Partnervoorstel '13-'14

Click here to load reader

 • date post

  09-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  0

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Partnervoorstel '13-'14

 • De grootste communicatie studievereniging van het noorden

  Partnervoorstel 2013-2014

 • V o o r w o o r d

  Voor u ligt het partnervoorstel van de grootste Communicatie studievereniging van het Noorden, Studievereniging KIC. Wij zijn een vereniging voor en door studenten van het instituut voor Communicatie, Media & It

  In dit voorstel kunt u kennis maken met KIC en worden er diverse samenwerkingsmogelijkheden die studievereniging KIC biedt doorgenomen.

  Mochten er nog vragen onbeantwoord blijven na het lezen van dit voorstel, schroom dan niet om contact op op te nemen.

 • I n h o u d s o p g a v e

  B e s t u u r K I C1

  2

  1010

  3 / 4

  5 / 6

  7 / 9

  O v e r d e v e r e n i g i n g

  E v e n e m e n t e n

  P r o m o t i e

  S p o n s o r m o g e l i j k h e d e n

  C o n t a c t

 • B e s t u u r K I C

  Het vijfkoppige bestuur van Studievereniging KIC bestaat uit ambitieuse studenten die zoveel mogelijk uit hun studietijd proberen te halen. Dit jaar zijn er ongeveer 40 studenten actief in een commisie van de vereniging.

  Voorzitter Nina ten Hoor Sectretaris Willemijn Engberts Penningmeester Robbert Andringa InternCordinator Brenda Schrik ExternCordinator/VicevoorzitterNiek van der Goot

  1

 • O v e r d e v e r e n i g i n g

  Drie derdejaars communicatiestudenten hebben in 2006 tijdens hun stage de Studievereniging Kien In Communicatie oftewel KIC opgericht. Aanleiding voor het oprichten van de studievereniging was het ontbreken van betrokkenheid bij studenten. Inmiddels, 8 jaar later, is Studievereniging KIC gegroeid tot de de grootste communicatie studievereniging van het noorden. De vereninging wil de betrokkenheid van studenten en docenten van het instituut voor Communicatie Media & It (CMI) bevorderen. Door contacten te onderhouden met het bedrijfsleven en door het organiseren van studiegerelateerde en sociale activiteiten tracht de vereniging de intresse in het vakgebied en het toekomstige werkveld van de studenten te stimuleren en het belang hiervan te aanduiden. Met ruim 600 leden behoord KIC tot een van de grotere studieverenigingen binnen de Hanzehogeschool. Jaarlijks biedt KIC veel verschillende formele en informele activiteieten aan, deze staan hoog aangeschreven onder onze leden.

  2

 • E v e n e m e n t e n

  Elke studiejaar organiseert KIC verschillende formele en informele activiteiten. Deze activiteten worden gerealiseerd door het bestuur en door verschillende commisies. Met een breedscala aan activiteiten zorgen we dat er er voor iedereen uit onze doelgroep, de CMI studenten, iets georganiseerd wordt.

  3

 • E v e n e m e n t e n

  * Maandelijkse borrels * Buitenlandse reis * Introductiekamp voor alle eerstejaars studenten van het CMI * Ski reis * Activeleden dagen * Block Ending Party

  * Bedrijfsbezoeken * Lezingen * Workshops * Congres * Gala

  4

 • P r o m o t i e

  De posters die u hiernaast ziet zijn een van de vele manieren die wij gebruiken om onze evenementen te promoten. KIC beschikt over getalanteerde designers die deze posters maken. Wij promoten ook via ons sociaal media en website. Onze promotie commissie is vaak actief in het werven voor de verschillende activitieten op de Hanzehogeschool.

  5

 • P r o m o t i e

  6

 • S a m e n w e r k i n g s m o g e l i j k h e d e n

  A d v e r t e r e n i n k w a r t a a l b l a d

  P a g i n a i n a l m a n a k

  W e b s i t e

  S t a g e / v a c a t u r e b a n k

  E v e n e m e n t en

  L o g o o p p o s t e r s / f l y e r s

  Hieronder ziet u heel beknopt welke samenwerkingsmogelijkheden KIC biedt. Er zijn veel dingen mogelijk, daarom maken wij graag een afspraak om te kijken wat het beste bij uw bedrijf past. Mocht u vragen of iden hebben schroom dan niet contact met ons op te nemen.

  7

 • I n t r o d u c t i e w e e k

  W e b s i t e

  S t a g e / v a c a t u r e b a n k

  E v e n e m e n t en

  Elk jaar organiseert KIC de introduciteweek voor alle nieuwe studenten van communicatie en media. Met bijna 600 nieuwe studeneten is dit verreuit de grootste activiteit die wij organiseren. De introductie commi-sie is een jaar lang bezig om deze week voor te bereiden. In deze week zullen de nieuwe studenten kennis maken met de campus, de opleiding en met elkaar. Ze zullen de ene helft van de week op hun nieuwe school doorbrengen en de andere helft gaamn ze op kamp. Als bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om deze nieuwe studenten te bereiken aan het begin van hun studietijd.

  8

 • C o n g r e s

  S o c i a l m e d i a

  Als studenten van communicatie en media is social media voor ons een belangrijk communicatie middel. We steken dan ook veel tijd in onze facebook pagina wat heeft gelijd tot succes. Door actief berichten/fotos te posten vinden leden het leuk om onze facebook in de gaten te houden, dit is een van de redenen dat KIC zoveel volgers heeft. Samen met u kunnen wij kijken hoe uw bedrijf het beste voor de dag komt via onze social media zodat u uw doel het beste kunt bereiken.

  Elk jaar organiseert Studievereniging KIC een congres voor haar leden. Dit jaar zal het gaan over de commu-nicatie in de politiek. Denkt u hierbij aan debatteren, het omgaan met de media, speechen en netwerken. Er is ruimte voor ruim 100 leden. Tijdens dit congres zullen ze te horen krijgen van deskundige politici en andere mensen uit het werkveld hoe het er aan toe gaat in de politiek. Hierbij zullen workshops gegeven worden om deze theorie onder de knie te krijgen. afsluitend zal er een borrel zijn waar ook overige perso-nen uit het werkveld aanwezig zullen zijn om te kunnen netwerken.

  9

 • C o n t a c t g e g e v e n s

  Wij hopen dat u na het lezen van dit voorstel meer inzicht heeft gekregen in Studievereniging KIC en de mogelijkheden die wij bieden voor uw bedrijf. We hopen dat uw intresse is geweskt en dat u kansen ziet waarvan uw bedrijf kan profiteren. Om een afspraak te maken om door te spreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen of als u meer informatie wilt over Studievereiging KIC dan kunt u contact opnemen met:

  Contactpersoon Niek van der Goot Extern Cordinator extern.sckic.nl 050 - 595 25 91 06 - 57657820

  BezoekadresStudievereniging KIC Kamer E2.06 Zernikeplein 7 9747 AS Groningen

  Online www.svkic.nl info@svkic.nl

  /SVKIC

  10