Programma Kermis Mere 2015

24
Kermis mere Een week vol ambiance voor groot en klein Vrijdag 14.08 tem donderdag 20.08 2015

description

Programmabrochure van de Kermis in Mere. Een week vol ambiance voor groot en klein, van vrijdag 14.08 tem donderdag 20.08. Omdat het ewa Miejer mag zen! Meer info op www.magetewamiejerzen.be

Transcript of Programma Kermis Mere 2015

Page 1: Programma Kermis Mere 2015

Kermis mereEen week vol ambiance voor groot en klein

Vrijdag 14.08 tem donderdag 20.08 2015➳

Page 2: Programma Kermis Mere 2015

Beste Merenaar,

Met Mag’et ewa Miejer zen? geven we al enkele jaren extra kleur aan de Meerse kermis. Voor het derde jaar op rij organiseren we ons eigen kermisfestival op de parking in de Nieuwstraat. Vorige zomer kwam daar ook het fel gesmaakte fotoproject ‘Miejer in Beeld’ bij en dit voorjaar nog organiseerden we samen met tal van Meerse verenigingen een ontmoetingsmoment aan de Meerse Kruiskoutermolen.

Dit jaar willen we vooral inzetten op het versterken van de Avondmarkt op vrijdag 14.08 en het beter bekendmaken van het bestaande programma. Want dankzij de vele initiatieven van horeca en andere organisatoren, bruist de Meerse kermis van de activiteiten en is het één van de drukbezochtste kermissen van de streek. Het gemeentebestuur van Erpe-Mere verleent dan ook graag zijn medewerking aan de verschillende initiatieven.

We zijn heel fier in deze brochure het uitgebreide programma te kunnen voorstellen van bijna alle activiteiten die tijdens de Kermis in Mere georganiseerd worden. Mere leeft, zo veel is zeker. Deze brochure werd gerealiseerd in samenwerking met UNIZO Erpe-Mere en dankzij de steun van de lokale horeca en bedrijven, de Koning Boudewijnstichting en de Nationale Loterij.

We wensen jou alvast een plezante kermis!Tot in Miejer!

Mag’et ewa Miejer zen?www.magetewamiejerzen.be

Colofon

Redactie: Mag’et ewa Miejer zen? in samenwerking met www.totaalburo.be Vormgeving: Joke De Groot - www.jokedegroot.beOplage: 2.500 exemplaren - Gedrukt op 100% gerecycleerd papier

Groot vuurwerkGeschonken door het gemeentebestuur Erpe-Mere

Donderdag 20 augustus vanaf 22u30

Terreinen FC Mere

Page 3: Programma Kermis Mere 2015

Programma avondmarkt Vrijdag 14 augustus

UNIZO Erpe-Mere en Mag’et ewa Miejer zen? slaan de handen in elkaar om de Avondmarkt Mere nog attractiever te maken. Verspreid over het parcours zal je kunnen genieten van extra activiteiten voor jong én oud. We willen zo meer volk naar de Avondmarkt brengen en iedereen een fijne avond laten beleven op de Avondmarkt, de prondel- en rommelmarkt, het oldtimer treffen, het plein van Mag’et ewa Miejer zen en in de deelnemende cafés. Geniet er van!

Avondmarkt en prondel- en rommelmarktDe combinatie van de kermis met de avondmarkt en de vele andere activiteiten zorgt er voor dat het altijd weer over de koppen lopen is in het centrum van Mere. In de Steenstraat en de Nieuwstraat kan je al kuierend kiezen uit het aanbod van de professionele marktkramers. In de Nijverheidsstraat kan je dan weer snuisteren tussen de leuke hebbedingetjes van de prondel- en rommelmarkt.

Wanneer: vanaf 18u Waar: centrum Mere

Opening Avondmarkt met Majeron & BellemanDe Kermis in Mere wordt officieel geopend door de Belleman van theatergroep Asem in aanwezigheid van het college van burgemeester en schepenen. Nadien volgt een feestelijke optocht door de straten van het centrum door de Majoretten en drumband van Majeron. Een feest voor oog en oor!

Wanneer: 19u Waar: Rond Punt

BallonplooierBallonplooier Tom maakt de meest speciale creaturen. Een simpele ballon wordt op een spectaculaire wijze omgevormd in een hondje, een pop of een feestelijke hoed. Kom Tom ontdekken op de verschillende locaties.

Animatie met steun van Jolie Vof

Wanneer: 18u Waar: Café ’t HoekskenWanneer: 19u Waar: Rond PuntWanneer: 20u Waar: Plein Mag’et ewa Miejer zen?

Groot vuurwerkGeschonken door het gemeentebestuur Erpe-Mere

Donderdag 20 augustus vanaf 22u30

Terreinen FC Mere

Page 4: Programma Kermis Mere 2015

KindergrimeEen klassieker voor de kinderen. Wie wil zich nu niet laten omtoveren in een vlinder, tijger of andere magische figuur? Anneke heeft meer dan 10 jaar ervaring in grime en tovert met haar grime een lach op het gezicht van ieder kind.

Animatie met steun van Bouwdroger verhuur

Wanneer: 18u tot 21u Waar: Café ‘t Oud Gemeentehuis

Oldtimer Treffen & drankstand F C MereIn de Kerkveldstraat moet je zijn als je de prachtige bolides van ACA Denderstreek wil bewonderen. Deze oldtimerclub komt speciaal met haar leden en hun prachtig onderhouden wagens naar de Avondmarkt. Kom en vergaap je op de tonen van The Fonomatics aan het blinkende koetswerk en het vele chroom van deze oldtimers. Je dorst lessen kan aan de drankstand van FC Mere.

Wanneer: 18 tot 22u Waar: Kerkveldstraat

Muziekoptreden The FonomaticsKom luisteren en swingen op de late 50’s en early-60’s-rock-’n-roll-with-a-twist van deze spiksplinternieuwe band. Ze worden naar eigen zeggen beïnvloed door desperate rock and roll en greasy rockabilly from fifties to sixties. Verwacht je dus aan een feestje!

Animatie met steun van Dries De Waele

Wanneer: 19u30 en 20u30 –Waar: Kerkveldstraat

Page 5: Programma Kermis Mere 2015

De Printfabriek I Bedruk je eigen tote bag!Een tote-wat? Een tote bag = een katoenen draagtas, ook wel een stoffen kabasken om uw komisjkes te doen genaamd.

Atelier Oh opent speciaal voor kermis Mere De Printfabriek. In dit pop-up-atelier kan je zelf een eigen tote bag bedrukken met een Miejerse quote of illustratie naar keuze. Leuk, hip, uniek en nog eens goed voor het milieu ook. Komt dat zien, komt dat doen! Tot zolang de voorraad strekt.

Animatie met steun van Econglas

Wanneer: 18u tot 21u Waar: Hoek Patronaatstraat - Dorp

Muziekoptreden KamayeleDjembégroep Kamayele brengt Afrikaanse percussie met tropische ritmes en zwoele heupbewegingen. Ze zorgen voor een swingende ambiance op de Avondmarkt. Hier kan je absoluut niet stil op blijven staan.

Animatie met steun van Dries Hostens en Sara Steyaert

Wanneer: 18u30 tot 20u30 Waar: Patronaatstraat

Fairtrade terras - WereldwinkelNaar goede gewoonte kan je in de plaatselijke Wereldwinkel terecht voor een (h)eerlijk hapje en drankje. De vrijwilligers van Wereldwinkel geven graag meer uitleg bij hun werking en het assortiment van fairtrade producten. Tijdens de avondmarkt houdt de Wereldwinkel ook solden! Maar gewoon eerlijk genieten kan dus ook!

Wanneer: 18u tot 24u Waar: Wereldwinkel - Patronaatstraat

Page 6: Programma Kermis Mere 2015

Muziekoptreden De Merde van ierDe Merde van ier is een 4 koppige kleinkunst/folkband van eigen bodem. Ze brengen vooral eigen nummers, uit het leven gegrepen. Leuke muziekjes uit de achtertuin die ook wel eens durven ontroeren. Met: Sam van De Walle (bas), Anneleen Van Den Bossche (zang, gitaar, percussie, trombone, doedelzak), Sofie Van Cauter (zang, xylofoon, wasbord en klarinet) en Sander Braeckman (zang, gitaar en mondharmonica).

Animatie met steun van Computers de Zonnebloem

Wanneer: 20u en 21 u Waar: Nieuwstraat

Circusplaneet - Zirkoes‘Zirkoes’ is een walking act van leerlingen van Circusplaneet in combinatie met semi-professionals. Jongleurs, eenwielers en acrobaten worden geleid door de strenge hand van de Zirkoes matrone!

Animatie met steun van Van Hee & Partners

Wanneer: 18u Waar: Rond PuntWanneer: 19u Waar: Café ‘t VissershofWanneer: 20u Waar: Plein Mag’et ewa Miejer zen?

Circusplaneet – Crazy circuskapsalonWil je nu eindelijk eens een hip kapsel? Dan is dit het moment! We maken van elke saaie coupe een crème de la crème circuskapsel. Met spuitbussen, playmobiel figuurtjes, krultangen en massa’s haarlak bezorgen onze hippe coiffeuses jullie een funky circuskapsel!

Animatie met steun van Studio DINN

Wanneer: 18u tot 21u Waar: Nieuwstraat - Mag’et ewa Miejer zen?

Page 7: Programma Kermis Mere 2015

Photobooth Studio DinnMet je gekke circuskapsel of gewoon omdat je er zin in hebt, kan je gratis een foto laten nemen in de photobooth van Studio Dinn. Laat jezelf op de cover van een glossy magazine zetten of gebruik enkele attributen voor een grappig resultaat. Deel achteraf de foto’s op Facebook, want wie de meeste likes op zijn foto krijgt, wint een professionele fotoshoot bij Studio Dinn. Say cheese!

Wanneer: 18u tot 21u Waar: Nieuwstraat - Mag’et ewa Miejer zen?

SpringkasteelNog zo’n klassieker voor kinderen. Het klein grut tot 10 jaar kan hier naar hartenlust springen, klauteren en glijden, terwijl de ouders iets drinken op het sfeervolle kermisterras van Mag’et ewa miejer zen.

Animatie met steun van Totaal - Feestverhuur

Wanneer: 18u tot 22u Waar: Plein Mag’et ewa Miejer zen?

Kermisterras Mag’et ewa Miejer zen?Het supergezellige kermisterras van Mag’et ewa Miejer zen? is weer the place to be voor iedereen die in een relaxte omgeving wil genieten van wat muziek, lekkere bieren uit eigen streek en een goed gesprek.

met de steun van KBC, Selftech en Van Cauter

Wanneer: 18u tot 01u Waar: Plein mag’et ewa Miejer zen?

Page 8: Programma Kermis Mere 2015

Muziekoptreden Nele Needs a HolidayNele Needs A Holiday brengt frisse bubblegum-pop die blijft hangen in het hoofd en plakken aan het hart. Frontvrouw Nele is een zotte madam die met haar all female band zelfgeschreven nummers zingt over het dagelijkse leven en alle tragedies die daarbij horen. En omdat we altijd op zoek zijn naar lokaal talent: Lieselotte, de bassiste, is een rasechte Merenaar!

Wanneer: 22u Waar: Plein Mag’et ewa Miejer zen?

Percussieoptreden K’BENG Drumband K’BENG is een enthousiaste groep muzikanten met drums, djembé en bells met een uiteenlopend repertoire. Naast enkele alom gekende klassiekers uit de film- en showmuziek brengen ze ook onvervalste ambiancenummers uit de pop en rockwereld. Denk aan 500 miles, Starwars, Eye of the Tiger, Popcorn, El Condor Passa, Nabucco, Tequila … Een echte smaakmaker voor onze Avondmarkt dus.

Animatie met steun van VDK Spaarbank

Wanneer: 19u tot 22u Waar: Rond Punt

Wiewieneke en zijn Singing PuppetsWiewieneke trekt met zijn bakfiets en zingende poppen door de straten. Ondersteund door muziek brengt hij live liedjes, van Elvis tot Wally, van Tura tot Boeijen en zelfs van Adamo tot Aznavour. En jij kan meezingen! Kies een nummer uit de songlist, pak de micro en ga uit de bol. Ambiance troef.

Animatie met steun van Wim Optiek

Wanneer: 19u Waar: Café ‘t Oud GemeentehuisWanneer: 20u Waar: Café ‘t HoekskenWanneer: 21u Waar: Café ‘t Vissershof

Page 9: Programma Kermis Mere 2015

vrijdag 14 augustus≈ avondmarktterras en discobar

zondag 16 augustus≈ Kermisambiance met discobar

maandag 17 augustus≈ Optreden van covergroep (20 uur)

dinsdag 18 augustus≈ Kermisvlucht Quevrain 19u tot 21u30

woensdag 19 augustus≈ Kermisvlucht Quevrain 9u

donderdag 20 augustus≈ Aankomst wielerwedstrijd voor beroepsrenners

≈ ‘s avonds: kermisambiance

bij Anny en JosDEPOT

STEENSTRAAT 36 - 9420 MERE - TEL: 053/83 23 12

Page 10: Programma Kermis Mere 2015

≈ Het café is alle dagen van de kermis open vanaf 9u, van 14 augustus tot en met 20 augustus

Page 11: Programma Kermis Mere 2015

≈ Het café is alle dagen van de kermis open vanaf 9u, van 14 augustus tot en met 20 augustus

≈ Je kan dit plannetje uit het boekje halen en meenemen

Page 12: Programma Kermis Mere 2015

≈ Je kan deze affiche uit het boekje halen en ophangen voor je raam

Page 13: Programma Kermis Mere 2015
Page 14: Programma Kermis Mere 2015
Page 15: Programma Kermis Mere 2015

vrijdag 14 augustus≈ Avondmarkt en kermisterras (kids welkom in ons speelhuis)≈ vanaf 19u: ambiancebrenger DJ Sir Ta2

zaterdag 15 augustus≈ vanaf 16u: open kickertornooi - dubbel(inschrijving ter plaatse: 2,50 euro per persoon)≈ vanaf 20u ambiancebrenger DJ Sir Ta2

zondag 16 augustus≈ Zomerterras en speelhuis voor de allerkleinsten≈ om 16u: knallende kinderfuif door DJ Sir Ta2≈ vanaf 20u: knallende party voor jong en oud

maandag 17 augustus≈ Zomerterras en speelhuis voor de kleinsten≈ Mosselen met frieten van 11u30 - 15u00(inschrijving in Café Patronaat)≈ Vanaf 19u: Hollandse gezelligheid met DJ Sir Ta2+ optreden: de Koning van het levenslied “Nico Hazes”

donderdag 20 augustus≈ Inschrijving beroepsrenners vanaf 11u00≈ VIP Restaurant Meerse Wielervrienden≈ We vieren kermis Mere DJ Sir Ta2 + TOP of the bill - WIM LEYS (om 20u)

Page 16: Programma Kermis Mere 2015

vrijdag 14 augustus≈ gezellig avondmarktterras

zaterdag 15 augustus≈ “lekkere bieren” dag – bieren van bij ons in de kijker

zondag 16 augustus≈ petanque voor iedereen – start 17u

maandag 17 augustus≈ belotting voor iedereen – 100 € vooruit – iedereen prijs – start 19u

dinsdag 18 augustus≈ open vanaf 10u

woensdag 19 augustus≈ open vanaf 10u

donderdag 20 augustus≈ beroepsrennersterras vanaf 12u

bij Véro & BartNijverheidsstraat 108 A 9420 Erpe-mere [email protected] 0479/58 94 32 0476 27 55 72

café

Page 17: Programma Kermis Mere 2015

Onze specialiteiten : huisgemaakte spaghetti, streekbieren, hoeve-ijs, pannenkoeken, ...!

Open elk weekend gedurende het ganse jaarvrijdag vanaf 18uzaterdag vanaf 17u zondag vanaf 11u

Extra Open van 15 juli t/m 31 augustusWoensdag van 14u tot 21u30Donderdag van 14u tot 21u30Vrijdag vanaf 14uZaterdag vanaf 14uZondag vanaf 11u

KERMIS-VOORPROGRAMMA ‘T HOF SCHUURKE:zaterdag 8 augustus ≈ om 21u live-optreden SANDER BRAECKMAN & WALLY (folk, kleinkunst)

zondag 9 augustus ≈ om 17u live-optreden BE NAKED (covergroep)

Inkom gratis! Iedereen hartelijk welkom!

HOFschuurke’tPRAAT-, KUNST- & CULTUURCAFEPRAAT-, KUNST- & CULTUURCAFE

Wilgendries 4 te Mere www.facebook.com/t.h.schuurke voor info & reservatie 0477 13 87 07

Page 18: Programma Kermis Mere 2015

Programma zaterdag 15 augustus

Diner et Danser - Franse avondLekker eten, genieten van de optredens en swingen op het Bal Populaire

enkel voor mensen met een all-in ticket

19u: Ontvangst met aperitief19u: Varken aan het spit met groentenbuffet en dessert19u: Optreden Amusementsgroep Harmonie Erpe

De amusementsgroep van de Koninklijke Harmonie Erpe bestaat uit een 20-tal enthousiaste muzikanten. Ze brengen een repertoire dat gaat van oude volksliedjes, over meezingers en populaire deuntjes, tot hedendaagse nummers. Twee jaar geleden waren ze al te gast en ook deze keer is de ambiance verzekerd.

voor iedereen met een geldig ticket

21u: Optreden van MoustashMoustash brengt vrolijke, aanstekelijke feestmuziek. Moustash laat je springen, stampen, dansen, wenen, drinken, schreeuwen: hoppa! Deze band-met-eigen-smoel brengt een rijkelijk gevarieerde set waarbij de nietsvermoedende luisteraar getrakteerd wordt op een heerlijke potpourri van swing, ska, Frans chanson, Nederpop, liedkunst, balkan en bossanova.

22u30: Bal Populaire met DJ KlaasDJ Klaas is gekend als accordeonist van de folkrockgroep AedO en presenteert van achter de mengtafel een uiterst dansbare mix van folk, rock en wereldmuziek. Eerder stond hij al achter de knoppen op Dranouter, het Boombalfestival en de Gentse Feesten. Nu speelt hij voor het tweede jaar op rij ten dans op Mag’et ewa Miejer zen!

Tickets

All-in ticket volwassenen (aperitief, varken aan het spit, dessert en 2 drankjes): 25 euroAll-in ticket kinderen 6-12 jaar: 12 euro / Kinderen tot 6 jaar: gratisGewoon ticket (optreden Moustash + Bal Populaire + drankje): 5 euro – toegang vanaf 20u30Tickets via www.magetewamiejerzen.be

Page 19: Programma Kermis Mere 2015

Programma zondag 16 augustus

15u: Meespeelcircus Woesh – FamilievoorstellingHet meespeelcircus van Woesh is een interactieve show waar niemand hoeft stil te zitten. De show zit boordevol grappen en neemt vaak onverwachte wendingen. De kinderen stelen zelf de show als dier, artiest, muzikant of publiek, terwijl een maffe circusfi guur alles in goede banen leidt. De kinderen worden getrakteerd op de meest waanzinnige en ongeloofl ijke trucs en binnen de kortste keren staat alles in lichterlaaie. Ook de meekijkende volwassenen stellen deze show bijzonder op prijs.

In samenwerking met de Gezinsbond Mere

Tickets: 5 euro per kind, inclusief drankje (max. 15 euro per gezin) – Volwassenen komen gratis mee en kunnen ondertussen iets drinken op het kermisterras.

17u: Kermisterras Mag’et ewa Miejer zen?Het supergezellige kermisterras van Mag’et ewa Miejer zen? is weer the place to be voor iedereen die in een relaxte omgeving wil genieten van wat muziek, lekkere bieren uit eigen streek en een goed gesprek. De kinderen kunnen zich amuseren op het springkasteel.

19u: Zingt isj ewa Miejer – 2de meezingavond met The Antonio’sSamen zingen. Kan het sfeervoller? Na het daverende succes van vorig jaar komt er een 2de editie van Zingt isj ewa Miejer, onze Meerse meezingavond. Iedereen is opnieuw welkom om mee te zingen met nummers van vroeger en nu. Nederlandstalige kleinkunst, Frans chanson, Engelse evergreens … allemaal passeren ze de revue. Dit jaar kan je zelfs eens lied ‘adopteren’. Dan krijg je de micro en mag je volop meezingen. The Antonio’s zorgen net als vorig jaar voor de muzikale begeleiding. Toen is hun passage niet onopgemerkt voorbij gegaan, want de sfeer en ambiance waren subliem. Kom het dit jaar (opnieuw) ontdekken.

Gratis toegang!

Page 20: Programma Kermis Mere 2015

GEZINSBOND

MERE De gezinsbond Mere organiseert verschillende activiteiten per jaar. Zo hebben we in het voorjaar onze tweedehands-beurs, kinderkarnaval, eigen cupcakes versieren, paaseieren rapen, … Voor het najaar staat er nog aan te komen: 11/10/2015 tweedehandsbeurs voor speelgoed

en baby—en kinderkleding 07/11/2015 Sint-Maartenfeest voor de kinderen Eind nov. Kerstkaarten maken, voor kinderen Kerstkaarten maken (volwassenen) Heb je deelgenomen aan een activiteit en wil je de foto’s zien: www.gezinsbond-mere.be Daar kan je deze bekijken!

Naast onze activiteiten hebben we ook nog onze babysit-dienst (4 euro per uur). Hiervoor moet je lid zijn van de ge-zinsbond. Ben je geïnteresseerd ga naar: www.gezinsbond.be Verder zijn we ook op zoek naar helpende handen. Ben je cre-atief, en heb je leuke ideeën voor activiteiten. Of wil je ons af en toe een handje helpen bij een activiteit. Laat het ons we-ten en we heten je graag welkom in ons bestuur!

GEZINSBOND

MERE De gezinsbond Mere organiseert verschillende activiteiten per jaar. Zo hebben we in het voorjaar onze tweedehands-beurs, kinderkarnaval, eigen cupcakes versieren, paaseieren rapen, … Voor het najaar staat er nog aan te komen: 11/10/2015 tweedehandsbeurs voor speelgoed

en baby—en kinderkleding 07/11/2015 Sint-Maartenfeest voor de kinderen Eind nov. Kerstkaarten maken, voor kinderen Kerstkaarten maken (volwassenen) Heb je deelgenomen aan een activiteit en wil je de foto’s zien: www.gezinsbond-mere.be Daar kan je deze bekijken!

Naast onze activiteiten hebben we ook nog onze babysit-dienst (4 euro per uur). Hiervoor moet je lid zijn van de ge-zinsbond. Ben je geïnteresseerd ga naar: www.gezinsbond.be Verder zijn we ook op zoek naar helpende handen. Ben je cre-atief, en heb je leuke ideeën voor activiteiten. Of wil je ons af en toe een handje helpen bij een activiteit. Laat het ons we-ten en we heten je graag welkom in ons bestuur!

De gezinsbond Mere organiseert verschillende activiteiten per jaar. Zo hebben we in het voorjaar onze tweedehandsbeurs, kindercarnaval, eigen cupcakes versieren, paaseieren rapen, …

Voor het najaar staat er nog aan te komen:

≈ 11/10/2015 tweedehandsbeurs voor speelgoed en baby- en kinderkleding≈ 07/11/2015 Sint-Maartenfeest voor de kinderen≈ Eind november Kerstkaarten maken voor kinderen Kerstkaarten maken voor volwassenen

Heb je deelgenomen aan een activiteit en wil je de foto’s zien: www.gezinsbond-mere.be Daar kan je deze bekijken!

Naast onze activiteiten hebben we ook nog onze babysitdienst (4 euro per uur). Hiervoor moet je lid zijn van de gezinsbond. Ben je geïnteresseerd, ga naar: www.gezinsbond.be

Verder zijn we ook op zoek naar helpende handen. Ben je creatief, en heb je leuke ideeën voor activiteiten. Of wil je ons af en toe een handje helpen bij een activiteit. Laat het ons weten en we heten je graag welkom in ons bestuur!

GEZINSBOND MERE

Page 21: Programma Kermis Mere 2015

GEZINSBOND

MERE De gezinsbond Mere organiseert verschillende activiteiten per jaar. Zo hebben we in het voorjaar onze tweedehands-beurs, kinderkarnaval, eigen cupcakes versieren, paaseieren rapen, … Voor het najaar staat er nog aan te komen: 11/10/2015 tweedehandsbeurs voor speelgoed

en baby—en kinderkleding 07/11/2015 Sint-Maartenfeest voor de kinderen Eind nov. Kerstkaarten maken, voor kinderen Kerstkaarten maken (volwassenen) Heb je deelgenomen aan een activiteit en wil je de foto’s zien: www.gezinsbond-mere.be Daar kan je deze bekijken!

Naast onze activiteiten hebben we ook nog onze babysit-dienst (4 euro per uur). Hiervoor moet je lid zijn van de ge-zinsbond. Ben je geïnteresseerd ga naar: www.gezinsbond.be Verder zijn we ook op zoek naar helpende handen. Ben je cre-atief, en heb je leuke ideeën voor activiteiten. Of wil je ons af en toe een handje helpen bij een activiteit. Laat het ons we-ten en we heten je graag welkom in ons bestuur!

GEZINSBOND MERE

Johan Van Vaerenberghwijnhandelaar, verhuur van materialen en import van Spaanse specialiteiten

Johan Van Vaerenbergh

De glasexpert voor al uw interieurprojecten. Ballingsweg 24 - 9620 Zottegem

Page 22: Programma Kermis Mere 2015

Dries Hostens Sara SteyaertGemeenteraadslid BedrijfsrevisorAccountant-Belastingconsulent Merelputstraat 5 – Erpe-Mere - 053 39 44 37

Computer – GSM & TVNieuwstraat 6 - Mere Tel : 053/83.93.55

Nieuwstraat 28, 9420 Erpe-Mere - 053 43 01 43

Page 23: Programma Kermis Mere 2015

Nieuwstraat 28, 9420 Erpe-Mere - 053 43 01 43

www.totaalfeestverhuur.be

OUDENAARDSESTEENWEG 383 • 9420 ERPE MERE • WWW.STUDIODINN.BE

Fotografie • Drukwerk • Doopsuiker

DPA CONSTRUCTAalstersesteenweg 402 9400 Ninove (Okegem)054 50 49 24Daalstraat 40 - 9420 Mere

0486 53 90 43 0477 81 24 14GRATIS ZAALTJE

Page 24: Programma Kermis Mere 2015

GEZINSBOND

MERE De gezinsbond Mere organiseert verschillende activiteiten per jaar. Zo hebben we in het voorjaar onze tweedehands-beurs, kinderkarnaval, eigen cupcakes versieren, paaseieren rapen, … Voor het najaar staat er nog aan te komen: 11/10/2015 tweedehandsbeurs voor speelgoed

en baby—en kinderkleding 07/11/2015 Sint-Maartenfeest voor de kinderen Eind nov. Kerstkaarten maken, voor kinderen Kerstkaarten maken (volwassenen) Heb je deelgenomen aan een activiteit en wil je de foto’s zien: www.gezinsbond-mere.be Daar kan je deze bekijken!

Naast onze activiteiten hebben we ook nog onze babysit-dienst (4 euro per uur). Hiervoor moet je lid zijn van de ge-zinsbond. Ben je geïnteresseerd ga naar: www.gezinsbond.be Verder zijn we ook op zoek naar helpende handen. Ben je cre-atief, en heb je leuke ideeën voor activiteiten. Of wil je ons af en toe een handje helpen bij een activiteit. Laat het ons we-ten en we heten je graag welkom in ons bestuur!

© 2015

www.totaalfeestverhuur.be

KBC Bank: Meredorp 19, 9420 Mere 053 85 71 10KBC Verzekeringen Ludo Vissenaekens: Rooseveltlaan 35, 9420 Erpe 053 80 70 80

Joke De Groot I vormgeving & illustratie

ONZE PARTNERS

Met de steun van de Koning Boudewijnstichting

in samenwerking met