Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

38
Open Zeeuwse kampioenschappen Zaterdag 6 en zondag 7 september Sporthallen ‘De Sprong’ in Middelburg www.openzeeuwse.nl facebook.com/openzeeuwse twitter.com/OpenZeeuwse

description

Programmaboekje Open Zeeuwse (tafeltenniskampioenschappen) 2014 met alle speelschema's. Data: 6 en 7 september 2014. Locatie: de Sprong in Middelburg.

Transcript of Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Page 1: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Open Zeeuwse kampioenschappen Zaterdag 6 en zondag 7 september Sporthallen ‘De Sprong’ in Middelburg

www.openzeeuwse.nl

facebook.com/openzeeuwse twitter.com/OpenZeeuwse

Page 2: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Voorwoord Meer deelnemers, meer wedstrijden, meer side-events… Dat was de doelstelling voor de tweede editie van de Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen. De organisatie wilde niet op zijn lauweren rusten, maar in een aantal jaren een gerenommeerd evenement met allure en bekendheid neerzetten. En, zonder al te veel borstklopperij, kunnen we denken we zeggen dat dat is gelukt… Ruim 100 jeugdspelers op de zaterdag, 150 deelnemers aan het teamtoernooi en zondagmiddag als klap op de vuurpijl 16 heren en dames uit de nationale tafeltennistop. Met vele spelers uit de top 20 na het NK en de Masters misschien wel hét best bezette toernooi in ons land… Maar er is meer te beleven in het eerste weekend van september in de prachtige Middelburgse sportaccommodatie De Sprong. Ter promotie van de tafeltennissport wordt er de vrijdagmiddag vóór het toernooi al gestart met een basisscholierentoernooi, worden er door MJ tafeltennis diverse demonstraties en een trainersclinic gehouden, kun je je uitleven op de snelheidsmeter, worden er actiefoto’s gemaakt en worden de toernooidagen ook weer afgesloten met een maaltijd in de accommodatie van TTCM. Te veel om op te noemen, dus. Verderop in dit programmaboekje vind je alle informatie. We hopen dat jullie allemaal met veel plezier aan het toernooi deelnemen en horen ook graag of dat zo is. Reageer daarom via www.facebook.com/openzeeuwse of tweet iets met #ozttk. Wie weet kunnen we ons voordeel ermee doen! Iedereen een succesvolle maar vooral plezierige Open Zeeuwse toegewenst! De toernooiorganisatie

Page 3: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

De toernooiorganisatie van de Open Zeeuwse is verheugd dat het met scheepsbouwbedrijf ATS voor de editie van 2014 een hoofdsponsor heeft gevonden. Dankzij het bedrijf uit Vlissingen-Oost is het mogelijk om het evenement nog verder uit te bouwen na de al succesvolle editie van 2013. ATS Services, de belangrijkste leverancier in de scheepsbouw. Dat is de slogan van het in de haven van Vlissing-Oost geves-tigde bedrijf. Of het gaat om de rompbouw of gespecialiseerde staalconstructie; grondige kennis van de eisen en wensen van de klanten is de sleutel om projecten succesvol af te ronden. Het technisch personeel van ATS verzekert klanten een product dat de concurrentie de maat neemt. Dit gebeurt door flexibiliteit en wanneer het gevraagd wordt korte doorlooptijden. Wanneer ATS Services uw partner is, kunt u vol vertrouwen een contract ondertekenen met een schijnbaar onmogelijke leveringsdatum. Website: www.atsservices.nl Een bekende hoofdsponsor van dit evenement is Menereis. Net als vorig jaar is zorgt de verenigingssponsor van TTCM uit Soest voor tafels en prijzen en is het aanwezig met een materiaalstand. De meest uitgebreide en complete tafeltenniswinkel in Nederland levert een breed scala aan artikelen door heel Nederland en ver daarbuiten: van kleding en schoenen tot batjes, balletjes en tafeltennistafels. Menereis is er voor alles wat u als tafeltennis liefhebber nodig heeft. Kijk op de website: www.menereis.nl

Hoofdsponsors

Page 4: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Open Zeeuwse Zaterdag 6 en zondag 7 september vinden de Open Zeeuwse tafeltenniskampioenschappen plaats. In twee hallen zal op ruim 40 tafels fanatiek gestreden worden om diverse titels. De zaterdag is vanaf 9.30 uur traditioneel voor de jeugd. Deelname is er vooral van de clubs uit Zeeland en West-Brabant maar inschrijvingen zijn er ook vanuit een groot aantal andere provincies. .

Teamtoernooi Zondag is het teamtoernooi voor senioren en de oudere jeugd inmiddels gegroeid naar ongeveer 75 koppels. Het toernooi vangt aan om 9.30 uur, maar kijk voor precieze begintijden naar de speelschema’s elders in dit programma.

Page 5: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Toptoernooi Zondagmiddag verschijnen vanaf 12.00 uur de nationale cracks achter de tafel. Deelname is er van een groot aantal topspelers uit zowel de heren als de dameseredivisie. Het volledige deelnemersveld is als volgt: . Heren Dames Nr Deelnemer Ranglijst Nr Deelnemer Ranglijst 1 Olah Benedek (WR

298) 1 Carla Nouwen (6)

2 Laurens Tromer (2) 2 Elena Chmiguelskaia (B-10) 3 Rajko Gommers (5) 3 Lynn van de Elsen (13) 4 Michel de Boer (6) 4 Monique Posthuma (15) 5 Casper ter Luun (8) 5 Li Nan (18) 6 Nathan van der Lee (9) 6 Angelique Gertenbach (19) 7 Koen Hageraats (11) 7 Sanne de Hoop (20) 8 Martijn de Vries (12) 8 Jacintha de Hoop (21) 9 Qiang Liu (14) 9 Melissa Bours (25) 10 Boris de Vries (15) 10 Jasminka Oey (27) 11 Wai Lung Chung (16) 11 Tanja Helle (31) 12 Martin Katchanov (17) 12 Amber van de Velde (17) 13 Tan Aran (20) 13 Marianne Rolikova (36) 14 Patrick Oeij (21) 14 Vera van Boheemen (38) 15 Jelle Bosman (24) 15 Rachel Gerarts (44) 16 Gerben Last (32) 16 Kapo Yu (-)

Page 6: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Side-events

BASISSCHOLIERENTOERNOOI

Vrijdag 5 september is er van 16:30 - 20:00 uur een basisscholierentoernooi. Alle Walcherse basisscholieren die na de zomer in groep 5 t/m 8 zitten kunnen zich inschrijven in teams van 2 spelers. Er zal een speelklasse voor groep 5/6 en een speelklasse voor groep 7/8 worden gehouden. Inschrijven kan via inschrijfformulieren die alle basisscholen hebben ontvangen, of rechtstreeks via email bij de organisatie. De scholen hebben flyers met verdere informatie ontvangen.

KINDERSPEELTUIN

Voor de kinderen van 4 – 8 jaar is er zaterdag de ‘Tafeltennisspeeltuin’. Kinderen worden begeleid door MJ Tafeltennis vermaakt met verschillende tafeltennis spelvormen. Deelname is gratis. Kinderen die willen deelnemen, dienen 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn bij MJ Tafeltennis:

- Ochtendsessie: 10:00 – 11:30 uur

- Middagsessie: 14:00 – 15:30 uur

VOOR DE THUISBLIJVERS…

Net als vorig jaar zal er ook in 2014 weer LIVE-uitzending van de Open Zeeuwse plaatsvinden. Zaterdag is er via de url www.ttcmiddelburg.nl/ttcm-tv het jeugd-toernooi te volgen en zaterdag het teamtoer-nooi en het toptoernooi! Zondagmiddag speciale aandacht daarbij voor de topwedstrij-den in het sterk bezette A-toernooi!

Page 7: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

TRAINERSCLINIC

Zaterdagmiddag zal er tussen 16 – 17 uur een trainersopleiding worden gegeven: CREATIEVE SPELVORMEN VOOR BEGINNERS EN KENNISMAKINGEN

Hier krijgen trainers door MJ Tafeltennis de nodige tools aangereikt om de trainingen voor beginners nog aantrekkelijker te maken en succesvolle ledenwerving te realiseren.

VERKOOPSTAND MENEREIS

Op zaterdag en zondag is Tafeltenniswinkel Menereis aanwezig met een verkoopstand. Hier kunt u deskundige adviezen krijgen en tafeltennisproducten voor het nieuwe seizoen aanschaffen.

DEMONSTRATIE

In de middagpauze van het jeugdtoernooi op zaterdag geeft MJ Tafeltennis een bijzondere demonstratie.

ACTIEFOTOGRAFIE

Op zaterdag en zondag zullen twee sportfotografen kun best doen om van elke deelnemer minimaal één mooie actiefoto te maken. De foto’s worden door de organisatie van de Open Zeeuwse gratis digitaal aangeboden na afloop van het evenement.

Page 8: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

BUFFET

Zaterdag en zondag kunnen deelnemers, begeleiders, coaches en supporters genieten van een diner voor € 10,00.

U kunt hierbij kiezen tussen twee menu’s:

1. Nasi en saté

2. Gebakken aardappels en hamburger

Aanmelden tot uiterlijk zaterdag 30 augustus via [email protected]

- Geef aan voor hoeveel personen

- Geef aan hoe vaak u welk menu wil bestellen

Het buffet vindt plaats in de zaal van TTC Middelburg, op 1 minuut lopen van de sporthallen van De Sprong, waar het toernooi plaatsvindt.

U kunt contant betalen bij aanvang van het buffet. Inschrijven verplicht wel tot betalen!

Page 9: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Tafeltennispromotie dankzij Delta Zeeland Fonds Het DELTA Zeeland Fonds verstrekt donaties aan maatschappelijke projecten en levert zo een directe bijdrage aan een energieke Zeeuwse samenleving. Ze doet dit door initiatieven te ondersteunen die Zeeland en de Zeeuwen vooruit helpen. En die een structureel effect hebben in alle lagen van de maatschappij. Nieuwe initiatieven, maar ook bestaande projecten die een nieuwe fase ingaan, kunnen een beroep doen op het fonds. Om de tendens van dalende ledenaantallen bij tafeltennisclubs in Zeeland een halt toe te roepen, heeft TTC Middelburg begin 2013 het initiatief genomen om tafeltennis weer meer in de belangstelling te krijgen. Vorig jaar heeft een aantal vrijwilligers van de club daarom een plan gemaakt. Speerpunten daarin zijn: tafeltennispromotie, ledenwerving, kaderopleiding en talentontwikkeling. Voor een donatie deden we vorig jaar niet tevergeefs een beroep op het Delta Zeeland Fonds. Mede daardoor lukte het om de Open Zeeuwse een nieuw leven in te blazen, een trainerscursus te organiseren, extra aandacht te besteden aan de talenten in de regio én een Walchers basisscholierentoernooi te houden. De plannen waren niet alleen voor 2013 maar ook voor de daaropvolgende jaren. TTC Middelburg is daarom verheugd dat Delta Zeeland Fonds het opgestelde Masterplan ook in 2014 ondersteunt. Met de tweede editie van de Open Zeeuwse kun je daar dit weekeinde het nodige van ondervinden, maar er staat meer op stapel. Ook in 2014 wordt doorgegaan op de weg van talentbegeleiding, kaderontwikkeling, ledenwerving en promotie. Daarnaast wordt bovendien geprobeerd om eind dit jaar een Zeeuwse tafeltennisreünie te organiseren. Ooit getafeltennist in Zeeland? Zet dan voorzichtig zaterdagmiddag (en avond) 15 november in potlood in je agenda! Nadere info volgt snel via de communicatiekanalen van de Open Zeeuwse en via facebook.com/ooittafeltennisinzeeland

Page 10: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Subsponsors

Page 11: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1:9.30 t4+t51. Melissa Goris Middelburg2. Tessa Platjouw RDT3. Jasmijn van Puijvelde RDT4. Sam van Acker SAR 725. Nikita Mahu RDT

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.30 t17 9.30 t18+t19

Middelburg Tanaka2. Hannah de Ruiter Tanaka 2. Fabienne Dekker Effect 713. Eliza Plezia RDT 3. Mirte Minnaard Arnemuiden4. Fabienne v. Pamelen SAR 72 4. Elise Praet RDT

5. Tessa Doornbos Middelburg

2e RONDE

1. nr 1 poule 1 plaatsen 1-22. nr 1 poule 212.25 t18

1. nr 2 poule 1 plaatsen 3-42. nr 2 poule 212.25 t19

1. nr 3 poule 1 plaatsen 5-62. nr 3 poule 212.00 t19

1. nr 4 poule 12. nr 4 poule 2 plaatsen 7-93. nr 5 poule 212.00 t20

1e RONDE

Poule 1:9.30 t6

SAR 722. Richella Jacobse Middelburg3. Femke Labeur Middelburg4. Norah Baert Effect 71

1. Emma van Immerseel

MEISJES KADETTEN

MEISJES PUPILLEN

1. Karen Klaassen

MEISJES WELPEN

1. Anouk Siebelink

Poule 3:

Poule 4:

Poule 5:

Poule 6

SPEELSCHEMA’S JEUGD (zaterdag 6 september) …

Page 12: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.30 t7 9.30 t81. Arjan Huiden Salamanders 1. Julian Flamman Middelburg2. Daniel Kim Drivers 2. Elwin Huiden Salamanders3. Victor Burger Middelburg 3. Jelle Schoenmakers ODT

4. Jurrian de Kraker Yerseke

Poule 39.30 t91. Melvin Verschuren Vice V 512. Wim de Bruin Drivers3. Wilmer Jacobs Middelburg4. Paul Verhaard ODT

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 1 poule 2 plaatsen 1-3nr 1 poule 312.00 t7

nr 2 poule 1nr 2 poule 2 plaatsen 4-6nr 2 poule 312.00 t8

nr 3 poule 1nr 3 poule 2 plaatsen 7-9nr 3 poule 312.00 t9

nr 4 poule 1 plaatsen 10-11nr 4 poule 212.00 t10

P7

P6

JONGENS JUNIOREN/KADETTEN AB

P4

P5

Page 13: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Poule 1: Poule 2:9.30 t11 9.30 t12+t131. Benjamin Claus Middelburg 1. Joel Kaman Yerseke2. Guillaume Hamer ODT 2. Casper Stoel Middelburg3. Noah Wensel Tanaka 3. Wesley vd Kraan Middelburg4. William Overbeeke Yerseke 4. Delano Dekkers Tanaka

5. Marco Ivens SAR 72

Poule 3: Poule 4:9.30 t14 9.30 t151. Leander Tramper Yerseke 1. Leendert Bom Yerseke2. Julia Janssen Tanaka 2. Jelle Kuijper Hotak '683. Sietse van Meer ODT 3. Jarno te Loo Middelburg4. Sven van Flierenburg Middelburg 4. Jan Pieter Poppe Arnemuiden

nr 1 poule 1nr 1 poule 2 nr 1 poule 512.00 t11 P13 Finale

plaats 1-2nr 1 poule 3 nr 1 poule 6nr 1 poule 4 12.25 t1212.00 t12

nr 2 poule 5P14 plaats 3-4

nr 2 poule 612.25 t13

nr 2 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 712.00 t13 P15 plaats 5-6

nr 2 poule 3 nr 1 poule 8nr 2 poule 4 12.25 t1412.00 t14

nr 2 poule 7P16 plaats 7-8

nr 2 poule 812.25 t15

P6

JONGENS JUNIOREN C

1e RONDE

2e RONDE 3e RONDE

P5

P7

P8

Page 14: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

nr 3 poule 1nr 3 poule 2 nr 1 poule 912.00 t15 P17 plaats 9-10

nr 3 poule 3 nr 1 poule 10nr 3 poule 4 12.25 t1612.00 t16

nr 2 poule 9P18 plaats 11-12

nr 2 poule 1012.25 t17

nr 4 poule 1nr 4 poule 2 nr 1 poule 1112.00 t17 P19 plaats 13-14

nr 4 poule 3 nr 1 poule 12nr 4 poule 4 12.25 t1012.00 t18

nr 2 poule 11P20 plaats 15-16

nr 2 poule 1212.25 t11

nr 5 poule 2 plaats 17

P12

P9

P10

P11

Page 15: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:10.45 t7 9.30 t101. Mika Baert Effect 71 1. Douwe Peper TTVN2. Ewout van Dijken Middelburg 2. Jadde Voorthuijsen TOGB3. Daan Spekman Scyedam 3. Tobias Vroomen Middelburg

4. Jason Broos Vice Versa 51

nr 1 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 312.00 t1 P6 Finale

plaats 1-2nr 1 poule 2 nr 1 poule 4nr 2 poule 1 12.25 t112.00 t2

nr 2 poule 3P7 plaats 3-4

nr 2 poule 412.25 t2

nr 3 poule 1nr 3 poule 2 plaats 5-7nr 4 poule 212.00 t3

P5

JONGENS KADETTEN B

2e RONDE 3e RONDE

P3

P4

Page 16: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.30 t16 9.30 t1+t21. Bennie Meliefste Arnemuiden 1. Lars Doornbos Middelburg2. Joel Boone Yerseke 2. Steven Klijn Arnemuiden3. Jaron Murre Middelburg 3. Mattias de Visser Middelburg4. Bryan Rijke Westerzicht 4. Jaimy Meijer The BackHands

5. Douwe Kingma Westerzicht

Poule 3:9.30 t31. Thijs Tange Westerzicht2. Jonah Louws Middelburg3. Ricardo van Mourik MIddelburg4. Ronny Peeters TCO 78

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 1 poule 2 plaatsen 1-3nr 1 poule 312.00 t4

nr 2 poule 1nr 2 poule 2 plaatsen 4-6nr 2 poule 312.00 t5

nr 3 poule 1nr 3 poule 2 plaatsen 7-9nr 3 poule 312.00 t6

nr 4 poule 1nr 4 poule 2 plaatsen 10-13nr 4 poule 3nr 5 poule 212.00 t21+ t22

P7

JONGENS KADETTEN CD 1

P4

P5

P6

Page 17: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.00 t20 9.00 t211. Dylan Klaverveld Vice Versa 51 1. Maksim Lauwerijssen The BackHands2. Maarten Rommers Markiezaat 2. Roy de Nijs Hotak 683. Yarmo Herrebout Effect 71 3. Christian Steijn ODT4. Tan Nguyen ODT 4. Matthew van de Leun TCO 78

Poule 3: Poule 4:9.30 t22 9.30 t241. Rik Baaij Arnemuiden 1. Job van Moolenbroek Middelburg2. Hao Guo Westerzicht 2. Ben Gobels Effect 713. Remco Fransbergen Effect 71 3. Benjamin de Bruin Markiezaat4. Justin de Bree Middelburg 4. Merien Moelker Arnemuiden

nr 1 poule 1nr 1 poule 2 nr 1 poule 512.00 t26 P13 Finale

plaats 1-2nr 1 poule 3 nr 1 poule 6nr 1 poule 4 12.25 t2712.00 t27

nr 2 poule 5P14 plaats 3-4

nr 2 poule 612.25 t28

nr 2 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 712.00 t28 P15 plaats 5-6

nr 2 poule 3 nr 1 poule 8nr 2 poule 4 12.25 t2912.00 t29

nr 2 poule 7P16 plaats 7-8

nr 2 poule 812.25 t30

JONGENS KADETTEN CD 2

P5

P6

3e RONDE2e RONDE

P7

P8

Page 18: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

nr 3 poule 1nr 3 poule 2 nr 1 poule 912.00 t30 P17 plaats 9-10

nr 3 poule 3 nr 1 poule 10nr 3 poule 4 12.25 t3112.00 t31

nr 2 poule 9P18 plaats 11-12

nr 2 poule 1012.25 t32

nr 4 poule 1nr 4 poule 2 nr 1 poule 1112.00 t32 P19 plaats 13-14

nr 4 poule 3 nr 1 poule 12nr 4 poule 4 12.25 t3312.00 t33

nr 2 poule 11P20 plaats 15-16

nr 2 poule 1212.25 t34

P12

P9

P10

P11

Page 19: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.30 t25+T26 9.30 t27+t281. Jonathan Claus Middelburg 1. Davey Hu Hotak 682. Louis van Eekelen Vice Versa 51 2. Dennis Hu TOGB3. Jaap-Jan Bart Yerseke 3. Gabrielius Camara 21-Up4. Jim van Acker SAR 72 4. Joep Schoenmakers ODT5. Remy Oerlemans ODT 5. Sheng Zuurmond Salamanders

nr 1 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 312.00 t23 P8 Finale

plaats 1-2nr 1 poule 2 nr 1 poule 4nr 2 poule 1 12.25 t2312.00 t24

nr 2 poule 3P9 plaats 3-4

nr 2 poule 412.25 t24

nr 3 poule 1nr 4 poule 2 nr 1 poule 511.35 t25 P10 plaats 5-6

nr 3 poule 2 nr 1 poule 6nr 4 poule 1 12.25 t2511.35 t26

nr 2 poule 5P11 plaats 7-8

nr 2 poule 612.25 t26

nr 5 poule 1 plaats 9-10nr 5 poule 112.00 t25

JONGENS PUPILLEN/WELPEN AB

2e RONDE 3e RONDE

P3

P7

P4

P5

P6

Page 20: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.30 t30 9.30 t311. Youri Aarden Hotak 68 1. Richard Abdullah Markiezaat2. Timon Molenaar Yerseke 2. Gijs van Gaans ODT3. Achraf Tabiee Westerzicht 3. Jean van den Berge Yerseke4. Sem Kilsdonk Middelburg 4. Melle Wijkhuijs Middelburg

nr 1 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 312.00 t34 P7 Finale

plaats 1-2nr 1 poule 2 nr 1 poule 4nr 2 poule 1 12.25 t3512.00 t35

nr 2 poule 3P8 plaats 3-4

nr 2 poule 412.25 t36

nr 3 poule 1nr 4 poule 2 nr 1 poule 512.00 t36 P9 plaats 5-6

nr 3 poule 2 nr 1 poule 6nr 4 poule 1 12.25 t3712.00 t37

nr 2 poule 5P10 plaats 7-8

nr 2 poule 612.25 t38

P5

JONGENS PUPILLEN CD

2e RONDE 3e RONDE

P3

P6

P4

Page 21: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:9.30 t32 9.30 t33+t341. Gijs van Mulkens ODT 1. Jordy Meijer The BackHands2. Lars Picavet SAR 72 2. Duncan van Jole SAR 723. Davey Maas Effect 71 3. Stijn Sanderse Middelburg4. Jurre van Gaans ODT 4. Syfax Bouakkache ODT

5. Matthias Hoogendoorn Effect 71

nr 1 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 312.00 t39 P5 Finale

plaats 1-2nr 1 poule 2 nr 1 poule 4nr 2 poule 1 12.25 t3912.00 t40

nr 2 poule 3P6 plaats 3-4

nr 2 poule 412.25 t40

nr 3 poule 1P7 plaats 5-6

nr 3 poule 212.00 t41

nr 4 poule 1P8 plaats 7-8

nr 4 poule 112.25 t41

nr 5 poule 2 plaats 9

P4

JONGENS WELPEN D

2e RONDE 3e RONDE

P3

Page 22: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:14.00 t7 14.00 t8+t91. Arjan Huiden Salamanders 1. Elwin Huiden Salamanders2. Daniel Kim Drivers 2. Julian Flamman Middelburg3. Victor Burger Middelburg 3. Jelle Schoenmakers ODT4. Mika Baert Effect 71 4. Wilmer Jacobs Middelburg

5. Leendert Bom Yerseke

Poule 3:14.00 t10+t111. Melvin Verschuren Vice Versa 512. Wim de Bruin Drivers3. Jurian de Kraker Yerseke4. Paul Verhaard ODT5. Benjamin Claus Middelburg

2e RONDE

nr 1 poule 1

nr 1 poule 6nr 1 poule 2 nr 1 poule 4nr 2 poule 3 16.55 t716.30 t7

nr 2 poule 1nr 2 poule 2 nr 1 poule 516.30 t8 nr 1 poule 7

16.55 t7nr 1 poule 3

16.55 t8

JEUGD 1

P6

P4

P5

P7

P8

Page 23: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:14.00 t12+t13 14.00 t14+t151. Jonathan Claus Middelburg 1. Leander Tramper Yerseke2. Joel Kaman Yerseke 2. Jadde Voorthuijsen TOGB3. Dennis Hu TOGB 3. Daan Spekman Scyedam4. Jason Broos Vice Versa 51 4. Jelle Kuijper Hotak 685. Noah Wensel Tanaka 5. Wesley van der Kraan Middelburg

Poule 3: Poule 4:14.00 t1+t2 14.00 t3+t41. Davey Hu Hotak 68 1. Douwe Peper TTVN2. Ewout van Dijken Middelburg 2. Tobias Vroomen Middelburg3. Julia Janssen Tanaka 3. Casper Stoel Middelburg4. Louis van Eekelen Vice Versa 51 4. Guillaume Hamer ODT5. Jarno te Loo Middelburg 5. Delano Dekkers Tanaka

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 2 poule 4 nr 1 poule 516.30 t9

nr 1 poule 9nr 1 poule 2 nr 1 poule 6nr 2 poule 3 16.55 t1216.30 t10

nr 1 poule 3nr 2 poule 2 nr 1 poule 716.30 t11 nr 1 poule 10

17.20 t12nr 1 poule 4 nr 1 poule 8nr 2 poule 1 16.55 t1316.30 t12

P10

P8

JEUGD 2

P5

P9

P6

P11

P7

Page 24: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:14.00 t16 14.00 t5+t61. Sietse van Meer ODT 1. Sven van Flierenburg Middelburg2. Jan Pieter Poppe Arnemuiden 2. Steven Klijn Arnemuiden3. Jonah Louws Middelburg 3. Gabrielius Camara 21-Up4. Jim van Acker SAR 72 4. Joel Boone Yerseke

5. Jaron Murre Middelburg

Poule 3: Poule 4:14.00 t17 14.00 t181. Thijs Tange Westerzicht 1. Bennie Meliefste Arnemuiden2. Lars Doornbos Middelburg 2. Jaap-Jan Bart Yerseke3. William Overbeeke Yerseke 3. Marco Ivens SAR 724. Karen Klaassen Middelburg 4. Joep Schoenmakers ODT

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 2 poule 4 nr 1 poule 516.30 t13

nr 1 poule 9nr 1 poule 2 nr 1 poule 6nr 2 poule 3 16.55 t1416.30 t14

nr 1 poule 3nr 2 poule 2 nr 1 poule 716.30 t15 nr 1 poule 10

17.20 t13nr 1 poule 4 nr 1 poule 8nr 2 poule 1 16.55 t1516.30 t16

P7

P10

P8

JEUGD 3

P5

P9

P6

P11

Page 25: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:14.00 t24 14.00 t19+t201. Ricardo van Mourik Middelburg 1. Anouk Siebelink Tanaka2. Sheng Zuurmond Salamanders 2. Ronny Peeters TCO 783. Douwe Kingma Westerzicht 3. Job van Moolenbroek Middelburg4. Youri Aarden Hotak 68 4. Fabienne Dekker Effect 71

5. Hao Guo Westerzicht

Poule 3: Poule 4:14.00 t21+t22 14.00 t25+t261. Jaimy Meijer The BackHands 1. Mattias de Visser Middelburg2. Bryan Rijke Westerzicht 2. Remy Oerlemans ODT3. Rik Baaij Arnemuiden 3. Dylan Klaverveld Vice Versa 514. Roy de Nijs Hotak 68 4. Maksim Lauwerijssen The BackHands5. Ben Gobels Effect 71 5. Melissa Goris Middelburg

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 2 poule 4 nr 1 poule 516.30 t1

nr 1 poule 9nr 1 poule 2 nr 1 poule 6nr 2 poule 3 16.55 t916.30 t2

nr 1 poule 3nr 2 poule 2 nr 1 poule 716.30 t3 nr 1 poule 10

17.20 t8nr 1 poule 4 nr 1 poule 8nr 2 poule 1 16.55 t1016.30 t4

P7

P10

P8

JEUGD 4

P5

P9

P6

P11

Page 26: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:14.00 t27+t28 14.00 t30+t311. Richard Abdullah Markiezaat 1. Benjamin de Bruin Markiezaat2. Remco Fransbergen Effect 71 2. Gijs van Gaans ODT3. Eliza Plezia RDT 3. Mirte Minnaard Arnemuiden4. Timon Molenaar Yerseke 4. Jasmijn van Puijvelde RDT5. Sam van Acker SAR 72 5. Justin de Bree Middelburg

Poule 3: Poule 4:14.00 t32+t33 14.00 t25+t261. Yarmo Herrebout Effect 71 1. Maarten Rommers Markiezaat2. Tan Nguyen ODT 2. Hannah de Ruiter Tanaka3. Tessa Platjouw RDT 3. Christian Steijn ODT4. Fabienne van Pamelen SAR 72 4. Matthew van Leun TCO 785. Merien Moelker Arnemuiden 5. Nikita Mahu RDT

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 2 poule 4 nr 1 poule 516.30 t5

nr 1 poule 9nr 1 poule 2 nr 1 poule 6nr 2 poule 3 16.55 t1116.30 t6

nr 1 poule 3nr 2 poule 2 nr 1 poule 716.30 t17 nr 1 poule 10

17.20 t14nr 1 poule 4 nr 1 poule 8nr 2 poule 1 16.55 t1616.30 t18

P10

P8

JEUGD 5

P5

P9

P6

P11

P7

Page 27: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

1e RONDE

Poule 1: Poule 2:14.00 t29 14.00 t36+t371. Elise Praet RDT 1. Melle Wijkhuijs Middelburg2. Jean van den Berge Yerseke 2. Duncan van Jole SAR 723. Tessa Doornbos Middelburg 3. Davey Maas Effect 714. Jurre van Gaans ODT 4. Syfax Bouakkache ODT

5. Femke Labeur Middelburg

Poule 3: Poule 4:14.00 t38+t39 14.00 t40+t411. Jordy Meijer The BackHands 1. Gijs van Mulkens ODT2. Sem Kilsdonk Middelburg 2. Achraf Tabiee Westerzicht3. Norah Baert Effect 71 3. Matthias Hoogendoorn Effect 714. Emma van Immerseel SAR 72 4. Richella Jacobse Middelburg5. Stijn Sanderse Middelburg 5. Lars Picavet SAR 72

2e RONDE

nr 1 poule 1nr 2 poule 4 nr 1 poule 516.30 t19

nr 1 poule 9nr 1 poule 2 nr 1 poule 6nr 2 poule 3 16.55 t116.30 t20

nr 1 poule 3nr 2 poule 2 nr 1 poule 716.30 t21 nr 1 poule 10

17.20 t9nr 1 poule 4 nr 1 poule 8nr 2 poule 1 16.55 t216.30 t22

JEUGD 6

P5

P8

P9

P6

P11

P7

P10

Page 28: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

SPEELSCHEMA’S TEAMS (zondag 7 september) Senioren BC Nrs 1 en 2 naar vervolgronde

Nrs 3 en 4 naar troostronde

Poule 1 tafel uitslagJan Henk Bomhof/Riny Kasse TTC Middelburg 1-4 09.30 9+10Jeroen Christianen/Sjoerd Broos ODT Klaverblad 2-3 09.30 11+16Jelle Rhee/Jorrit Kalkman DOV/HTC 1-3 11.00 11Kevin Sterkens/Ronny Sterkens Nodo 2-4 11.00 16

1-2 12.30 113-4 12.30 16

Poule 2 tafel uitslagKimberly 't Hooft/Peter van Iwaarden TTC Middelburg/Belcrum 1-4 09.30 14+15Inne Lauwers/Anja van den Berghe Nodo 2-3 09.30 17+18Wouter van Eekelen/Jeroen de HeideODT Klaverblad/Vice Versa'51 1-3 11.00 17Frank Hollak/Femke Boot Tanaka 2-4 11.00 18

1-2 12.30 173-4 12.30 18

Poule 3 tafel uitslagThomas Dewaele/Jordy Sterkens Nodo 1-4 09.30 12+13Soren de Witte/Emiel de Rijke TTC Middelburg 2-3 09.30 19+20Anton Steyn/Hilair Bislip de Salamanders 1-3 11.00 20Thomas Groenewoud/Johan 't Hooft TTC Middelburg/SAR'72 2-4 11.00 21

1-2 12.30 203-4 12.30 21

VERVOLGRONDE BC

W p1

2 p2 15.30

t. 1114.00

2 p3 t. 1117.00t. 10

W p2

14:002 p1 t. 16

15.30t. 16

W p3

TROOSTRONDE BC

3 p1

4 p2 15.30

t. 1714.00

4 p3 t. 1717.00t. 15

3 p2

14.004 p1 t. 18

15.30t. 18

3 p3

Page 29: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Senioren D Nr's 1 en 2 naar vervolgrondeNr's 3 en 4 naar troostronde

Poule 1 tafel uitslag1 Arjan Huiden/Elwin Huiden de Salamanders 1-4 09.30 21+222 Boy van Zundert/Edwin L'Abee Belcrum 2-3 09.30 23+243 Johan Linders/Tuan Nguyen Tanaka 1-3 11.00 234 Eric Kuijper/Jelle Kuijper Hotak'68 2-4 11.00 24

1-2 12.30 233-4 12.30 24

Poule 2 tafel uitslag1 Tristan Benschop/Koen van Velthoven Scaldina 1-4 09.30 25+262 Rene Lauwerijssen/Richard Verstijlen the Back Hands 2-3 09.30 27+283 Arnold de Gier/Hans Oosterling Arnemuiden 1-3 11.00 264 Kristian Davidse/Victor Burger TTC Middelburg 2-4 11.00 27

1-2 12.30 263-4 12.30 27

Poule 3 tafel uitslag1 Judith Kuijf/Sophie Dijkers Hotak '68 1-4 09.30 1+22 Jens Wiersma/Daan Goossens HTC/FVT 2-3 09.30 3+43 Bart Mangnus/Audrey Koole SAR'72 1-3 11.00 14 Rogier Berndsen/Jordin Heijens TTC Middelburg 2-4 11.00 2

1-2 12.30 13-4 12.30 2

Poule 4 tafel uitslag1 Peter de Rooij/Wilfred Braspenning the Back Hands 1-4 09.30 5+62 Joris Malcontent/Erik Mangnus SAR'72 2-3 09.30 7+83 Roald Vos/Stefanie van Genegen Hotak'68 1-3 11.00 44 Julian Flamman/Rikki Davidse TTC Middelburg 2-4 11.00 5

1-2 12.30 43-4 12.30 5

VERVOLGRONDE D

W p1

14.00t. 1

2 p4

15.30t. 1

W p2

14.00t. 2

2 p3

17.00t. 2

W p3

14.00t. 4

2 p2

15.30t. 2

W p4

14.00t. 5

2 p1

Page 30: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

TROOSTRONDE D

3 p1

14.00t. 23

4 p4

15.30t. 23

3 p2

14.00t. 24

4 p3

17.00t. 18

3 p3

14.00t. 26

4 p2

15.30t. 24

3 p4

14.00t. 27

4 p1

Senioren E Nr's 1 en 2 naar vervolgrondeNr's 3 en 4 naar troostronde

Poule 1 tafel uitslag1 Alwin van de Kop/Rinze Porte TTC Middelburg 2-3 09.30 372 Roland van den Heuvel/Dennis OverbeekeHotak '68 verl.-1 11.00 373 Jarno Bernat/Thijs Schutte Scyedam winn.-1 12.30 37

Poule 2 tafel uitslag1 Sandra Zuidweg/Ingrid Heijens TTC Middelburg 1-4 09.30 302 Edwin Kommers/Martijn Withagen Hotak'68 2-3 09.30 313 Aldert Jan Bijl/Esmee Schaar Belcrum 1-3 11.00 304 Gerard Triou/Ronald Vale TTC Middelburg 2-4 11.00 31

1-2 12.30 303-4 12.30 31

Poule 3 tafel uitslag1 Chris Mulders/Danny Bogers het Markiezaat 1-4 09.30 402 Arjan Moerkerken/Carl Helmich TTC Middelburg 2-3 09.30 413 Wilmer Jacobs/Louden Kremer TTC Middelburg 1-3 11.00 404 Francois Baert/Frans Rijn Effect'71 2-4 11.00 41

1-2 12.30 403-4 12.30 41

Poule 4 tafel uitslag1 Richard Tramper/Jan Willem Adriaanse TTC Middelburg 2-3 09.30 292 Robin Verboom/Mika Baert Effect'71 verl.-1 11.00 293 Sander vd Broek/Bas vd Broek TIOS'51 winn.-1 12.30 29

Page 31: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

VERVOLGRONDE E

W p1

14.00t. 19

2 p4

15.30t. 4

W p2

14.00t. 20

2 p3

17.00t. 3

w p3

14.00t. 21

2 p2

15.30t. 5

w p4

14.00t. 22

2 p1

TROOSTRONDE E

3 p1

15.303 p2 t. 26

14.00t. 36

4 p317.00

3 p3 t. 19

14.00 4 p2 t. 28

15.30t. 27

3 p4

Page 32: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Senioren F Nr's 1 en 2 naar vervolgrondeNr's 3 en 4 naar troostronde

Poule 1 tafel uitslag1 Dustin Eier/Nick Landman de Sprint 1-4 09.30 322 Aubrey Polderman/Alain Polderman TTC Middelburg 2-3 09.30 333 Geert van Bragt/Jannes van Bragt TIOS'51 1-3 11.00 324 Kees van Oers/Siwart Mackintosh Kapelle 2-4 11.00 33

1-2 12.30 323-4 12.30 33

Poule 2 tafel uitslag1 Douwe Peper/Max Gelderblom TTVN/Avanti 1-4 09.30 342 Wianka Overbeeke/Patrick Hickendorff Taverzo 2-3 09.30 353 Tobias Vroomen/Casper Stoel TTC Middelburg 1-3 11.00 344 Ilse Boons/Carine van Tichel Nodo 2-4 11.00 35

1-2 12.30 343-4 12.30 35

Poule 3 tafel uitslag1 Niels van der Mark/Lucas Jonkman TTC Middelburg 1-4 09.30 382 Daan van der Heijden/Kevin Pijnenburg TIOS'51 2-3 09.30 393 John Roose/Elles Metsemakers STV 1-3 11.00 384 Matthijs Corbijn/Leo van Rheenen Big Smash 2-4 11.00 39

1-2 12.30 383-4 12.30 39

Poule 4 tafel uitslag1 Benjamin Claus/Levi Caljouw TTC Middelburg 2-3 09.30 362 Marscha de Booij/Jeanne de Waal RDT verl.-1 11.00 363 Stefan Smits/Bram van Kuijck TIOS'51 winn.-1 12.30 36

VERVOLGRONDE F

W p1

14.00t. 30

2 p4

15.30t. 19

W p2

14.00t. 31

2 p3

17.00t. 4

W p3

14.00t. 33

2 p2

15.30t. 20

W p4

14.00t. 34

2 p1

Page 33: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

TROOSTRONDE F

3 p1

15.30t. 30

3 p2

14.00t. 37

4 p3

17.00t. 20

3 p3

14.00t. 38

4 p2

15.30t. 31

3 p4

14.00t. 39

4 p1

Senioren GH Nr's 1 en 2 naar vervolgrondeNr's 3 en 4 naar troostronde

Poule 1 tafel uitslag1 Rudy Bruikman/Elroy Crucq TTC Middelburg 2-3 09.30 432 John Schot/Jimmy Noordermeer TCO'78 verl.-1 11.00 433 Jacques Derksen/Wendy Frederiksz Kapelle winn.-112.30 43

Poule 2 tafel uitslag1 Edwin vd Zijde/Wilberto de Jong Tavenu/TTC Middelburg 1-4 09.30 442 Jeffrey van Beek/Ed Sleijpen Westerzicht 2-3 09.30 453 Marielouise van Esch/Thomas de Rooij TIOS'51 1-3 11.00 444 Corinda van Geloof/Mark Siebelink Tanaka 2-4 11.00 45

1-2 12.30 443-4 12.30 45

Poule 3 tafel uitslag1 Danny Boogaart/Patrick van Loon Hotak'68 1-4 09.30 462 Judith Rutte/Dion van Dooren Smash (M)/TCO'78 2-3 09.30 473 Jonah Louws/Sven van Flierenburg TTC Middelburg 1-3 11.00 464 Frank van Puyvelde/Margot van PuyveldeRDT 2-4 11.00 47

1-2 12.30 463-4 12.30 47

Poule 4 tafel uitslag1 Debbie van Driessche/Nadja d'Hondt RDT 2-3 09.30 482 Wesley van der Kraan/Lars Doornbos TTC Middelburg verl.-1 11.00 483 Jan Sonius/Ger van Ruiven Hell.Effect/de Sprint winn.-112.30 48

Page 34: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

VERVOLGRONDE GH

W p1

14.00t. 42

2 p4

15.30t. 21

W p2

14.00t. 43

2 p3

17.00t. 5

W p3

14.00t. 44

2 p2

15.30t. 22

W p4

14.00t. 45

2 p1

TROOSTRONDE GH

3 p1

3 p2 15.30

T. 3314.00

4 p3 T. 4617.00T. 21

3 p3

14.004 p2 T. 47

15.30T. 34

3 p4

Page 35: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

SPEELSCHEMA’S TOPTOERNOOI (zondag vanaf 12.00 uur)

1e RONDE Aanvang: 12.00 uur

POULE A: POULE B: POULE C: POULE D:

Olah Benedek Michel de Boer Rajko Gommers Laurens TromerMartijn de Vries Casper ter Luun Nathan van der Lee Koen HageraatsQiang Liu Martin Katchanov Wai Lung Chung Boris de VriesGerben Last Tan Anran Patrick Oeij Jelle Bosman

VERVOLGRONDE

A1 15.00D2 t. 7 16.00

t. 7C2 15.00B1 t. 8

17.00C1 15.00 t. 7/8/12/13B2 t. 9

16.00D1 15.00 t. 12A2 t. 10

TOP A-TOERNOOI HEREN

1e RONDE Aanvang: 12.00 uur

POULE A: POULE B: POULE C: POULE D:

Carla Nouwen Monique Posthuma Lynn van der Elsen Elena ChmiguelskaiaJacintha de Hoop Li Nan Sun Angelique Gertenbach Sanne de HoopMelissa Bours Amber van de Velde Tanja Helle Jasminka OeijKapo Yu Marianna Rolikova Vera van Boheemen Rachel Gerarts

VERVOLGRONDE

A1 15.00D2 t. 12 15.30

t. 7C2 15.00B1 t. 13

16.30C1 15.00 t. 7/8/12/13B2 t. 14

15.30D1 15.00 t. 12A2 t. 15

TOP A-TOERNOOI DAMES

Page 36: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Volgend jaar?

Ook in 2015 wil TTCM gewoon weer de Open Zeeuwse kampioenschappen organiseren. De precieze data hiervoor zullen z.s.m. worden vastgesteld. Via onze website en FaceBook-pagina zullen we u hiervan daarna zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Zin om de voorbereiding op een serieuze maar plezierige manier op te pakken? Belangstelling om voor een weekendje naar ‘zonnig Zeeland’ af te reizen? Bij TTC Middelburg of bij één van de buurverenigingen is er vast voor een aantal dagen een geschikte accommodatie te vinden voor (een) overnachting(en) in de directe nabijheid van de sporthallen. Walcheren heeft talloze campings, jeugdherbergen etc. en ook de accommodatie van TTCM en enkele clubs in de directe omgeving bieden volop mogelijkheden. Zin om volgend jaar het toernooi te combineren met een trainingskamp of mogelijk enkele trainingsdagen? Kijk op de websites van de clubs naar de verantwoordelijken voor accommodatiezaken. Voor meer info: [email protected]

Page 37: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014

Route Alle wedstrijden vinden plaats in sporthal "De Sprong" (Voorborch) in Middelburg .

Nieuwe naam van de weg: De Aanloop. Oude adres: Breeweg 96, 4335 AS Middelburg

Page 38: Programmaboekje Open Zeeuwse 2014