Programmaboekje 2015

27
Oostermeent Triathlon Huizen - 31 e editie - zondag 14 juni 2015 1

description

Programmaboekje 31e Oostermeent Triathlon Huizen 2015

Transcript of Programmaboekje 2015

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 1

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 2

    Van harte welkom bij de 31e editie van de Oostermeent Triathlon Huizen! Ook dit jaar organiseren we in Huizen de triatlon over drie afstanden: de OD, de kwart en de achtste. Dankzij onze hoofdsponsor het Winkelcentrum Oostermeent en subsponsoren zijn we weer in staat om op zondag 14 juni een mooie wedstrijd aan te bieden. We hebben opnieuw gekozen voor de zondag omdat dat vorig jaar zeer goed bevallen is en de reacties van de deelnemers ook positief waren.

    Ondanks afsluitingen op het gebruikelijke fietsparcours in de Flevopolder hebben we een uniek alternatief parcours kunnen uitzetten, waarbij wij gebruik maken van de weg achter de windmolens, die eigendom is van NUON. Wij zijn NUON daarvoor zeer erkentelijk.

    In dit programmaboekje treft u alle wedstrijdinformatie aan. Wij raden u aan om dit boekje goed door te lezen, zodat u goed bekend bent met wat er van u verwacht wordt en wat u van de organisatie kunt verwachten. Graag uw aandacht voor het tijdschema voor het ophalen van uw startnummer en de openingstijden van de wisselzone bij de zwemstart.

    Wij wensen u een sportieve maar vooral ook een gezellige dag toe. Graag tot ziens op 14 juni!

    Met sportieve groet,

    Peter Korzelius Voorzitter Stichting Triathlon Huizen

    VAN DE VOORZITTER VOORWOORD

    TOTALEN TUSSEN STARTLIJN 550 STARTERS480 KM ZWEMMEN 15900 KM FIETSEN3900 KM LOPEN RUIM 450 FINISHERS 150 VRIJWILLIGERS EN EINDSTREEP

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 3

    pag. 2 - Van de voorzitter pag. 3 - Inhoudsopgave pag. 5 - Progamma pag. 7 - Locatie en routebeschrijving pag. 9 - Inchecken pag. 11 - Wedstrijdinformatie (tijdregistratie en wisselzones) pag. 13 - Zwemmen pag. 15 - Fietsen pag. 17 - Lopen pag. 19 - Verzorging, uitchecken, uitslagen pag. 21 - Wedstrijdreglement pag. 22 - Prijzen pag. 24 - Beveiliging, Vrijwilligers en Sponsoren pag. 26 - Dank pag. 27 - Eerdere winnaars, Contactgegevens organisatie

    WAT JE MAG VERWACHTEN INHOUDSOPGAVE

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 4

    De gezelligste zwemclub in t Gooi.

    Diplomazwemmen, Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Trimzwemmen, Triathlonzwemmen, Familiezwemmen.

    Sponsor van de Oostermeent Triathlon Huizen.

    www.ijsselmeerhuizen.nl

    Zwem- en PoloVereniging

    IJSSELMEER Opgericht 22 september 1953

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 5

    De Oostermeent Triathlon Huizen heeft drie startseries:Olympische afstand start: 11:30 uur Witte Startnummers (1 t/m 250)

    zwemmen 1,5 km: start vanaf het strand, twee ronden zwemmen rondom de eerste en derde boei in het Gooimeer

    fietsen 40 km: n ronde van 40 km in de Flevopolder

    lopen 10 km: twee ronden van 5 kilometer in en rondom de sfeervolle omgeving van Winkelcentrum Oostermeent

    Kwart afstand start: 12:30 uur Rode startnummers (251 t/m 500)

    zwemmen 1,0 km: start vanaf het strand, twee ronden zwemmen rondom de eerste en tweede boei in het Gooimeer

    fietsen 40 km: n ronde van 40 km in de Flevopolder

    lopen 10 km: twee ronden van 5 kilometer in en rondom de sfeervolle omgeving van Winkelcentrum Oostermeent

    Achtste afstand start: 13:30 uur Blauwe startnummers 501 tot en met 750

    zwemmen 0,5 km: start vanaf het strand, een ronde zwemmen rondom de eerste en tweede boei in het Gooimeer

    fietsen 20 km: een route van 20 km in de Flevopolder, na 10km is het keerpunt ter hoogte van vakantiepark De Eemhof

    lopen 5 km: een ronde van 5 kilometer in en rondom de sfeervolle omgeving van Winkelcentrum Oostermeent

    Zorg dat u 15 minuten voor de zwemstart aanwezig bent bij de startkooi voor de briefing.

    STARTTIJDEN & AFSTANDEN

    PROGRAMMA

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 6

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 7

    De gemakkelijkste route naar het inschrijfbureau bij A.V. Zuidwal, gelegen aan de Meentweide, is via de A27. Zowel vanaf de richting Amsterdam/Utrecht als vanuit de richting Almere neemt u afslag Huizen/Blaricum. Eenmaal op deze afslag volgt u de borden richting Huizen. Dit is rechtdoor vanuit Amsterdam/Utrecht en linksaf vanuit Almere. U komt dan op de aansluitende Randweg-Oost.

    Deze randweg volgt u totdat u bij

    de 6e verkeerslichten (voor het Shell benzinestation) rechtsaf gaat, de Bovenmaatweg op. Deze weg volgen tot de rotonde. Aan uw linkerzijde treft u het Winkelcentrum Oostermeent aan.

    Vanaf deze plaats zullen parkeerwachters u naar de parkeerplaatsen tegenover de atletiekbaan van A.V. Zuidwal verwijzen. De parkeerplaats van de atletiekbaan zelf is niet bereikbaar.

    Afstanden tussen de locaties:AV Zuidwal (atletiekbaan) naar Stichste Strand, per auto 5km en per fiets 3km via vrijliggende fietspaden bereikbaar.

    AV Zuidwal (atletiekbaan) naar Winkelcentrum Oostermeent +/- 400 meter.

    Deelnemers dienen hun auto te parkeren tegenover de atletiekbaan, om zich vervolgens met de fiets naar de zwemstart te begeven!

    Toeschouwers wordt aangeraden ook op bovenstaande locatie parkeren. De parkeerplaats bij de (zwem)start op het Stichtse Strand is zeer slecht bereikbaar i.v.m. de fietsende atleten.

    NAAR DE START

    ROUTEBESCHRIJVING

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 8

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 9

    Uw startbescheiden kunt u afhalen bij het inschrijfbureau bij A.V. Zuidwal. Vanwege het grote deelnemersaantal hebben wij een tijdschema opgesteld voor het ophalen van uw startbescheiden, zodat de inschrijfprocedure vlot kan verlopen.

    Tijdschema ophalen startbescheiden: Vanaf het voor u van toepassing zijnde tijdstip liggen de startbescheiden voor u gereed; komt u niet eerder, want onze vrijwilligers zullen u dan nog niet helpen.

    OD: Afhalen vanaf 09.30 uur Kwart: Afhalen vanaf 10.30 uur Achtste: Afhalen vanaf 11.15 uur

    In het inschrijfbureau ontvangt u een tas met:

    zwemcap; deze bent u verplicht te dragen tijdens het zwemmen

    startnummer; tijdens het fietsen aan de achterkant dragen en gedurende het lopen aan de voorkant

    fietssticker; deze dient u op uw fiets te plakken, bijvoorbeeld aan een remkabel

    Mylaps chip (indien gehuurd) + enkelbandje genummerde vuilniszak; hierin dient u, na het

    zwemmen, uw zwemspullen te doen

    Belangrijk: Deelnemers die bij inschrijving een NTB-licentienummer hebben opgegeven, zijn verplicht om de licentie te tonen bij het ophalen van de startbescheiden.

    Indien bij de controle van uw inschrijving blijkt dat u ten onrechte geen daglicentie heeft aangeschaft, dient u ter plaatse de kosten voor de daglicentie te voldoen. Ook indien u wel een licentie heeft, maar deze op de wedstrijddag niet kunt tonen, bent u verplicht om een daglicentie te kopen.

    Deelnemers die bij inschrijving een daglicentie hebben aangevraagd, zijn verplicht zich te legitimeren bij het ophalen van de startbescheiden. Vergeet uw legitimatiebewijs met foto niet. Deze controle heeft als doel het overdragen van een startplaats tussen de atleten te voorkomen. Een startplaats is niet overdraagbaar. Dit is o.a. vanwege de NTB-verzekering, welke is gekoppeld aan de daglicentie van de aanvrager.

    Atletenlicentie: heeft een A in het licentienummer; kleur is grijs Daglicentie niet nodig. Bondslicentie: heeft een L in het licentienummer; kleur is wit. Daglicentie is verplicht.

    VERGEET UW LICENTIE NIET! - VERGEET UW LEGITIMATIEBEWIJS MET FOTO NIET!

    Kosten daglicentie: Olympische Afstand; 18,00 Kwart Afstand: 7,50 Achtste Afstand: 7,50

    DAGLICENTIE

    LICENTIES & TIJDEN

    INCHECKEN

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 10

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 11

    Wisselzone 2. wisselzone fietsen naar lopen op de atletiekbaan bij AV Zuidwal (=bij inschrijfbureau)

    Het fietsonderdeel eindigt op de atletiekbaan van AV Zuidwal. Wij maken de dranghekken en de hekken van de omheining geschikt voor het stallen van uw fiets. De fiets blijft op deze plaats tot na het einde van de wedstrijd. Vrijwilligers plaatsen uw zwemkleding naast uw fiets. Op vertoon van uw startnummer kunt u na afloop uw fiets en zwem-en loopspullen meenemen. Ook deze wisselzone is volledig afgesloten voor publiek. Er zijn genoeg vrijwilligers aanwezig om over uw eigendommen te waken.

    Voor de tijdregistratie maken wij gebruik van het tijdregistratiesysteem van MyLaps.

    De MyLaps-matten liggen tijdens onze wedstrijd op de volgende plaatsen; na verlaten zwemwater / betreden wisselzone zwemmen fietsen einde fietsparkoers / betreden wisselzone fietsen lopen halverwege loopparkoers controlepunt op afsnijden parkoers doorkomst 1e ronde / finish na volbrengen 2e ronde

    De Mylaps chip dient u met het enkelbandje om uw enkel te bevestigen, en gedurende de hele race te laten zitten. Voor deelnemers met een eigen Mylaps chip zijn er enkelbandjes beschikbaar bij het inschrijfbureau.

    Na de inschrijfprocedure in het inschrijfbureau bij AV Zuidwal kunt u uw loopspullen (loopschoenen!) achterlaten op de atletiekbaan (wisselzone 2) bij uw startnummer, welke op de reling langs de baan of op de dranghekken staat vermeld. Vervolgens kunt u vertrekken naar de startlocatie (wisselzone 1) , bij voorkeur op de fiets vanwege de geringe parkeermogelijkheden bij de startlocatie. De afstand tussen het inschrijfbureau (bij AV Zuidwal) en de startlocatie is met de fiets of lopend ca 3 km, en met de auto ca 5km. U bent zelf verantwoordelijk voor een veilig vervoer van uw zwem- en fietsspullen. Denk aan uw veiligheid (tas tussen de spaken), dus zorg voor een rugzak!

    Wisselzone 1. wisselzone zwemmen naar fietsen bij het Stichtse Strand (=startlocatie)

    Deze wisselzone is alleen toegankelijk voor deelnemers. Toegang tot de wisselzone is alleen mogelijk op vertoon van startnummer en fiets met overeenkomend startnummer.

    Na afloop van het zwemonderdeel zorgt de organisatie voor het overbrengen van de zwemkleding naar de atletiekbaan. Het is niet toegestaan om kleding mee te geven aan begeleiders.

    TIJDREGISTRATIE WEDSTRIJDINFORMATIE

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 12

    Grand Caf t Heertje Plein 2000 7

    1271 KK Huizen 035 888 8988

    www.grandcafe-heertje.nl

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 13

    Het zwemmen vindt plaats vanaf het Stichtse Strand in het Gooimeer bij de Stichtse Brug langs de A27. De zwemstart en wisselzone 1 liggen op ongeveer 3 km vanaf het inschrijfbureau. De route van het inschrijfbureau naar het zwemparcours is met pijlen aangegeven. Bij het inschrijfbureau hangt ook een routekaart.

    Attentie: Wilt u, als u zich naar de zwemstart begeeft, zeer goed opletten op de tegemoetkomende deelnemers aan de wedstrijd?! De rijweg tussen de zwemstart en de tennisclub en het fietspad achter de atletiekbaan worden voor het fietsparcours gebruikt.

    Aangekomen bij de startlocatie op het Stichtse Strand kunt u uw spullen bewaakt achterlaten in de wisselzone. De wisselzone is alleen toegankelijk voor atleten met een startnummer. Voordat u uw fiets mag opstellen, wordt de fiets door NTB-officials aan een technische keuring onderworpen. U wordt uiterlijk 15 minuten voor uw zwemstart, voor een laatste briefing, bij de startlijn verwacht. U bent verplicht de door het inschrijfbureau verstrekte badmuts te dragen.

    Openingstijden wisselzone 1: Olympische afstand (OD) 10:00 uur Kwart afstand 11:30 uur Achtste afstand 12:30 uur

    Startprocedure (LeMans start) Opstellen aan de startlijn op de groenstrook aan de rand van het water. De startprocedure begint met het draaien van muziek. Direct na de laatste muziektoon wordt het startschot gegeven. De watertemperatuur is, elk jaar weer, tijdens de wedstrijd ongeveer 18 tot 19 graden, dus deelname zonder wetsuit is mogelijk. Het zwemparkoers heeft de vorm van een rechte lijn. In het water liggen 3 boeien. Deze boeien worden geplaatst bij de kant, op 250 meter (keerpunt kwart en achtste) en op 375 meter (keerpunt OD). De boeien zijn onderling verbonden met een zwemlijn.

    Na de start vanaf het Stichtse Strand volgt u het voor u bestemde parcours. Nadat de afstand is voltooid kunt u lopend naar de wisselzone waar uw tijd zal worden geregistreerd. Wij verzoeken u de badmuts pas in de wisselzone af te zetten. Bij uw fiets kunt u zich omkleden en klaarmaken voor het fietsen.

    Uw zwemspullen kunt u in de hiervoor bestemde vuilniszak achterlaten, de organisatie zorgt dat uw spullen bij A.V. Zuidwal komen. Na afloop van de wedstrijd treft u uw zwemspullen aan bij uw fiets in wisselzone 2 (van fietsen naar lopen). Het is niet toegestaan om uw zwemspullen mee te geven aan begeleiders.

    Toegang tot wisselzone 1 Wisselzone 1 heeft twee delen voor de 3 wedstrijden. Deelnemers van de OD zetten hun fiets in de eerste rekken, deelnemers aan de kwart afstand in het tweede deel. Zodra alle deelnemers van de OD aan het fietsonderdeel zijn begonnen, worden in het eerste deel de nummers voor de achtste afstand geplaatst zodat dit deel gebruikt kan worden voor de achtste afstand.

    START & WISSELZONE

    ZWEMMEN

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 14

    Camaro Neoprene Wetsuits Rademaker Sports Chromiumweg 47

    3812 NL Amersfoort

    www.rademakersports.nl

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 15

    Het fietsonderdeel start na het verlaten van wisselzone 1 bij het Stichtse Strand en loopt via de Flevopolder naar de atletiekbaan van Atletiekvereniging Zuidwal. De route voor de OD en Kwart afstand is zoals op onderstaand kaartje is aangegeven. De deelnemers van de achtste maken vlak na de Stichtse Brug de scherpe bocht naar de Eemmeerdijk en keren bij de Eemhof.

    Een fietshelm is verplicht. Het startnummer dient goed leesbaar op de rug te worden gedragen. U dient eerst uw helm vast te maken voordat u uw fiets mag pakken. En let op: u mag pas na de aangebrachte afscheiding, bij het verlaten van de wisselzone, starten met fietsen! Vrijwilligers zullen u attenderen op het startpunt. De NTB-jury zal streng toezien, of uw helm is vastgemaakt en of u pas na de afscheiding start met fietsen.

    U bent een normale verkeersdeelnemer (stayeren is niet toegestaan!). Volgt u alstublieft de aanwijzingen van de vrijwilligers stipt op.

    Het fietspad naast de Gooimeerdijk, tussen de Stichtse Brug en Center Parcs De Eemhof, wordt als heen en weer route gebruikt. U komt dus tegenliggers tegen. Houdt dan ook rechts aan. Elk jaar vinden op dit gedeelte van het parcours frontale botsingen plaats.

    Let op: het eindpunt van het fietsonderdeel ligt op het fietspad vr het toegangshek naar de atletiekbaan. Stap tijdig af voor de streep. Bij deze streep liggen de tijdregistratiematten van MyLaps. Vrijwilligers zullen u attenderen op dit afstappunt. U mag uw helm pas losmaken nadat u uw fiets heeft opgehangen op uw genummerde plaats in wisselzone 2. U mag in geen geval uw helm eerder losmaken of afdoen. NTB juryleden zullen hier streng op toezien.

    De organisatie is niet in het bezit van een bezemwagen. U dient voor uw eigen reservemateriaal te zorgen.

    ROUTE & REGELS

    FIETSEN

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 16

    CaRe Juwelier steunt wederom dit jaar de Oostermeent Triathlon van Huizen met veel plezier en hoopt dat alle deelnemers een

    hele fijne en vooral een sportieve dag hebben.

    Oostermeent - Oost 105 2174 SL Huizen

    T 035 - 525 88 00 - F 035 - 526 99 02 [email protected] - www.carejuwelier.nl

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 17

    Het loopparkoers loopt van de atletiekbaan over fietspaden en straten via woonwijken naar het Winkelcentrum Oostermeent, waar de finishlijn ligt. Zie onderstaand kaartje voor het exacte loopparcours.

    Het startnummer dient goed leesbaar op de buik te worden gedragen. Deelnemers aan de Olympische Afstand en aan de Kwart Afstand ontvangen bij de finishlocatie voor de 2e loopronde een gekleurd lintje. Dit lintje dient goed zichtbaar gedragen te worden! Na de finish (in Winkelcentrum Oostermeent) is er een verzorgingspost waar u wat kunt eten en drinken. Ook treft u hier een post aan waar u op vertoon van uw startnummer uw herinnering in ontvangst kunt nemen.

    PARCOURS & FINISH

    LOPEN

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 18

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 19

    Verzorging Tijdens het zwemmen en fietsen is er geen verzorging. Tijdens het lopen hebben wij verzorgingsposten op de volgende punten:

    verlaten van de atletiekbaan 2 km en 7 km punt 3,5 km en 8,5 km punt bij een temperatuur boven de 25 graden

    hebben wij ook een waterpost bij de doorkomst in het Winkelcentrum Oostermeent

    Na het passeren van de finish kunt u zich te goed doen aan allerlei drankjes en gezonde lekkernijen. Voor u staan gezellige zithoeken opgesteld waar u met andere sporters kunt napraten over uw prestatie.

    Uitslagen De tijdregistratie zal bij alle onderdelen worden verzorgd door MyLaps. De uitslagen worden zo snel mogelijk na het evenement bekend gemaakt via onze website www.triathlonhuizen.nl.

    Op diverse plaatsen in het parcours worden matten geplaatst ter registratie van uw (tussen)tijd en als extra controlepunt voor het naleven van een eerlijk verloop van de wedstrijd.

    Uitchecken Alle finishers ontvangen op vertoon van het startnummer bij de finish een herinnering. Onze fotografen zullen tijdens de wedstrijd actiefotos van u maken. Tevens wordt er van iedere finisher een finishfoto gemaakt. Deze fotos zijn in de week na de wedstrijd gratis te downloaden via onze website www.triathlonhuizen.nl.

    Bij terugkomst op de atletiekbaan van A.V. Zuidwal kunt u uw fiets- en zwemspullen ophalen, waarvoor u uw startnummer moet laten zien ter controle. Tevens dient u hier uw eventueel gehuurde Mylaps chip weer in te leveren. Indien u de huurchip niet voor 14 juli 2015 inlevert, wordt u automatisch eigenaar van deze chip en zullen wij u de prijs van 30,- en 2,- administratiekosten in rekening brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor deze chip, dus ook verlies van de chip valt hieronder.

    WETENSWAARDIGHEDEN

    NEED TO KNOW

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 20

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 21

    Mocht u (om wat voor reden dan ook) na de start, vroegtijdig het evenement (moeten) verlaten, meldt u zich dan af bij het secretariaat of de jury/baancommissaris van het onderdeel waar u mee bezig was. Dit voorkomt een onnodige zoekactie!

    Tijdens het evenement is het wedstrijdreglement van de NTB van toepassing. Bekendheid met de regels van de NTB wordt door de organisatie verondersteld (zie ook www.triathlonbond.nl). Het reglement ligt ter inzage bij het secretariaat en op de wedstrijddag zijn de secretariaatsmedewerkers in staat uw vragen te beantwoorden.

    De organisatie behoudt zich het recht voor om: na overleg met het Rode Kruis, de arts, of de

    parcourscommissarissen een deelnemer uit het evenement te verwijderen;

    in bijzondere omstandigheden het parcours te wijzigen, in te korten of het evenement af te gelasten in overeenstemming met de reglementen van de NTB;

    in onvoorziene gevallen vereiste beslissingen te nemen.

    De deelnemer vrijwaart bij inschrijving de organisatie van alle aanspraken of vorderingen die kunnen voortvloeien uit deelname aan de Oostermeent Triathlon Huizen. Natuurlijk gelden wel voor iedere deelnemer de verzekerings-voorwaarden verbonden aan een (dag)licentie van de Nederlandse Triathlon Bond.

    DE KLEINE LETTERS WEDSTRIJDREGLEMENT

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 22

    Wedstrijd over de Olympische afstand HEREN 1e 2e 3eOverall 200,00 150,00 100,00H20 40,00 20,00 10,00H40 40,00 20,00 10,00H50 40,00 20,00 10,00H60 40,00 20,00 10,00H70 40,00 20,00 10,00DAMES 1e 2e 3eOverall 200,00 150,00 100,00D20 40,00 20,00 10,00D40 40,00 20,00 10,00D50 40,00 20,00 10,00D60 40,00 20,00 10,00

    Wedstrijd over de Kwart afstand

    Wedstrijd over de Achtste afstand

    Algemeen

    Prijswinnaars dienen persoonlijk hun gewonnen prijs in ontvangst te nemen. De organisatie geeft gn prijzen mee aan clubgenoten en/of familieleden. Niet in ontvangst genomen prijzen vervallen aan de organisatie. De tussentijden en eindklasseringen van alle categorien zullen op de avond van de wedstrijddag op onze website www.triathlonhuizen.nl worden gepubliceerd.

    HEREN 1e 2e 3eOverall 40,00 20,00 10,00DAMES 1e 2e 3eOverall 40,00 20,00 10,00

    HEREN 1e 2e 3e20- 40,00 20,00 10,0020+ 40,00 20,00 10,00DAMES 1e 2e 3e20- 40,00 20,00 10,0020+ 40,00 20,00 10,00Voor de eerste Huizer heer en dame binnen elke afstand is ook een mooie prijs beschikbaar!

    De prijsuitreiking voor de overall winnaars van de Olympische afstand vindt zowel bij de heren als bij de dames plaats in Winkelcentrum Oostermeent zodra de derde heer c.q. derde dame gefinisht zijn. De overige prijzen worden uitgereikt bij A.V. Zuidwal.

    WINNEN WINNEN WINNEN

    PRIJZEN

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 23

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 24

    Sponsoring Winkelcentrum Oostermeent is onze hoofdsponsor. Daarnaast is het organisatiecomit erg blij met de diverse subsponsors die elk jaar de Oostermeent Triathlon Huizen ondersteunen. Zonder hun ondersteuning kent Huizen geen triathlon!

    Beveiliging en verzorging: Voor de beveiliging zorgen de Blaricumse Reddingsbrigade, Politie Regio Gooi- en Vechtstreek, Rode Kruis Gooistreek en vele vrijwilligers. De Rode Kruis medewerkers zijn over het gehele parcours verspreid aanwezig. Mocht u tijdens de wedstrijd het Rode Kruis willen alarmeren, maakt u dit dan kenbaar aan de dichtsbijzijnde post bij onze vrijwilligers / verkeersregelaars. Zij zullen het Rode Kruis vervolgens oproepen. De commandopost van het Rode Kruis is bij de atletiekbaan. Bij de wisselzone van het Stichtse Strand is een behandeltent van het Rode Kruis.

    Het fietsparcours is niet verkeersvrij. U dient de normaal geldende verkeersregels in acht te nemen. Een fietshelm is verplicht! U bent op de fiets zelf voor uw verzorging en reservemateriaal verantwoordelijk. Langs het loopparcours zijn drie verversingsposten ingericht (bij warm weer vier), met water en sportdrank. Bij de finish treft u naast sportdrank en water ook bananen, sinaasappels en krentenbollen aan.

    De organisatie heeft geen bezemwagen. U dient zelf reservemateriaal te verzorgen voor het geval dat u pech krijgt tijdens de wedstrijd.

    Na de finish in Winkelcentrum Oostermeent is omkleed- en douchegelegenheid ruim voorhanden bij A.V Zuidwal (de afstand tussen de finishlocatie en de atletiekbaan van A.V. Zuidwal is ongeveer 400 meter). Zitjes en muziek nodigen u uit om met vrienden en familie gezellig na te praten over uw sportieve prestatie. Hier vindt tevens de prijsuitreiking plaats.

    Vrijwilligers: Om de Oostermeent Triathlon Huizen te laten slagen kan de organisatie rekenen op de medewerking van zon 150 vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn op de dag van de triathlon stand-by en verrichten, geheel belangeloos, allerlei werkzaamheden. Zonder hun medewerking is er geen Oostermeent Triathlon Huizen!

    Contact Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het inschrijfbureau: Email: [email protected]

    IN EN OM DE WEDSTRIJD

    DIVERSEN

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 25

    IJssalon Sundaes Oostermeent-oost 80

    1274 SN Huizen 035 622 6223

    www.sundaes.nl

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 26

    Hoofdsponsor Winkelcentrum Oostermeent Huizen

    Sponsoren Albert Heijn Oostermeent Huizen CaRe Juwelier, Huizen Don Fiets & Ski Shop, Huizen Drukkerij J.Bout en zonen, Huizen Groenteman Goudreinet BV, Huizen Opticin Van den Tol, Huizen Nexct BV, Amstelveen Sonia Bloemen, Huizen Zwem- & Polovereniging IJsselmeer, Huizen Run2day Hilversum Saucony Nederland Camaro Neoprene Wetsuits / Rademaker Sports Sundaes IJssalon, Huizen 123 Machineverhuur, Huizen MD Services Incentives & Promotions, Huizen Nuon Fred Janssen Opel, Huizen Grand Caf t Heertje, Huizen

    Helpende handen De organisatie dankt, mede namens alle deelnemers, iedereen die op wat voor manier dan ook aan de Oostermeent Triathlon Huizen bijdraagt.

    Of dat nu het smeren van broodjes voor andere vrijwilligers betreft, het aanreiken van water bij een drinkpost, een sponsorbijdrage, of het zorgen voor veiligheid op en om het parcours; iedere triatleet die zondag 14 juni finisht heeft dat aan jullie te danken.

    Dankzij jullie kunnen 600 triatleten op 14 juni hun doel bereiken.

    Vrijwilligers Atletiekvereniging Zuidwal, Huizen Brandweer Gooi- en Vechtstreek Rode Kruis Gooistreek Gemeente Huizen Gemeente Blaricum Politie Gooi- en Vechtstreek, Huizen Reddingsbrigade Blaricum Zwem- & Polovereniging IJsselmeer, Huizen Stichting Verkeersregelaars Huizen

    En vele anderen...

    DE ONMISBAREN ONZE DANK GAAT UIT NAAR

  • Oostermeent Triathlon Huizen - 31e editie - zondag 14 juni 2015 27

    2014 Heren Dirk Wijnalda 1:56:51 Dames Cora Vlot 2:14:04

    2013 Heren Dirk Wijnalda 1:55:41 Dames Cora Vlot 2:15:12

    2012 Heren Dirk Wijnalda 1:55:50 Dames Cora Vlot 2:18:33

    2011 Heren Martijn Boot 1.55.14 Dames Cora Vlot 2.13.48

    2010 Heren Dirk Wijnalda 1.53.26 Dames Marleen Vos 2.10.56

    2009 Heren Bert Flier 1:54:35 Dames Gonny Rosendaal 2:09:28

    2008 Heren Corn Klein 1:56:05 Dames Monica Gorska 2:15:29

    2007 Heren Corn Klein 1:57:47 Dames Gonny Rosendaal 2:09:32

    2006 Heren Roeland Smits 1:51:12 Dames Eva Janssen 2:05:49

    2005 Heren Roeland Smits 1:53:21 Dames Marijke Zeekant 2:07:41

    www.triathlonhuizen.nl Inschrijfbureau: Yolande Rietman Rendier 39 1272 HN Huizen Telefoon: 035-5252387

    E-Mail: [email protected]

    Lokatie wedstrijddag: A.V. Zuidwal / Atletiekbaan Meentweide Rijnland 27 1274 KX Huizen 035-5257145 (belt u s.v.p. alleen voor zeer dringende zaken)

    Contactpersoon voor alle verloren en gevonden voorwerpen: Maarten van Hienen [email protected]

    Organisatie De organisatie van de Oostermeent Triathlon Huizen is in handen van de Stichting Triathlon Huizen.

    Peter Korzelius Voorzitter Ren Godlieb Vice voorzitter / Cordinator Sponsoring Maarten van Hienen Secretaris / Penningmeester Henk Oversteegen Sponsoring Joukje Groot Cordinator Vrijwilligers Jenneke Ratsma Cordinator Vrijwilligers Yolande Rietman Cordinator Inschrijvingen & Vergunningen Mark de Boer Cordinator Communicatie Rob van Roon Cordinator Zwemparcours Joost van Rooijen Cordinator Fietsparcours Marcel van der Plas Cordinator Loopparcours Joost van Weringh Cordinator Atletiekbaan Bert Teunissen Cordinator Finishlocatie Leo Vonk Cordinator Finishlocatie

    Speaker: Wim van den Broek Tijdwaarneming: MyLaps

    DE SNELSTEN

    EERDERE WINNAARS