Podium Mozaïek Kwartaalbrochure sept-deç 2013

13

description

Podium Mozaïek Kwartaalbrochure vol met theater, muziek, dans, spoken word, kindervoorstellingen, beeldende kunst, achtergrond informatie, tips en interview.

Transcript of Podium Mozaïek Kwartaalbrochure sept-deç 2013

5

minyeshu

mohsen namjoo

lanter & fanter september oktober november december 2013

Voor kleine en grote kinderen, hun (groot)ouders en vriendjes en vriendinnetjes is er op de zondagmiddag Lanter & Fanter in Podium Mozaïek. Een middag vol theater, muziek, dans, workshops (voor jong en oud!) en doe dingen. Tijdens de LanterFanter middagen kun je niet alleen een span-nende, ontroerende of grappige voorstelling bekijken; je kunt ook altijd zelf meedoen aan creatieve en een actieve wokshop! Daarnaast liggen in de foyer kleurplaten klaar of kan er geknutseld worden. Je kunt er dus de hele middag samen met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes, zusjes, ouders, grootouders en/of buren van alles doen en zien! Natuurlijk zijn Lanter en Fanter zelf ook aanwezig.

nevenprogrammering en educatie

Kwaliteit zonder dat je de hoofdprijs betaalt

Best Western Blue Tower Hotel Leeuwendalersweg 211055 JE AMSTERDAM T. 020 5800360F. 020 [email protected]

www.hotelbluetower.com

SLAPENAan de rand van Amsterdam, in het meest groene stadsdeel, verblijft u in alle comfort in ons sfeervolle viersterrenhotel. In een opkomende buurt aan het dynamische Bos & Lommerplein, met snelle tramverbindingen naar het centrum. Na een goede nachtrust geniet u van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

ETEN’s Avonds bent u van harte welkom in Restaurant Saffron voor een heerlijk diner. Onze chef laat u graag ervaren hoe de intense smaken van de Frans-Chinese keuken een sublieme combinatie vormen.

MEETINGSVoor al uw zakelijke bijeenkomsten laten wij u graag kennismaken met ons moderne conferentiecentrum. Vijf zalen staan tot uw beschikking met een maximum capaciteit van 200 deelnemers. Ook hier altijd gratis internet, maar ook gratis gebruik van beamers en schermen en flipovers.

thea

terzaa

l

kunste

nhuis theatercafémozaıek

kunste

nhuis

publieksservice FIRSTCLASS TICKETSLAST MINUTE PRICELASTMINUTETICKETSHOP.NL

powered by

foto

ISH

, Are

nda

de

Ho

op

adv LMTS Mozaiek 210x210.indd 1 24-07-13 16:36

De Rabobank draagt cultuur een warm hart toe en vindt het belangrijk om de ontwikkeling, het behouden de toegankelijkheid van cultuur te stimuleren. Wij werken samen met toonaangevende culturele partners in Amsterdam, zo sponsoren wij Podium Mozaïek.

Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren.

Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren.

Rabobank draagt cultuur een warm hart toe en vindt het belangrijk om de ontwikkeling, het behoud

en de toegankelijkheid van cultuur te stimuleren. Wij werken samen met toonaangevende culturele

partners, zo sponsoren wij Podium Mozaïek.