Programma WerkGeluk

of 3 /3
WerkGeluk United Performance

Embed Size (px)

Transcript of Programma WerkGeluk

Page 1: Programma WerkGeluk

WerkGeluk United Performance

Page 2: Programma WerkGeluk

WerkGeluk ‘De enige echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken van nieuwe landen, maar in het krijgen van nieuwe ogen’

WerkGeluk

WerkGeluk . gezonde organisaties . united performance

WerkGeluk Werknemers die gezond en gelukkig aan het werk zijn, daar draait het om. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gelukkige werknemers beter presteren. Betekenisvol bezig zijn en geluk ervaren op het werk is daarmee geen bijkomstigheid, maar het fundament van een optimaal presterende organisatie. "Ieder mens is waardevol én uniek. Het is vanzelfsprekend dat iedereen in het heden en in de toekomst werkt vanuit plezier, betrokkenheid en motivatie". Dát is onze visie op WerkGeluk.

WerkGeluk als interventie- als je twijfels hebt of jouw rol en/of functie

nog wel passend is - als je onrust/stress/ werkdruk ervaart en dit

jouw dagelijks functioneren in de weg staat. - Als je lastigheden op je werk of thuis ervaart - als je weinig energie overhoudt en je vitaler

wilt voelen - als je een verlangen hebt om iets te

veranderen in je werk. - als je voor ontslag staat of net bent ontslagen - als je op een kruispunt in jouw leven staat en

keuzestress je blokkeert. - als jouw loopbaan een boost goed kan

gebruiken

Werkgedoe naar WerkGeluk We weten dat ieder verlangen naar verandering start met vertrouwen. Werken aan vertrouwen staat voor ons aan de basis voor iedere verandering. We ruimen samen jouw teleurstellingen op en maken de weg vrij voor jouw toekomst. We bouwen aan hernieuwd potentieel en leren je los te laten wat voorbij is. We laten je kennis maken met jouw natuurlijke energie principes. Energie gaat omhoog als jouw eigenheid en talent ruimte krijgt en op aan wordt gezet.

WerkGeluk als bedrijfsresultaat Goed werkgeverschap is een belangrijke reden om WerkGeluk in te zetten. Het vereist de juiste aandacht om het bedrijf gezond en jouw medewerkers vitaal en betrokken aan het werk te houden. Vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en meer betrokken bij de organisatie Daarbij wordt arbeidsmarkt de komende jaren steeds schaarser en de gemiddelde leeftijd steeds hoger. Duurzame inzetbaarheid van personeel is essentieel voor jouw bedrijfsresultaat.

Page 3: Programma WerkGeluk

WerkGeluk 'WerkGeluk is een richting, geen punt'

WerkGeluk . gezonde organisaties . united performance

WerkGeluk

Traject WerkGeluk Jouw veranderbehoefte bepaalt welk individueel traject we samen gaan inzetten Hieronder noemen we de keuzemogelijkheden:

- Grow & Go: we gaan verhelderen, jouw loopbaankoers herijken en weer volop AAN zetten. We hanteren een stevige en intensieve werkwijze waarin jouw verlangen en potentieel hernieuwd tot uiting gaat komen. Resultaat: klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière.

- Care & Dare: we starten door stil te staan. Samen zoeken we de verdieping op en krijg je antwoord op uitersten: Hoe zorg je voor jezelf versus hoe daag je jezelf uit. Wat wil je behouden en wat wil je stevig los laten. Resultaat: klaar om weer vanuit gezonde begrenzing en hernieuwde energie WerkGeluk te ervaren.

- In & out: we leren jou hoe je in je werk en dagelijks leven meer rust en geluk kunt ervaren. Hoe je stress tot je vriend kunt maken en je intrinsieke motivatie weer meer ruimte krijgt. We maken gebruik van de kracht van Mindfulness en leren je hoe je dit op jouw werk eenvoudig en doelmatig kunt inzetten.

Resultaat: mentale vitaliteit in balans.

Ingrediënten UP programma We werken vanuit het UP principe. Huidig gedrag, gewoontes en patronen vormen de ingrediënten waarmee we van start gaan. We maken gebruik van erkende testen en zetten deze desgevraagd in als startdocument.

WerkGeluk kosten Afhankelijk van jouw keuze van traject en duur van de begeleiding stellen we een prijs voor je samen. Hiervoor zullen we, in overleg met jou, afspraken maken met de werkgever.

WerkGeluk kosten Natuurlijk begrijpen we dat er vragen zijn. Twijfel niet om gebruik te maken van onze kennis en ervaring om te onderzoeken of WerkGeluk een oplossing biedt voor de door jou gewenste persoonlijk ontwikkeling.

UNITED PERFORMANCE

Wieneke Dijkstra & Carolien Thijssen