QBIS 2010 v2

download QBIS 2010 v2

If you can't read please download the document

 • date post

  08-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  0

Embed Size (px)

description

De laatste nieuwe QBis, November 2010

Transcript of QBIS 2010 v2

 • Technische specificaties en omschrijvingen in deze publicatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectievelijke producenten. Specificaties kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Alle in deze publikatie genoemde merknamen of productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven. Alle prijzen vermeld in deze publicatie zijn streetprices in EUR, tenzij anders vermeld. Alle aanbiedingen opgenomen in deze catalogus zijn geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele zetfouten. Afbeeldingen en specificaties zijn niet bindend en louter illustrerend. Prijzen kunnen veranderen zonder voorafgaand bericht. Alle prijzen zijn exclusief BTW en taksen.

  Member ofthe Qcom group

  Qbis1002 ICT voor de KMO'sVerantw. uitg.: Pat Vanroey, Steenweg Op Antwerpen 101, 2300 Turnhout. 1

  STEENWEG OP ANTWERPEN 101 B-2300 TURNHOUT B2B@VANROEY.BE WWW.VANROEY.BE +32 (0) 14 47 06 05

  Expert

  Partner

  Ontdek de troeven van virtualisatie 2Met XenApp fundamentals verbinden met het bedrijf 2Symantec beschermt uw gegevens met Backup Exec 3

  Ontdek de gloednieuwe HP Multifunctionals 4Veilige connecties voor brandweerkorps dankzij Vasco 4Optimaliseer communicatie en bedrijfsprocessen 5

  Eaton UPS beschermt tegen stroomuitval! 5Werkt uw bedrijf nog met Windows XP? 6Compleet zorgeloos met Trend Micro Worry-Free 7

  FUN geniet verzekerde uptime dankzij VRA-Assurline 8 Ontdek onze ongelooflijk interessante firewall-promotie 8

  Verdraaid handig toestel!HP EliteBook 2740p

  Meer info op pagina 3Glance and Go!Windows Phone 7

  Meer info op pagina 6Stap vandaag nog zorgeloos over naar ISABEL 6 met onze hulp

  ISABEL 6

  Meer info op pagina 8Werken in the CloudMicrosoft BPOS

  Meer info op pagina 7Verdraaid handig toestel!HP EliteBook 2740p Phone 7

  Glance and Go!Windows Windows Phone 7 MicrosoftPhone 7

  Microsoft

  Online Services

  PROFESSIONAL ICT SERVICES

  Voor uw productiviteit en veiligheid

  is het hoog tijd om over te stappen! 6

  Werkt uw bedrijf nog met

  Windows XP?

  001_Qcom_Qbis1002_VRA.indd 1 29-10-2010 10:50:35

 • Nieuw in virtualisatie | virtuele wereld | Citrix | XenApp Fundamentals |2

  Nieuw in Virtualisatie? Ontdek een nieuwe virtuele wereld boordevol mogelijkheden.

  Citrix XenApp Fundamentals Een kosteneffectieve oplossing voor remote toegang voor het midden- en kleinbedrijf.

  DesktopvirtualisatieEen volledige PC is vaak te krachtig voor administratieve taken. Als deze PC zou crashen gaat dit vaak gepaard met hoge herstel- of upgrade kosten, onherroepelijk documentverlies en een per-soneelslid zonder PC. Met desktopvirtualisatie worden virtuele computers vanuit n krachtige centrale server op het scherm van de gebruiker getoond. Zo kan elke gebruiker zich op eender welke computer aanmelden en meteen aan de slag alsof hij ach-ter zijn eigen computer zit.

  Gebruikers kunnen ook aan de slag op een Thin Client. Dit is een PC, gereduceerd tot het absolute minimum om zulke virtuele desktop te kunnen tonen. (Niet meer dan een muis, toetsenbord, scherm en netwerkaansluiting dus). Zo kan uw personeel zich aanmelden op de server en aan de slag. Dit is niet alleen handig en veilig bij wijze van diefstal of uitval, maar ook voor uw IT-de-partement is het eenvoudiger om updates of andere wijzigingen door te voeren voor het ganse personeel.

  Troeven: Handig voor winkelpersoneel, mobiele werk-nemers, personeel dat vaak wisselt van functie (callcen-ters, overheidsdiensten), zeer grote ondernemingen. Ener-gie-, geld- en plaatsbesparing,

  ServervirtualisatieVroeger had men een aparte server voor Mails (Exchange), be-standen (fileserver), de website (webserver), enzovoorts. In vele bedrijven werden deze servers nooit gemiddeld meer dan 10% benut met hier en daar een piek in gebruik. Dankzij virtualisatie is het mogelijk al deze fysieke servers te bundelen op 1 apparaat

  Met XenApp Fundamentals hebben gebruikers probleem-loos en altijd toegang tot applicaties, op het werk, thuis of onderweg. Het enige wat ze nodig hebben is een internet-verbinding.

  Eenvoudig, snel en veilig extern toegangXenApp Fundamentals is kosteneffectief en kan veilig en eenvoudig tot 75 externe gebruikers toegang bieden. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke bestanden en gebruikers ervaren dezelfde snelheid als op kantoor.

  Eenvoudig configureren en beherenU en uw werknemers kunnen met eenvoudige wizards de omgeving voor externe toegang probleemloos configureren, personaliseren en beheren. Zo kunt u in slechts een paar minuten updates implemen-teren.

  Beveiligde externe omgevingNaast het uitgebreide rechtenbeheer kunt u zelfs bepalen waar ge-bruikers bestanden kunnen opslaan en afdrukken zodat de gegevens veilig blijven. Alle online handelingen worden streng en op hoog ni-veau gecodeerd.

  Snel en eenvoudig beheren met Windows Essential Business ServerDankzij de integratie met de Essential Business Server management-console kunt u de publicatie van toepassingen en andere belangrijke componenten centraal beheren. Met een aanschafoptie, CAL-manage-ment-, -beheer- en -beveiligingsfuncties kunt u de externe toegang tot uw toepassingen zeer eenvoudig beheren.

  Loadbalancing voor een probleemloze gebruikservaringGebruikers worden volledig automatisch over meerdere servers verspreid om optimale prestaties te verzekeren. Zo wordt het aantal kostbare helpdeskgesprekken geminimaliseerd en wordt de productiviteit van de werknemer niet verstoord bij serverpro-blemen.

  en beschikt u over 1 server die constant 80% van zijn kracht gebruikt, maar wel het werk van 7 of 8 aparte servers voor zich neemt. Het bedrijf ervaart deze servers net alsof ze allemaal in-dividueel werken.

  Deze oplossing is ook handig voor testomgevingen. Binnen en-kele minuten kunt u eenvoudig een virtuele machine aanmaken en hiermee beginnen experimenteren.

  Troeven: Energie-, geld- en plaatsbesparing (aanschaf, verbruik en onderhoud van slechts 1 server). Testomgevin-gen opzetten. Migratie en upgrades doorvoeren zonder zorgen,

  OpslagvirtualisatieOok voor opslag geldt hetzelfde verhaal. Vaak beschikken be-drijven over honderden of zelfs duizenden Gigabytes aan onge-bruikte opslag. Omdat deze vasthangen aan bepaalde servers, services of diensten kan deze opslag niet ten volle benut worden. Het is dan ook te gek om te blijven aankopen als u reeds over de nodige opslag beschikt. Bovendien is kwalitatieve serverstorage een kostelijke investering.

  Opslagvirtualisatie lost dit probleem op door alle opslag binnen het bedrijf te indexeren en analyseren en vervolgens servers virtuele opslag voor te schotelen. In werkelijkheid kan je zelf

  kiezen waar data opgeslagen en geraadpleegd wordt en ben je dus niet langer afhankelijk van wat servers of soft-ware verlangen.

  Troeven: Beter beheer van bestanden. Opzetten van back-ups buitenshuis. Optimaal benutten van reeds beschikbare opslag. Geld- en plaatsbespa-ring,

  Hiermee is uiteraard het laatste woord over Virtualisatie nog niet gezegd! Wenst u meer informatie en te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn? Bel of mail ons gerust voor raad of een indrukwekkende kosten-batenanalyse.

  Virtualisatie?Tegenwoordig zijn computers, servers en opslag zo krachtig en complex dat het erg moeilijk is ze volledig te belasten met n taak, hoe veel-eisend ook. Zonde van de investering lijkt het haast. Virtualisatie staat u toe n toestel het werk te laten doen van meerdere toestellen. Dit door deze onbenutte rekenkracht toe te wijzen aan een nieuw virtueel apparaat. Het klinkt wellicht moeilijker dan het in werkelijkheid is.

  werk te laten doen van meerdere toestellen. Dit door deze onbenutte rekenkracht toe te wijzen aan een nieuw virtueel apparaat. Het klinkt wellicht moeilijker dan het in werkelijkheid is.

  Kortom: Dankzij de veilige toegang op afstand stijgt de productiviteit van de IT-beheerder en alle werknemers enorm. Qcom kan u helpen van uw grootste toegangsproblemen uw grootste zakelijke voordeel te maken!

  remote toegang voor het midden- en kleinbedrijf.

  Beveiligde externe omgevingNaast het uitgebreide rechtenbeheer kunt u zelfs bepalen waar ge-bruikers bestanden kunnen opslaan en afdrukken zodat de gegevens

  002_Qcom_Qbis1002.indd 1 28-10-2010 10:49:18

 • HP | EliteBook 2740p | Backup Exec 2010 | Symantec | 3

  HP EliteBook 2740pVerdraaid handig toestel!

  * Het gewicht varieert naarmate u het toestel samenstelt. Zo weegt bijvoorbeeld een 6-cell batterij meer dan een 9-cell batterij.

  Thin and lightErvaar de mobiliteit van een zeer krach-tige laptop in combinatie met de fl exi-biliteit en het gebruiksgemak van een touch-screen tablet-pc met hoge resolu-tie. Roteer het 12,1" breedbeeldscherm van de HP EliteBook 2740p in een hand-omdraai en u beschikt over een digitaal kladblok. Ideaal om op schoot te nemen en lange documenten door te lezen of aantekeningen te maken tijdens verga-deringen. Met de hand schrijven was nog nooit zo leuk!

  Thin and lightErvaar de mobiliteit van een zeer krach-

  Thin and light

  De EliteBook 2740p in vogelvlucht Met de pen of met pen n vingers (ondersteu-

  ning voor Multi Touch bewegingen) kunt u ge-makkelijk navigeren in applicaties, pagina's omslaan en taken uitvoeren zonder toetsen-bord

  Volwaardige krachtige Intel Core i5 proces-sor in een lichtgewicht tabletmodel

  Licht maar robuust ontwerp met aluminium op-pervlak voldoet aan de militaire standaarden (MIL-STD 810G) voor trillingen, stof, luchtvoch-tigheid, hoogte en hoge temperaturen

  Laat weten aan uw collegas waar u zich be-vindt of vind uw weg terug dankzij de inge-bouwde GPS-module

  U bent steeds verbonden met het net, zelfs op een werf of op de baan, dankzij de ingeb