Powerful people (Machtige mensen)

of 20 /20
Powerful people (Machtige mensen) Muziek: Gino Vannelli Power ful People Foto’s: Internet Samenstelling: Auke Walda

Embed Size (px)

description

Powerful people (Machtige mensen). Muziek: Gino Vannelli Power ful People Foto’s:Internet Samenstelling: Auke Walda. Kijk naar de machtige mensen Zij stelen de zon van de dag. Ik wou dat ik er iets aan kon doen maar het enige dat ik kan doen is bidden. Het is een eenzame middag - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Powerful people (Machtige mensen)

Dia 1

Powerful people(Machtige mensen)Muziek:Gino VannelliPower ful PeopleFotos:InternetSamenstelling: Auke Walda

Kijk naar de machtige mensenZij stelen de zon van de dag.Ik wou dat ik er iets aan kon doen maar het enige dat ik kan doen is bidden.

2

Het is een eenzame middagWaarin ik nergens anders heen kan dan naar mijn eigen omgeving.En zondags, als er tijd is, lopen al deze gedachten door mijn hoofd.En dan weet ik niet meer hoe het nu verder moet.

Kijk naar de onheilspellende mensen. Zij tappen het zout uit de zee. Ik wou dat ik op kon staan en naar hen durfde te schreeuwen waarom stoppen jullie hier niet mee!

Het is een eenzame middagWaarin ik nergens anders heen kan dan naar mijn eigen omgeving.En zondag, als er tijd is, lopen al deze gedachten door mijn hoofd.En dan weet ik niet meer waar ik het zoeken moet.

Verdikkeme wereld, geef niet toe aan deze vloek!Schijn je licht en zie de ellende. Wanneer we willen overleven wordt het hoog tijd voor een gevecht om dit onrecht uit te bannen.

Ik wou dat ik op kon staan en tegen hen durfde te schreeuwen waarom stoppen jullie hier niet mee!

Het is een eenzame middagWaarin ik nergens anders heen kan dan naar mijn eigen omgeving.En zondags, als er tijd is, lopen al deze gedachten door mijn hoofd.

En maandag is er geen tijd meer. Ik sluit dan mijn beide ogen en ben weer blind. En het kan mij dan niet meer schelen. oh waar zijn mijn gebeden?

De Almachtige!Powerful PeopleGino VanelliThe Best of Gino Vannelli, track 41981Rock372308.25