Page 1: Online veiling

Online veilingClub memorabilia

Page 2: Online veiling

ADO steunt dit jaar:

Doelman Martin Hansen scoorde een legendarisch hak-doelpunt in de laatste minuut tegen PSV.

Het shirt dat hij droeg toen hij het mooiste doelpunt van het seizoen maakte, kan binnenkort van jou zijn!

Biedt mee op de online veiling, steun Kika, en wie weet hangt dit shirt over een week bij jou te pronken!

Bied nu mee

Page 3: Online veiling

PSV steunt dit jaar:

Doelman Jeroen Zoet zorgde persoonlijk bijna voor een stunt tegen Atletcio Madrid.

120 minuten lang zorgde Zoet ervoor dat de 0 op het bord bleef en uiteindelijk moesten pentalties de beslissing brengen.

Biedt mee op de online veiling, steun KWF, en wie weet hangt zijn shirt over een week bij jou aan de muur!

Bied nu mee

Page 4: Online veiling

Bied nu mee

Club Brugge steunt:

Het afscheid van Timmy Simons was onvergetelijk. In zijn laatste wedstrijd bezorgde hij Club Brugge het kampioenschap door zelf te tekenen voor de 4de treffer in een heerlijke match.

Zijn unieke shirt kan voor u zijn!

Biedt mee op de online veiling, steun Artsen Zonder Grenzen, en wie weet hangt zijn shirt over een week bij u aan de muur!

Bied nu mee

Page 5: Online veiling

Ajax steunt deze maand:

Gisteren scoorde Davy Klaassen zijn eerste 2 doelpunten in de Champions League en zorgde daarmee voor het bereiken van de play-offs van de groepsfase!

Het shirt dat hij gisteren droeg kan van jou zijn!

Biedt mee op de online veiling, steun de Brandwonden Stichting, en wie weet hangt zijn shirt over een week bij jou aan de muur!

Bied nu mee

Page 6: Online veiling

Feyenoord steunt deze maand:

Dirk Kuyt tekende zondagmiddag tegen ADO Den Haag (3-1 winst) voor de openingstreffer en vierde zijn doelpunt op opmerkelijke wijze. De aanvoerder van Feyenoord deed dat namelijk met een ‘dab’. De 36-jarige aanvaller deed dat niet zonder reden, hij had het namelijk beloofd aan zijn jarige zoon.