Plug Magazine W15-16

download Plug Magazine W15-16

of 36

 • date post

  23-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Plug Magazine Reclamebureau Plug Winter 2015-2016

Transcript of Plug Magazine W15-16

 • 3Reclamebureau Plug is een team van creatieve geesten dat vol enthousiasme oplossingen zoekt om uw bedrijf, merk of dienst treffend in de markt te plaatsen.

  Ons team kent ondertussen 13 specialisten. Jaar na jaar groeien we en met elke nieuwe kracht halen we een nieuwe expertise in huis. Kwaliteiten die we bundelen om van uw project een toprealisatie te maken. Dit teamwerk is doorslaggevend. Het is de

  kracht die onze realisaties naar een hoger niveau tilt. Samen maken wij het verschil.

  Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Dit magazine biedt een staalkaart van ons kunnen op het gebied van marketingstrategie en -campagnes, grafisch ontwerp en webdesign. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

  RECL A MEBURE AU PLUG

 • INHOUD

  LESS IS MORE04

  THINKING OUT OF THE BOX06

 • NEW WORK12

  TASTY GOOD LOOKS20

  04

  12

  06 22

  28

  10 26

  20LESS IS MOREWHEN OBJECTS WORK

  NEW WORK

  THINKING OUT OF THE BOXBRASSERIE NIEUWPOORT

  TIME TO SHINEONE MORE

  THE NUMBERS TELL THE TALEDELTA CARDIO

  REBUILD YOUR IMAGEBOUWONDERNEMING COGGHE

  THE FAST & THE LUXURIOUSCRUISETOPS

  TASTY GOOD LOOKSSAUZEN PAUWELS

 • 6LESS IS MORE

  WHEN OBJECTS WORK

  Het Belgische merk When Objects Work is een klinkende naam in de design wereld. Het vertrekt van dagelijkse voorwerpen en vraagt gerenommeerde architecten om deze opnieuw vorm te geven.

  Dit resulteert in bijzondere ontwerpen die het midden houden tussen kunst en gebruiksobject. Puur qua vormgeving. En tijdloos in hun eenvoud. Bekend is de pottenlijn van de hand van architect Vincent Van Duysen. Maar ook klinkende namen als Michael Verheyden, John Pawson en Van Severen droegen reeds hun steentje bij aan de collectie.

  Veel meer dan een visitekaartje van de firma is de nieuwe website een handige tool waarmee genteresseerden de volledige collectie kunnen inkijken. Interieurwinkels kunnen ook meteen hun bestelling plaatsen achter een afgeschermde login weliswaar.

 • 7DOORDACHTE EENVOUDDe nieuwe site is Japans genspireerd. Zijn minimalistische look zorgt ervoor dat het object optimaal in de kijker komt te staan. Het geheel oogt strak en fris. Achter die cleane look schuilt echter een enorme database die de uitgebreide collectie van het merk perfect in kaart brengt. Van elk object komen alle kleur-

  en materiaalvarianten aan bod. En ook tussen de verschillende lijnen onderling worden heel wat verbanden gelegd. Een huzarenstukje dat dankzij vakkundig IT-werk toch handig blijft om mee te werken. Het team van When Objects Work kan zelf vrij producten toevoegen of verwijderen. En ook voor de winkelier verloopt het online plaatsen van een bestelling zeer eenvoudig.

 • 9THINKINGOUT OF THE BOX

  BRASSERIE NIEUWPOORT

  Na het restaurant met een hoek af en de menukaart-annex-tijdschrift nu ook een eerste boek in de typische, tongue-in-cheek stijl die eigen

  is aan Brasserie Nieuwpoort. Aan creativiteit duidelijk geen gebrek bij deze culinaire topper die als geen ander weet hoe men met out of the box-denken

  kan uitgroeien tot Best Place in Town.

  Na enkele edities van het trendy huis-magazine was het team van Brasserie Nieuwpoort toe aan iets anders. Onder het motto verandering van spijs doet eten werkte Plug een geheel nieuw concept uit met een menukaart in boekvorm. Het boek bestaat uit drie luiken. Het eerste deel is net als bij zijn voorloper voorbehouden voor de menukaart. Vervolgens volgt er een doe-boek-gedeelte dat gasten op een ludieke manier uitnodigt tot bijzondere vormen van interactiviteit. Dit onderdeel van het boek werd speels opgevat met een leuke mix tussen info over de stad Nieuwpoort en over de brasserie zelf. Komen onder meer aan bod: de huisregels van de brasserie, woordzoekers en andere

  hersenspelletjes, leuk beeld materiaal, een handleiding voor het schrijven van een liefdesbrief, opmerkelijke antikatertips en een heus Start-to-Run-parcours in de stad Nieuwpoort. Alle materiaal hiervoor beelden, tekeningen, tekst werd aangeleverd door onze eigen redactie. Afsluiter van het drieluik is een notitieboekje dat zo is gebleken niet alleen voor kinderlijke krabbels, maar ook bij volwassenen populair is.

  VRAAG NAAR AUTHENTICITEITMet dit nieuwe concept loopt Brasserie Nieuwpoort opnieuw voor op de trends. Funky notitieboekjes,

 • 10

  gellustreerde reisgidsen, kleurboeken voor volwassenen, zijn d hype van het moment. De lay-out voor dit soort boekjes is zeer typisch: een warm ontwerp met veel tekeningen, veel gebruik van handlettering en een zekere nonchalance in vormgeving. Een gevoel van authenticiteit dat in sterk contrast staat met de strakke, ietwat

  koele stijl die op vandaag doorgaans de boventoon voert in het grafische ontwerp. Ook de linnen kaft van het boekje en het bijhorende leeslintje (een verwijzing naar oude schoolboeken) passen in dit verhaal. Het geheel oogt een tikje nostalgisch en straalt evenveel warmte en gezelligheid uit als Brasserie Nieuwpoort zelf.

 • 11

  Elke klant krijgt een exemplaar van het boek

  mee naar huis. Het wordt dan ook regelmatig

  gespot op sociale media. Ook in trek zijn de

  cocktail- en gintonickaart die onder de vorm van

  twee leuke posters achterin in de pochette van het boekje steken.

 • 13

  REBUILDYOUR IMAGE

  BOUWONDERNEMING COGGHE

  Imago is continu aan verandering onderhevig. De perceptie van uw bedrijf is sterk afhankelijk van de tijdsgeest. Daarom is het belangrijk het imago van uw merk van tijd tot tijd in vraag te stellen en open te

  staan voor verandering. Bouwondernemer Cogghe zette de stap. En het resultaat staat als een huis.

  Algemene bouwonderneming Cogghe is een gevestigde waarde in de Antwerpse vastgoedsector. Ondanks hun sterk imago, had men nood aan vernieuwing. Onze opdracht was de realisatie van een soft renovation voor de firma. Die ging van start met een restyling van het logo. Huiskleuren blauw en wit bleven daarbij behouden, maar het logo zelf werd gestileerd tot een frisse en hedendaagse versie van het oorspronkelijke exemplaar.

  FOCUS OP DE STERKTESOok de website van de onderneming werd onder handen genomen. Voor hun informatie noden doen mensen immers steeds vaker een beroep op het internet. Digitale media is waardevol voor de image building van uw bedrijf en genereert

  bijgevolg ook omzet. Net als het logo oogt ook de nieuwe site strak en hedendaags. De focus ligt op de vele realisaties van het bedrijf. Beelden staan centraal. En ook de USPs van de firma worden uitgespeeld. Een marketingstrategie die duidelijk haar vruchten afwerpt, want kort daarna werd diezelfde lijn doorgetrokken in een drieluikbrochure en in verschillende advertenties.

 • 14

  ONLINE

  Tabellio heeft met het historische pand Huis der Notarissen een high-end locatie in centrum Brugge. De ideale stek voor vergaderingen, conferenties of recepties. Met het oog op het authentieke en historische karakter van het pand werd voor Tabellio een logo in schreef-letters ontworpen. De site zelf oogt dan weer fris en wit net zoals het interieur van het pand zelf.

  TABELLIO

  BEGRAFENISSEN GEERS

  VE JA & FASHION FACTORY

  In moeilijke tijden heeft een mens nood aan een zekere geborgenheid. De nieuwe website van Begrafenissen Geers straalt dan ook de nodige rust en sereniteit uit. Het kleurenpalet werd bewust sober gehouden en bestaat voornamelijk uit zwart met sereen beeldmateriaal. Hier en daar werd een gouden toets toegevoegd, wat voor de nodige klasse zorgt. Alle nodige info kan makkelijk gevonden worden dankzij de gebruiksvriendelijke opbouw van deze website.

  Leuke acties, highlights uit de nieuwe collectie en trendy mode-inspiratie voor dames, heren en kids. Dat is wat we met de tweewekelijkse, digitale nieuwsbrief van modeboetiek Veja uit Merksplas op het grote publiek loslaten. In de winkel of online... Redenen genoeg voor fans van de modeboetiek om rond de klok te shop-pen! Ook voor het zusterbedrijf Fashion

  Factory zorgen wij voor de grafische invulling van hun online communicatie. We houden de grafische vormgeving zowel online als offline op dezelfde lijn, wat voor een enorme herkenbaar-heid zorgt. Dat een doorgedreven online communicatie een positieve impact heeft op de verkoopsresultaten mag vandaag niemand meer verwonderen.

 • 15

  Haarden- en natuursteenspecialist Guido Herman heeft sinds kort een nieuw interieurluik. Mobles (Catalaans voor meubels) verkoopt designmeubilair met internationale allure. Na eerdere succesvolle samenwerkingen kwam Griet Herman ook voor de website van dit nieuwe designluik bij ons aankloppen. De hoofdrol op de site met zijn strakke, witte look is weggelegd voor het beeldmateriaal dat hedendaags in beeld gebracht wordt. Een knappe line-up van gerenommeerde merken.

  MOBLES

  VERVARCKEBij Vervarcke Interieur uit Knokke draait het allemaal om sfeer en gezelligheid. Reeds meer dan 100 jaar is Vervarcke specialist in het inrichten van interieurs van raamdecoratie tot vloerbekleding. Met deze nieuwe website toont de zaak dat ze binnen haar vakgebied na al die tijd nog steeds koploper is op het vlak van stijl en trendgevoeligheid.

  FLORESCOHet gerenommeerde Floresco uit Varsenare is veel meer dan een bloemenwinkel. Floresco brengt een boeiend totaalconcept met bloemen, planten en decoratie voor de

  hele woning. Zoveel interieurpracht ver koopt zichzelf. Op deze website zijn het dan ook de kleurrijke beelden van de bloemstukken en decoratie die het verschil maken.

  De fotogalerij op deze site wordt fullscreen getoond, zodat de beelden op gelijk welke resolutie optimaal uitkomen. Op een smartphone worden ze onder elkaar getoond om makkelijk te scrollen.