Programmaboekje JCI Vondelpark Open

download Programmaboekje JCI Vondelpark Open

of 20

 • date post

  22-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  2

Embed Size (px)

description

Het programmaboekje voor het 21ste JCI Vondelpark Open georganiseerd door JCI Amsterdam.

Transcript of Programmaboekje JCI Vondelpark Open

 • 2015

  JCIVONDELPARK OPEN

  //2015

 • www.jcivondelparkopen.nl2

  Amsterdam RAI (3 teams) AkzoNobel International B&B Champagne BeFrank (2 teams) BNers (2 teams) Coster Diamonds Dura Vermeer (2 teams) Event Culinair (2 teams) Heineken (2 teams) Hman

  Deelnemende teams 2015

  Het JCI Vondelpark Open heeft in de afgelopen twintig jaar een imponerende lijst van winnaars voortgebracht. Het toernooi is dan ook trots op onderstaande lijst van bevriende bedrijven die het toernooi op hun naam hebben geschreven.

  Jaar Winnaar Plaats2014 RAI (team 3) Amsterdam2013 RAI (team 3) Amsterdam2012 Randstad Amsterdam2011 Kennedy Van der Laan Amsterdam2010 Kroezen Culemborg2009 Montagne Services Bussum2008 KPMG Meijburg Eagles Amsterdam2007 Renault Nieuwendijk Hoofddorp Hoofddorp2006 Renault Nieuwendijk Hoofddorp Hoofddorp2005 Channah Vinkeveen Vastgoed Beheer Vinkeveen2004 Keur Groep Haarlem2003 Channah Vinkeveen Vastgoed Beheer Vinkeveen2002 Huisman Makelaardij Amsterdam2001 Keur Groep Haarlem2000 Schut van Os Notarissen Amsterdam1999 Vertigo Amsterdam1998 Keur Groep Haarlem1997 Keur Groep Haarlem1996 Amstel Hotel Amsterdam1995 ING Bank Amsterdam

  Winnaars uit het verleden

  Intertent Tentenverhuur KTL Meijers Oud leden JCI Amsterdam Parentix Reyersen van Buuren Rijser Grafische Communicatie Truckland Vistra (2 teams)

 • JCI Vondelpark Open 2015 3

  Inhoudsopgave

  Van de Wethouder

  Van de Voorzitter

  Sponsoren & Partners

  Dagprogramma 12 juni 2015

  Waar spelen we voor?

  BeFrank - Sponsor hole 1

  Plattegrond

  18 unieke holes in het Vondelpark

  Het JCI Vondelpark Open Spelvorm & Local Rules

  Over JCI Amsterdam

  Winnaars uit het verleden

  JCI Vondelpark Open 2015

  Jaargang 21Nummer 21

  Juni 2015

  Organisatie 2015Alexandra Drost

  Karlijn MulderCamiel Kroesbergen

  Marieke DijkmanElyan Wellenberg

  Tamara LichtenbergRob Koldewijn

  Jonathan Dijkgraaf

  JCI AmsterdamPostbus 3358

  1001 AD Amsterdaminfo@jciamsterdam.nl

  www.jciamsterdam.nl

  JCI Vondelpark Openinfo@JCIvondelparkopen.nl

  www.JCIvondelparkopen.nl

  DrukwerkRijser Grafische Communicatie

  www.rijser.nlPurmerend

  4

  5

  6

  7

  8

  9

  10

  10

  14

  16

  18

  JCI Vondelpark Open 2015 3

  Intertent Tentenverhuur KTL Meijers Oud leden JCI Amsterdam Parentix Reyersen van Buuren Rijser Grafische Communicatie Truckland Vistra (2 teams)

 • www.jcivondelparkopen.nl4

  Het is alweer de 21ste keer dat het golftoernooi JCI Vondelpark Open wordt georganiseerd. Wanneer iemand zijn 21ste verjaardag viert, spreekt men over het bereiken van de volwassen leeftijd. Dat geldt ook zeker voor de organisatie van het JCI Vondelpark Open. Een niet meer weg te denken golftoernooi in het mooie Vondelpark, dat in 2015 maar liefst 151 jaar bestaat.

  Sporten is gezond voor iedereen. Niet alleen voor het lijf maar ook voor de geest. Na een dag van hard werken of studeren biedt sport de gelegenheid om het hoofd te legen. Ontspanning door inspanning! Het Vondelpark is een gewilde plek in Amsterdam om individueel of in groepsverband te bewegen. Als bestuurder in Zuid ben ik zowel verantwoordelijk voor sport als voor groen. Het stimuleren van sporten in parken is dan ook een speerpunt voor mij.

  Het JCI Vondelpark Open is niet alleen een sportief evenement; het heeft ook een maatschappelijke functie. Ieder jaar weer worden de opbrengsten van het evenement gedoneerd ter verbetering en het behoud van het Vondelpark. Zo zijn er in de loop der jaren vele duizenden euros opgehaald. De opbrengsten van het JCI Vondelpark Open dragen echt bij aan het verbeteren van de bijzondere kwaliteit van het Vondelpark. Vorig jaar is het beoogde doel behaald: het vervangen van het restant te vervangen oude parkbanken rondom het Vondelbeeld. In totaal heeft het stadsdeel van de totale opbrengst van vorig jaar zestien beukenbanken kunnen vervangen rondom deze plek! Indien u van de ene naar de andere hole loopt, kunt u de nieuwe banken wellicht zien staan. Alle namen van de teams die vorig jaar deelnamen zijn op de verschillende nieuwe typen banken bevestigd.

  Ik ben daarom ook zeer blij en trots dat de organisatie ook dit jaar heeft besloten de opbrengst te schenken voor de vervanging van de parkbanken. Onlangs is een start gemaakt met de parkietenbank; door jullie deelname verwachten we ook dit bijzondere type te kunnen afronden.

  Namens stadsdeel Zuid bied ik het Vondelpark graag voor de 21ste keer aan voor het houden van het JCI Vondelpark Open. Ik wens alle deelnemers succes en bedank de organisatie voor de donatie aan het park.

  Paul SlettenhaarStadsdeelwethouder Vondelpark

  Van de Wethouder

 • JCI Vondelpark Open 2015 5

  Beste deelnemer, leverancier of marshal,

  Als kind is je verjaardag de dag waar je heel het jaar naar uitkijkt. De dag waarvan je precies weet hoeveel nachtjes slapen het nog is. Wanneer je eenmaal de dertig bent gepasseerd, lijkt de tijd veel te snel te verstrijken en verlies je dat kinderlijk verheugen op jouw dag. Totdat, zo ging het althans bij mij, het JCI Vondelpark Open op je pad komt.

  Het JCI Vondelpark Open staat voor mij voor actief een zichtbare bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap. Het Vondelpark is immers van en voor ons allemaal. Verder brengt dit event mensen samen die zakelijk mogelijk iets voor elkaar kunnen betekenen n samen hopelijk een geweldige dag hebben. Ik vind het bijzonder om deze chemie te zien ontstaan.

  Een mooie lentedag. Sportief bezig zijn in het mooiste park van Amsterdam, dan wel niet van Nederland. Een bijdrage leveren aan een goed doel; het beheer en behoud van ons Vondelpark. En dit alles samen met leuke, interessante mensen in een geweldige sfeer en onder het genot van heerlijk eten en drinken. Ik heb weer een dag om naar uit te kijken!

  En morgen als deze editie alweer voorbij is, ruim 21.000,- is overgemaakt aan Stichting Hart voor het Vondelpark en ik met mijn commissieleden met een enorme glimlach op het gezicht en een hart vol trots kan terugkijken op een jaar van samen toewerken naar dit topevenement begin ik gewoon opnieuw met aftellen tot mijn mooiste dag van het jaar.

  Maar laten we voordat het zover is, eerst volop genieten van vandaag: de 21ste editie van het JCI Vondelpark Open. Ik hoop van harte dat deze dag ook bij u in de top 10 van mooiste dagen van het jaar 2015 belandt en dat u na afloop alweer uitkijkt naar de volgende editie.

  Alexandra Drost

  Van de Voorzitter

 • www.jcivondelparkopen.nl6

  Sponsoren & Partners

  Rijser grafische communicatie

  EVENTCULINAIR

 • JCI Vondelpark Open 2015 7

  06.45 uur

  07.15 uur

  07.30 uur

  08.00 uur

  12.00 uur

  12.30 uur

  13.30 uur

  14.00 uur

  16.00 uur

  Ontvangst & ontbijt

  Opening van het JCI Vondelpark Open 2015 door wethouder Paul Slettenhaar

  Eerste afslag voor het Golfpaviljoen

  Shotgun wedstrijd

  Einde wedstrijd

  Uitgebreide lunch verzorgd door Event Culinair

  Prijsuitreiking en overhandiging cheque aan Stichting Hart voor het Vondelpark

  Borrel en optreden van Wesly Bronkhorst

  Afsluiting

  Dagprogramma

  JCI Vondelpark Open 2015 7

 • www.jcivondelparkopen.nl8

  Net als voorgaande jaren gaat de opbrengst van het JCI Vondelpark Open naar de renovatie en verbetering van het Vondelpark.

  Dit jaar komen de inkom-sten van het toernooi ten goede aan nieuwe zoge-naamde Parkietenbanken. Elk betalend team krijgt een eigen bank in het Vondelpark voorzien van een naamplaatje. Het blijft uw bank voor de duur van minimaal n jaar. Daarna kunt u uw eigen bank

  langer adopteren indien u dit wenst.

  In januari 2011 presen-teerden Stadsdeel Zuid en Stichting Hart voor het Vondelpark het eerste nieuwe meubelstuk in de lijn Vondelverzen naar ontwerp van Anouk Vogel en Johan Selbing. Deze lijn past bij de romantiek van het Vondelpark, maar is te-gelijkertijd frivool, passend bij de moderne vrijheid-blijheid identiteit van het Vondelpark.

  De stichting wil dat het Vondelpark in alle opzich-ten zijn monumentale uitstraling behoudt en daarin verder wordt ver-beterd. De vervanging van het huidige onsamenhan-gende meubilair door de nieuwe banken is daarin een belangrijke opgave. Met de bijdrage van het JCI Vondelpark Open van de vorige edities zijn in vier jaar tijd alle banken in het Rosarium en die rondom het standbeeld van Joost van den Vondel vervan-gen.

  Waar spelen we voor?

 • JCI Vondelpark Open 2015 9

  BeFrank - Sponsor hole 1

  Pensioen en groen

  Om een leefbare omgeving te behouden moet iedereen zijn steentje bijdragen. Ook het bedrijfsleven. Daarom wordt er steeds meer aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

  BeFrank is een pensioenuitvoerder op de zakelijke markt en hecht veel waarde aan duurzaamheid. We zijn dan ook continu aan het bekijken hoe we duurzaamheid kunnen toepassen op onze producten. We hebben al duurzame beleggingsfondsen in ons assortiment en dit wordt nog verder uitgebreid.

  Maar het belangrijkste is dat onze dienstverlening volledig online is. Er wordt nagenoeg geen papier meer gebruikt of fysieke post verstuurd. Alle pensioencommunicatie wordt digitaal naar klanten gestuurd of op een online portaal geplaatst.

  Ook duurzame initiatieven buiten ons eigen bedrijf vinden we bel