Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012

9

description

Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012

Transcript of Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012

Page 1: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012
Page 2: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012
Page 3: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012
Page 4: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012

v.l.n.r. Anne van Kessel, Willij Venrooij, Frans Schellekens, Wim van Vught, Piet van de Westelaken, Henk/Harrie Sanders, Christ van de Westelaken,Oswald Kujis

Page 5: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012
Page 6: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012
Page 7: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012

SPELD VAN VERDIENSTE.Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd ‘De Speld van Verdienste', als blijk van waardering voor zijn tomeloze inzet voor onze voetbalclub,’ aan Henk van Vught uitgereikt.Met onderstaand verslag én met de foto’s willen we Henk nog eens extra in de spotlights plaatsen.

Henk is altijd een sportman geweest. Als topamateur maakte hij deel uit van de Caballero wielerploeg. In wedstrijden streed hij, als zeer goede klimmer, o.a. met Joop Zoetemelk. Na verschillende valpartijen, waar hij hoofdpijn aan overhield is hij gedwongen gestopt met wielrennen, maar niet met sporten! Samen met zijn supportersploeg richtte hij Fc de Henkies op. Wekelijks voetbalden ze hun wedstrijdjes. Ook ging hij bij voetbalclub ODC(Boxtel) als masseur aan de slag.

Toen zijn zoon Leon zich meldde als lid van RKVV werd Henk begeleider en trainer van het elftal van zijn zoon. Toen Leon van de F-jes naar de E-tjes doorstroomde, bleef Henk achter.

RKVV had nl. al lang gezien dat Henk veel meer kwaliteiten had dan leider/trainer van één team te zijn. Hij werd dan ook al snel gebombardeerd tot coördinator van de F-pupillen.(Later zijn daar ook nog de mini’s bij gekomen.)Henk werd door die coördinatorfunctie vanzelf lid van de Commissie Jeugdzaken en later vloeide daar nog de Technische Commissie uit voort.Buiten de vaste trainingsdagen (maan- en woensdag) is Henk zeker nog twee tot drie dagen meer op het sportpark te vinden.Zoals bijvoorbeeld op zondag. Wanneer Twan Mutsaars en hij samen “EreDivisie Gestel” in goede banen leiden.

Henk kent de hele vereniging en de hele vereniging kent Henk. Alle beginnende voetballertjes komen zich immers bij Henk melden. Op zijn aimabele manier heet hij elk nieuw lid van harte welkom.Heel snel kent Henk alle namen van alle speler(tje)s. En niet onbelangrijk…hij onthoudt ze. Op Henk zijn karakteristieke manier begroet hij vele reeds volwassen spelers nog altijd met de nadruk op een verkleinwoord achter zijn naam. (Jeroentje, Henkie)Hij wordt zelfs de “Jochem van Gelder” van RKVV genoemd; in no time weet hij het vertrouwen van de kinderen te winnen.Heel leuk detail hierin; Als Henk een grapje uithaalt of vertelt heeft hij dat meestal ‘gejat’ van een van zijn ‘voetbalkinderen’.

Page 8: Nieuwsbrief RKVV Sint Michielsgestel januari 2012