Powerpoint multimedia

download Powerpoint multimedia

of 13

 • date post

  06-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  213
 • download

  1

Embed Size (px)

description

A work for school

Transcript of Powerpoint multimedia

PowerPoint-presentatie

+Internet of ThingsDe applicatie van Starbucks zorgt ervoor dat je je bestellingen via de app kan plaatsen en betalen. Ze willen het mobiele betalen stimuleren en werken zo zelfs met het puntensysteem van golden stars. Wanneer je een aantal golden stars bereikt hebt dan krijg je een drankje gratis. Ze gaan zelfs samenwerken met andere bedrijven zoals Uber. Uber is een Amerikaans taxibedrijf en wanneer een Uber je aan de starbucks afzet dan krijgt de klant een gouden status.

Volgens mij is dit een heel slim idee omdat vandaag alles draait om tijd winnen. Door deze app en de manier van betalen moeten de mensen niet meer ter plekke wachten op hun drankje en om te betalen aan de kassa. Hierdoor gaan mensen die weinig tijd hebben toch nog naar de Starbucks gaan omdat het hun praktisch geen tijd kost. De applicatie zegt hun ook wanneer hun koffie ongeveer klaar gaat zijn zo kunnen ze dit allemaal in hun strak schema plaatsen.

+

+Applicatie Appmachine is de software waar ik mijn applicatie mee heb gemaakt. Het is een software waarmee je gratis apps kan maken.

Hoe Appmachine werkt is eigen vrij simpel. Het platform haalt na het invoeren van jouw URL informatie op van je website, denk hierbij aan nieuws, feeds en social media. Deze worden in blokken gepresenteerd. Door middel van het Drag & Drop systeem kun jij de app gaan indelen. Het meeste werk zat voor mij in het grafisch opmaken. Je kunt namelijk logos uploaden, afbeeldingen toevoegen, kleuren aanpassen. Via de preview app is het mogelijk om real-time de app op je smartphone te zien. www.Appmachine.com+

Werking van de website+

+

+Mijn App

+

+

+

+Google Analytics

+Ik heb mijn website/blog aangemaakt op 4 december 2014. In het begin heb ik er geen reclame voor gemaakt. Ik wou namelijk zien of iemand mijn blog zou bezoeken. Zoals je ziet zijn er 5 mensen langs geweest op 12 dagen. Voor een super belangrijke blog zou dit heel weinig zijn maar ik vond dit toch wel verrassend. Mijn blog is niet bekend, ik ben niet bekend en toch hebben 5 mensen mijn blog gevonden. Dan heb ik besloten om mijn blog te promoten door de link op mijn Facebook te zetten. Je ziet dat er dan 7 mensen mijn blog hebben bezocht op 1 dag. Ik had de link er maar 10 minuten laten opstaan omdat ik wou zien hoe snel de mensen reageerde. Ik vind het toch indrukwekkend dat er 7 mensen in 10 minuten tijd mijn blog hebben bezocht. +