Oranjekrant 2012

40
Oranjekrant Berkum Oranjeweek in Berkum Zaterdag 8 t/m zaterdag 15 september 2012 www.wijkverenigingberkum.nl

description

Oranjekrant 2012

Transcript of Oranjekrant 2012

Page 1: Oranjekrant 2012

Ora

nje

kran

t B

erku

m Oranjeweekin Berkum

Zaterdag 8 t/mzaterdag 15 september

2012

www.wijkverenigingberkum.nl

Page 2: Oranjekrant 2012
Page 3: Oranjekrant 2012

Ook dit jaar wordt in Berkum weer het Oranjefeest gevierd. De festiviteiten vinden plaats na degrote vakantie. In deze Oranjekrant is informatie te vinden over de diverse activiteiten en wan-neer en waar deze plaatsvinden.Voor de nieuwkomers in Berkum ishet goed te weten dat onze traditieom het Oranjefeest in augustus/september te vieren terug gaatnaar de tijd dat in Nederland deoma van onze huidige vorstin regeerde. Koningin Wilhelmina wasop 31 augustus 1880 geboren. Detraditie om het oranjefeest dan ookomstreeks deze tijd te vieren is altijd in ere gehouden. Een reden temeer om dit zo te laten is dat we ertegenwoordig een feest voor jongen oud van hebben gemaakt. De grote vakantie is dan achter de rug en de eerste schoolwekenzijn weer begonnen. Wat is er dan leuker voor ouders en kinderen om aan het begin van eenlang schooljaar samen feest te vieren. De vrijwilligers van Wijkvereniging Berkum hebben weereen gevarieerd programma kunnen samenstellen. Natuurlijk hopen we op zonnige dagen maarals dat op sommige momenten even niet het geval zou zijn dan denken we dat dat de pret nietmag drukken. Het enthousiasme van de organisatoren en dat van de kinderen maken er so wie so een zonnige feest van denken wij.Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen en vooral ook om mee te doen met het Oranjefeest 2012!

Het bestuur van Wijkvereniging Berkum

Oranje Feestweek 2012Wijkvereniging Berkum houdt traditie in ere

3

Page 4: Oranjekrant 2012
Page 5: Oranjekrant 2012

Uitgave Wijkvereniging BerkumOplage 2300Projectleider Oranjefeest Jos KleinherenbrinkRedactie Evenementen- en jeugdcommissieVerspreiding Johan DingerinkOpmaak en druk Upmeyer Zwolle

Colofon

Heb je ook zonnebloemzaadjes gezaaid? Hopelijk staat er dan nu een prachtige hogezonnebloem in de tuin. Maar is die van jou hethoogste? Je kunt je zonnebloem op latenmeten en wie weet val je in de prijzen.

Je kunt hiervoor een afspraak maken met Johanna Bos, tel. 06 – 52065656 of mail [email protected].

Als jouw bloem bij de 6 hoogste van Berkumhoort, dan krijg je een uitnodiging om bij deprijsuitreiking te zijn. Deze is na afloop van dejeugdspelen op zaterdagmiddag.

LET OP: de zonnebloemen kunnen worden opgemetentot 5 september.

Hoogste Zonnebloem

5

Page 6: Oranjekrant 2012
Page 7: Oranjekrant 2012

ProgrammaOranjefeest 2012

Zaterdag 8 september 14.00 uur Hondenrace en gezellige spelletjes bij de kinderboerderij 19.30 uur Worship & Witmess in De Weijenbelt

m.m.v. Remco Hakkert

Maandag 10 september20.15 uur optredens van Groot Mannenkoor Zwolle

en Shantykoor ‘De Stuwzangers’

Dinsdag 11 september14.00 uur Seniorenmiddag in De Berkumstede met ‘Het Vechtdalduo‘15.45 uur Jeugdprestatieloop 19.00 uur Salverdaloop

Woensdag 12 september14.00 uur Kinderrommelmarkt 19.00 uur Lasergame Weijenbelt

Donderdag 13 september20.30 uur Gezellige muziekavond met wijkbarbecue

Live muziek van Men in Music en 103DB

Vrijdag 14 september 19.00 uur Spektakel bij de Vecht: met kussengevecht en fierljeppen 20.00 uur Toneelavond: “Boer zoekt vrouw”

van toneelvereniging “Kom es Kieken“ uit Heeten

Zaterdag 15 september13.00 uur Jeugdspelen 13.00 uur Duurzame markt 21.30 uur Vuurwerk 22.00 uur Oranjebal met Showband Kink & DJ Etienne

Meer info: www.wijkverenigingberkum.nl

7

Page 8: Oranjekrant 2012
Page 9: Oranjekrant 2012

9

De aftrap van het Oranjefeest 2012 is bij de kinderboerderij. Om 14.00 uur klinkt het eerste start-sein voor de hondenrace. Welke rakker legt het snelst parcours van 50 meter af? U heeft nogeven de tijd om met uw viervoeter goed trainen en wie weet bent u samen een ‘winning team’.Opgeven kan van 13.00 tot 13.30 uur.

Daarnaast is er de gelegenheid om diverse leuke spelletjes te spelen. De kinderen mogen dan ook een ritje maken op de ezelinnen Sophie en Amalia. Verder is er gezellig iets te eten en drinken.

Aanvang: 14.00 uurBij de kinderboerderij

Zaterdag 8 septemberHondenrace

Dankzij een goede samenwerking tussen de Wijkvereniging en de gezamenlijke kerken in Berkum komt Worship & Witness naar ons Oranjefeest. Een mooie gelegenheid om uw vrienden en bekenden uit te nodigen om u te vergezellen naar deze mooie samenkomst. Vanaf 19.30 uur leidt Remco Hakkert samen met zijn band een dienst met mooiste liedjes engetuigenissen. Naderhand kan er een kopje koffie gedronken worden.

De zaal van de Weijenbelt is geopendvanaf 19.00 uur, let op: vol = vol.

Kijk voor meer informatie op:www.worshipwitness.nl

Zaal open : 19.00 uurAanvang : 19.30 uurWaar : In de Weijenbelt

Zaterdag 8 septemberWorship & Witness

Page 10: Oranjekrant 2012

Oldtimerverhuur “ De Goede Keus ” Herfterlaan 23 8026 RC Zwolle

038 – 4655 086 voor uw trouwauto , jubileum- of promotierit ook om zelf te rijden in een “Eend” of “Kever” [email protected] www.degoedekeus.nl

Page 11: Oranjekrant 2012

Tijdens het Oranjefeest, op dinsdagmiddag 11 september2012, wordt er weer een Salverda jeugdloop georga-niseerd. Deze loop is speciaal bedoeld voor alle basis-schoolkinderen uit Berkum. We hopen ook dit jaar weer opeen gezellige middag met een groot aantal kinderen die

samen sportief bezig zijn en/of elkaar volop aanmoedigen. Doe je ook mee? Geef je dan op! Dit kan via een inschrijfformulier dat direct na de schoolvakantie op school wordt uitgedeeld.Voor iedere basissschoolgroep is er een loopronde. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaande jongens en de meisjes per groep apart gaan lopen.

11

Tijdens het vorige Oranjefeest heeft het Groot Man-nenkoor Zwolle een optreden verzorgd. Dit jaargeven zij wederom een concert in de grote zaal vande Weijenbelt. Zij brengen diverse nummers uit hunrepertoire ten gehore. Klassiek, maar ook modernenummers in een nieuw jasje. Het GMZ bestaatreeds sinds 1917 en heeft 90 leden. Onder bege-leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen oefenen zij al vele jaren elke week in De Weijenbelt.

Daarnaast verzorgt Shantykoor‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren een optreden. Het repertoire vandit koor kent een grote verscheidenheid van met name Nederlandstalige zeemans- en vissers-liedjes. De afgelopen jaren is daar een aantal Duits- en Engelstalige liedjes aan toegevoegd datzorgt voor een nog grotere variatie. Door de spontane wisselwerking tussen het koor en hetpubliek staat elk optreden bol van wederzijdse enthousiasme.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door: Installatiebedrijf Theo Beltman enBouwbedrijf Pellinkoft

Aanvang : 20.15 uurWaar : In de Weijenbelt

Maandag 10 septemberConcert Groot Mannenkoor Zwolle

& De Stuwzangers

Dinsdag 11 septemberSalverda-jeugdloop

Page 12: Oranjekrant 2012

autobedrijf

V.O.F.

Kuyerhuislaan 158024 PCZwolle - BerkumTel: 038-4532846

Verkoop

Reparatie - Onderhoud

A.P.K. Keuringsstation

Schadeherstelook in samenwerking met uwverzekeringsmaatschappij

Page 13: Oranjekrant 2012

Dat de Salverda Berkumloop populair is wederom gebleken:in slechts 6 uur hadden zich het maximale aantal van 1500hardlopers ingeschreven en waren zowel de 2 mijl (5,1 km)als de 10 km vol.Het inschrijfgeld van €7,50 per deelnemer gaat volledig

naar de drie goede doelen. De opbrengst gaat dit jaar naar Kinderboerderij Berkum, RonaldMcDonald Huis Zwolle en Stichting Vrienden van de Hospice Zwolle. Vorig jaar hebben de deel-nemers €15.000,- bij elkaar gelopen.

Het startschot voor de twee traditionele afstanden wordt om 19.00 uur gegeven op de Eras-muslaan. Het parcours is als volgt: Reviuslaan, Grotiuslaan, Boerhaavelaan, Campherbeeklaan,Kuyerhuislaan, Herfterlaan, Helmhorstweg, Kuyerhuislaan, Campherbeeklaan, Lorentzlaan, Erasmuslaan. Hier is de finish van de 5 kilometerloop. De 10 kilometerlopers lopen hetzelfde parcours nogmaals. Om de tijdregistratie te vergemak-kelijken krijgt iedereen een chip.

De startnummers kunnen worden afgehaald tussen 15.30 en 18.30 uur in wijkcentrum “De Weijenbelt”. Na afloop is er in “De Weijenbelt” gelegenheid om te douchen. Hier is ook deprijsuitreiking en de verloting op het startnummer. Deelnemers maken onder andere kans ophet winnen van een fiets, een verblijf in een vakantiewoning in Sardinië of hardloop-schoenen.

Bewoners langs het parcours wordt verzocht het parcours autovrij te houden. Deelnemers aande Salverdaloop kunnen hun auto parkeren bij Sportpark De Vegtlust. Tussen 18.00 - 21.30 uuris het gehele parcours afgesloten voor alle verkeer.

Aanvang : 19.00 uurWaar : Start & finish aan de Erasmuslaan 13

Anders dan voorgaande jaren wordt er dit jaar door de kinderen uit groep 7 en 8 gelopen in estafette vorm ( in plaats van dat er geskeelerd wordt). Voor de estafette geef je je op per groep,bestaande uit 4 personen.

Hoeveel rondes worden er gelopen?• De groepen 1 tot en met 4 : 1 ronde• De groepen 5 en 6 : 2 rondes• De groepen 7 en 8 : een estafette van 2 rondes

Aanvang : Om 15.45 uur beginnen we met de kinderen uit groep 1Waar : Erasmuslaan

Meer informatie krijgen jullie bij het inschrijfformulier. Graag tot zien op de 11e september!

Dinsdag 11 septemberSalverda Berkumloop

Page 14: Oranjekrant 2012
Page 15: Oranjekrant 2012

15

Voor de 55+-ers wordt een gezellige middag georganiseerd in De Berkumstede. Dit jaar zal ‘Het Vechtdal-duo’ optreden. Dit muzikale duowordt gevormd door Aalt Westerman en Diny Bij-ker. Aalt zingt en vertelt in zijn Sallands dialect,Diny begeleidt hem met de accordeon. Diverse onderwerpen uit het verleden maar ookuit het dagelijks leven worden bezongen.Maar vooral ook natuur, jaargetijden, dorpen enstreken. Door het publiek uit te nodigen om methen mee te zingen, wordt ook op deze manier desfeer en de stemming verhoogd!

De toegang is gratis. Een entreebewijs is niet nodig maar wel geldt VOL = VOL.

Deze seniorenmiddag wordt gesponsord door Jaap Bos Tweewielers.

Aanvang : 14.15 uur ontvangst met een kopje koffie of thee Voor wie : alle 55+ers van BerkumWaar : In de Berkumstede

Dinsdag 11 septemberGezellige seniorenmiddag

Page 16: Oranjekrant 2012
Page 17: Oranjekrant 2012

17

De zolder opgeruimd maar nog geen bestemming gevonden voor al het oude speelgoed en andere hebbedingetjes? Laat het de kinderen verkopen op de rommelmarkt die op woensdag12 september wordt gehouden aan de Erasmuslaan. De kleedjesmarkt waarmee de kindereneen leuk zakcentje kunnen verdienen, wordt gehouden van 14.00 tot 16.30 uur. De vooraf uitgetekende standplaatsen mogen vanaf 13.00 uur worden ingericht. In totaal zijn er 110 plaat-sen beschikbaar. Deelname is voor kinderen tot en met 12 jaar die in Berkum wonen of opschool zitten. Het is verder niet de bedoeling dat er voedingsmiddelen of dieren te koop worden aangeboden. Ook is het niet toegestaan dat er tegen betaling rondritjes op pony’s plaatsvinden met uitzondering van de dieren van de Berkumer kinderboerderij. Opgave voor een plekje op de rommelmarkt is noodzakelijk en kan op maandagavond 10 september tussen 19.30 uur en 21.30 uur bij jeugdcommissieleden Mirjam (06-53557043)Carla (06-38910075)Liesbeth (038-4525774). Waar : ErasmuslaanHoe laat : 14.00 uur Voor wie : alle kinderen tot 12 jaar uit BerkumOpgave : maandagavond 10 september tussen 19.30 en 21.30 uur

Woensdag 12 septemberKinderrommelmarkt

Op woensdagavond zal de sportzaal in De Weijenbelt worden omgetoverd tot een ware jungle waar je kunt gaan lasergamen.

Ben je 7 jaar of ouder en vind je het leuk en spannend om je (sport) vrienden, (sport) vriendin-nen of klasgenoten uit te dagen voor dit spannende spel? Kom dan deze avond naar De Weij-enbelt!

Om kinderen tot 10 jaar de kans te geven zoveel mogelijk te spelen, is er gekozen voor een leef-tijdsverdeling. We spelen iedere ronde met 2 teams van minimaal 5 en maximaal 7 personen.Bedenk een leuke naam voor je team en schrijf je in op de avond zelf vanaf 18.15 uur.

Het zal een spannende en sensationele avond worden waarbij DJ Jeffrey de nieuwste hits gaatdraaien. Vergeet je gymschoenen niet voor de lasergame jungle!Aanvang : 19.00 – 20.00 uur kinderen van 7-10 jaar

20.15 – 22.00 uur kinderen van 10-16 jaarWaar : In de Weijenbelt

Let op : In de sportzaal van De Weijenbelt is het dragen van gymschoenen verplicht!

Woensdag 12 september Lasergame

Page 18: Oranjekrant 2012
Page 19: Oranjekrant 2012

Op donderdagavond worden twee ingrediënten voor een gezellige avond gecombineerd: live muziek met een wijkbarbecue. Dit is buiten op het terrein naast De Weijenbelt, dus nu maarhopen op mooi weer. Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn, dan kunnen we uitwij-ken naar binnen.

Men in MusicEen muzikaal duo dat van elk feesteen knalfeest maakt. Zij maken mu-ziek voor iedereen op een vrolijke enentertainende manier, waarbij inter-actie met het publiek belangrijk is.

103DBTwaalf enthousiaste muzikanten metvele jaren muzikale ervaring, vormendeze "eigentijdse" band. De band be-staat uit trompettisten, trombonisten,sousafoon en slagwerk. Vriendschap,plezier en passie voor muziek & pu-bliek, vormt het uitgangspunt voor deband en dat stralen ze zeker uit.

Tijdens deze optredens kunt u dus een hapje, drankje en dansje prima met elkaar afwisselen.

De barbecue is gratis. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring doorVan Wijnen Bouw & Het Parochiehuis

Aanvang : 20.30 uurWaar : terrein achter de Weijenbelt

Donderdag 13 septemberGezellige Wijkbarbecue met live muziek

19

Page 20: Oranjekrant 2012
Page 21: Oranjekrant 2012

21

Page 22: Oranjekrant 2012
Page 23: Oranjekrant 2012

Dit jaar heeft het ‘Spektakel op de Vecht’ een andere invulling dan voorgaande jaren. Het spijkerbroekhangen is vervangen door twee andere activiteiten, namelijk

KussengevechtMet medewerking van scouting Jan Lijding-groep kan jong en oud de strijd met elkaar aangaan met een kussengevecht. Midden op het water komt een balk waaroptwee personen zitten. Zij kunnen fikse slagenuitdelen met een zak, maar ook een tik ontvan-gen. Wie houdt het het langst vol?

FierljeppenOnder professionele begeleiding kan eensprong naar de overkant worden gewaagd metfierlejeppen. Er wordt uitleg gegeven over dejuiste techniek om met de polstok naar de overkant te springen. Iedereen kan het dus probe-ren. Het zal blijken dat het zeker een uitdaging is om de overkant te halen!

Bij beide activiteiten zijn prijzen tewinnen.

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Mulder auto’sen Garage Jansen.

Aanvang : 19.00 uurWaar : Plantsoen Reviuslaan

Vrijdag 14 septemberSpektakel op de Vecht

23

Page 24: Oranjekrant 2012
Page 25: Oranjekrant 2012

25

Toneelgezelschap Kom es Kieken uit Heeten speelt voor u het toneelstuk Boer zoekt Vrouw, eenplattelandsklucht in 2 bedrijven. Het toneelstuk is geïnspireerd op de TV-serie “Boer zoektVrouw”. Bertus, een wereldvreemde, verstokte vrijgezel, woont nog steeds bij z’n ouders thuis.De ouders van Bertus hebben slechts één wens: ze hopen dat op de boerderij zich een keer eenvijfde generatie mag aandienen. Bertus zijn medewerking is hiervoor helaas onontbeerlijk. Neeltje onderneemt allerlei acties om Bertus zover te krijgen.Kijk, luister en geniet van dit schitterende schouwspel. Na afloop zal er net als voorgaande jareneen verloting zijn. Diverse winkeliers uit Berkum stellen hiervoor leuke prijzen beschikbaar.Daarna kunt u gezellig napraten met een drankje.

Deze toneelavond wordt mede mogelijk gemaakt door Garage Jansen. Bloemkwekerij Koezenstelt een mooie bos bloemen beschikbaar voor alle leden van de toneelgroep.

Aanvang : 20.00 uur, zaal open om 19.00 uurWaar : In de Weijenbelt

Vrijdag 14 septemberToneel avond

Page 26: Oranjekrant 2012
Page 27: Oranjekrant 2012

27

Page 28: Oranjekrant 2012

(buurt)feestje of barbeque?

Verhuur van:Groeps- en partytenten • Springkussens Partykramen • Klapstoelen • Sta-tafels

www.Rent-e-Tent.nlHulsmann Verhuur Zwolle

0529 – 401519 / 06-22127653email : [email protected]

Page 29: Oranjekrant 2012

Op zaterdagmiddag 15 september vanaf 13.00 uur wordt op het speelveld achter de Weijen-belt een groot spelletjesfestijn gehouden voor alle kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Het veldzal worden omgetoverd tot een ‘Beestachtig Berkum’ speelparadijs waarbij alles in het tekenstaat van dieren. De kids die het leuk vinden mogen zich verkleden als ‘beest’. Schminkersstaan klaar om iedereen in ieder geval van een dierengezicht te voorzien. Op het speelveldstaan onder meer springkussens en er kunnen allerlei leuke spelletjes worden gedaan. Ook zullen er ponies aanwezig zijn zodat de kids een ritje kunnen maken.

Om 13.00 uur begint het speelfestijn. Tot 14.30 uur kunnen de kinderen zich achter de Peuter-speelzaal inschrijven. Ze krijgen een kaart waarmee ze kunnen meedoen aan de activiteiten. Als het spelletjesfeest om 15.30 uur is afgelopen, krijgen de kinderen die hun kaart inleverenallemaal een ballon die we daarna met z’n allen de lucht in laten gaan!

Waar : speelveld achter de WeijenbeltHoe laat : 13.00 tot 15.30 uur (inschrijven kan tot 14.30 uur) Meenemen : een goed humeur

Zaterdag 15 septemberBeestachtig Berkum jeugdspelen

29

Page 30: Oranjekrant 2012

Simon Stevinweg 26 8013 NB Zwolle T (038) 460 38 38 E [email protected] www.upmeyer.nl

Drukmet

eenlach

Page 31: Oranjekrant 2012

31

Tijdens de kinderspelen achter de Weijenbelt is er voor vaders, moeders, opa’s oma’s en anderebelangstellenden alle gelegenheid om rond te kijken op de Duurzame markt. Om ideeën op tedoen hoe we kunnen zorgen dat ook de kinderen van onze kinderen kunnen blijven spelen ineen groen en gezond Berkum.

De groep DUURZAAM BERKUM organiseert een kleine markt met informatie over:• Duurzame mobiliteit• Duurzaamheid in en om huis, energie• Duurzaam voedsel uit de streek• Repair café, hergebruik van goederen

Er is onder andere gelegenheid om kennis te maken met de elektrische auto, scooter en fiets.Het enige echte Berkumse Repair Cafe wordt deze ochtend feestelijk geopend.

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van SamenBerkum: www.samenberkum.nl

Aanvang : 13.00 uur Waar : Op het veld achter de Weijenbelt

Zaterdag 15 septemberDuurzame markt

Page 32: Oranjekrant 2012

Diezerkade 4 • 8021 CW Zwolle • T: 038 453 51 72E: [email protected]

Cafetaria Berkum

Campherbeeklaan 88024 BW ZwolleTel. 038 - 454 66 37

Page 33: Oranjekrant 2012

33

Aan het eind van deze afwisselende week gaat het dak er nog één keer af tijdens het oranje-bal. Wij hebben hiervoor een geweldige band gevonden die zal zorgen voor een spetterendeavond. DJ Etienne staat in de pauzes achter de draaitafel.

KiNK , De band met feestgarantieHet steengoede repertoire is breed, de voorkeur van deze feestband ligt duidelijk op het dans-bare vlak. De nummers worden door de zes bandleden met een ongelooflijke krachtige drive gebracht. Het gehele repertoire wordt live gespeeld, dus geen banden of computers die op deachtergrond meelopen. KiNK is.... Professionaliteit.... Passie.... Feest.... Dansen....Dansen….en.... Dansen!

DJ Etienne la FailleBij ieder event hoort een juiste stemming ensfeer. En die wordt voor een belangrijk deel bepaald door de muziek! Het aanvoelen van destemming en mensen inpakken met de juistemuziek is wat Etienne als geen ander kan. Zijn music varieert van HipHop, R&B, Disco, Soulen Funk, van gouden classics tot aan de meest"up-to-date music" van dit moment.

Aanvang : 21.30 uur Waar : In de Weijenbelt Leeftijd : Vanaf 16 jaar

Zaterdag 15 september Oranjebal Met live showband Kink en DJ Etienne

Page 34: Oranjekrant 2012

www.garagejansenzwolle.nl

Boerendanserdijk 578024 AG Zwolle

telefoon: 038 453 1014fax: 038 453 6121

[email protected]

Verkoop nieuwe en gebruikte auto’s

Leasing op maat

Auto import

Texaco tankstation

Page 35: Oranjekrant 2012

r de DvooeslAl

oer de D -het-Zelf

skluZelf

tiekae nzO

* igeldgneeall

MGIS

r de D

unt kngenedinbiaaen s

vooeslAl

nt geldk;eestwfeeens ijd tig

ok%01ROTSIH,AM en/of

oe

.hubozwwwop ndenviu unt

r de D het Zelf

reeds r ooviet n aktiese endplo

gnitro poen/of OBMAR

rf

s

e.nllolw.huboz

kluZelf

!akties

fver

olwzzwbou.hwww

l 2 n aaeklbeerphamC - krBe vrt/magndaa: mndpeGeo.nelleolll

38 0el T, umk - uwboo@nf i, 30 53245308:g daji vr - 308:g daeratz0,:018 - :017

los.ngoalenieratmuw0 :0

35

GROTE DANKVOOR ONZE ADVERTEERDERS

EN SPONSOREN DIE DIT ORANJEFEEST WEER

MEDE MOGELIJK HEBBEN GEMAAKT!

Page 36: Oranjekrant 2012
Page 37: Oranjekrant 2012

37

Evenals vorig jaar wordt dit Oranjefeest afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Het vuurwerk wordt afgestoken vanaf het weiland van de heer Kooiman, tegenover het Reviusplantsoen. De fraaie show met luchteffecten, fonteinen en harde knallen zal goed te zienen horen zijn vanaf het Reviusplantsoen. Jong en oud kan hier komen om het spektakel bijdichtbij mee te maken. Het vuurwerk wordt verzorgd door Katan Vuurwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door Takman Gereedschappen en de heer Kooiman.

Aanvang : 21.30 uurWaar : Op het Revius-plantsoen

Zaterdag 15 septemberSpectaculair vuurwerk

Page 38: Oranjekrant 2012

Spar Mulder Zwolle Sinaasappelpers waar u zelf uw verse sinaasappelsap kunt

persen Brood en banket van de warme Bakker (Blom uit Hasselt) Stomerij service Kopieerservice (ook kleur en a3) Telefoonkaarten TNT Post en Pakketdiensten Bloemen en planten Beperkt assortiment medicijnen (o.t.c.) Gratis parkeergelegenheid Ruime openingstijden en altijd de beste service

Elk

e zo

nd

ag ge

open

d v

an 1

6:0

0

20

:00

uu

r.

Maa

nd

ag t/

m z

ater

dag

geo

pen

d v

an 0

7:3

0

20

:00

uu

r.

Graag tot ziens,

Familie Mulder en medewerkers

Roem

er Visscherstraat 19

8023 AL

Zw

olle

info@sparzw

olle.nl w

ww

.sparzwolle.nl

Page 39: Oranjekrant 2012

39

BPMmarriage show

Page 40: Oranjekrant 2012

WIJ HOUDEN VAN ORANJE

���������

EN TAL VAN ANDERE KLEUREN

Kleur in huis voor minder dan een tientje per maand?

Kom eens bij ons langs of kijk op www.iq.nl

��������

8013 PD Zwolle

T +31 (0)38 460 56 56

F +31 (0)38 460 56 54