. afmetingen: 860 x 590 x 6 mm (1 paneel) 20 panelen/pak= 10,1 m

QUICKSTEPSCREEN Dubbelzijdig vochtresistent membraan met versterking. Minder naden bij de plaatsing dankzij de grotere oppervlakte. Beschermt tegen opstijgend vocht. afmetingen: 25 m (5 x 5 m x 550 )

QSUDLSOTFB

QSUDLSCREEN25

ondervloeren

DIT IS HET GElUID DaT JE HOOrT alS IEMaND OVEr JE VlOEr lOOPT.

96 - 97

GEMAKKELIJK TEPLAATSENHet gepatenteerde Uniclic systeem maakt de plaatsing van een QuickStep vloer gemakkelijk. Je plaatst je vloer in een klik, zonder lijm en dat gaat heel gemakkelijk en snel.IsQuickSteplaminaatgemakkelijkte plaatsen?Jawel. Dankzij Uniclic is je vloer in een handomdraai geplaatst. Je klikt gewoon je vloer ineen. Eenvoudig en snel.

Duurthetlang?Nee. Het gaat veel sneller dan andere systemen.

H oewerkthet?Uniclic is n systeem, maar je kunt het op twee manieren gebruiken. Ze zijn allebei erg handig. - Methode 1: wentel en klik - Methode 2: horizontaal invoegen met behulp van het stootblok of het trekijzer

Enmoeilijkbereikbareplaatsen,bijvoorbeeld onderdeurlijstenenverwarmingselementen?In tegenstelling tot de meeste andere systemen kunnen de Uniclic panelen ook horizontaal in elkaar geklikt worden. Dit is van groot belang bij het plaatsen van de laatste rij panelen of op plaatsen waar wentelen moeilijk of onmogelijk is (onder deurlijsten of verwarmingselementen, bijvoorbeeld). Vloer leggen op moeilijk bereikbare plaatsen wordt een koud kunstje!

METHODE1:WENTELENKLIK

METHODE2:HORIZONTAALINVOEGEN

QUICKSTEPPLAATSINGSSETQSTOOlVoordebesteplaatsingvanuwvloer,zonderschade.

Inhoud: het QuickStep stootblok speciaal ontworpen voor het Uniclic systeem, regelbare afstandsblokjes om de uitzettingsvoegen te garanderen, trekijzer van metaal van hoge kwaliteit met een scherpe punt erg handig in alle situaties. De plaatsingsset is ook beschikbaar met installatie-dvd. QSTOOlDVD

TIPPlaats een vloerpaneel en een paneel van de ondervloer naast de deurlijst om de zaaghoogte te bepalen.

TIPEnkel voor de korte zijde van de plank

QUICKSTEPHANDZAAGQSTOOlSaW

QUICKSTEPSEAL&CLICKQSSEal125

Met dit superhandige zaagje van QuickStep kun je houten deurlijsten correct afzagen, zodat je vloer er perfect onder past. Het heeft een verstelbare handgreep en het zaagblad is gemaakt van kwaliteitsstaal.

QuickStep Seal & click is speciaal ontwikkeld als langdurige bescherming voor QuickStep lagune (P. 52) tegen vocht bij een plaatsing in de badkamer. Het is elastisch, transparant, kleeft niet en geeft bijkomende bescherming tegen water.

eenvoudige plaatsing 98 - 99

WaarOM JE BIJ QUIcKSTEP MET PlEZIEr 25JAARGARANTIE OPDEVLOERENDE OPLOSSINGENKRIJGT*TOT10KEER KRASBESTENDIGERDe Scratch Guard technologie is het eindresultaat van jarenlang onderzoek en investeringen op het vlak van duurzaamheid. De toplaag van je vloer wordt extra beschermd, zodat je nog langer kunt genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer. Met het revolutionaire Uniclic systeem klik je de planken gemakkelijk in elkaar.

UNICLIC:GEMAKKELIJKEN OERSTERK

SPATGARANTIE

De watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte (voorspanning) van onze kliksystemen beschermen uitstekend tegen oppervlakkig vocht, zoals een gemorst drankje.

GESCHIKTVOOR VLOERVERWARMING

Kies de juiste ondervloer en leg je QuickStep vloer zwevend. Zo kun je zonder problemen vloerverwarming gebruiken. (Vraag in je verkooppunt om gespecialiseerd advies.)

BESTANDTEGEN BRANDENDESIGARETTEN

als een brandende sigaret op je vloer valt en blijft liggen, laat ze geen sporen na.

GEMAKKELIJKTE ONDERHOUDEN, HyGINISCHOPPERVLAK

Dankzij het gesloten oppervlak van het laminaat kan vuil zich niet vastzetten. reinigen is dan ook heel eenvoudig.

LICHT-ENZONBESTENDIG (EN438-2,16/BLREF>6)

STOOTBESTENDIG

Een QuickStep vloer verkleurt minder als hij veel aan (zon)licht blootgesteld wordt. Dat kun je niet van veel vloeren zeggen.

QuickStep maakt zelf zijn kernplaten van HDf van topkwaliteit, volgens normen die hoger en dus beter zijn dan de huidige EN-normen. In combinatie met de resistente toplaag is je laminaatvloer uitstekend beschermd tegen vallende voorwerpen, stilettohakken, enz.

MASSIEFGELUID

De harde kernplaat is geoptimaliseerd voor het gebruik in onze vloeren en geeft in combinatie met een QuickStep ondervloer een massief, aangenaam geluid.

ANTISTATISCH

Geen storende elektrostatische ontladingen meer. Elke QuickStep vloer heeft een unieke blijvende antistatische behandeling ondergaan.*Garantie Het gebruik van accessoires die niet door QuickStep werden vervaardigd, kan schade toebrengen aan de QuickStep vloer. In dit geval is de door QuickStep geboden garantie niet langer geldig. Daarom adviseren we om enkel QuickStep accessoires te gebruiken die speciaal ontworpen en getest zijn voor gebruik met QuickStep -vloerpanelen. Go & classic: 20 jaar.

PEFC-PrOGraM fOr THE ENDOrSEMENT Of fOrEST cErTIfIcaTION ScHEMESals je een QuickStep vloer koopt, haal je een milieuvriendelijke vloer in huis. QuickStep heeft al lang geleden de PEfc-certificering ontvangen. Dat betekent dat wij voor onze laminaatvloeren en plinten ecologisch duurzaam hout gebruiken.

PEfc/07-31-37

garantie

EEN HarT VOORDENATUUR

100 - 101

SUrf Naar WWW.QUICK-STEP.COMEN PrOBEEr ONZEINTERIEURTOOL.

Ontwerp je interieur door eerst de indeling van je kamer en daarna het kleurenschema voor je meubels en wanden te kiezen. Speel daarna met de vloerdessins tot je de mooiste oplossing vindt.

PLANKEN205 200 190 180 170 160 150 140 130 120 110 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10

20,5 cm

15,6 cm

15,6 cm

15,6 cm

9,98 cm

19 cm

19 cm

QUICKSTEP

LARGO9,5 mm

QUICKSTEP

VOGUE9,5 mm

QUICKSTEP

Extra lange en extra brede planken met groef

Klassieke, door eik genspireerde dessins met echte oppervlaktetextuur

ELIGNA PERSPECTIVECodeU8 mm CodeUL9,5 mm CodeUf9,5 mm

QUICKSTEP

ELITE8 mm

QUICKSTEP

LAGUNE8 mm

QUICKSTEP

CLASSIC7 mm

QUICKSTEP

GO7 mm

plankenvloeren met subtiele randafwerking

Badkamervloeren ook geschikt voor ander kamers

Traditionele laminaatvloeren zonder v-groef

Moderne laminaatvloeren zonder v-groef

plankenvloeren met of zonder v-groef

p. 18

p. 28

p. 34

p. 46

p. 52

p. 58

p. 66

TEGELS100 90 80 70 60 50 40 30 20 10

62,4 cm 39,4/39,6 cm

62,4 cm

39,4/39,6 cm

ARTE9,5 mm

Grootse tegels met subtiele v-groef p. 70

8 mm

QUADRATegels in standaardformaat p. 78

11/12/10 10:30

overzicht

JOUw GIDS VOOr EEN PERfECTELAMINAATVLOER

102 - 103

>BEZOEK ONZE SHOwrOOM

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze meer dan 1.000 m2 showroom en krijg advies op maat van n van onze interieurexperts.Maak een afspraak via onze website of op onderstaand telefoonnummer: www.quick-step.com - Tel: +32 56 67 52 11 Showroom : Ooigemstraat 3 - B 8710 Wielsbeke (Belgium)

>JOUw QUICKSTEp VErKOOppUNT

COVErpHOTO LpU 1285. we reserve the right to make any changes in production specication that might occur. The reproduction of the designs is not contractual - Contents 2011 by Unilin bvba division Flooring. All rights reserved. The contents of this brochure may not be reproduced in whole or in part without prior written permission from the publisher.

Drukref 011 139 01

WWW.QUICK-STEP.COM