promotie 2015

4
VASTGOED BEHEER EN MANAGEMENT

Transcript of promotie 2015

Page 1: promotie 2015

VASTGOED BEHEER EN MANAGEMENT

Page 2: promotie 2015

Prins& Beheer BV is een gerenommeerd kantoor met een goede naamsbekendheid in de vastgoedbranche in Amsterdam. Het vastgoedkantoor is in 2006 opgericht mede door de onvrede over het slechte service-aanbod in de markt en de passieve rol van de bestaande beheerkantoren in Amsterdam.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot beheerkantoor met veel kennis en ervaring. Prins& Beheer BV er altijd in geslaagd de continuïteit in de kwaliteit te waarborgen en te koppelen aan een vooruitstrevende visie.

Doordat wij een uitgebreid en transparant servicepakket bieden, is Prins& Beheer BV echt een meerwaarde voor diverse huizenbezitters. In 2010 is onze verhuurafdeling afgesplitst. Hieruit is Prins& Rentals ontstaan, waardoor wij nog meer maatwerk kunnen leveren én op een nog breder vlak actief zijn!

Prins& Beheer BV richt zich op alle soorten vastgoedeigenaren: van huiseigenaren met één appartement tot professionele beleggers met een vastgoedportefeuille bestaande uit meerdere objecten, zoals woningen en winkels. Prins& Beheer BV is voortdurend op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen.

Medio 2015 bieden wij ook een internetportaal, die het beheer nog transparanter zal maken voor de huiseigenaar. Hierdoor kan de huurder onderhoudsklachten nog makkelijker doorgeven.

Page 3: promotie 2015

Prins& Beheer BV is jarenlang actief op het gebied van vastgoedmanagement van woningen en onroerend goed. Onze opdrachtgevers zijn institutionele beleggers (zoals beleggingsmaatschappijen), particuliere beleggers, en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Onze vastgoedactiviteiten bestaan uit technisch, financieel en administratief vastgoedmanagement.

Technisch management•Klachten behandeling van de huurders op het gebied van onderhoud.•Spoedeisende klachten worden zo snel mogelijk door deskundige bedrijven opgelost.•De technische dienst controleert de opvolging en uitvoering van de onderhoudsklachten.

Financieel en administratief management•Maandelijkse controle van huurontvangsten.•Versturen van aanmaningen.•Verzorgen van incassoprocedures.•Aanzeggen huurverhoging (jaarlijks) en indexeringen.•Behandelen van huurcommissieprocedures.•Het behandelen van aangelegenheden met overheidsinstanties, verband houdend met de huurwetgeving, de Huisvestingswet.•Het opmaken van servicekostenafrekeningen.•Indien nodig, begeleiding bij het verzekeren van het opstal.

Page 4: promotie 2015

Elke huiseigenaar heeft verschillende ideeën, wensen en vooruitzichten over zijn of haar beheerportefeuille. Om hier perfect aan te kunnen voldoen, levert Prins& Beheer BV passend maatwerk.

Voorafgaand aan elke in beheer name worden de wensen maar ook de doelstellingen van de eigenaar grondig doorgesproken, om uw vastgoedportefeuille zo goed mogelijk te kunnen beheren.

Vanwege ons maatwerk heeft Prins& Beheer BV gekozen voor een nieuwe insteek om u als huisbezitter een transparant idee te geven onze tarieven en de service die wij verlenen.

Wij bieden daarom drie soorten basispakketten aan. Uiteraard is het een startplaatje en kunnen de pakketten naar wens worden uitgebreid.