Prijsuitreiking (Syngenta) FloriProServices™ IPM Essen 2010

1
Prijsuitreiking (Syngenta) FloriProServices™ IPM Essen 2010 Een digitale camera, niet mis wanneer je zoiets mag ontvangen na een bezoek aan de IPM in Essen”. Zo reageerde Bart Bostoen uit België, toen hem de digitale camera werd overhandigd door zijn vertegenwoordiger Lode Geeraert. Bart heeft op de IPM Essen, eind januari j.l. de stand bezocht van FloriProServices. Dit kersverse onderdeel van Syngenta presenteerde zich met een nieuwe uitstraling aan haar klanten. Elke bezoeker werd op de foto gezet. Iedere beursdag was er een digitale camera te winnen. Bart is één van de vier gelukkige winnaars. Bart komt nu al 3 jaar op de IPM en komt hier m.n. voor de nieuwigheden op het gebied van planten. Ook dit jaar heeft hij die weer gevonden. Bij FloriProServices is de “Fleur & Vogue” bij Bart het meest opgevallen, als nieuw en bijzonder. Voor de techniek bezoekt hij overigens de Hortifair in Amsterdam. Verder geeft Bart aan dat de beurzen meer en meer relatiebeurzen aan het worden zijn. Op de vraag hoe Bart de stand vond, antwoord hij opvallend positief. De stand heeft volgens Bart een sterk open karakter, is mooi qua kleur en is overzichtelijk. De kleding is al een stuk beter dan de pakken van de afgelopen jaren. De nieuwe naam FloriProServices is voor Bart geen probleem. Bart snapt goed wat de “Faces of Syngenta” betekent. De gezichten van (Syngenta) FloriProServices zijn de planten, de werknemers en de klanten, een mooie boodschap zo vind ook Bart. Bart Bostoen krijgt digitale camera uit handen van Lode Geeraert

description

Prijsuitreiking (Syngenta) FloriProServices™ IPM Essen 2010

Transcript of Prijsuitreiking (Syngenta) FloriProServices™ IPM Essen 2010

Prijsuitreiking (Syngenta) FloriProServices™ IPM Essen 2010

“Een digitale camera, niet mis wanneer je zoiets mag ontvangen na een bezoek aan de IPM in Essen”.

Zo reageerde Bart Bostoen uit België, toen hem de digitale camera werd overhandigd door zijn vertegenwoordiger Lode Geeraert. Bart heeft op de IPM Essen, eind januari j.l. de stand bezocht van FloriProServices. Dit kersverse onderdeel van Syngenta presenteerde zich met een nieuwe uitstraling aan haar klanten. Elke bezoeker werd op de foto gezet. Iedere beursdag was er een digitale camera te winnen. Bart is één van de vier gelukkige winnaars.

Bart komt nu al 3 jaar op de IPM en komt hier m.n. voor de nieuwigheden op het gebied van planten. Ook dit jaar heeft hij die weer gevonden. Bij FloriProServices is de “Fleur & Vogue” bij Bart het meest opgevallen, als nieuw en bijzonder. Voor de techniek bezoekt hij overigens de Hortifair in Amsterdam. Verder geeft Bart aan dat de beurzen meer en meer relatiebeurzen aan het worden zijn.

Op de vraag hoe Bart de stand vond, antwoord hij opvallend positief. De stand heeft volgens Bart een sterk open karakter, is mooi qua kleur en is overzichtelijk. De kleding is al een stuk beter dan de pakken van de afgelopen jaren.

De nieuwe naam FloriProServices is voor Bart geen probleem. Bart snapt goed wat de “Faces of Syngenta” betekent. De gezichten van (Syngenta) FloriProServices zijn de planten, de werknemers en de klanten, een mooie boodschap zo vind ook Bart.

Bart Bostoen krijgt digitale camera uit handen van Lode Geeraert