Nieuwsbrief oktober 2011

14
` Hooghe Bock Het is weer herfst, tijd voor een lekker bockbiertje van Bavaria. De stoere visual is bedacht door X-ingredient uit Den Bosch, de uitvoering ligt bij ons.

Transcript of Nieuwsbrief oktober 2011

Page 1: Nieuwsbrief oktober 2011

` Hooghe Bock

Het is weer herfst, tijd voor een lekker bockbiertje van Bavaria. De stoere visual is bedacht door X-ingredient uit Den Bosch, de uitvoering ligt bij ons.

Page 2: Nieuwsbrief oktober 2011

` Positief nieuws

Het is niet alleen kommer en kwel wat het economische nieuws betreft. Onder die noemer maakte de reporter van BN DeStem dit artikel. Altijd leuk om samen met een klant (Juwelier Paul Pertijs) positief in het nieuws te komen.

Page 3: Nieuwsbrief oktober 2011

` Lamb Weston Supreme

Binnenkort zijn deze nieuwe smaken van Lamb Weston verkrijgbaar. Deze bekroonde verpakkingslijn komt van Brandnew design.

Page 4: Nieuwsbrief oktober 2011

` CGI- Vrij werk

Een beeld zo scherp dat je het bijna kunt voelen. Deze camera werd door ons volledig in CGI gemaakt. Op de volgende pagina nemen we je stap voor stap mee hoe een dergelijk beeld tot stand komt. Van draad model tot aan het definitieve campagnebeeld zoals het hier wordt getoond.

Page 5: Nieuwsbrief oktober 2011
Page 6: Nieuwsbrief oktober 2011

` Vrij werk

Een dagje spelen met een authentieke, vers uit Italië geïmporteerde Vespa, levert leuke beelden op. Ontwerpen hoef je die Italianen niet te leren. Fotografie door Andrew, beeld-bewerking door Ronnie.

Page 7: Nieuwsbrief oktober 2011
Page 8: Nieuwsbrief oktober 2011

` Jumbo dierenvoeding

Het is altijd spannend om dieren te fotograferen. Ze luisteren namelijk niet zo goed. Deze schatjes hebben we ‘geschoten’ voor een dierenvoeding verpakking voor Jumbo. Bureau: OD Creatie uit Rotterdam.

Page 9: Nieuwsbrief oktober 2011
Page 10: Nieuwsbrief oktober 2011

` Hertog Jan Oerblond

Tijdens ‘Hertog Jan De Proeverij’ konden alle bierliefhebbers uit Nederland kiezen tussen twee historische recepten: Hertog Jan X en Hertog Jan Y. Hertog Jan X werd uitverkoren en draagt nu de naam Oerblond.

Page 11: Nieuwsbrief oktober 2011
Page 12: Nieuwsbrief oktober 2011

` Hapro International

Wilt u genieten van een optimale wellnessbeleving in uw eigen huis? Dan is de Hapro Innergize het ideale apparaat voor u! Concept en art-direction door Eberle & Wollweber uit Koblenz (D).

Page 13: Nieuwsbrief oktober 2011
Page 14: Nieuwsbrief oktober 2011