P@O Scholen Jan 2010

12

description

Maak via deze presentatie kennis met deze leuke schoolinrichter.

Transcript of P@O Scholen Jan 2010

Page 1: P@O Scholen Jan 2010
Page 2: P@O Scholen Jan 2010

Antal van Loosbroek

Ilona Alders

Wendy Mak

Toon Hermans zei eens in een sketch: ‘ meneer Verkade kan wel verkouden zijn maar meneer Verkouden niet verkade.’ En zo is het ook met schoolinrichters. Een schoolinrichter is ook een kantoor- en horeca-inrichter, maar een kantoorinrichter hoeft nog geen schoolinrichter te zijn.Het onderwijs heeft nou eenmaal behoefte aan specifieke producten voor bijvoorbeeld de lokalen. Maar een schoolgebouw heeft ook kantoren, vergaderruimten, ontspanruimtes enz.

PLAN@OFFICE Rijnland heeft voor iedere ruimte in een gebouw producten op elk niveau.

Wij worden ondersteund door PLAN@OFFICE Nederland en met ingang van 1 januari 2009 zijn wij ‘de onderwijsspecialist’ van het PLAN@OFFICE-concept. (www.planatoffice.nl)

DE KLANTINRICHTER

Page 3: P@O Scholen Jan 2010

PLAN@OFFICE is in het bezit van maar liefs acht importeurschappen waarvan een aantal erg sterk zijn in de onderwijssector. Martela is in Scandinavië de grootste op het gebied van leerlingensets en in Europa behoort ze tot de top 10 van kantoormeubelproducenten en Piiroinen heeft allerhande stoelen voor onderwijstoepassing, van een lokaal tot een volledige ingericht auditorium.

Beide fabrikanten laten zich in de praktijk heel goed combineren. Zo zijn er diverse opdrachtgevers die leerlingtafel Grip van Martela combineren tot een volwaardige leerlingenset met de projectstoel And PT van Piiroinen.

DE INRICHTING

Page 4: P@O Scholen Jan 2010

PROJECMANAGEMENTONTWERP PRODUCT

Voor de onderwijssector zijn wij met onze full-service aanpak een vernieuwende nieuwe speler want “Wat we bedenken, bieden we aan. Wat we aanbieden, leveren we”, klinkt voor u heel logisch en is bij ons vanzelfsprekend. Naast ons importeurschappen hebben wij daarom allerlei producten in onze portefeuille om een complete inrichting te verzorgen. Denk daarbij aan de mogelijkheid voor een complete binnenafbouw, het leveren van accessoires, verzorgen van routesignalering en identificatiesystemen enz. enz. enz.

DE KLANT

Page 5: P@O Scholen Jan 2010

ONTWERP

Onze opdrachtgevers laten merken dat wat wij doen op een hele goede manier door hun wordt ontvangen. Een aantal reacties die wij terugkrijgen is:

• enthousiast en dynamisch,• korte lijnen door persoonlijk contact met een hoge reactiesnelheid,• functioneel en creatief in ontwerp,• flexibel met de power van een grote onderneming, • een zeer compleet pakket aan diensten en producten.

Onze account- en projectmanagers zijn gewend om conceptmatig mee te denken met de opdrachtgever zodat deze samen met ons een project, klein of groot, tot het gewenste, succesvolle eindresultaat kan brengen.

DE KLANT EN DE INRICHTER

Page 6: P@O Scholen Jan 2010

PROJECMANAGEMENT

Een aantal van onze onderwijsopdrachtgevers zijn:

Praktijkonderwijs Het Waterland in Leiden Gymnasium Felisenum in Velsen-ZuidAloysius College in Den HaagFarel College in RidderkerkRoncalli Mavo in RotterdamFioretti College in LisseTeylingen College in OegstgeestClusius College in AlkmaarROC in Leiden

DE KLANTEN

Page 7: P@O Scholen Jan 2010

Praktijkonderwijs Het Waterland in Leiden

Page 8: P@O Scholen Jan 2010

Gymnasium Felisenum in Velsen-Zuid

Page 9: P@O Scholen Jan 2010

Fioretti College in Lisse

Page 10: P@O Scholen Jan 2010

Roncalli Mavo in Rotterdam

Page 11: P@O Scholen Jan 2010

ROC in Leiden

Page 12: P@O Scholen Jan 2010

PROJECMANAGEMENT

Bent u ondertussen benieuwd hoe wij u kunnen helpen om in een aantal gestructureerde stappen naar een complete inrichting bij verbouwing, renovatie, opfrisbeurt en/of nieuwbouw te komen of wilt u een van onze referentieprojecten bezoeken?

Wij zijn u graag van dienst!

Het team van PLAN@OFFICE Rijnland.

Antal van Loosbroek - Directeur - 06-14349435

Ilona Alders - Account Manager - 06-15599026

Wendy Mak - Project Manager - 06-50267301

A. Van Leeuwenhoekweg 38A102408 AN Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172-280244E-mail: [email protected]: www.planatoffice.tv

HET CONTACT

© Copyright PLAN@OFFICE Deze presentatie en ontwerp is eigendom van PLAN@OFFICE zonder toestemming van PLAN@OFFICE mogen geen delen en onderdelen worden toegepast