NOVA chat 7 / NOVA chat 10

Click here to load reader

 • date post

  31-Dec-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of NOVA chat 7 / NOVA chat 10

 • Informatiebulletin

  NOVA chat 7 / NOVA chat 10

  V.12.06

 • 2

  Innovatieve communicatieDe NOVA chat is een nieuw communi-catiehulpmiddel dat moderne tablet-PC technologie combineert met inno-vatieve communicatie-software. De NOVA Chat is licht, meeneembaar en toch bijzonder krachtig dankzij snelle processoren, een ruim werkgeheugen en een grote opslagcapaciteit.

  De NOVA chat beschikt over een touch screen maar kan ook via scan- maar kan ook via scan-ning (n- of tweeknops-bediening) aangestuurd worden.

  De NOVA chat is leverbaar in twee afmetingen: De NOVA chat 7 heeft een schermdiagonaal van 18 cm, de NOVA chat 10 kent een beelddiago-naal van ruim 25 cm.

  De NOVA chat 7 is vanwege zijn kleine afmetingen bijzonder geschikt voor lopers maar kan ook op een rol-stoel gemonteerd worden.

  De NOVA chat 7 en 10 beschikken beide over flexibele en gebruikersvriendelijke NOVA chat software waarmee eenvou-dige maar ook complexe toepassingen voor gebruikers op maat gemaakt kun-nen worden. Het aantal beschikbare toetsen per scherm varieert van twee tot en met 80 toetsen. Het aantal pagi-nas dat aan toetsen gekoppeld kan worden is vrijwel onbeperkt.

  De NOVA chat software beschikt over een omvangrijke pictobiblio-theek (zoals SymbolStix en PCS-symbolen). Tekstbouwstenen (woor-den) kunnen eveneens gebruikt worden om een tekst gebaseerde applicatie te maken.

  Zeer efficintDe NOVA chat 7 en 10 worden beide geleverd met een uitvoerige set van voorbeeld communicatiepro-grammas varirend van eenvoudige toepassingen die op pictos zijn geba-seerd tot een tekst gebaseerde toe-passing die de 1000 meest gebruikte woorden in gesproken Nederlands omvat. Deze woorden zijn geordend naar woordfrequentie.Dat wil zeggen dat de meest voor-komende woorden in gesproken Nederlands het snelst bereikt kunnen worden. Dit alles met het doel om correcte zinnen te maken met zo wei-nig mogelijk toetsaanslagen.

  De NOVA chat beschikt eveneens over een tekst-modus (ABC-, QWERTY- of AZERTY-toetsenbord) met woordpre-

  dictie en een voorspelling van het volgende woord.

  De NOVA chat wordt geleverd met een Editor CD waarmee eigen toepas-singen op een PC gemaakt en vervol-gens naar de NOVA chat overgezet kunnen worden.

  FOCAL MeditechBVDroogdokkeneiland 19, 5026 SP TilburgT 013 533 31 03 | F 013 533 50 04info@focalmeditech.nl | www.focalmeditech.nl

  Maak kennis met NOVA chatLaat u informeren door n van de adviseurs van FOCAL Meditech BV. Bel naar 013 533 31 03 of stuur een mailnaar info@focalmeditech.nl.

  De eigenschappen van de NOVA chat 7 en 10 in een oogopslag:NOVA chat 7 NOVA chat 10

  Afmetingen (l x b) 20 x 13 cm 26 x 18 cmGewicht 634 gram 954 gramSchermdiagonaal 18 cm 25 cmTouch en Scanning Handvat Nederlandstalige Acapela spraaksynthese

  NOVA chat Editor (CD) Ingebouwde camera WiFi Kleuraccenten op de behuizing

  Voorbeeld van een tekstgebaseerde applicatie