QR Payment

Click here to load reader

download QR Payment

of 26

 • date post

  24-Feb-2016
 • Category

  Documents

 • view

  54
 • download

  2

Embed Size (px)

description

QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met de uitleg over de applicatie. . QR Payment - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of QR Payment

PowerPoint-presentatie

QR Payment

Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met de uitleg over de applicatie.

QR Payment

Dit is het eerste scherm. Bij het eerste gebruik dient een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt te worden met bijhorende gegevens.

Ik toets mijn wachtwoord en verificatiecode in en kan aan de slag door op Verbinden te klikken.Beveiliging2

QR Payment

Als ik op verbinden heb geklikt zal de app mijn gegevens verifiren en wordt er verbinding gemaakt met de server. Beveiliging

3

QR Payment

Als mijn gegevens geverifieerd zijn moet ik een rekening kiezen die ik wil gebruiken voor de transactie. In dit voorbeeld gebruik ik de eerste rekening van ING en klik op de knop Gebruik deze rekening.4

ING

Ik zal nu vanzelf naar de applicatie van ING worden geleid.

ING

Dit is de app van ING. Er is een knop extra gekomen, namelijk QR betalen. Met deze optie kan ik snel en eenvoudig betalen m.b.v. een QR code. Laten we snel kijken hoe dat nou werkt!

ING

Bij het aanklikken van deze optie verschijnt dit scherm. Hier kan ik een QR code inscannen die ik heb gekregen. Ik houd mijn telefoon boven de code en klik op Scan.

ING

De scan is succesvol uitgevoerd. In de code liggen een aantal gegevens verborgen. Deze worden getoond op mijn scherm. Hier contoleer ik nog even de gegevens en kan gaan Afrekenen. Mocht het niet goed zijn kan ik annuleren.

ING

Als de transactie succesvol is uitgevoerd krijg ik dit scherm. Hier kan ik kiezen om een bevestiging te laten versturen naar een emailadres. Tevens zit er ook een knop om weer naar het hoofdscherm terug te keren.

EINDE

Hallo, ik ben Eva en ik wil jullie graag meenemen in de applicatie die het QR payment mogelijk maakt.

Startscherm

QR payment is een applicatie op de smartphone. Het wordt ondersteund door het iOS platform en het android platform. Dit is het scherm waarmee de applicatie start.

Hoofdscherm

Dit is het hoofdscherm. Stel: ik ben klaar met mijn boodschap en ik krijg het bonnetje met een QR code dan start ik de applicatie op en klik op Start QR- SCAN.

QR scanner

Ik scan de QR code in die op de bon wordt weergegeven.

Transactie informatie

In dit scherm wordt het resultaat van de scan getoond. Hierbij zal de naam worden getoond van de persoon of het bedrijf waar het bedrag naartoe zal gaan en het bedrag dat betaald moet worden.

Kies rekening

Kies in dit scherm de rekening waarvan het bedrag afgeschreven moet worden.

Rekeningnummers moeten vooraf worden ingegeven bij Instellingen.

Bevestig

Bevestig de transactie door op deze knop te drukken. In de volgende afbeeldingen ziet u de schermen die achter de knop Hoe werkt het? verborgen zitten. Dit is een beknopte uitleg hoe QR payment in zijn werkt gaat.

Ondersteuning door: