Portfolio Maika Smit.

17
Portfolio Maika Smit

Transcript of Portfolio Maika Smit.

Page 1: Portfolio Maika Smit.

Portfolio

Maika Smit

Page 2: Portfolio Maika Smit.

Ruimtelijk /Decor

Page 3: Portfolio Maika Smit.

Extra grote dekbedden, uitvoer. Dekbedden gemaakt van zijde, gewatteerd. Afm. 2.80mx2.80m Stageopdracht bij de afdeling Rekwisieten van de Nationale Opera&Ballet Amsterdam.

Page 4: Portfolio Maika Smit.

Grote “Chanel” tas, ontwerp en uitvoer. Karton, stof, leer, fournituren. Surprise voor meisje van veertien.

Page 5: Portfolio Maika Smit.

Unicorn, ontwerp en uitvoer. Stof, fournituren. Surprise voor meisje.

Page 6: Portfolio Maika Smit.

Hoofddeksels, ontwerp en uitvoer. Hoofddeksel gemaakt van jute, hoofddeksel gemaakt van binnenbanden. Stageopdracht bij Atelier Maskerade, in opdracht van Yan Tax voor de Belgische musical Daens.

Page 7: Portfolio Maika Smit.

Maskers, ontwerp en uitvoer. Maskers gemaakt van beschilderd en bewerkt triplex. Stageopdracht bij Atelier Maskerade, in opdracht van Yan Tax voor de Belgische musical Daens.

Page 8: Portfolio Maika Smit.

Hemelbedje op schaal voor gebruik in poppentheater, uitvoer. Hout en stof. Matrassen van stof met schuimvulling. Freelance-opdracht voor Atelier Maskerade, in opdracht van De Efteling.

Page 9: Portfolio Maika Smit.

Schaakbord en tafel op schaal voor gebruik in poppentheater, uitvoer. Hout. Freelance-opdracht voor Atelier Maskerade, in opdracht van De Efteling.

Page 10: Portfolio Maika Smit.

Installatie “Theaterdier”, ontwerp en uitvoer. Gemengde technieken. Afm. Circa 1.86 hoog, 2 meter lang. In opdracht van Bureau Promotie Podiumkunsten voor de Jeugdtheaterdagen.

Page 11: Portfolio Maika Smit.

Maquette van decorontwerp. Voor theatertekst Frankenstein (naar een bewerking van Ko van den Bosch). Verloop van het verhaal in decor. Onderdeel eindexamenopdracht theatervormgeving, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Page 12: Portfolio Maika Smit.

Maquette van decorontwerp. Naar theatertekst 1000 Rozen. Tijdens studie theatervormgeving, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Page 13: Portfolio Maika Smit.

Maquette van decorontwerp. Naar de tekst voor de dansvoorstelling “Hartstocht” van Danstheatergroep AYA. Tijdens studie theatervormgeving, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Page 14: Portfolio Maika Smit.

Voorstelling “Eggwhite”, decor/kostuums/spel. Samenwerking van studenten theatervormgeving en uitwisselingsstudenten uit het buitenland. Tijdens studie theatervormgeving, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Page 15: Portfolio Maika Smit.

Voorstelling “En We Noemen Hem”, decor/kostuums/haar/spel. Eindexamenvoorstelling Theatre Design. Tijdens studie theatervormgeving, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Page 16: Portfolio Maika Smit.

Eigen werk tijdens grimeerworkshop. Tijdens studie theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. O.l.v. Marie-Anne van Eijk.

Page 17: Portfolio Maika Smit.

Taartdecoratie. Ontwerp naar The Muppets. Marsepein.