Presentatie Parktheater

Presentatie Parktheater
download Presentatie Parktheater

of 1

 • date post

  01-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  212
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Een spirituele reis in een magisch land

Transcript of Presentatie Parktheater

 • Presentatie

  een spirituele reis in een magisch landeen spirituele reis in een magisch landdeelname gratis

  In de herfst van 2013 bracht ik een bezoek aan Peru. Tijdens de presentatie met als titel 'een spirituele reis in een magisch land', deel ik graag mijn ervaringen van deze fysieke en innerlijke reis.

  UitdagingenWe leven in zeer woelige tijden en we staan als mensheid voor immense uitdagingen. We zijn genoodzaakt een nieuw evenwicht te vinden in ons doen en laten, een evenwicht waarin met respect wordt omgegaan met de aarde en al haar bewoners. Dit is een dringende noodzaak geworden waar we niet omheen kunnen. En het kan! Wanneer we in ons handelen niet alleen ons denken maar ook de wijsheid van ons hart meenemen, wordt het resultaat van onze verrichtingen van een totaal andere orde, beter.

  WederkerigheidHet verblijf in Peru met zijn machtige natuur, de inheemse cultuur die nog getuigd van oude wijsheid en het contact met de Indianen, heeft mij diep geraakt. Ik heb o.a. gezien wat een levenswijze van wederkerigheid (ayni) inhoudt. Ik heb ervaren dat het werkelijk mogelijk is om anders te leven dan we doorgaans hier in het Westen gewend zijn te doen. Een bewustzijn gericht op saamhorigheid, wederkerigheid en met consideratie voor al wat leeft, brengt levensvreugde en balans.

  De presentatie

  De reis vond plaats o.l.v. Don Amrico Yabar* en zijn zoon Gayle. In de presentatie zal het o.a. gaan over het bezoek aan verschillende grote en bekende Inca complexen in de Cusco vallei, verscheidene krachtplaatsen, deelname aan energetische healings en een krachtige ceremonie met de Q eros (die door wetenschappers als de directe afstammelingen van de Incas worden beschouwd). Als rode draad door de presentatie loopt de prachtige natuur van het Andesgebergte en mijn eigen ervaringen en ontwikkelingen gericht op een leven in evenwicht.

  Mocht je interesse hebben gekregen in deze presentatie (met prachtige foto's) dan ben je van harte welkom!

  Heeft u vragen neem contact op via email: i.verheijden@telfort.nlHartegroet,

  Inge

  *Don Amrico is een internatio-naal bekende schrijver, dichter en de stichter van de potische beweging Salka. Salka is de 'linkerkant van het pad'; de magische, vrouwelijke en ongetemde wilde zijde.

  fotograe: Andrea Pingitzer & Csaba Lengyel